|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:37:04 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 19:37:04 GMT 1
to mówicie, że Mikołaj z Laponii mnie może tak w chuja robić, a ja ślepo mogę podążać kurka rurka xd no to zdejmujemy immunitet no ale kurde, podobało mi się to wytknięcie, że pewnych osób nie ma przy linczu (o którym to linczu myślał, że jest o 20:00) się czułem, jakbym ja z Mikołajem decydował o wszystkim świadczy też o tym fakt, że Kevin i Uszko widzieli operację saving Józef, a to właściwie były trzy osoby? ja, Mikołaj i mniej Wędrowiec? @bongo poczytam potem Krakusa jeszcze raz, chociaż to już chyba trzeci w tej grze xd George Michael Św. Mikołaj z Laponii a podtrzymujecie uniewinnienie Krakusa? imo po tej chujni commentary się rozkręca normalnie i nie widziałbym, żeby go wyjebywać dlatego, że strzelił w powietrze głosem xd strzał w powietrze to taki trochę non allegiance indicator, dopóki nie znamy kolorów Marii i Józefa, nie? Na razie podtrzymuję A do tego Santa z Laponii też podtrzymuję i trochę za easy chyba mi się zdaje, że ty je odpuszczasz Nie można oczywiście dać mu lock town teraz ale na moment obecny to nie target, imo gra bardziej miejska version siebie, a ty mega easy się tu dałeś przekonać że cię w chuj robi
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 19:38:59 GMT 1
O kurwa, co za chujowe tłumaczenie. "Jak obroniłem mafiozę to nie moja wina, tylko Lapończyka". Ale czy ty noticed że ja nie obwiniam Santa z Laponii a wręcz przeciwnie, mam go w swoim core? Co do question o rolnych no to zawsze jest taki threat ale zakładam że jednak z rolą ludzie są bardziej active i jak widzą że mogą polecieć to jednak oni defend siebie albo claiming. Równie dobrze w Josephie mógłbym trafić rola, i o czym to świadczy? Przecież Śrut nie był totalnie inactive glon. A to rozumowanie nie pasuje równie dobrze do mafiozy? Czyli jak nie wyglądał na rolnego, to też i nie na mafiozę(w tym konkretnym wymiarze)?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 19:40:44 GMT 1
Skoro jesteś Uszko, to powiedz, co myślisz o Michealu?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 19:40:46 GMT 1
Rabin ma bardzo fajną proporcję miejskości do ilości napisanych postów. Miejskości czy meat? Bo dużo meat przy mało postów niekoniecznie jest towny. Miejskości. Mięsa to tam jest właśnie bardzo mało. Raz że nie dodaje mi się taka gra w sytuacji gdy mafia chce dostawać prezenty. Dwa że nawet jakby miał być to po prostu leniwy mafiozo, który o te prezenty nie walczy to jakoś na wajb tam jest po prostu niewinny sposób pisania. Trochę kreowania się, kompletny luz, bezkompromisowość.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:43:34 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 19:43:34 GMT 1
Ale czy ty noticed że ja nie obwiniam Santa z Laponii a wręcz przeciwnie, mam go w swoim core? Co do question o rolnych no to zawsze jest taki threat ale zakładam że jednak z rolą ludzie są bardziej active i jak widzą że mogą polecieć to jednak oni defend siebie albo claiming. Równie dobrze w Josephie mógłbym trafić rola, i o czym to świadczy? Przecież Śrut nie był totalnie inactive glon. A to rozumowanie nie pasuje równie dobrze do mafiozy? Czyli jak nie wyglądał na rolnego, to też i nie na mafiozę(w tym konkretnym wymiarze)? Kurde może uszko, ale chyba większą szansa że townie bez roli ma wyjebane, niż z rolą, right?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:44:35 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 19:44:35 GMT 1
Miejskości czy meat? Bo dużo meat przy mało postów niekoniecznie jest towny. Miejskości. Mięsa to tam jest właśnie bardzo mało. Raz że nie dodaje mi się taka gra w sytuacji gdy mafia chce dostawać prezenty. Dwa że nawet jakby miał być to po prostu leniwy mafiozo, który o te prezenty nie walczy to jakoś na wajb tam jest po prostu niewinny sposób pisania. Trochę kreowania się, kompletny luz, bezkompromisowość. Na korzyść Rabin jeszcze działa generally że on didn't vote wczoraj, na mafia discord chyba by mu przypomnieli mobster buddies.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 19:46:11 GMT 1
Skoro jesteś Uszko, to powiedz, co myślisz o Michealu? Tak na oko jest w górnej części dolnej 1/3. Generalnie pisze fajne posty, ale jego zachowanie przy wczorajszym linczu fatalne. Tłumaczenia na ten temat też fatalne.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 19:55:24 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 19:55:24 GMT 1
