|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 21:52:31 GMT 1
Sprawdziłem interakcje Zbłąkany -> Maria. 2. Dodał później, że postawa Marii jest domeną mafiozów. 3. Postawa Zbłąkanego wobec Marii jest spójna patrząc na szybko jego posty
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 21:52:40 GMT 1
A Święty Mikołaj z Krakowa to jest w ogóle podejrzany? Ktoś tam się go niby czepiał na początku dnia o głosach na Rabina, ale po samym postingu IMO raczej widać, że niewinny, przynajmniej na razie i nie widzialem chyba, żeby ktoś się z tym dziś kłócił? Pisałeś to @józef po samym linczu, czy po przeczytaniu dzisiejszego dnia też?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:54:57 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 21:54:57 GMT 1
Sprawdziłem interakcje Zbłąkany -> Maria. 2. Dodał później, że postawa Marii jest domeną mafiozów. 3. Postawa Zbłąkanego wobec Marii jest spójna patrząc na szybko jego posty
Maria podbijała Zbłąkanego, podbijała żeby ostatecznie napisać że to bait i Zbłąkany legit miastowy, zieleniawy. Fajne byłoby jeszcze odniesienie tego w czasie.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 21:56:37 GMT 1
A Święty Mikołaj z Krakowa to jest w ogóle podejrzany? Ktoś tam się go niby czepiał na początku dnia o głosach na Rabina, ale po samym postingu IMO raczej widać, że niewinny, przynajmniej na razie i nie widzialem chyba, żeby ktoś się z tym dziś kłócił? Pisałeś to @józef po samym linczu, czy po przeczytaniu dzisiejszego dnia też? Święty Mikołaj z Krakowa u Gwiazdki betlejemskiej się przewijał w potencjalnej mafii przecież. Zbłąkany też pisał by go zlinczować drogą konsensusu o ile nikt mu nie napisze dlaczego jest niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:58:00 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 21:58:00 GMT 1
To jest bardzo ciekawy lincz, ponieważ długo istniał konsensus że niby ja mam padać. Po południu do linczu została dorzucona Maria i na samym końcu śrut. Nie sądziłem, że prawie potrójny remis będzie. Niech ktoś tu powie, czy śrut miał szansę na uniewinnienie się swoją grą? Moim zdaniem nie za bardzo okazywał oznaki niewinności i prawdopodobnie by mógł polecieć w linczu, w którym nie wyklarowałby się konkretny kandydat. Druga sprawa Czas na moje odczyty. 1. Karp – szuka,drąży dopytuje wszędzie gdzie się da. Ilość zmiany zdań też u niego na zdecydowany plus. Nawet jak komuś mógł się nie podobać kreacyjny początek, to i tak prędzej czy później po jego późniejszej grze powinien uniewinnić. Niewinny. 2. Św Mikołaj z Krakowa – mam wrażenie, że w tym momencie jest podejrzewany właściwie za chodzenie własnymi ścieżkami niż za rzeczywistą mafijność i to, że oddał głos na bok by nie decydować kogo wywalić w linczu. Jego gra po otwarciu też mnie przekonuje, że jest niewinny. 3. Zbłąkany Wędrowiec – dość mocno wjechał w edycję i od początku widać w nim przebijającą się zieleń. W relacji z Kevinem też zdecydowanie lepiej wygląda niż Kevin. Dam go do raczej niewinnych, aby miał motywację do grania jeszcze lepiej i nie opadł z sił znając potencjał tego gracza. 