|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 20:54:20 GMT 1
Za łatwo uniewinniacie Mitten Squad. Ktoś, kto tak dużo rozpisuje się o zewnętrznych aspektach swojej gry zawsze śmierdzi. Zasadniczo - nikt nie pytał.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:56:51 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 20:56:51 GMT 1
Za łatwo uniewinniacie Mitten Squad. Ktoś, kto tak dużo rozpisuje się o zewnętrznych aspektach swojej gry zawsze śmierdzi. Zasadniczo - nikt nie pytał. +1, ten wjazd dzisiejszy najsłabszy z dotychczasowych takie "nie mam nic fajnego do przekazania, ale jestem jakby co"
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 20:56:52 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 20:56:52 GMT 1
Właśnie, uniewinnianie Mittena też I don't understand.
Ale ja z cellphone jak Kevin więc mogłem coś miss.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:00:23 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 21:00:23 GMT 1
Kevin poczułeś się zdyskredytowany? Ty mi się generalnie podobasz tylko w chuj nie rozumiem tej akcji ze Śrutem, no kto jak kto, ale tacy Kolędnicy to powinni bronić uciśnionych i kolędować o biednych pasterzach a tam było rzucenie paluszków na owieczkowy żer Zobaczymy jak nam się zbieży ten kierunek gry Co sądzisz o tych Mędrcach wszystkich? I o Wędrowcu, to w sumie najważniejsze, wejdź w jego posty, zobacz co pisał o Jozku i zobacz jak już w D0 uznał za stosowne podkreślić że JEGO POGLĄDY EWOLUUJA - a czyje nie? na tym ta gra polega, jak ktoś tak dobry może pisać takie rzeczy w egzaltacji? żeby potem jednak tego Józka i Szczepana na samej mecie chronić i robić z tego argument uno reverse card Tam jest prosta sekwencja bardzo łatwa do rozczytania, bo to jego jedyne mięso i jestem ciekaw opinii Chcesz odpowiedź na bombie czy na trzeźwo?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 21:00:24 GMT 1
Ja mam niesamowity problem z ludźmi, którzy na etapie, na którym niewiele rzeczy wiemy na pewno, rzucają sądy o celności innych graczy.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 21:01:29 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Jak uniewinniłeś Wędrowca? kto rzucił tego posta ze grinch może liczyć na prezent? ta osoba jest miastem Ktoś wczoraj rzucił taką rozkminę, że Grinch może próbować dostać się do miejskiego core i liczyć na prezent. Wydawało mi się, że to Wędrowiec, ale nie mogę znaleźć tego posta i teraz nie wiem czy to nie mandela effect Św. Szczepan wiesz o co mi chodzi? nie ufam gwiazdce z Bongiem przyjebałeś się do mnie, pięknie to odbiłem i już cisza przyjebałeś się do Krakusa i cisza i wyskakujesz z Józefem
zaczynasz tematy, a nie ciągniesz Oj kiepsko, kiepsko, przecież to wyjaśniłem No Józef i Maria, czyli dwa najpopularniejsze typy plus ten Mikołaj od czapy, więc dla mnie dziwne combo. Teraz doczytałem, że teoretycznie jeszcze karp ci się gdzieś kręci, więc faktycznie już nie top2 most wanted, ale no oryginalny schemat typowania Taktyczne podejrzewanie rozumiem i będę czekać na rozwój wydarzeń. No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego.