Skoro jesteś Uszko, to powiedz, co myślisz o Michealu? Tak na oko jest w górnej części dolnej 1/3. Generalnie pisze fajne posty, ale jego zachowanie przy wczorajszym linczu fatalne. Tłumaczenia na ten temat też fatalne. Tell me co ty masz do moich explanations. Mówiłem przed lynching, że pójdę za Laponia Santa jeśli uzna ze Joseph nie może lecieć yesterday. Nie winię go za choice, uważam, że ten lynch mógł być worse, a Santa dalej jest w moim top innocent. Not the first time and not the last kiedy pudłuję, especially w d1.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 19:58:31 GMT 1
Ale ten Śrut to grał tak, że ciężko byłoby go uniewinnić, więc ja głosujących rozumiem.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:00:42 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:00:42 GMT 1
Tak na oko jest w górnej części dolnej 1/3. Generalnie pisze fajne posty, ale jego zachowanie przy wczorajszym linczu fatalne. Tłumaczenia na ten temat też fatalne. Tell me co ty masz do moich explanations. Mówiłem przed lynching, że pójdę za Laponia Santa jeśli uzna ze Joseph nie może lecieć yesterday. Nie winię go za choice, uważam, że ten lynch mógł być worse, a Santa dalej jest w moim top innocent. Not the first time and not the last kiedy pudłuję, especially w d1. Prawda, na przykład mogłam paść ja, a teraz jak ja padnę to przynajmniej zostawiłam po sobie wskazówki którymi należy się kierować aby wygrać grę
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 20:01:06 GMT 1
Tak na oko jest w górnej części dolnej 1/3. Generalnie pisze fajne posty, ale jego zachowanie przy wczorajszym linczu fatalne. Tłumaczenia na ten temat też fatalne. Tell me co ty masz do moich explanations. Mówiłem przed lynching, że pójdę za Laponia Santa jeśli uzna ze Joseph nie może lecieć yesterday. Nie winię go za choice, uważam, że ten lynch mógł być worse, a Santa dalej jest w moim top innocent. Not the first time and not the last kiedy pudłuję, especially w d1. Czyli dałeś sobie alibi jeszcze zanim zlinczowałeś niewinnego. Twoim zdaniem takie tłumaczenie się z głosu, przy jednoczesnym zrzucaniu z siebie odpowiedzialności, działa na twoją korzyść?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:03:09 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 20:03:09 GMT 1
Tell me co ty masz do moich explanations. Mówiłem przed lynching, że pójdę za Laponia Santa jeśli uzna ze Joseph nie może lecieć yesterday. Nie winię go za choice, uważam, że ten lynch mógł być worse, a Santa dalej jest w moim top innocent. Not the first time and not the last kiedy pudłuję, especially w d1. Czyli dałeś sobie alibi jeszcze zanim zlinczowałeś niewinnego. Twoim zdaniem takie tłumaczenie się z głosu, przy jednoczesnym zrzucaniu z siebie odpowiedzialności, działa na twoją korzyść? I don't give a damn, ja mówię prawdę, a jak ty to interpret to już twój business.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 20:06:58 GMT 1
To się zaraz może stać twój business.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:10:04 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 20:10:04 GMT 1
Hahaha uszko jaki kocur
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Post by Kevin on Dec 25, 2023 20:10:29 GMT 1
Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówka
Józef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad
Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu
Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu
Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu
Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa
Jak se to czysto na wajby obdzielam, z wrażenia gry okolinczowej plus to co miałem w głowie do momentu linczu. Na czarno brak zdania.
Jaki jest mój statement: w mafii są i Józef i Maria, taki mam wajb, taka mam czutkę, tak mi wynika z tego co widziałem do tej pory.
Założenie: a) nie było akcji ratowania Marii wyczuwalnej b) była akcja ratowania Józka wyczuwalna; c) Śrut i pośrednio Dubeltówka zostali wrzuceni na pożarcie przed linczem i zebrali EFEKTYWNIE - czyli licząc ostatecznie, głosy skutkujące wyrzuceniem Śrutu, Dubeltówka się obronił luzem.
To teraz tak: Józef jeśli jest w mafii to ma rolę. Maria nie ma roli. Mafia wolała, żeby zeszla Maria a nie Józef, ale udała się dźwignia na Śrut, więc bratobójcze walka nie była konieczna. Bratobójcza walka ponadto nieprzynosząca mafii korzyści, bo były głosy że bitwa Maria - Józef to bitwa między mafią.
Czyli mafia: Józef Maria jeden z głosów na Marie - zakładając, że woleli żeby spadła Maria, musieli tu wrzucić Józef + 1, na ten moment zakładam, że to Szczepan, nie podoba mi się twist D0-D1 Wędrowca i nie podoba mi się zejście Karpia z Józefa, ale jeszcze raz to przeczytam.
