|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 18:47:04 GMT 1
Rabin, jeśli narzeka na brak materiału, to powinien zacząć sam go tworzyć. Gwiazda Betlejemska z Bongiem idzie tak na łatwiznę, że chcę wierzyć, iż to brak wczucia w tę edycję, a nie mafiowanie. i kto to pisze, chłop który boi się brać odpowiedzialności w D1 i głosuje na Rabina
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 18:48:08 GMT 1
Na łatwiznę to bym poszedł, gdybym zagłosował z nurtem.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:48:54 GMT 1
No dawaj zlinczuj mnie mafiuszko uszko Okej.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 18:50:52 GMT 1
buddyelf i rabin są totalnie poza grą i dostają od miasta lepy właśnie za bycie poza grą śrut mający minimalnie większą aktywność nie dostał od nikogo argumentu, że jest poza grą bo zagrał tak jak trzeba żeby tych argumentów nie przyjąć. A pytanie o motywacje do głosu wybacz, ale wolę je właśnie skierować do podpinkowiczów pokroju buddyelfa "buddyelf i rabin są totalnie poza grą i dostają od miasta lepy właśnie za bycie poza grą" no ja właśnie nie widziałem, żeby lepy specjalnie dostawali od miasta, raczej głównie Mikołaj z Laponii pilnował ich tematu "śrut mający minimalnie większą aktywność nie dostał od nikogo argumentu, że jest poza grą bo zagrał tak jak trzeba żeby tych argumentów nie przyjąć." tak patrzę teraz szybko ISO i nie wydaje mi się, że miał minimalnie większą aktywność niż buddyelf czy Rabin xd na wajby go wyczułeś jakoś czy jak ja serio nie widzę, gdzie on był lepszy/gorszy od w/w w momencie, gdy go wystawiałeś : o to widzę trochę tak, że pisałeś, że możliwa mafia nazarejska ("ten post pasuje do mafii nazarejskiej"), potem nie dawałeś zapomnieć o śrucie no mogłeś zmienić zdanie o Józef/Maria, sam zmieniłem o Józefie, no ale kurka nie rozumiem czemu akurat śrut bo po otwarciu tematu piszesz " tworze śrutem trzecią drogę dla otwartych głów , dla koneserów którzy wiedzą o co chodzi" takie kmwtw, a ja nie rozumiem no może pomyślałeś, że skoro Maria/Józef to dwóch niewinnych, którzy mogą się uniewinnić, to niech ich mafia wpierdala, a w głosach na śruta się pozna swoich tylko Ty mi to chyba powinieneś napisać wprost, a nie ja się domyślam xd ale masz rację, że podpinaczy też warto pogrillować jak byś uszeregował możliwość mafiowania w głosach na śrut? ja chyba tak: mikołaj > Dubeltówka > Kolędnicy/buddyelf > pierwsza gwiazdka zmusiłeś mnie do przeczytania starych postów bo nie mogłem uwierzyć że źle to rozumiałem buddyelf pierwszego posta dotyczącego gry napisał o 19.50. I jego posty są wręcz natrętnie prowokacyjne, do tego w połączeniu z brakiem awatara. To jest proszenie się o wpierdol Rabin przez cały wczorajszy dzień też napisał jakieś pół posta odnoszącego się niejednoznacznie do gry. Trochę jak przykład wyżej ale jednak w mniejszej skali, przynajmniej na mnie mniej prowokacyjne wrażenie robił Z kolei śrut w większości swoich postów chociaż było ich niewiele mniej dotykał gry. Był w grze. Dyskutował na temat kandydatów do linczu i oprócz tego zabawiał się ze mną w prywatne mini prowokacje. Totalnie inny poziom i moim zdaniem właśnie to skutkowało tym, że dopóki ja nie poruszyłem jego tematu to nie poruszył go nikt. I to właśnie nazywałem idealnym położeniem dla mafiozy. i oczywiście wyłapywałem to na wajby, jakże by inaczej? z szeregowania piątki zrezygnuje bo nie układam sobie gierki w ten sposób, ale dubeltówke na tą chwile wyrzucam z rozważań. Uważam wbrew Tobie, że zagranie Mikołaja kiedy ja puściłem mu tą iskierkę na śrut nie byłoby też żadnym wielkim fikołasem. Czyli pozostałą trójkę rozważam w kontekście ewentualnej podpinki ogólnie fajny ten post co go cytuje
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 18:54:44 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu albo jesteś niewinny, albo mnie tak pocketujesz mocno jeszcze ta wzmianka jak u mnie Kevin/Wędrowiec może w/w : o no ale fajnie, rozkręcaj się Uszko z grzybami hmm, no było tak, jako potencjalnych do wyjebania przewijała się piątka Józef/Maria/śrut/Dubeltówka/Szczepan nie widziałem już innych kierunków, może tego Kevina, bo go ładnie a słusznie tam Wędrowiec jebał, ale herolincz trochę po spojrzeniu na Józefa w nowym świetle (po kapnięciu się), ruszyłem jak wyścigowiec do lektury i zacząłem dostrzegać w nim oznaki niewinności, pomyślałem, że się albo jeszcze bardziej wkopie albo uniewinni później i kto wtedy zamiast niego? Szczepan najebany, nie zaczął gry, nie chciałem go wyjebać pochopnie wylimitowanego, pomyślałem, że w mafii by chociaż zadbał o lepszą pozycję w grze w d1 została mi