|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 17:41:32 GMT 1
A tak na serio to proponuje w Józefa
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 17:45:15 GMT 1
Kurwica mnie strzela jak patrzę, że jestem szufladkowany z pozostałymi mędrcami, no macie rozum i godność człowieka?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 17:50:12 GMT 1
A tak na serio to proponuje w Józefa No ale poczekaj, miała być znaczna część mafii, więc Józef to za mało, więc zostaję ja, wędrowiec, Szczepan i karp, więc który? czy żaden bo sobie luźną myśl rzuciłeś?
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:00:11 GMT 1
prąd wam odcieło przed linczem!? co jest Józef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad tutaj w większości będą dobzi ludzie Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa a tutaj w tej trójce będzie pewnie jedna mafia, Św. Mikołaj z Krakowa? o Mędrcach się nie wypowiem bo mi się zlewają Moje pierwsze wrażenie jest takie, że Józefowcy to o wiele lepsza grupa głosujących, niż Śrutowcy i Marianiści. Karp Jak już dziś wyjaśniłeś, to do tego dojdę, ale jak to jest, że uniewinniałeś Maryję, a ostatecznie na nią zagłosowałeś? Jak wytłumaczysz ten logiczny precel? George Michael Ciągle pisałeś o swoim głosie na Józefa, a ostatecznie pokątnie zagłosowałeś na Śrut - nie bałeś się, że odjebiesz rolnego? Szukanie szansy do wypierdolenia kogoś to raczej domena mafiozów. Czy któryś zrobiłby to tak ostentacyjnie? Oto jest pytanie. Dobra nie będę tracił postów, bo jeszcze wieczorem mogą się przydać. Dodam tylko Michaelu, że kompletnie nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta w stronę Mikołaja z Japonii. Ale może to kiedyś wyjaśnię w późniejszych dniach.Jest jedna rzecz, która bezwzględnie świadczy o mojej niewinności. Ale sądzę, że łatwiej może ją wyłapać mafiozo niż miastowy paradoksalnie. Te zagadki zostały już wyjaśnione, czy trzeba Wędrowca zlinczować, żeby się dowiedzieć?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 18:01:27 GMT 1
No dawaj zlinczuj mnie mafiuszko uszko
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 18:08:48 GMT 1
A tak na serio to proponuje w Józefa No ale poczekaj, miała być znaczna część mafii, więc Józef to za mało, więc zostaję ja, wędrowiec, Szczepan i karp, więc który? czy żaden bo sobie luźną myśl rzuciłeś? Kolor Józefa to rzecz potrzebna w moich dalszych przemyśleniach co do tego na kogo mogła głosować mafia, jeśli będzie czerwony to tylko mnie utwierdzi w tym, że większość mafii głosowała na mnie i w to grono będę celowała w następnych dniach.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:09:04 GMT 1
Good afternoon guys, ja tak będę wpadał dzisiaj tylko na moment bo jestem w travel i z drugą częścią family. Poszedłem z głosem za Santa z Laponii bo most probably jest niewinny, mam go w moim core razem z Karpiem i Drugim Mędrcem na moment now. Kevin gra jakąś wkurwiającą game ale podejrzewam przez to że też raczej będzie innocent. Pytanie po yesterday jest następujące - czy osoba która dostała gifta zrobiła sprawdzenie na mister Joseph i jaki odczyt dostała. Myślicie, guys, że warto żeby osoba z giftem zrobiła come out of the closet? O kurwa, co za chujowe tłumaczenie. "Jak obroniłem mafiozę to nie moja wina, tylko Lapończyka".
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 18:22:08 GMT 1
Rabin ma bardzo fajną proporcję miejskości do ilości napisanych postów.
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
Limit postów: 76
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 25, 2023 18:25:11 GMT 1
Halucynuje ci ten golem, drogi przyjacielu. function findGuiltyPlayers(mafiaGame) { // Placeholder logic to identify guilty people in the Mafia game return ["Stary Rabin", "Kevin"]; //
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:27:20 GMT 1
no to tak, Kolędnicy: Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówka no jak Mikołaj w mafii, to spektakularna najpierw wajcha z Józefa i jawne "polecam w Śruta" i mu pogratuluję Pierwsza Gwiazdka - możliwe, przyjmuję argumentację już, że i mafiuszka mógłby rzucić "bezrolny" na odpierdol, leniwie uniewinnienie by to było Dubeltówka mi się spodobała przed linczem, ta rozpiska nie była zła, jak na pisanie na szybko buddyelf - możliwe, że się kitra wśród niemerytorycznych glonów, nie uniewinnię stanowczo, no ale zieleń by mnie nie zdziwiła : o, taki trollik świąteczny no i Ty Kolędnicy zostajesz a Ty jak byś widział tam mafię by nick Jeśli ktoś tam jest w mafii, to przede wszystkim ci, co ten temat pchali, bo po co został w ogóle popchnięty? To jest lincz tak z dupy, że mafia bardzo by zwróciła na siebie uwagę podpinając się w wielkiej liczbie. A więc w mafii mogą być przede wszystkim Lapończyk i Kolędnicy, a do tego może jeden podpięty (George Michael, albo Gwiazdka najprędzej wg mnie).