I potem dwa warianty: a) dwa głosy na Śrut b) jeden głos na Śrut jeden w przestrzeń kosmiczną (Mikołaj z Krakowa? ktory wręcz argumentował to brakiem efektywnego decydującego wpływu?)
Dubeltówka imo niewinna, z głosów na Śrut zostają trochę nijaki buddy, mocno mieszający w garze ze Śrutem Kolędnicy i George z Mikołajem z Laponii.
Do sprawdzenia - gdzie robił się opór przy Józefie jeszcze w okolicach 16-17-18, ja na pewno kojarzę Zabłąkanego ale jeszcze ktoś tam zaczął robić w drugą stronę.
Faza wajchy - od którego momentu zaczął się swing na Śrut, którego dość prosto dało się wrzucić w ten lincz biorąc pod uwagę postawę.
Dlaczego uważam że w mafii jest Józef? Bo takie mam wajby, cała edycję gram z telefonu, nie podoba mi się, nie podoba mi się jego interakcja ze Szczepanem i nie podoba mi się jego interakcja z Marią. Wrzucałem go w swojej pierwszej liście mafii i od tamtej pory nie zrobił nic co by mi się spodobało. Obrona metowa, ponadto zrobił coś co uważam i przywołam, skoro ten argument jest powoływany, niepodobne do niego, tj. wylimitował się. Myślę, że mafia nie spodziewała się że Józek może wpaść tak szybko i zaczęła się akcja obrony, która wyszła.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:10:35 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 20:10:35 GMT 1
If you say so, my beloved ear.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:13:46 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:13:46 GMT 1
Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówkaJózef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa*** Jak se to czysto na wajby obdzielam, z wrażenia gry okolinczowej plus to co miałem w głowie do momentu linczu. Na czarno brak zdania. Jaki jest mój statement: w mafii są i Józef i Maria, taki mam wajb, taka mam czutkę, tak mi wynika z tego co widziałem do tej pory. Założenie: a) nie było akcji ratowania Marii wyczuwalnej b) była akcja ratowania Józka wyczuwalna; c) Śrut i pośrednio Dubeltówka zostali wrzuceni na pożarcie przed linczem i zebrali EFEKTYWNIE - czyli licząc ostatecznie, głosy skutkujące wyrzuceniem Śrutu, Dubeltówka się obronił luzem. To teraz tak: Józef jeśli jest w mafii to ma rolę. Maria nie ma roli. Mafia wolała, żeby zeszla Maria a nie Józef, ale udała się dźwignia na Śrut, więc bratobójcze walka nie była konieczna. Bratobójcza walka ponadto nieprzynosząca mafii korzyści, bo były głosy że bitwa Maria - Józef to bitwa między mafią. Czyli mafia: Józef Maria jeden z głosów na Marie - zakładając, że woleli żeby spadła Maria, musieli tu wrzucić Józef + 1, na ten moment zakładam, że to Szczepan, nie podoba mi się twist D0-D1 Wędrowca i nie podoba mi się zejście Karpia z Józefa, ale jeszcze raz to przeczytam. I potem dwa warianty: a) dwa głosy na Śrut b) jeden głos na Śrut jeden w przestrzeń kosmiczną (Mikołaj z Krakowa? ktory wręcz argumentował to brakiem efektywnego decydującego wpływu?) Dubeltówka imo niewinna, z głosów na Śrut zostają trochę nijaki buddy, mocno mieszający w garze ze Śrutem Kolędnicy i George z Mikołajem z Laponii. Do sprawdzenia - gdzie robił się opór przy Józefie jeszcze w okolicach 16-17-18, ja na pewno kojarzę Zabłąkanego ale jeszcze ktoś tam zaczął robić w drugą stronę. Faza wajchy - od którego momentu zaczął się swing na Śrut, którego dość prosto dało się wrzucić w ten lincz biorąc pod uwagę postawę. Dlaczego uważam że w mafii jest Józef? Bo takie mam wajby, cała edycję gram z telefonu, nie podoba mi się, nie podoba mi się jego interakcja ze Szczepanem i nie podoba mi się jego interakcja z Marią. Wrzucałem go w swojej pierwszej liście mafii i od tamtej pory nie zrobił nic co by mi się spodobało. Obrona metowa, ponadto zrobił coś co uważam i przywołam, skoro ten argument jest powoływany, niepodobne do niego, tj. wylimitował się. Myślę, że mafia nie spodziewała się że Józek może wpaść tak szybko i zaczęła się akcja obrony, która wyszła. I to wszystko zakładając, że jestem w mafii. Słodki Jezusku uchroń nas od złego, co ten urwis znowu nabroił. A co jak nie jestem w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:15:32 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:15:32 GMT 1
