|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 22:35:17 GMT 1
Jeśli Józef jest winny, to ostatni głos winnego Mittena w Józefa, gdzie mógł bez wzbudzania większych kontrowersji strzelić w kogokolwiek innego byłby dość odważnym zagraniem. Dlatego ja roboczo Mittena uniewinniam do póki nie poznamy koloru Józefa.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:35:42 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 22:35:42 GMT 1
There are sinners, who wants to win. There are innocents, who wants to play. And there are few wjebańcy. Now expand this list with nicks, my english speaking friend.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:35:56 GMT 1
Specjalnie czy nie,ale wylimitowanie zwykle niewinni uprawiali. kurde no nie podoba mi się to jak się Józek ze Szczepanem na miło macają nie po katolicku Józef, a odpisałeś na to? Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić
Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha?
Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść?
Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi?
[/quote][/div]
Odpowiadałem przed wylimitowaniem się
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:36:06 GMT 1
Ten Mitten raczej też not bad wygląda, chociaż thinking prymitywny jakby pierwsza edition grał. Ja niestety rzadko gram, mało czasu poświęcam. Teraz akurat mam czas, ale co pół godziny odpalam bonga, co też moich zdolności kognitywnych nie poprawia xD
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:36:56 GMT 1
O, to pierwszy posta Caspra (Caspera?), który przeczytałem, odkąd zmienił nick
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:37:45 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 22:37:45 GMT 1
No to chyba dobrze, chciałeś mnie pressingować przecież? Jak to jest, że bezpłciowego mnie kolorujesz na zielono, zamiast na czarno ("na czarno brak zdania")? Tbh. tak jak pisałem wcześniej, wajbowo po dzisiaj wyglądasz mi na plus i niekoniecznie cię fakt tej kolorowanki obwinia (rzuciłem raczej żartobliwie niż oskarżycielsko), tak ciężko mi nie zauważyć ironii, że jeśl Józef ma rolę, a Maria jest, jak uważam, niewinna, tak będziesz świetnie pasował na tego jednego mafiozę, który na nim siedzi xD Póki co wolę Józefa, czy Michaela, ale na razie się bardzo nie spinam z deklaracjami głosu, skoro mamy prawie 24 godziny do linczu Ej Mitten, come on, pogadaj ze mna, ask some questions. Jak na razie to wygląda że ty masz swój stance i chuj, nothing else cię nie interesuje, nawet nie próbujesz tego confront z celem własnych accusations. Tylko opowiadasz swój view ale go nie kreujesz w ogóle.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:39:14 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:39:14 GMT 1
Ten Mitten raczej też not bad wygląda, chociaż thinking prymitywny jakby pierwsza edition grał. Ja niestety rzadko gram, mało czasu poświęcam. Teraz akurat mam czas, ale co pół godziny odpalam bonga, co też moich zdolności kognitywnych nie poprawia xD Skoro już o bongu mowa, to Baltazar mi przyniósł kadzidło, słodki z niego chłopak tylko trochę roztrzepany. Pamiętam gdy razem byliśmy w Chorwacji i o mało co nie spadł z urwiska, haha dobre czasy
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:40:04 GMT 1
via mobile
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 22:40:04 GMT 1
The presents and the value of the souls for the future recipients will be judged by the whole Magi.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:40:33 GMT 1
Ale no to przecież jestem i sobie gadamy. Póki co czytam jeszcze raz posty z początku dzisiejszego dnia, jeśli chcesz już teraz, żebym o coś pytał, to chętnie się dowiem, czemu w okolicach 20:15 pisałeś, z dwójki Dubeltówka Śrut to Dubeltówka była bardziej podejrzana, żeby ostatecznie zagłosować na Śrut?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:40:45 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 22:40:45 GMT 1