Maria/Śrut/Dubeltówka Śrut stwierdziłem, że za chuj tam nie ma meeytoryki i agendy, to zostawić zostaje Maria, którą kurka, trudniej mi by było uniewinnić od Józefa na pełnych obrotach i Dubeltówka zadałem im pytanie o listę graczy, Maria wyjebała na miasto, Dubeltówka spoko odpisał i tak mi została Maria trzymała się faktycznie konwencji niemerytorycznej dla beki, ale Józefa trzeba przepchnąć i ten tekst: "jak Józef nie będzie w mafii, to stawiam wszystkim 0.7", no spodziewałbym się po miastowym oszczędniejszych obietnic, zwłaszcza że dotyczyła innego gracza i stwierdziłem, że sprawdzę Marię, myśląc jeszcze, że to typ gracza, co w mafii umie dużo krótkich, naturalnych postów dawać --- aha a ten pierwszy mędrzec aka Kasper zajebisty styl xD nie linczować, chyba że ktoś nienawidzi JavaScriptu To trzeba było kreować nowy kierunek, a nie walić w kogoś, o kim pisałeś, że "niewinny chaos".
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 18:55:13 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 25, 2023 18:55:13 GMT 1
Kto bardziej mafijny w tej wymianie, karp czy kolędnicy?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 18:56:22 GMT 1
Kto bardziej mafijny w tej wymianie, karp czy kolędnicy? A po co takie pytanie?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 18:56:52 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 25, 2023 18:56:52 GMT 1
Kto bardziej mafijny w tej wymianie, karp czy kolędnicy? A po co takie pytanie? A po co się tu zebraliśmy?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 18:57:01 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 18:57:01 GMT 1
Rabin, jeśli narzeka na brak materiału, to powinien zacząć sam go tworzyć. Gwiazda Betlejemska z Bongiem idzie tak na łatwiznę, że chcę wierzyć, iż to brak wczucia w tę edycję, a nie mafiowanie. i kto to pisze, chłop który boi się brać odpowiedzialności w D1 i głosuje na Rabina Jak już wysmolisz lola to mi powiedz, o co chodzi z tą krucjatą w Mikołaja, tzn. Przeczytałem Twoje posty i rozumiem podejrzenia, ale no masz na widelcu miastowe top2 most wanted i kurwa Mikołaja, no dziwna faza
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 18:57:36 GMT 1
Po co odpowiadać na takie pytanie, skoro obaj mogą być w mieście? To robienie złego szumu wokół być może niewinnych.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 18:58:23 GMT 1
A to że próbujesz sobie wyrabiać pozycję na linczu na mnie to też śmierdzi. Skąd wiesz żę ja jestem podejrzany i jaki wniosek z tego wyciągniesz jak poznasz mój kolor? No to chyba niedokładnie czytasz posty. Uszko mi w pewnym momencie nie spodobał się tym w jaki sposób atakował Wędrowca i szybko zrobił powiązanie by mój kolor świadczył na niekorzyść Wędrowca ( ja czerwony=wędrowiec czerwony). Gwiazdka betlejemska też mam wrażenie że sobie dość wygodnie płynie w temacie i jej pasuje pozycja jaką ma. Hahahaha! Te posty tylko wtedy mają sens, kiedy Józef jest w mafii. Jak inaczej ktoś miałby sobie na nim wyrobić pozycję? Jak inaczej miałoby zadziałać to powiązanie? XD to jest mocne.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 19:01:08 GMT 1
i kto to pisze, chłop który boi się brać odpowiedzialności w D1 i głosuje na Rabina Jak już wysmolisz lola to mi powiedz, o co chodzi z tą krucjatą w Mikołaja, tzn. Przeczytałem Twoje posty i rozumiem podejrzenia, ale no masz na widelcu miastowe top2 most wanted i kurwa Mikołaja, no dziwna faza a to już mogę odpowiedzieć: lubię sobie obrać jakiś target i z nim przycisnąć do momentu kiedy będę miał większą pewność o winie/braku winy kto jest tym miastowym top2 most wanted? bo nie zrozumiałem tego fragmentu
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:03:06 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 19:03:06 GMT 1
to mówicie, że Mikołaj z Laponii mnie może tak w chuja robić, a ja ślepo mogę podążać kurka rurka xd no to zdejmujemy immunitet no ale kurde, podobało mi się to wytknięcie, że pewnych osób nie ma przy linczu (o którym to linczu myślał, że jest o 20:00) się czułem, jakbym ja z Mikołajem decydował o wszystkim świadczy też o tym fakt, że Kevin i Uszko widzieli operację saving Józef, a to właściwie były trzy osoby? ja, Mikołaj i mniej Wędrowiec? @bongo poczytam potem Krakusa jeszcze raz, chociaż to już chyba trzeci w tej grze xd George Michael Św. Mikołaj z Laponii a podtrzymujecie uniewinnienie Krakusa? imo po tej chujni commentary się rozkręca normalnie i nie widziałbym, żeby go wyjebywać dlatego, że strzelił w powietrze głosem xd strzał w powietrze to taki trochę non allegiance indicator, dopóki nie znamy kolorów Marii i Józefa, nie?
