|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:36:29 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:36:29 GMT 1
Ja chciałbym żeby Pierwsza Gwiazdka podzieliła się na forum klasy swoją listą czutek i dlaczego tak. Jako niewinnego bezrolnego moim zadaniem jest uniewinnić się i paść w mordzie, a nie spełniać cudze oczekiwania. No to skoro tego nie robisz to jesteś w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:38:28 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:38:28 GMT 1
I linczu na mnie kurwy nie na kręcicie Mario No prosze, i kto tu jes wkurwiony. Panowie mamy go
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:38:56 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 25, 2023 20:38:56 GMT 1
No Maria i Kolędnicy wkurwieni na analizę, bo chyba dużo trafione Nie jesteś najlepszy w czytaniu jeśli sądzisz że jestem wkurwiony Nie przyszedłem tutaj na konkurs czytania, Twoje odniesienie do analizy Kevina jest obliczone na niemerytoryczną dyskredytację, czyli nie podobała Ci się
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:39:05 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:39:05 GMT 1
Wystarczyło tylko zarzucić przynętę a ryby same się łapią
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 20:39:21 GMT 1
a to już mogę odpowiedzieć: lubię sobie obrać jakiś target i z nim przycisnąć do momentu kiedy będę miał większą pewność o winie/braku winy kto jest tym miastowym top2 most wanted? bo nie zrozumiałem tego fragmentu No Józef i Maria, czyli dwa najpopularniejsze typy plus ten Mikołaj od czapy, więc dla mnie dziwne combo. Teraz doczytałem, że teoretycznie jeszcze karp ci się gdzieś kręci, więc faktycznie już nie top2 most wanted, ale no oryginalny schemat typowania Taktyczne podejrzewanie rozumiem i będę czekać na rozwój wydarzeń. No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego. A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:41:25 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 20:41:25 GMT 1
że Ty się Kevin tłumaczysz z tego argumentu kolorku Marii, co łeb wychyliła na wsadzenie do mafii to trochę śmiszne xD no a teoria może mieć ręce i nogi, zwłaszcza że miałem nadzieję, że Józef wkroczy po przerwie z długim postem a tu nimo Józefa a Józefowi nie sądzę, że by dali rolę, bo kto w tej mafii by musiał być : o Maria Józef Szczepan X X to nie wiem, skąd się Ci wzięła ta rola myślałem, czy warto byłoby robić obronę scum!Józefa przy takiej jego pozycji (czy nie lepiej się wybielić), no ale lincz to zawsze lincz do przodu, więc możliwe ale kurwa Maria i Józef w mafii to chyba zbyt piękne, by było prawdziwe mafia taka prosta zazwyczaj nie jest no i przyznasz, że to ratowanie śrutem paradoksalnie mimo dobrego rezultatu, to trochę kijowe było, pięcioosobowa mafia nie wykreowałaby nikogo dosadniej? bo śrut zdechły był niespodzianką bym się spodziewał, że kogoś wygrillują porządniej Bo jeśli na Marii są dwa głosy mafii a Maria jest z mafii to mafii z rachunku zysków i strat bardziej się opłacało ratować Józka z jakiegoś powodu. Imo ta akcja-klotnia im totalnie nie wyszła. Śrut był desperackim dodatkowym ruchem jak w RPG z jakiegoś alternatywnego decku/rerolla. I wyszedł, ale obiektywnie rzecz biorąc to jaki Józek dostal przedwczoraj opor jest niebywale, więc imo mafia uznaje go za lepszy asset od Marii. Pytanie .czy to lepszy asset=lepszy gracz czy właśnie lepszy asset=rola. Mogę gadać z każdym graczem, Maryjka ma duże xMafijnosc ale jeszcze nie jestem jakoś bardzo pewien, po prostu uważam że w tej grze trzeba się opierać na tym w co się wierzy i co czuje i umieć podstawiać dobre dane. Gadka = więcej danych. Rozumiem że mogę być uznany za wkurwiajacego, pierwsza część to kreacja, a teraz po prostu jestem w stanie tłumaczyć z tel 1/10 tego co myślę, więc muszę się focusować na konkretach. Nie mam jednak złej woli i uważam że po tym można mnie łatwo zrozumieć.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 20:43:05 GMT 1
Nie jesteś najlepszy w czytaniu jeśli sądzisz że jestem wkurwiony Nie przyszedłem tutaj na konkurs czytania, Twoje odniesienie do analizy Kevina jest obliczone na niemerytoryczną dyskredytację, czyli nie podobała Ci się 😆
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:43:17 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 20:43:17 GMT 1
Kevin poczułeś się zdyskredytowany?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 20:43:53 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 20:44:17 GMT 1