No to chyba dobrze, chciałeś mnie pressingować przecież? Jak to jest, że bezpłciowego mnie kolorujesz na zielono, zamiast na czarno ("na czarno brak zdania")? Tbh. tak jak pisałem wcześniej, wajbowo po dzisiaj wyglądasz mi na plus i niekoniecznie cię fakt tej kolorowanki obwinia (rzuciłem raczej żartobliwie niż oskarżycielsko), tak ciężko mi nie zauważyć ironii, że jeśl Józef ma rolę, a Maria jest, jak uważam, niewinna, tak będziesz świetnie pasował na tego jednego mafiozę, który na nim siedzi xD Póki co wolę Józefa, czy Michaela, ale na razie się bardzo nie spinam z deklaracjami głosu, skoro mamy prawie 24 godziny do linczu Dalej nie rozumiesz, a ja muszę tracić posty na to XD cała wypowiedź jest jednak pod kątem widzenia Józek - Maria - Szczepan mafia. jeśli Maria mafia, to wszyscy z głosów na Józka muszą być niewinni. nawet nie rozważałem w tej teorii innego outcome. to jedna z rzeczywistości tylko, ale ta na której się skupiałem, zabawne jest to, że wyprzedzająco to Ty podnosisz inna - ja się zacietrzewiam na Marii, masz u mnie uniewinnienie mechaniczne w rzeczywistości w którą wierzę, tymczasem oburzony Mitten z konopii jak dostał info, że ma uniewinnienie nie na podstawie swojej gry tylko oczekiwanej mechaniki daje: NO JAK MARIA NIEWINNNA TO TY PASUJESZ HAHAHA więc właściwie mam problem bo czuję w chuj atak wyprzedzający z Twojej stronyna podstawie tego że w ogóle nie skumales o co chodzi XD bo jeśli Maria mafia a Józek rola to w chuju mogę mieć Twoja grę bo uważam że przy takim stanie rzeczy musisz być niewinny a Ty zareagowałeś jakbyś wiedział coś więcej
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:42:47 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:42:47 GMT 1
No to chyba dobrze, chciałeś mnie pressingować przecież? Jak to jest, że bezpłciowego mnie kolorujesz na zielono, zamiast na czarno ("na czarno brak zdania")? Tbh. tak jak pisałem wcześniej, wajbowo po dzisiaj wyglądasz mi na plus i niekoniecznie cię fakt tej kolorowanki obwinia (rzuciłem raczej żartobliwie niż oskarżycielsko), tak ciężko mi nie zauważyć ironii, że jeśl Józef ma rolę, a Maria jest, jak uważam, niewinna, tak będziesz świetnie pasował na tego jednego mafiozę, który na nim siedzi xD Póki co wolę Józefa, czy Michaela, ale na razie się bardzo nie spinam z deklaracjami głosu, skoro mamy prawie 24 godziny do linczu Dalej nie rozumiesz, a ja muszę tracić posty na to XD cała wypowiedź jest jednak pod kątem widzenia Józek - Maria - Szczepan mafia. jeśli Maria mafia, to wszyscy z głosów na Józka muszą być niewinni. nawet nie rozważałem w tej teorii innego outcome. to jedna z rzeczywistości tylko, ale ta na której się skupiałem, zabawne jest to, że wyprzedzająco to Ty podnosisz inna - ja się zacietrzewiam na Marii, masz u mnie uniewinnienie mechaniczne w rzeczywistości w którą wierzę, tymczasem oburzony Mitten z konopii jak dostał info, że ma uniewinnienie nie na podstawie swojej gry tylko oczekiwanej mechaniki daje: NO JAK MARIA NIEWINNNA TO TY PASUJESZ HAHAHA więc właściwie mam problem bo czuję w chuj atak wyprzedzający z Twojej stronyna podstawie tego że w ogóle nie skumales o co chodzi XD bo jeśli Maria mafia a Józek rola to w chuju mogę mieć Twoja grę bo uważam że przy takim stanie rzeczy musisz być niewinny a Ty zareagowałeś jakbyś wiedział coś więcej Ale myślałam że już ustaliliśmy że jestem niewinna o.O
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:43:07 GMT 1
via mobile
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 22:43:07 GMT 1
Wanderers, allow for the Nazareth Company to stay with us. They gonna provide enough material, enough for future analyzes. With Rabbi commanding the Magi, it gonna turn out good in long term effect. So don't play around Nazareth Company, there's enough about them. And that's game is not even about them, but their holy son.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 25, 2023 22:43:15 GMT 1