4. Kevin – zadziwia mnie jego pewność siebie co do typów w tej edycji. Fakt zaczął edycję z jajem, ale Kevin sprzed linczu, a Kevin po linczu to dwa różne światy. Dziwi mnie taki spadek energii u niego na początku d2 i brak przekonywania innych do jego typów. Jego postawa krzyczy „Uważaj, pewny siebie mafiozo”, mimo przebijania się zalążków niewinności u niego. Jestem ciekaw jak dalszą część dnia drugiego rozegra 5. George Michael – jego gra jest na plus, jego wejścia w temat na plus. Drąży dużo w temacie i aktywnie uczestniczy w dyskusjach. Niewinny 6. Mędrzec ze Wschodu – jego zostawię bez komentarza, nie mam kompletnie o nim zdania 7. Maria z Nazaretu – nie podoba mi się jej gra, nie kupuję jej przeskoków z dnia 1 mimo, że wjazd w drugi dzień miała lepszy. Chociaż mam wrażenie, że próbuje mocno przylepić się do Kevina i go urobić, jeśli Kevin nie jest w mafii. W momencie wjazdu Kevina szybką kontrę zrobiła, aby tylko go zdyskredytować. Sama najpierw pisała, że głosy na mnie uniewinniają innych, ale potem się zaczęła czepiać Kevina typu „jak śmiesz siebie na zielono kolorować”. Potencjalna mafia 8. Drugi Mędrzec ze Wschodu – wajbowo na plus, aktywność i rozkminy też na plus ma. Stara wrzucać swoje przemyślenia na bieżąco. Ze względu na potencjał gracza dałbym go do raczej niewinnych. 9. Uszko z grzybami – z nim problem mam taki, że nie rozumiem do końca kierunków w jakie chce pchać grę mimo próby przebicia się u niewinności. Wygląda na wolny elektron, który gra w swoją grą i ma wywalone w opinie innych mimo że prowadzenie takiej gry go nie uniewinnia za bardzo. 10. Trzeci Mędrzec z Zachodu – jak czytałem jego posty to mam u niego obraz takiego niewinnego mniej aktywnego gracza, który wrzuca swoje przemyślenia tylko jak ma czas. Nie czuję u niego pchania podejrzanej agendy. Mimo to powinien być na żółto, ponieważ nie wiadomo co z takim graczem zrobić. 11. Kolędnicy – wajbowo na plus mocny, dyskusje też na plus, ale liczę na więcej u niego w kolejnych dniach. Na razie go koloruję na żółto 12. Gwiazda betlejemska z bongiem – jej gra w porównaniu do d1 jest dużo lepsza i na pewno powinna być bardziej niewinna niż winna 13. Pierwsza gwiazdka – o ile jej gry w d1 nie kojarzę, to na starcie d2 zaczęła się odpalać mocno i walić w Marię przede wszystkim. Nie rozumiem skąd tak reaguje gwałtownie na dyskusje. Bardzo się dziwie czemu uważa, że jej gra jest skalkulowana na mord skoro analizując jej grę nie ma czynników na to wskazujących. Potencjalna mafia. 14. Św. Mikołaj z Laponii – ja mam wrażenie, że gra niewinnie. Atakowanie innych graczy też w swoim stylu robi i stara drążyć się wszędzie, gdzie się da. Wpływ na rozgrywkę też duży do tej pory ma. Raczej niewinny 15. Dubeltówka, Stary rabin, buddy elf, Mitten Squad – panowie mi się zlewają w jedno, ponieważ żaden z nich tak znacząco się nie wyróżnia wśród pozostałych i mógłby tak naprawdę tutaj zrobić kopiuj/wklej tak jak było przy mędrcu ze wschodu. 16. Św. Szczepan - to jak pisał tuż przed osiągnięciem limitu czy dzisiaj też zaczął pisać karze sądzić, że jest niewinny w tym momencie.
Z tego wywodu wychodzi mi tak. Niewinni: 1. Karp 2. Św Mikołaj z Krakowa 3. George Michael 4. Drugi Mędrzec ze Wschodu Raczej niewinni: 1. Zbłąkany Wędrowiec 2. Trzeci Mędrzec z Zachodu 3. Św. Mikołaj z Laponi 4. Kolędnicy Na żółto czyli znaki zapytania mimo aktywnej postawy (grupa w której może twist się kryć potencjalny).
