Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:14:36 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 22:14:36 GMT 1
Ty no właśnie dla mnie ta akcja ze śrutem była właśnie taką obroną uciśnionych i w teorii miała być tym lepszym wyjściem bo nie byłem zadowolony z kształtu linczu i ciesze się że tam przymieszałem, ale albsolutnie robiłem to bez przypuszczenia że mój target może zostać wyjebany. Może chociaż w dalszej perspektywie coś dobrego z tego linczu wyjdzie, widzę ku temu możliwości Co do mędrców, nie chce się powtarzać ale z myśli oryginalnych które się jeszcze nie powtarzały to dla mnie w takiej prostocie szczerości póki co 3>2 A co myśleć o 1 nie mam pojęcia, chciałbym translate jego dzisiejszego wejścia Karp Ty jesteś taki Goodguy napisz mi co pierwszy mędrzec sądzi w tych swoich postach że mafia Kevin, bo się chce wepchać do core, robi bezcelowe prowokacje, nie pomaga miastu, nie ma humoru i ma fillery w postach kurwa jebany javascriptowiec frontendowiec, że ja musze to czytać xD
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:14:45 GMT 1
Głównie miastowi to robili wylimitowanie się. Sama postawa szkodliwa, ponieważ wysyła sygnał czy ruszać kogoś w takim dniu czy nie. Limitowanie jak najbardziej powinno podlegać ocenie jako część całości. To napisz co sądzisz o tym co napisałem i wylistowałem do Szczepana w stosunku do Ciebie. Zmienia to jakkolwiek Twoja opinię o nim? Nie zmienia. Miałem wrażenie, że dość szczerze przed limitowaniem pisał o mnie i swoją postawą też dzisiaj podobnie próbuje uczciwie do mnie podejść zanim poda wyrok.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:17:34 GMT 1
via mobile
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 22:17:34 GMT 1
Kevin's placement of his prestige, pride and position is more important for him than the goodness of the Christmas town. The true star, but in modern way.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 22:18:41 GMT 1
ja czytam rozkminę o Grinchu, która tak naprawdę była rozkminą o Scrooge'u, rzucił Drugi Mędrzec ze Wschodu no fajna fajna, ale nic z nią nie zrobił, czyli tak se jebnął i nie zfollowupował xd a właśnie kmb2, kto tera gra pod prezent, skoro już mechaniki bardziej aktywne w d2? właśnie teraz by się to przydało bardziej ni, skoro są dwa prezenty a Szczepan nic odkrywczego dla mnie nie napisał i liczę na więcej, bo że Rabin i Dubeltówka bliżej zieleni, no to się zgodzę, liczyłbym na jakieś oskarżenia od Szczepana, nadal mam wrażenie, że jest najebany xD No ale nie wiem jak wg ciebie miałbym to sfollowupować, bo celem nigdy nie było robienie daily listy HEJ ZOBACZ ON GRA NA PREZENT, tylko przedstawienie myśli, że w tej edycji - właśnie ze względu na prezenty - mocne wejście jest TYM BARDZIEJ opłacalne dla mafii, kurtyna.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:20:07 GMT 1
no łatwo nie będzie, siema Józef xD siema Karp xD
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 22:21:32 GMT 1
To jest bardzo ciekawy lincz, Drugi Mędrzec, dawaj opinię o wyżej, jak tam strzał na pustaka wg Ciebie w tym momencie Przecież on przepisał moją listę i trochę zmienił, żeby się facetka nie skapnęła. I nie wiem czy uważasz mnie za głupka, że pytasz o mnie o opinie po jedynym poście, gdzie długie posty w 24h to cugowscy byli w stanie przygotować, skoro już kolega Józef wrócił, to pozostałe 69 (nice) postów mi o nim powie więcej, niż jakakolwiek pasta.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:22:42 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 22:22:42 GMT 1
Kojarzysz takie rzeczy, a cała ta listo-wypowiedź to głównie: atakuje, drążył, wjechał, wycofał, nie kojarzę Józef, a powiedz mi - wylimitowanie się już uznales że głównie miastowi. A szkodliwe, czy nie? Powinno podlegać ocenie? a to prawda, mało u Józefa tych przymiotników czy tam czasowników kurwa whatever mała różnorodność mało frywolna ta lista jakby kminicie bez wodzy fantazji ehh a Józef, czemu takiej nie dałeś listy, jak kilka osób prosiło przed linczem? teraz umiałeś dać, czyli wiedziałeś ocb
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:23:06 GMT 1