To jest bardzo ciekawy lincz, ponieważ długo istniał konsensus że niby ja mam padać. Po południu do linczu została dorzucona Maria i na samym końcu śrut. Nie sądziłem, że prawie potrójny remis będzie. Niech ktoś tu powie, czy śrut miał szansę na uniewinnienie się swoją grą? Moim zdaniem nie za bardzo okazywał oznaki niewinności i prawdopodobnie by mógł polecieć w linczu, w którym nie wyklarowałby się konkretny kandydat. Druga sprawa Czas na moje odczyty. 1. Karp – szuka,drąży dopytuje wszędzie gdzie się da. Ilość zmiany zdań też u niego na zdecydowany plus. Nawet jak komuś mógł się nie podobać kreacyjny początek, to i tak prędzej czy później po jego późniejszej grze powinien uniewinnić. Niewinny. 2. Św Mikołaj z Krakowa – mam wrażenie, że w tym momencie jest podejrzewany właściwie za chodzenie własnymi ścieżkami niż za rzeczywistą mafijność i to, że oddał głos na bok by nie decydować kogo wywalić w linczu. Jego gra po otwarciu też mnie przekonuje, że jest niewinny.3. Zbłąkany Wędrowiec – dość mocno wjechał w edycję i od początku widać w nim przebijającą się zieleń. W relacji z Kevinem też zdecydowanie lepiej wygląda niż Kevin. Dam go do raczej niewinnych, aby miał motywację do grania jeszcze lepiej i nie opadł z sił znając potencjał tego gracza. 4. Kevin – zadziwia mnie jego pewność siebie co do typów w tej edycji. Fakt zaczął edycję z jajem, ale Kevin sprzed linczu, a Kevin po linczu to dwa różne światy. Dziwi mnie taki spadek energii u niego na początku d2 i brak przekonywania innych do jego typów. Jego postawa krzyczy „Uważaj, pewny siebie mafiozo”, mimo przebijania się zalążków niewinności u niego. Jestem ciekaw jak dalszą część dnia drugiego rozegra 5. George Michael – jego gra jest na plus, jego wejścia w temat na plus. Drąży dużo w temacie i aktywnie uczestniczy w dyskusjach. Niewinny 6. Mędrzec ze Wschodu – jego zostawię bez komentarza, nie mam kompletnie o nim zdania 7. Maria z Nazaretu – nie podoba mi się jej gra, nie kupuję jej przeskoków z dnia 1 mimo, że wjazd w drugi dzień miała lepszy. Chociaż mam wrażenie, że próbuje mocno przylepić się do Kevina i go urobić, jeśli Kevin nie jest w mafii. W momencie wjazdu Kevina szybką kontrę zrobiła, aby tylko go zdyskredytować. Sama najpierw pisała, że głosy na mnie uniewinniają innych, ale potem się zaczęła czepiać Kevina typu „jak śmiesz siebie na zielono kolorować”. Potencjalna mafia 8. Drugi Mędrzec ze Wschodu – wajbowo na plus, aktywność i rozkminy też na plus ma. Stara wrzucać swoje przemyślenia na bieżąco. Ze względu na potencjał gracza dałbym go do raczej niewinnych. 9. Uszko z grzybami – z nim problem mam taki, że nie rozumiem do końca kierunków w jakie chce pchać grę mimo próby przebicia się u niewinności. Wygląda na wolny elektron, który gra w swoją grą i ma wywalone w opinie innych mimo że prowadzenie takiej gry go nie uniewinnia za bardzo.10. Trzeci Mędrzec z Zachodu – jak czytałem jego posty to mam u niego obraz takiego niewinnego mniej aktywnego gracza, który wrzuca swoje przemyślenia tylko jak ma czas. Nie czuję u niego pchania podejrzanej agendy. Mimo to powinien być na żółto, ponieważ nie wiadomo co z takim graczem zrobić. 11. Kolędnicy – wajbowo na plus mocny, dyskusje też na plus, ale liczę na więcej u niego w kolejnych dniach. Na razie go koloruję na żółto12. Gwiazda betlejemska z bongiem – jej gra w porównaniu do d1 jest dużo lepsza i na pewno powinna być bardziej niewinna niż winna 13. Pierwsza gwiazdka – o ile jej gry w d1 nie kojarzę, to na starcie d2 zaczęła się odpalać mocno i walić w Marię przede wszystkim. Nie rozumiem skąd tak reaguje gwałtownie na dyskusje. Bardzo się dziwie czemu uważa, że jej gra jest skalkulowana na mord skoro analizując jej grę nie ma czynników na to wskazujących. Potencjalna mafia. 14. Św. Mikołaj z Laponii – ja mam wrażenie, że gra niewinnie. Atakowanie innych graczy też w swoim stylu robi i stara drążyć się wszędzie, gdzie się da. Wpływ na rozgrywkę też duży do tej pory ma. Raczej niewinny 15. Dubeltówka, Stary rabin, buddy elf, Mitten Squad – panowie mi się zlewają w jedno, ponieważ żaden z nich tak znacząco się nie wyróżnia wśród pozostałych i mógłby tak naprawdę tutaj zrobić kopiuj/wklej tak jak było przy mędrcu ze wschodu. 16. Św. Szczepan - to jak pisał tuż przed osiągnięciem limitu czy dzisiaj też zaczął pisać karze sądzić, że jest niewinny w tym momencie.