1. Św. Szczepan 2. Kevin
3. Gwiazda betlejemska z gongiem 4. Uszko z grzybami.
Potencjalna mafia: 1. Maria z Nazaretu 2. Pierwsza gwiazdka Szara strefa:
Mędrzec ze Wschodu, Dubeltówka, Stary rabin, buddy elf, Mitten Squad
Co według mnie należy zrobić? Zlinczować w pierwszej kolejności Marię. Potem niezależnie od koloru Marii sprawdzić kogoś z potencjalnej grupy szara strefa jeśli Maria winna. Co jeśli niewinna? Prawdopodobnie należy strefę żółtą naruszyć w trzecim linczu.
Cóż w historycznych edycjach jak ktoś siebie kolorował na zielono to źle i ludzie zwracali na to uwagę, a teraz dla ciebie to nagle dobrze, no nie wiem co o tobie myśleć (po za tym że trzeba cię zlinczować)
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:58:48 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 21:58:48 GMT 1
Kojarzysz takie rzeczy, a cała ta listo-wypowiedź to głównie:
atakuje, drążył, wjechał, wycofał, nie kojarzę
Józef, a powiedz mi - wylimitowanie się już uznales że głównie miastowi. A szkodliwe, czy nie? Powinno podlegać ocenie?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 21:59:50 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 21:59:50 GMT 1
Jeśli myślisz, że tą pseudo-analizą przeskoczysz za mnie w kolejce do linczu yo chyba cię Bóg opuścił.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:00:15 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 22:00:15 GMT 1
Chcesz odpowiedź na bombie czy na trzeźwo? Why not both Ty no właśnie dla mnie ta akcja ze śrutem była właśnie taką obroną uciśnionych i w teorii miała być tym lepszym wyjściem bo nie byłem zadowolony z kształtu linczu i ciesze się że tam przymieszałem, ale albsolutnie robiłem to bez przypuszczenia że mój target może zostać wyjebany. Może chociaż w dalszej perspektywie coś dobrego z tego linczu wyjdzie, widzę ku temu możliwości Co do mędrców, nie chce się powtarzać ale z myśli oryginalnych które się jeszcze nie powtarzały to dla mnie w takiej prostocie szczerości póki co 3>2 A co myśleć o 1 nie mam pojęcia, chciałbym translate jego dzisiejszego wejścia Karp Ty jesteś taki Goodguy napisz mi co pierwszy mędrzec sądzi w tych swoich postach
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:01:10 GMT 1
Kojarzysz takie rzeczy, a cała ta listo-wypowiedź to głównie: atakuje, drążył, wjechał, wycofał, nie kojarzę Józef, a powiedz mi - wylimitowanie się już uznales że głównie miastowi. A szkodliwe, czy nie? Powinno podlegać ocenie? Głównie miastowi to robili wylimitowanie się. Sama postawa szkodliwa, ponieważ wysyła sygnał czy ruszać kogoś w takim dniu czy nie. Limitowanie jak najbardziej powinno podlegać ocenie jako część całości.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:02:02 GMT 1
Huh, musiałem to przegapić; to akurat Ci, o których specjalnie nie mam zdania, więc ma sens. Ale już do tego wracam
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:02:04 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 22:02:04 GMT 1
Kojarzysz takie rzeczy, a cała ta listo-wypowiedź to głównie: atakuje, drążył, wjechał, wycofał, nie kojarzę Józef, a powiedz mi - wylimitowanie się już uznales że głównie miastowi. A szkodliwe, czy nie? Powinno podlegać ocenie? Głównie miastowi to robili wylimitowanie się. Sama postawa szkodliwa, ponieważ wysyła sygnał czy ruszać kogoś w takim dniu czy nie. Limitowanie jak najbardziej powinno podlegać ocenie jako część całości. To napisz co sądzisz o tym co napisałem i wylistowałem do Szczepana w stosunku do Ciebie. Zmienia to jakkolwiek Twoja opinię o nim?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:02:24 GMT 1