A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Mister Gwiazdka, skąd Szczepan tak wysoko? Jak masz jakiś evidence na jego mocną innocence, to daj. Bo na razie ja bym go nie consider do lynchu ale też w top townies nie mam. I co z tą Pierwszą Gwiazdką kurka rurka Bo Szczepanowi chce się czytać temat i rozkminiać. Generalnie też mają miastowy sens jego rozkminy Hahahaha! Te posty tylko wtedy mają sens, kiedy Józef jest w mafii. Jak inaczej ktoś miałby sobie na nim wyrobić pozycję? Jak inaczej miałoby zadziałać to powiązanie? XD to jest mocne. I ja mam odpaść przed czymś takim? Ogólnie ta akcja dubeltówki na 33 stronie jeśli uważał, że jest jednym z faworytów do linczu a chyba miał prawo tak uważać to dla mnie tego typu obrona to miejski luz bardziej niż mafijne manewrowanie. I chodzi mi o całą jego aktywność na tej stronie a nie tylko tego posta. Nie wiem czy ktokolwiek to przeczyta
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 21:02:15 GMT 1
Ja nic o Grinchu nie pisałem
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 21:02:38 GMT 1
Czyli mnie i Szczepana zaczepiasz negatywnie? Bo w sumie nie wiedziałem jak to interpretować. Dobrze wiedzieć, bo Szczepan to jeden z tych :Pktórzy jawią mi się najbardziej zielono na starcie. Mikołaj z Japonii też raczej będzie niewinny. Mafia sobie tak wrogów na starcie raczej nie zbiera, a jak zbiera to się staje bardziej nerwowa. Więc coś z tym twoim celownikiem Mikołaju z Krakowa słabo.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 21:04:31 GMT 1
Ja nic o Grinchu nie pisałem No to muszę przeczytać Zbakanego jeszcze raz Uszko z grzybami bo może pojebałem go z innym graczem. Kto pisał o Grinchu w takim razie!?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 21:04:33 GMT 1
Czyli mnie i Szczepana zaczepiasz negatywnie? Bo w sumie nie wiedziałem jak to interpretować. Dobrze wiedzieć, bo Szczepan to jeden z tych :Pktórzy jawią mi się najbardziej zielono na starcie. Mikołaj z Japonii też raczej będzie niewinny. Mafia sobie tak wrogów na starcie raczej nie zbiera, a jak zbiera to się staje bardziej nerwowa. Więc coś z tym twoim celownikiem Mikołaju z Krakowa słabo. no w sumie sam jestem sobie trochę winien wprowadzeniu takiego stylu gry
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 21:05:11 GMT 1
Ja nic o Grinchu nie pisałem No to muszę przeczytać Zbakanego jeszcze raz Uszko z grzybami bo może pojebałem go z innym graczem. Kto pisał o Grinchu w takim razie!? a to nie czasem Drugi Mędrzec?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:05:16 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 21:05:16 GMT 1
ja czytam rozkminę o Grinchu, która tak naprawdę była rozkminą o Scrooge'u, rzucił Drugi Mędrzec ze Wschoduno fajna fajna, ale nic z nią nie zrobił, czyli tak se jebnął i nie zfollowupował xd a właśnie kmb2, kto tera gra pod prezent, skoro już mechaniki bardziej aktywne w d2? właśnie teraz by się to przydało bardziej ni, skoro są dwa prezenty a Szczepan nic odkrywczego dla mnie nie napisał i liczę na więcej, bo że Rabin i Dubeltówka bliżej zieleni, no to się zgodzę, liczyłbym na jakieś oskarżenia od Szczepana, nadal mam wrażenie, że jest najebany xD
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 21:05:34 GMT 1
Jaki by to miało sens żebym ja jednego mafiozę ratował drugim? Bo tak zakłada teoria Kevina. A sprawdzenie Józefa jeśli nic nie zacznie grać to dla mnie jest dobry ruch, choćby dlatego, że najwięcej informacji daje.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:07:21 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 21:07:21 GMT 1
Jaki by to miało sens żebym ja jednego mafiozę ratował drugim? Bo tak zakłada teoria Kevina. A sprawdzenie Józefa jeśli nic nie zacznie gra Kevin mówi o rolnym Józefie, co chyba nie ma sensu zbytnio no i ja rozumiem, że dla niego Józef i Maria pewniejsi i masz, kopiuj sobie na zaś: ćććććććć xD
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 21:07:43 GMT 1