Przejrzałem posty z 23 (nie wszystkie, ale sporo), lincz na Śrucie postawał raczej naturalnie, pierwsze wzmianki koło 17 się pojawiły (chyba, że wcześniej jakieś ominąłem), a po postingu Śruta nie było specjalnie co się dziwić, że parę głosów zebrał. Z postingu przelinczowego jakbym miał ocenić pod tym względem, to IMO najgorzej George Michael (który po kandydatach dość skakał), buddyelf i Pierwsza Gwiazdka (którzy chyba słowem nie argumentowali jeśłi się nie mylę, ich posty są zupełnie nijakie dla mnie), najlepiej Mikołaj z Japonii. I jak te posty czytałem, to sobie przypomniałem, że zmieniłem zdanie na temat Marii jakoś przed 21, tzn. jej posting mi się wtedy nie podobał - a kompletnie mi to z głowy wypadło xD Anyway, dzisiaj Maria jest na plus. Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówkaJózef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa*** Jak se to czysto na wajby obdzielam, z wrażenia gry okolinczowej plus to co miałem w głowie do momentu linczu. Na czarno brak zdania. Józef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad Podoba mi się ta ekipa ale nie podoba mi się dzisiejsze wejście Mitten SquadJak Józek ma rolę to Mitten niewinny imo Głównie dlatego go pokolorowałem Patrzcie na Judasza, no. Nie za wcześnie? Do Wielkanocy jeszcze parę miesięcy.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:23:16 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 22:23:16 GMT 1
Drugi Mędrzec, dawaj opinię o wyżej, jak tam strzał na pustaka wg Ciebie w tym momencie Przecież on przepisał moją listę i trochę zmienił, żeby się facetka nie skapnęła. I nie wiem czy uważasz mnie za głupka, że pytasz o mnie o opinie po jedynym poście, gdzie długie posty w 24h to cugowscy byli w stanie przygotować, skoro już kolega Józef wrócił, to pozostałe 69 (nice) postów mi o nim powie więcej, niż jakakolwiek pasta. no ciekawym był bo ja może na biasie już, ale uważam że tam płytkie wody bardzo, szczególnie biorąc pod uwagę potencjał zanurzenia więc zastanawiam się czy Ty też to koherentnie widzisz
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:26:16 GMT 1
Kojarzysz takie rzeczy, a cała ta listo-wypowiedź to głównie: atakuje, drążył, wjechał, wycofał, nie kojarzę Józef, a powiedz mi - wylimitowanie się już uznales że głównie miastowi. A szkodliwe, czy nie? Powinno podlegać ocenie? a to prawda, mało u Józefa tych przymiotników czy tam czasowników kurwa whatever mała różnorodność mało frywolna ta lista jakby kminicie bez wodzy fantazji ehh a Józef, czemu takiej nie dałeś listy, jak kilka osób prosiło przed linczem? teraz umiałeś dać, czyli wiedziałeś ocb Nigdy nie wrzucam listy przed pierwszym linczem. Zazwyczaj po 1 linczu z różnymi odstępami czasowymi wrzucałem. Inna sytuacja kiedy muszę się bronić i inna kiedy sam jestem bardziej na ataku niż obronie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:26:28 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 22:26:28 GMT 1
Kojarzysz takie rzeczy, a cała ta listo-wypowiedź to głównie: atakuje, drążył, wjechał, wycofał, nie kojarzę Józef, a powiedz mi - wylimitowanie się już uznales że głównie miastowi. A szkodliwe, czy nie? Powinno podlegać ocenie? a to prawda, mało u Józefa tych przymiotników czy tam czasowników kurwa whatever mała różnorodność mało frywolna ta lista jakby kminicie bez wodzy fantazji ehh a Józef, czemu takiej nie dałeś listy, jak kilka osób prosiło przed linczem? teraz umiałeś dać, czyli wiedziałeś ocb Karp ja ciebie z merytoryki dobrze raczej for now czuję, ale tell me dlaczego ty w tej edycji odpaliłes protokół "how do you do, fellow kids"?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:27:13 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 22:27:13 GMT 1
Przecież on przepisał moją listę i trochę zmienił, żeby się facetka nie skapnęła. I nie wiem czy uważasz mnie za głupka, że pytasz o mnie o opinie po jedynym poście, gdzie długie posty w 24h to cugowscy byli w stanie przygotować, skoro już kolega Józef wrócił, to pozostałe 69 (nice) postów mi o nim powie więcej, niż jakakolwiek pasta. no ciekawym był bo ja może na biasie już, ale uważam że tam płytkie wody bardzo, szczególnie biorąc pod uwagę potencjał zanurzenia więc zastanawiam się czy Ty też to koherentnie widzisz Ja póki co to tam przejrzałem listę nicków wg kolejności jak na chwilę na komputera wszedłem, nie przeczytałem tego nawet całego jeszcze No ale to jest taki przypadek, że allround bycie w temacie > jakakolwiek pasta
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:27:14 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 22:27:14 GMT 1