To jest bardzo ciekawy lincz, ponieważ długo istniał konsensus że niby ja mam padać. Po południu do linczu została dorzucona Maria i na samym końcu śrut. Nie sądziłem, że prawie potrójny remis będzie. Niech ktoś tu powie, czy śrut miał szansę na uniewinnienie się swoją grą? Moim zdaniem nie za bardzo okazywał oznaki niewinności i prawdopodobnie by mógł polecieć w linczu, w którym nie wyklarowałby się konkretny kandydat. Druga sprawa Czas na moje odczyty. 1. Karp – szuka,drąży dopytuje wszędzie gdzie się da. Ilość zmiany zdań też u niego na zdecydowany plus. Nawet jak komuś mógł się nie podobać kreacyjny początek, to i tak prędzej czy później po jego późniejszej grze powinien uniewinnić. Niewinny. 2. Św Mikołaj z Krakowa – mam wrażenie, że w tym momencie jest podejrzewany właściwie za chodzenie własnymi ścieżkami niż za rzeczywistą mafijność i to, że oddał głos na bok by nie decydować kogo wywalić w linczu. Jego gra po otwarciu też mnie przekonuje, że jest niewinny. 3. Zbłąkany Wędrowiec – dość mocno wjechał w edycję i od początku widać w nim przebijającą się zieleń. W relacji z Kevinem też zdecydowanie lepiej wygląda niż Kevin. Dam go do raczej niewinnych, aby miał motywację do grania jeszcze lepiej i nie opadł z sił znając potencjał tego gracza. 4. Kevin – zadziwia mnie jego pewność siebie co do typów w tej edycji. Fakt zaczął edycję z jajem, ale Kevin sprzed linczu, a Kevin po linczu to dwa różne światy. Dziwi mnie taki spadek energii u niego na początku d2 i brak przekonywania innych do jego typów. Jego postawa krzyczy „Uważaj, pewny siebie mafiozo”, mimo przebijania się zalążków niewinności u niego. Jestem ciekaw jak dalszą część dnia drugiego rozegra 5. George Michael – jego gra jest na plus, jego wejścia w temat na plus. Drąży dużo w temacie i aktywnie uczestniczy w dyskusjach. Niewinny 6. Mędrzec ze Wschodu – jego zostawię bez komentarza, nie mam kompletnie o nim zdania 7. Maria z Nazaretu – nie podoba mi się jej gra, nie kupuję jej przeskoków z dnia 1 mimo, że wjazd w drugi dzień miała lepszy. Chociaż mam wrażenie, że próbuje mocno przylepić się do Kevina i go urobić, jeśli Kevin nie jest w mafii. W momencie wjazdu Kevina szybką kontrę zrobiła, aby tylko go zdyskredytować. Sama najpierw pisała, że głosy na mnie uniewinniają innych, ale potem się zaczęła czepiać Kevina typu „jak śmiesz siebie na zielono kolorować”. Potencjalna mafia 8. Drugi Mędrzec ze Wschodu – wajbowo na plus, aktywność i rozkminy też na plus ma. Stara wrzucać swoje przemyślenia na bieżąco. Ze względu na potencjał gracza dałbym go do raczej niewinnych. 9. Uszko z grzybami – z nim problem mam taki, że nie rozumiem do końca kierunków w jakie chce pchać grę mimo próby przebicia się u niewinności. Wygląda na wolny elektron, który gra w swoją grą i ma wywalone w opinie innych mimo że prowadzenie takiej gry go nie uniewinnia za bardzo. 10. Trzeci Mędrzec z Zachodu – jak czytałem jego posty to mam u niego obraz takiego niewinnego mniej aktywnego gracza, który wrzuca swoje przemyślenia tylko jak ma czas. Nie czuję u niego pchania podejrzanej agendy. Mimo to powinien być na żółto, ponieważ nie wiadomo co z takim graczem zrobić. 11. Kolędnicy – wajbowo na plus mocny, dyskusje też na plus, ale liczę na więcej u niego w kolejnych dniach. Na razie go koloruję na żółto 12. Gwiazda betlejemska z bongiem – jej gra w porównaniu do d1 jest dużo lepsza i na pewno powinna być bardziej niewinna niż winna 13. Pierwsza gwiazdka – o ile jej gry w d1 nie kojarzę, to na starcie d2 zaczęła się odpalać mocno i walić w Marię przede wszystkim. Nie rozumiem skąd tak reaguje gwałtownie na dyskusje. Bardzo się dziwie czemu uważa, że jej gra jest skalkulowana na mord skoro analizując jej grę nie ma czynników na to wskazujących. Potencjalna mafia. 14. Św. Mikołaj z Laponii – ja mam wrażenie, że gra niewinnie. Atakowanie innych graczy też w swoim stylu robi i stara drążyć się wszędzie, gdzie się da. Wpływ na rozgrywkę też duży do tej pory ma. Raczej niewinny 15. Dubeltówka, Stary rabin, buddy elf, Mitten Squad – panowie mi się zlewają w jedno, ponieważ żaden z nich tak znacząco się nie wyróżnia wśród pozostałych i mógłby tak naprawdę tutaj zrobić kopiuj/wklej tak jak było przy mędrcu ze wschodu. 16. Św. Szczepan - to jak pisał tuż przed osiągnięciem limitu czy dzisiaj też zaczął pisać karze sądzić, że jest niewinny w tym momencie.