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 25, 2023 18:27:54 GMT 1
Niestety nie zdążyłem oddać głosu pierwszego dnia, chociaż może to dobrze wyszło. Nie byłbym w stanie podjąć żadnej decyzji na podstawie dostępnych informacji.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:31:17 GMT 1
Można chyba roboczo uznać, że jeśli Józef okaże się winny to Mitten Squad niewinny. Wtedy pozostaje 5 graczy spośród których co najmniej jeden musiałby się próbować na nim budować. A w zasadzie czterech bo Śrut już nie żyje. Maria i tak zostanie sprawdzona, jeśli okaże się niewinna pozostanie trio: Uszko, Kevin, Bongo. Bongo dla mnie najbardziej niewinna. Kevin z gry najbardziej winny (plus to jego przekonanie graniczące z pewnością, że Józek winny i wkurw za grę tożsamościami, którą sam uskutecznia), czyli w mafii będzie Uszko.Ręce same składają się do oklasków.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 18:31:42 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 18:31:42 GMT 1
no to tak, Kolędnicy: Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówka no jak Mikołaj w mafii, to spektakularna najpierw wajcha z Józefa i jawne "polecam w Śruta" i mu pogratuluję Pierwsza Gwiazdka - możliwe, przyjmuję argumentację już, że i mafiuszka mógłby rzucić "bezrolny" na odpierdol, leniwie uniewinnienie by to było Dubeltówka mi się spodobała przed linczem, ta rozpiska nie była zła, jak na pisanie na szybko buddyelf - możliwe, że się kitra wśród niemerytorycznych glonów, nie uniewinnię stanowczo, no ale zieleń by mnie nie zdziwiła : o, taki trollik świąteczny no i Ty Kolędnicy zostajesz a Ty jak byś widział tam mafię by nick Jeśli ktoś tam jest w mafii, to przede wszystkim ci, co ten temat pchali, bo po co został w ogóle popchnięty? To jest lincz tak z dupy, że mafia bardzo by zwróciła na siebie uwagę podpinając się w wielkiej liczbie. A więc w mafii mogą być przede wszystkim Lapończyk i Kolędnicy, a do tego może jeden podpięty (George Michael, albo Gwiazdka najprędzej wg mnie). Wydaje mi się że żeby prowadzić tego typu dywagacje z jakąkolwiek pewnością trzeba znać kolory pozostałych kandydatów co
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 25, 2023 18:32:07 GMT 1
Natomiast wszystkim naiwnym młokosom, którzy uważają, że pozwoliłbym sobie na takie zaniechanie będąc w mafii, życzę... no nie wiem, czy można wam jeszcze pomóc, to może wesołych świąt?
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:35:17 GMT 1
To by było Uszko plus Józef plus Karp plus Mikołaj z Krakowa plus ktoś piąty (któryś z mędrców?, kevin?, jurek michał?, kolędnicy?) Czy była w historii tej gry gorsza lista podejrzanych? Nawet Lapończyk tak nisko nie upadł.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 18:41:27 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 18:41:27 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu albo jesteś niewinny, albo mnie tak pocketujesz mocno jeszcze ta wzmianka jak u mnie Kevin/Wędrowiec może w/w : o no ale fajnie, rozkręcaj się Uszko z grzybamihmm, no było tak, jako potencjalnych do wyjebania przewijała się piątka Józef/Maria/śrut/Dubeltówka/Szczepan nie widziałem już innych kierunków, może tego Kevina, bo go ładnie a słusznie tam Wędrowiec jebał, ale herolincz trochę po spojrzeniu na Józefa w nowym świetle (po kapnięciu się), ruszyłem jak wyścigowiec do lektury i zacząłem dostrzegać w nim oznaki niewinności, pomyślałem, że się albo jeszcze bardziej wkopie albo uniewinni później i kto wtedy zamiast niego? Szczepan najebany, nie zaczął gry, nie chciałem go wyjebać pochopnie wylimitowanego, pomyślałem, że w mafii by chociaż zadbał o lepszą pozycję w grze w d1 została mi Maria/Śrut/Dubeltówka Śrut stwierdziłem, że za chuj tam nie ma meeytoryki i agendy, to zostawić zostaje Maria, którą kurka, trudniej mi by było uniewinnić od Józefa na pełnych obrotach i Dubeltówka zadałem im pytanie o listę graczy, Maria wyjebała na miasto, Dubeltówka spoko odpisał i tak mi została Maria trzymała się faktycznie konwencji niemerytorycznej dla beki, ale Józefa trzeba przepchnąć i ten tekst: "jak Józef nie będzie w mafii, to stawiam wszystkim 0.7", no spodziewałbym się po miastowym oszczędniejszych obietnic, zwłaszcza że dotyczyła innego gracza i stwierdziłem, że sprawdzę Marię, myśląc jeszcze, że to typ gracza, co w mafii umie dużo krótkich, naturalnych postów dawać --- aha a ten pierwszy mędrzec aka Kasper zajebisty styl xD nie linczować, chyba że ktoś nienawidzi JavaScriptu
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 18:44:22 GMT 1
Ja raczej jestem za tym po ostatnich stronach, żeby Drugiego Mędrca ze Wschodu uniewinnić.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 18:45:19 GMT 1
Szczepan i Maria dziś fajnie, robi się ciasno jakoś po 20 wróce do domku zajebie bongo i możemy dyskutować Uszko z grzybami Zbłąkany Wędrowiec Kevin ja mam was za niewinnych i wolałbym żebyście spróbowali współpracować zamiast się atakować
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 18:45:37 GMT 1
Rabin, jeśli narzeka na brak materiału, to powinien zacząć sam go tworzyć.
Gwiazda Betlejemska z Bongiem idzie tak na łatwiznę, że chcę wierzyć, iż to brak wczucia w tę edycję, a nie mafiowanie.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 18:46:06 GMT 1
Karp a ciebie bym poprosił o ISO Mikołaja z Krakowa
|
|