I kolorowanie siebie na zielono w tej sytuacji to trochę próba wybielenia siebie, ale jeśli twoja teoria jest zła a ja padnę zielona to... rip Kevin. Ale dobrze, tak zła teoria może świadczyć o twojej miastowości
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:19:00 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 20:19:00 GMT 1
Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówkaJózef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa*** Jak se to czysto na wajby obdzielam, z wrażenia gry okolinczowej plus to co miałem w głowie do momentu linczu. Na czarno brak zdania. Jaki jest mój statement: w mafii są i Józef i Maria, taki mam wajb, taka mam czutkę, tak mi wynika z tego co widziałem do tej pory. Założenie: a) nie było akcji ratowania Marii wyczuwalnej b) była akcja ratowania Józka wyczuwalna; c) Śrut i pośrednio Dubeltówka zostali wrzuceni na pożarcie przed linczem i zebrali EFEKTYWNIE - czyli licząc ostatecznie, głosy skutkujące wyrzuceniem Śrutu, Dubeltówka się obronił luzem. To teraz tak: Józef jeśli jest w mafii to ma rolę. Maria nie ma roli. Mafia wolała, żeby zeszla Maria a nie Józef, ale udała się dźwignia na Śrut, więc bratobójcze walka nie była konieczna. Bratobójcza walka ponadto nieprzynosząca mafii korzyści, bo były głosy że bitwa Maria - Józef to bitwa między mafią. Czyli mafia: Józef Maria jeden z głosów na Marie - zakładając, że woleli żeby spadła Maria, musieli tu wrzucić Józef + 1, na ten moment zakładam, że to Szczepan, nie podoba mi się twist D0-D1 Wędrowca i nie podoba mi się zejście Karpia z Józefa, ale jeszcze raz to przeczytam. I potem dwa warianty: a) dwa głosy na Śrut b) jeden głos na Śrut jeden w przestrzeń kosmiczną (Mikołaj z Krakowa? ktory wręcz argumentował to brakiem efektywnego decydującego wpływu?) Dubeltówka imo niewinna, z głosów na Śrut zostają trochę nijaki buddy, mocno mieszający w garze ze Śrutem Kolędnicy i George z Mikołajem z Laponii. Do sprawdzenia - gdzie robił się opór przy Józefie jeszcze w okolicach 16-17-18, ja na pewno kojarzę Zabłąkanego ale jeszcze ktoś tam zaczął robić w drugą stronę. Faza wajchy - od którego momentu zaczął się swing na Śrut, którego dość prosto dało się wrzucić w ten lincz biorąc pod uwagę postawę. Dlaczego uważam że w mafii jest Józef? Bo takie mam wajby, cała edycję gram z telefonu, nie podoba mi się, nie podoba mi się jego interakcja ze Szczepanem i nie podoba mi się jego interakcja z Marią. Wrzucałem go w swojej pierwszej liście mafii i od tamtej pory nie zrobił nic co by mi się spodobało. Obrona metowa, ponadto zrobił coś co uważam i przywołam, skoro ten argument jest powoływany, niepodobne do niego, tj. wylimitował się. Myślę, że mafia nie spodziewała się że Józek może wpaść tak szybko i zaczęła się akcja obrony, która wyszła. I to wszystko zakładając, że jestem w mafii. Słodki Jezusku uchroń nas od złego, co ten urwis znowu nabroił. A co jak nie jestem w mafii? To zakłada przede wszystkim że w mafii jest Józef i taki powinien być punkt wyjścia, po uzyskaniu więcej danych można przearanżować strukturę. Twoja wina ma dużą szansę prawdopodobieństwa i ubogaca założenie, ale nie jest aż tak pewna jak ta Józefowa. Generalnie dopuszczam możliwość że nie jesteś w mafii i po prostu ratowanie odbywało się tylko Śrutem, ale nie widzę póki co przesłanek za Twoją niewinnością. Natomiast uważam że takie oddolne wajchy z gościa z gościa który od D0 był maksymalnie podejrzany kończące się remisem i zejściem niewinnego przy oporze który się pojawiał na Józefie - no nie, nie wierzę, że jest niewinny i aż tak się kanibalizujemy. Jak masz jakieś, to dawaj.
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
Limit postów: 76
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 25, 2023 20:19:54 GMT 1
// Casper's Dark Prophecy Analysis Function function darkProphecyAnalysis(manipulatedText) { // Analysis logic implying a dark prophecy and manipulation if (manipulatedText.includes("darkness") && manipulatedText.includes("manipulate")) { return "The Magi-Casper analysis suggests a twisted prophecy and manipulation. Old Rabbi's words hold a dark meaning."; } else { <b> return "No indication of a dark prophecy or manipulation found."; </b>
Casper-マギ3 jesteś pewien?
|
|