Z tego wywodu wychodzi mi tak. Niewinni: 1. Karp 2. Św Mikołaj z Krakowa 3. George Michael 4. Drugi Mędrzec ze Wschodu Raczej niewinni: 1. Zbłąkany Wędrowiec 2. Trzeci Mędrzec z Zachodu 3. Św. Mikołaj z Laponi 4. Kolędnicy Na żółto czyli znaki zapytania mimo aktywnej postawy (grupa w której może twist się kryć potencjalny).
1. Św. Szczepan 2. Kevin
3. Gwiazda betlejemska z gongiem 4. Uszko z grzybami.
Potencjalna mafia: 1. Maria z Nazaretu 2. Pierwsza gwiazdka Szara strefa:
Mędrzec ze Wschodu, Dubeltówka, Stary rabin, buddy elf, Mitten Squad
Co według mnie należy zrobić? Zlinczować w pierwszej kolejności Marię. Potem niezależnie od koloru Marii sprawdzić kogoś z potencjalnej grupy szara strefa jeśli Maria winna. Co jeśli niewinna? Prawdopodobnie należy strefę żółtą naruszyć w trzecim linczu.
Cóż w historycznych edycjach jak ktoś siebie kolorował na zielono to źle i ludzie zwracali na to uwagę, a teraz dla ciebie to nagle dobrze, no nie wiem co o tobie myśleć (po za tym że trzeba cię zlinczować) Przecież ty się przywaliłaś o taką bzdurę jakby ci brakowało argumentów. Zostawiasz sobie otwartą furtkę jakbyś nie chciała wziąć odpowiedzialności za potencjalny lincz na mnie.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 22:03:29 GMT 1
Weź ktoś zerknij na interakcje Zbłąkany -> Maria, bo Maria -> Zbłąkany są dziwne Sprawdziłem interakcje Zbłąkany -> Maria. 2. Dodał później, że postawa Marii jest domeną mafiozów. 3. Postawa Zbłąkanego wobec Marii jest spójna patrząc na szybko jego posty
W 5 minut, szybko.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:04:15 GMT 1
Weź ktoś zerknij na interakcje Zbłąkany -> Maria, bo Maria -> Zbłąkany są dziwne Sprawdziłem interakcje Zbłąkany -> Maria. 2. Dodał później, że postawa Marii jest domeną mafiozów. 3. Postawa Zbłąkanego wobec Marii jest spójna patrząc na szybko jego posty
W 5 minut, szybko. No jak ma się kilka kart naraz otwartych to szybko mogę coś sprawdzić.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:05:53 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:05:53 GMT 1
Cóż w historycznych edycjach jak ktoś siebie kolorował na zielono to źle i ludzie zwracali na to uwagę, a teraz dla ciebie to nagle dobrze, no nie wiem co o tobie myśleć (po za tym że trzeba cię zlinczować) Przecież ty się przywaliłaś o taką bzdurę jakby ci brakowało argumentów. Zostawiasz sobie otwartą furtkę jakbyś nie chciała wziąć odpowiedzialności za potencjalny lincz na mnie. O jakiej ty furtce teraz gadasz, jeśli myślisz że po moim całodobowym nawoływaniu do linczu na tobie nie poniosę konsekwencji w razie twojej niewinności to chyba śmieszny jesteś. Mojemu dziecku będzie lepiej jak będzie dorastał bez takiego ojczyma, a do tego mafiozy
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:06:57 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:06:57 GMT 1
Teraz to takie kocopoły piszesz żeby tylko napisać że chyba już nie mam wątpliwości
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 22:09:45 GMT 1