No Józef i Maria, czyli dwa najpopularniejsze typy plus ten Mikołaj od czapy, więc dla mnie dziwne combo. Teraz doczytałem, że teoretycznie jeszcze karp ci się gdzieś kręci, więc faktycznie już nie top2 most wanted, ale no oryginalny schemat typowania Taktyczne podejrzewanie rozumiem i będę czekać na rozwój wydarzeń. No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego. A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie Z pierwszą częścią posta względnie się zgadzam. Druga część - ale dlaczego miałby tak nie zrobić? "Jestem miastowym, więc czasem się mylę." Proste. Zdanie na końcu: www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 20:46:02 GMT 1
No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego. A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie Z pierwszą częścią posta względnie się zgadzam. Druga część - ale dlaczego miałby tak nie zrobić? "Jestem miastowym, więc czasem się mylę." Proste. Zdanie na końcu: www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40Nie wiem czy tak może być czy nie, dziele się tylko spacernianą rozkminą. Ja gdybym był w mafii na miejscu Lapończyka to zagrałbym tak jak napisałem
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:46:40 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 25, 2023 20:46:40 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Sorka, ja to raczej spierdalam do sernika i oglądania Znachora, linczem zajmijcie się wy.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 20:47:15 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Jak uniewinniłeś Wędrowca?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 20:49:06 GMT 1
Uff, przez moment się bałem, że dzisiaj lincz będzie. Wybaczcie spóźnienie, jak wstawałem dzisiaj koło 15 (xD) to o edycji pamiętałem, ale po drodze musiałem wrócić do domu, spalić blanta i zalogować się do roboty i mi kompletnie z głowy wypadło.
Co tam? Nie czytałem dzisiejszego dnia jeszcze, komentarz po linczu jest taki, że skoro Józefowi się upiekło, to niech teraz to wykorzysta, fakt, że nie padł w remisie świadczy zupełnie o niczym, bóldupić, że parę osób odjebało Śrut też w sumie nie mogę, bo nie miałem większego zdania o nim, nie pamiętam chyba ani jednego postu jego xD
No ewidentnie mi się udziela świateczna atmosfera, jakiś milutki jestem.
@mikołaj z Japonii, jutro ci podrzucę te pozostałe twoje posty, które mi się nie podobały, dziś ni chuj mi się nie chce xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:49:21 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:49:21 GMT 1
Haha gwiazdka przyłapana to do nory
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:50:57 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 25, 2023 20:50:57 GMT 1
Haha gwiazdka przyłapana to do nory Do Nory to Ciebie złożymy jak tego Twojego synalka co w Kanie Galilejskiej balety urządzał
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:51:27 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 20:51:27 GMT 1
nie ufam gwiazdce z Bongiem
przyjebałeś się do mnie, pięknie to odbiłem i już cisza
przyjebałeś się do Krakusa i cisza
i wyskakujesz z Józefem
zaczynasz tematy, a nie ciągniesz
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:52:21 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 20:52:21 GMT 1
Kevin poczułeś się zdyskredytowany? Ty mi się generalnie podobasz tylko w chuj nie rozumiem tej akcji ze Śrutem, no kto jak kto, ale tacy Kolędnicy to powinni bronić uciśnionych i kolędować o biednych pasterzach a tam było rzucenie paluszków na owieczkowy żer Zobaczymy jak nam się zbieży ten kierunek gry Co sądzisz o tych Mędrcach wszystkich? I o Wędrowcu, to w sumie najważniejsze, wejdź w jego posty, zobacz co pisał o Jozku i zobacz jak już w D0 uznał za stosowne podkreślić że JEGO POGLĄDY EWOLUUJA - a czyje nie? na tym ta gra polega, jak ktoś tak dobry może pisać takie rzeczy w egzaltacji? żeby potem jednak tego Józka i Szczepana na samej mecie chronić i robić z tego argument uno reverse card Tam jest prosta sekwencja bardzo łatwa do rozczytania, bo to jego jedyne mięso i jestem ciekaw opinii
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:53:15 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 20:53:15 GMT 1
Haha gwiazdka przyłapana to do nory Do Nory to Ciebie złożymy jak tego Twojego synalka co w Kanie Galilejskiej balety urządzał Możesz mi zabić męża, ale proszę się od Syna Bożego odczepić.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:54:00 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 20:54:00 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Mister Gwiazdka, skąd Szczepan tak wysoko? Jak masz jakiś evidence na jego mocną innocence, to daj. Bo na razie ja bym go nie consider do lynchu ale też w top townies nie mam. I co z tą Pierwszą Gwiazdką kurka rurka
|
|