Przejrzałem posty z 23 (nie wszystkie, ale sporo), lincz na Śrucie postawał raczej naturalnie, pierwsze wzmianki koło 17 się pojawiły (chyba, że wcześniej jakieś ominąłem), a po postingu Śruta nie było specjalnie co się dziwić, że parę głosów zebrał. Z postingu przelinczowego jakbym miał ocenić pod tym względem, to IMO najgorzej George Michael (który po kandydatach dość skakał), buddyelf i Pierwsza Gwiazdka (którzy chyba słowem nie argumentowali jeśłi się nie mylę, ich posty są zupełnie nijakie dla mnie), najlepiej Mikołaj z Japonii. I jak te posty czytałem, to sobie przypomniałem, że zmieniłem zdanie na temat Marii jakoś przed 21, tzn. jej posting mi się wtedy nie podobał - a kompletnie mi to z głowy wypadło xD Anyway, dzisiaj Maria jest na plus. Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówkaJózef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa*** Jak se to czysto na wajby obdzielam, z wrażenia gry okolinczowej plus to co miałem w głowie do momentu linczu. Na czarno brak zdania. Jak Józek ma rolę to Mitten niewinny imo Głównie dlatego go pokolorowałem Patrzcie na Judasza, no. Nie za wcześnie? Do Wielkanocy jeszcze parę miesięcy. Jesteś bezpłciowy jak skurwysyn Ale ta teoria jest mechaniczna: a) Józek rola = tylko jedna mafia może na nim siedzieć, logicznie b) mafia Nazarejska = nie ma przestrzeni na kogokolwiek innego w tym gronie ergo, Mitten z uniewinniem mechanicznym że to podnosisz w, że tak to ujmę, oskarżycielskim wydaniu, uznając że jest na Twoją niekorzyść zmusza mnie do zastanowienia się dwa razy nad tą Marią, chociaż ona też zareagowała dziwnie w czort
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:27:28 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 22:27:28 GMT 1
a to prawda, mało u Józefa tych przymiotników czy tam czasowników kurwa whatever mała różnorodność mało frywolna ta lista jakby kminicie bez wodzy fantazji ehh a Józef, czemu takiej nie dałeś listy, jak kilka osób prosiło przed linczem? teraz umiałeś dać, czyli wiedziałeś ocb Karp ja ciebie z merytoryki dobrze raczej for now czuję, ale tell me dlaczego ty w tej edycji odpaliłes protokół "how do you do, fellow kids"? a nie wiem, po miodzie pitnym jestem i heinekena silver pije xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:28:16 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 22:28:16 GMT 1
Ten Mitten raczej też not bad wygląda, chociaż thinking prymitywny jakby pierwsza edition grał.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:28:31 GMT 1
Karp ja ciebie z merytoryki dobrze raczej for now czuję, ale tell me dlaczego ty w tej edycji odpaliłes protokół "how do you do, fellow kids"? a nie wiem, po miodzie pitnym jestem i heinekena silver pije xD To ja akurat niestety żubra sączę i obok mam jeszcze soplicę kawową xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:29:06 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 22:29:06 GMT 1
Karp ja ciebie z merytoryki dobrze raczej for now czuję, ale tell me dlaczego ty w tej edycji odpaliłes protokół "how do you do, fellow kids"? a nie wiem, po miodzie pitnym jestem i heinekena silver pije xD Odrażające.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Post by Kevin on Dec 25, 2023 22:33:40 GMT 1
no końcówkę miał na limitowanie specjalne imo już od momentu jak zaczął ze mną wiadomości wymieniać Specjalnie czy nie,ale wylimitowanie zwykle niewinni uprawiali. kurde no nie podoba mi się to jak się Józek ze Szczepanem na miło macają nie po katolicku Józef, a odpisałeś na to? Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić
Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha?
Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść?
Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi?
[/div]
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:34:18 GMT 1
No to chyba dobrze, chciałeś mnie pressingować przecież? Jak to jest, że bezpłciowego mnie kolorujesz na zielono, zamiast na czarno ("na czarno brak zdania")? Tbh. tak jak pisałem wcześniej, wajbowo po dzisiaj wyglądasz mi na plus i niekoniecznie cię fakt tej kolorowanki obwinia (rzuciłem raczej żartobliwie niż oskarżycielsko), tak ciężko mi nie zauważyć ironii, że jeśl Józef ma rolę, a Maria jest, jak uważam, niewinna, tak będziesz świetnie pasował na tego jednego mafiozę, który na nim siedzi xD
Póki co wolę Józefa, czy Michaela, ale na razie się bardzo nie spinam z deklaracjami głosu, skoro mamy prawie 24 godziny do linczu
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 22:35:01 GMT 1
There are sinners, who wants to win. There are innocents, who wants to play. And there are few wjebańcy.
|
|