No przecież to, że Maria zachowywała się co najmniej dziwnie w odniesieniu do mnie, forowała pchanie mnie do linczu, a potem jak się okazało, że za bardzo nie ma chętnych to napisała, że to prowokacja, było jednym z głównych powodów dla których na nią głosowałem, a uznałem, że należy zostawić Józefa.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:10:48 GMT 1
Przecież ty się przywaliłaś o taką bzdurę jakby ci brakowało argumentów. Zostawiasz sobie otwartą furtkę jakbyś nie chciała wziąć odpowiedzialności za potencjalny lincz na mnie. O jakiej ty furtce teraz gadasz, jeśli myślisz że po moim całodobowym nawoływaniu do linczu na tobie nie poniosę konsekwencji w razie twojej niewinności to chyba śmieszny jesteś. Mojemu dziecku będzie lepiej jak będzie dorastał bez takiego ojczyma, a do tego mafiozy Ty w ogóle nawet nie próbujesz innych wariantów rozważać, tylko Józef Józef Józef jakby nic ciebie innego nie obchodziło byle być jak najdalej w kolejce do linczu.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:11:37 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 22:11:37 GMT 1
no łatwo nie będzie, siema Józef xD --- Uszko z grzybami ehh, tyle ci napisałem o moim mindsecie przy linczu i jeszcze mało 1. zauważ, że podbijałem temat mafii nazareńskiej 2. nie miałem lepszego kandydata na tamten moment 3. nawet jakbym miał, to rozmywanie grona podejrzanych służy mafii 4. Marii chaotyczność działa w dwie strony, gdy Józef jawił mi się jako prawdopodobna mafia, to chciałem jego prędzej zlinczować niż Marię, więc wytykałem argument pokazujące możliwość miastowania Marii, bo nie chciałem linczu na niej starczy czy ile mam Ci się tłumaczyć xD trochę to męczące, not gonna lie Kevinno gracz typu Józef by mi się jawił jako dobry miastowy, który nie umie się bronić (to się nie wyklucza, bo tacy gracze potrafią grać tak niewinnie, że są powszechnie uniewinniani, a potem nie wiedzą, jak się w mieście bronić, bo nie mają wprawy, kminisz), a kijowy, mniej doświadczony w mafii (tu odsyłam do rozpiski Mikołaja z Laponii o przełamywaniu barier sratatata, no nie widzę roli u takiego profilu gracz) --- @betlejemska z Bongiem a sam nie wiem, trochę mroczny ten Kevin był momentami, nawet nie wiem, czym się zajmował, poza frustracja, że ludzie odpuścili Józefa (i tak, słusznie to wtedy wytykał imo Wędrowiec, że niby Kevin nie rozumie), w d1 miałem wrażenie, że nie szukał współpracy, tylko się frustrował no ale widzę, że teraz drąży kurwa więc nie skreślam, no oczekuje, że weźmie ten pierdolnik za mordę no ta teoria Maria Józef spoko, KOHERENTNA, no ale kurka rurka naiwna, też miałem taką teorie mafii nazarejskiej, ale jedna z miliona, kurwa, czekam na BOLD kminy Kevina oto moje myśli kurwa sto pytań i wypada odpisywać a nie mogę do bieżączki przejść no ale ja sam zadaję pytania i wiem, że byłoby nielegalnckie gdybym olewał xD bo jak potem wymagać
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:14:34 GMT 1
via mobile
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 22:14:34 GMT 1
Old Rabbi, please, you are allowed for calibration to Magi-Casper. With accordance to Talmud. With accordance to Holy Texts. With accordance to Christmas Eve. To make the sinners game more 2$1_2_333&@#@6
|
|