Z tego wywodu wychodzi mi tak. Niewinni: 1. Karp 2. Św Mikołaj z Krakowa 3. George Michael 4. Drugi Mędrzec ze Wschodu Raczej niewinni: 1. Zbłąkany Wędrowiec 2. Trzeci Mędrzec z Zachodu 3. Św. Mikołaj z Laponi 4. Kolędnicy Na żółto czyli znaki zapytania mimo aktywnej postawy (grupa w której może twist się kryć potencjalny).
1. Św. Szczepan 2. Kevin
3. Gwiazda betlejemska z gongiem 4. Uszko z grzybami.
Potencjalna mafia: 1. Maria z Nazaretu 2. Pierwsza gwiazdka Szara strefa:
Mędrzec ze Wschodu, Dubeltówka, Stary rabin, buddy elf, Mitten Squad
Co według mnie należy zrobić? Zlinczować w pierwszej kolejności Marię. Potem niezależnie od koloru Marii sprawdzić kogoś z potencjalnej grupy szara strefa jeśli Maria winna. Co jeśli niewinna? Prawdopodobnie należy strefę żółtą naruszyć w trzecim linczu.
Przeczytajcie te uzasadnienia i jak ci gracze zostali uplasowani. Ma to sens?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:43:39 GMT 1
Jezu, matoł xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:43:51 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:43:51 GMT 1
Casper ja mam wrażenie, że tobie jedynemu Bóg nada miano świętego, zakumplujmy się
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 22:44:20 GMT 1
Kevin oczywiście. I nie żałuję posta, niech matoł wie, że jest matołem :*
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:45:12 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 22:45:12 GMT 1
Wanderers, allow for the Nazareth Company to stay with us. They gonna provide enough material, enough for future analyzes. With Rabbi commanding the Magi, it gonna turn out good in long term effect. So don't play around Nazareth Company, there's enough about them. And that's game is not even about them, but their holy son. Ziomek dobrze gada, nie gadajmy o Mafii Nazarejskiej, tylko o Józefie w Mafii
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:46:10 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 22:46:10 GMT 1
Mapa gry Józefa nie jest tak odległa od mojej, co każe mi przychylniej spojrzeć na tego gracza.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 25, 2023 22:47:34 GMT 1
A jakie dajemy prawdopodobieństwo, że i Maria i Józef są niewinni? No bo jak niskie, to co najmniej jedno z nich teoretycznie wie, że drugie jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 22:49:05 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 22:49:05 GMT 1
Ale no to przecież jestem i sobie gadamy. Póki co czytam jeszcze raz posty z początku dzisiejszego dnia, jeśli chcesz już teraz, żebym o coś pytał, to chętnie się dowiem, czemu w okolicach 20:15 pisałeś, z dwójki Dubeltówka Śrut to Dubeltówka była bardziej podejrzana, żeby ostatecznie zagłosować na Śrut? No właśnie sobie nie gadaliśmy, tylko ty se gadałeś ale not to me xD No ale to pytanie jest proste, na dubeltówkę nie było squad to vote a ja uznałem, że pójdę z moim vote za Santa z Laponii i simultaneously będę miał jakiś wkład w results głosowania. Skoro miałem podkładkę do głosowania wygodnie w bok i tego nie zrobiłem, sam wystawiając się na strzała właśnie takiego jak od ciebie, to what does it say about me? Czy wygląda to jak comfortable głos mobstera?
|
|