|
|
|
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 25, 2023 19:04:56 GMT 1
jak nie będziecie wiedzieli, kogo wyjebać, to wyjebcie Kolędników.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:05:07 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 19:05:07 GMT 1
Jak już wysmolisz lola to mi powiedz, o co chodzi z tą krucjatą w Mikołaja, tzn. Przeczytałem Twoje posty i rozumiem podejrzenia, ale no masz na widelcu miastowe top2 most wanted i kurwa Mikołaja, no dziwna faza a to już mogę odpowiedzieć: lubię sobie obrać jakiś target i z nim przycisnąć do momentu kiedy będę miał większą pewność o winie/braku winy kto jest tym miastowym top2 most wanted? bo nie zrozumiałem tego fragmentu No Józef i Maria, czyli dwa najpopularniejsze typy plus ten Mikołaj od czapy, więc dla mnie dziwne combo. Teraz doczytałem, że teoretycznie jeszcze karp ci się gdzieś kręci, więc faktycznie już nie top2 most wanted, ale no oryginalny schemat typowania Taktyczne podejrzewanie rozumiem i będę czekać na rozwój wydarzeń.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 19:09:11 GMT 1
A tak na serio to proponuje w Józefa Po co już teraz o tym piszesz?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 19:09:45 GMT 1
I ja mam odpaść przed czymś takim? Ogólnie ta akcja dubeltówki na 33 stronie jeśli uważał, że jest jednym z faworytów do linczu a chyba miał prawo tak uważać to dla mnie tego typu obrona to miejski luz bardziej niż mafijne manewrowanie. I chodzi mi o całą jego aktywność na tej stronie a nie tylko tego posta.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:11:53 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 19:11:53 GMT 1
jak nie będziecie wiedzieli, kogo wyjebać, to wyjebcie Kolędników. Nie znasz się Albo nie podoba Ci się zbiór w którym szukam!
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:31:40 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 19:31:40 GMT 1
Good afternoon guys, ja tak będę wpadał dzisiaj tylko na moment bo jestem w travel i z drugą częścią family. Poszedłem z głosem za Santa z Laponii bo most probably jest niewinny, mam go w moim core razem z Karpiem i Drugim Mędrcem na moment now. Kevin gra jakąś wkurwiającą game ale podejrzewam przez to że też raczej będzie innocent. Pytanie po yesterday jest następujące - czy osoba która dostała gifta zrobiła sprawdzenie na mister Joseph i jaki odczyt dostała. Myślicie, guys, że warto żeby osoba z giftem zrobiła come out of the closet? O kurwa, co za chujowe tłumaczenie. "Jak obroniłem mafiozę to nie moja wina, tylko Lapończyka". Ale czy ty noticed że ja nie obwiniam Santa z Laponii a wręcz przeciwnie, mam go w swoim core? Co do question o rolnych no to zawsze jest taki threat ale zakładam że jednak z rolą ludzie są bardziej active i jak widzą że mogą polecieć to jednak oni defend siebie albo claiming. Równie dobrze w Josephie mógłbym trafić rola, i o czym to świadczy? Przecież Śrut nie był totalnie inactive glon.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:32:25 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 19:32:25 GMT 1
Rabin ma bardzo fajną proporcję miejskości do ilości napisanych postów. Miejskości czy meat? Bo dużo meat przy mało postów niekoniecznie jest towny.
|
|