|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 22:58:28 GMT 1
idę spać jakoś nie mam weny na gierkę, chciałbym żeby Józef okazał się winny
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 23:00:45 GMT 1
A, to owszem, bardziej mi chodziło o to, że przecież tu razem jesteśmy, w każdym momencie możemy zacząć. Ja prawdopodobnie będę siedział do 3, bo w robocie jestem. o ile w międzyczasie nie pójdę sobie czegoś obejrzeć
Może tak wyglądać, przy założeniu, że mafia bała się, że to Józef spadnie (z rolą czy bez, chuj ich wie), a ty próbowałeś wyczuć, z któej strony wiatr wieje i walnąć z najlepszą konkurencję dla niego.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 23:01:00 GMT 1
Casper chińskie znaczki dobrze mówi. Zejdźmy na razie z Nazarejczyków. A na pewno ze św. Józefa.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 23:01:29 GMT 1
Ej Gwiazdka, na zakończenie, jakie opinie ostatecznie o Mikołaju z Krakowa po dzisiejszym dniu? Sorry, jeśli wspominałeś gdzieś przed chwilą xd
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:08:56 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:08:56 GMT 1
A, to owszem, bardziej mi chodziło o to, że przecież tu razem jesteśmy, w każdym momencie możemy zacząć. Ja prawdopodobnie będę siedział do 3, bo w robocie jestem. o ile w międzyczasie nie pójdę sobie czegoś obejrzeć Może tak wyglądać, przy założeniu, że mafia bała się, że to Józef spadnie (z rolą czy bez, chuj ich wie), a ty próbowałeś wyczuć, z któej strony wiatr wieje i walnąć z najlepszą konkurencję dla niego. No tak, tylko po co ja wtedy pushowałem tego poor Josepha wcześniej?
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Post by buddyelf on Dec 25, 2023 23:15:51 GMT 1
Nie spodziewałem się, że świat po za Laponią jest tak ogromny. Staram się zajrzeć we wszystkie zakamarki, aby znaleźć Grincha, ale samemu jest trudno i czasu jest tak mało. Chciałby ktoś mi pomóc i powiedzieć gdzie mam go szukać? Wiem, że dzisiaj odbywa się sąd rodzinny i prawie wszyscy mieszkańcy są zajęci patrzeniem komu z rodziców przypadnie wychowanie dzieciątka
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:16:41 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 23:16:41 GMT 1
a ja już chyba nic nie wiem
Kasper i Krakus, zapraszam do dyskusji, takie uniewinnienie Józefa byłoby nam dość potrzebne
ja zrobiłem maraton szachowy przed chwilą i myślałem o Józefie, no kurde, spodziewałbym się głębszej analizy, czepiania się pierdół, coś jak rzeczy u Dubeltówki, takie coś jest imo bardziej miastowe:
"Stary Rabin – próbowałem wygooglać jego opis i niczego nie znalazłem, więcej grzechów nie pamiętam, ale jakąś kreację tam przybrał, więc troszeczkę wyżej od kompletnej bezpłciowości. Nie przyjebuję się, ale to taki plus ujemny, minus dodatni, bo nie mam za co się przyjebać. "
Krakus, Ty mówisz, że mapa gry Ci się pokrywa, masz na myśli zgodność w typach? no imo to nie jest estymator, jakby Józef widział rozgrywkę na opak do mojej, ale jakoś fajnie pouzasadniał i miałbym takie "hmm, ciekawe" moments, czytając posty, to byłoby o wiele lepiej
Ty Kasper mówisz, że dla materiału ich zostawić, no kurde, my tu już musimy mafię wywalać, jakiego materiału się spodziewasz więcej? xd
no zostawiamy parę nazarejską i mamy taki materiał : 1. Maria nas raczy generatorem losowych, luźnych postów, z którego jedyny proponowany kierunek growy to "trzeba sprawdzić Józefa" 2. Józef, no, pogada, ale nam znowu rzuci płytką rozpiskę i znowu będzie że ten sam problem
zapraszam do kontrargumentacji panów
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:18:47 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:18:47 GMT 1
Z Marią mam taki issue, że ona vibe check przechodzi, ale smrodzi takimi postami odsuwajacymi lynch od siebie choćby one day, zamiast próbowania target mafia
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 23:20:42 GMT 1