ja czytam rozkminę o Grinchu, która tak naprawdę była rozkminą o Scrooge'u, rzucił Drugi Mędrzec ze Wschodu no fajna fajna, ale nic z nią nie zrobił, czyli tak se jebnął i nie zfollowupował xd a właśnie kmb2, kto tera gra pod prezent, skoro już mechaniki bardziej aktywne w d2? właśnie teraz by się to przydało bardziej ni, skoro są dwa prezenty a Szczepan nic odkrywczego dla mnie nie napisał i liczę na więcej, bo że Rabin i Dubeltówka bliżej zieleni, no to się zgodzę, liczyłbym na jakieś oskarżenia od Szczepana, nadal mam wrażenie, że jest najebany xD no to nieźle skurwiona musiałam być w tym pociągu żeby ludzi i grincha ze scrooge pojebać a z ciekawości Karp, kogo byś wrzucił do town core na ten moment?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 21:08:15 GMT 1
Pff, banda chamów, gdy ja do was z sercem. Ael co mi tam, i tak się będę produkował na temat swojego samopoczucia :3
To pchanie tożsamości na 35-36 stronie to jest niesamowicie obrzydliwe i mam nadzieję, że ostrzeżenia tam poleciały. Typy mogą sobie udawać, że "hoho, przecież ja mówię tylko o takim typie gracza, który mógłby się uniewinnić", ale oszukują chyba tylko samych siebie.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 21:08:25 GMT 1
A to ja się pomyliłem z tym Wędrowcem wtedy. To był jednak drugi mędrzec ze wschodu.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:08:59 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 21:08:59 GMT 1
Ty mi się generalnie podobasz tylko w chuj nie rozumiem tej akcji ze Śrutem, no kto jak kto, ale tacy Kolędnicy to powinni bronić uciśnionych i kolędować o biednych pasterzach a tam było rzucenie paluszków na owieczkowy żer Zobaczymy jak nam się zbieży ten kierunek gry Co sądzisz o tych Mędrcach wszystkich? I o Wędrowcu, to w sumie najważniejsze, wejdź w jego posty, zobacz co pisał o Jozku i zobacz jak już w D0 uznał za stosowne podkreślić że JEGO POGLĄDY EWOLUUJA - a czyje nie? na tym ta gra polega, jak ktoś tak dobry może pisać takie rzeczy w egzaltacji? żeby potem jednak tego Józka i Szczepana na samej mecie chronić i robić z tego argument uno reverse card Tam jest prosta sekwencja bardzo łatwa do rozczytania, bo to jego jedyne mięso i jestem ciekaw opinii Chcesz odpowiedź na bombie czy na trzeźwo? Why not both
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 21:13:24 GMT 1
I ja mam pytanie Kevin dlaczego dla ciebie tak jest istotna moja interakcja z Józefem a resztą mojej gry praktycznie ignorujesz.
+ Założenie o moim specjalnym wypostowaniu jest bardzo ryzykowne.
Edit: A założenie, że do tego wypostowania wysłał mnie Józef z mafijnego i przyokazji próbowałem wypostować jeszcze ciebie to już kompletne sci-fi.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:13:30 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 21:13:30 GMT 1
ja czytam rozkminę o Grinchu, która tak naprawdę była rozkminą o Scrooge'u, rzucił Drugi Mędrzec ze Wschodu no fajna fajna, ale nic z nią nie zrobił, czyli tak se jebnął i nie zfollowupował xd a właśnie kmb2, kto tera gra pod prezent, skoro już mechaniki bardziej aktywne w d2? właśnie teraz by się to przydało bardziej ni, skoro są dwa prezenty a Szczepan nic odkrywczego dla mnie nie napisał i liczę na więcej, bo że Rabin i Dubeltówka bliżej zieleni, no to się zgodzę, liczyłbym na jakieś oskarżenia od Szczepana, nadal mam wrażenie, że jest najebany xD no to nieźle skurwiona musiałam być w tym pociągu żeby ludzi i grincha ze scrooge pojebać a z ciekawości Karp, kogo byś wrzucił do town core na ten moment? na pewno George'a Michaela, przy nim ręka by w ogóle mi nie drżała, gdybym miał kolorować Mikołaja z Laponii, ale ręka mi drży przez PTSD, zwłaszcza w konfiguracji z panem z linijki wyżej xD takie że liczę na jakieś uspokojenie od niego poprzez jego grę Mikołaj z Krakowa i Drugi Mędrzec ze Wschodu podobny tier, spoko gierka, mamy zgodny kierunek, ale mogą dymać, zwłaszcza że zbyt zgodny kierunek mnie martwi czasem Wędrowiec i Uszko są dość niesterylni, grają dość bezkompromisowo, ale nie miałem przy nich "o kurwa lock town!" moment myślę, że Rabin, Dubeltówka i buddyelf mają dobrą szansę na niewinność, no ale co to za core z glonami, bez urazy xD no i tego szyfranta pierwszego mędrca bym nie ruszał, bo zajebisty jest styl tych postów, może mafia ale guilty pleasure xD
|
|