Pushowałeś, nie pushowałeś, to równie dobrze może być chłodna kalkulacja mafiozy :/ Nie żeby faktycznie była. Jak miałbym ocenić, to plusujesz póki co po tym naszym postingu :3 A co sądzisz o Gwieździe z Bongiem? Trochę niemiło poruszać jej temat, jak sobie poszła, ale z drugiej strony do linczu jeszcze w chuj czasu, a mnie cieikawiło, że tak się na początku dzisiejszego dnia tak uparła na Mikołaja z Krakowa z powodu jego głosu na Rabina, a kompletnie pominęła jego podsumowanie/analizę (IMO będącą na plus, ale to w sumie bez większego znaczenia). Czy mając go za winnego nie szukałaby jakichś dziur w tym podsumowaniu? To twoim zdaniem bardziej mafijne, czy niemafijne zachowanie? Łatwiej byłoby mi po prostu przejrzeć jej pozostałe posty, ale póki co mi się nie chce xD Plus ciekawi mnie twoje zdanie Edit: Z Marią mam taki issue, że ona vibe check przechodzi, ale smrodzi takimi postami odsuwajacymi lynch od siebie choćby one day, zamiast próbowania target mafia A w sumie trochę się z tym zgadzam, z tym, że ja bardziej swojemu vibe checkowi ufam i niekoniecznie uważam, że to maryjne wyjebanie negatywnie o niej świadczyło (względem koloru, względem postawy niech każdy sam sobie oceni, ja nawet doceniam xD)
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:25:57 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:25:57 GMT 1
Ja myślałem że Mitten to jakiś łazan, tymczasem kiedy dopiero wyprowadzam figury cholernik robi widły z szachem.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:26:56 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:26:56 GMT 1
Pushowałeś, nie pushowałeś, to równie dobrze może być chłodna kalkulacja mafiozy :/ Nie żeby faktycznie była. Jak miałbym ocenić, to plusujesz póki co po tym naszym postingu :3 A co sądzisz o Gwieździe z Bongiem? Trochę niemiło poruszać jej temat, jak sobie poszła, ale z drugiej strony do linczu jeszcze w chuj czasu, a mnie cieikawiło, że tak się na początku dzisiejszego dnia tak uparła na Mikołaja z Krakowa z powodu jego głosu na Rabina, a kompletnie pominęła jego podsumowanie/analizę (IMO będącą na plus, ale to w sumie bez większego znaczenia). Czy mając go za winnego nie szukałaby jakichś dziur w tym podsumowaniu? To twoim zdaniem bardziej mafijne, czy niemafijne zachowanie? Łatwiej byłoby mi po prostu przejrzeć jej pozostałe posty, ale póki co mi się nie chce xD Plus ciekawi mnie twoje zdanie Weź se wejdź w moje posty i wpisz w wyszukiwarkę Joseph, zobaczysz ze jako mobster miałbym no interest w tak szorstki judgement Josepha. A w ogóle my tak gadamy, jakby Joseph już był certain mafia xD ale whatever Z Gwiazdką z Bongiem jest ten issue, że on zawsze u mnie vibe check przechodzi. Yesterday mu zarzucałem że jest dużo spoko wniosków ale zero chęci do pushowania ich w town. I to pushowanie Santa z Cracow też trochę jak pójście na skróty wygląda, szczególnie że tam w strzałach w bok jest jeszcze dwóch mędrców, a Santa dzisiaj postingiem się broni. I don't remember kto tam napisał że on za chodzenie his own ways obrywa, ale to jest very accurate analysis. Gwiazdkę z Bongiem trzeba obserwować.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 23:28:24 GMT 1
a ja już chyba nic nie wiem Kasper i Krakus, zapraszam do dyskusji, takie uniewinnienie Józefa byłoby nam dość potrzebne ja zrobiłem maraton szachowy przed chwilą i myślałem o Józefie, no kurde, spodziewałbym się głębszej analizy, czepiania się pierdół, coś jak rzeczy u Dubeltówki, takie coś jest imo bardziej miastowe: "Stary Rabin – próbowałem wygooglać jego opis i niczego nie znalazłem, więcej grzechów nie pamiętam, ale jakąś kreację tam przybrał, więc troszeczkę wyżej od kompletnej bezpłciowości. Nie przyjebuję się, ale to taki plus ujemny, minus dodatni, bo nie mam za co się przyjebać. " Krakus, Ty mówisz, że mapa gry Ci się pokrywa, masz na myśli zgodność w typach? no imo to nie jest estymator, jakby Józef widział rozgrywkę na opak do mojej, ale jakoś fajnie pouzasadniał i miałbym takie "hmm, ciekawe" moments, czytając posty, to byłoby o wiele lepiej Ty Kasper mówisz, że dla materiału ich zostawić, no kurde, my tu już musimy mafię wywalać, jakiego materiału się spodziewasz więcej? xd no zostawiamy parę nazarejską i mamy taki materiał : 1. Maria nas raczy generatorem losowych, luźnych postów, z którego jedyny proponowany kierunek growy to "trzeba sprawdzić Józefa" 2. Józef, no, pogada, ale nam znowu rzuci płytką rozpiskę i znowu będzie że ten sam problem zapraszam do kontrargumentacji panów młody, dwa ktoki w tył i ochłoń, chcesz za dużo jednocześnie xD
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:30:15 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 23:30:15 GMT 1
a GWIAZDKA Z BONGIEM, to miałem taki wajb, że próbuje oskarżać, wycofuje się, i potem głównie uniewinnia możecie w sumie zerknąć, bo miałem wrażenie, że po podnoszeniu jej tematu przeze mnie, próbuje mnie przegadać i jakby udobruchać xD mogło to wyjść od miastowego, że, "o, podejrzewamy się, pogadajmy, może znajdziemy miasto w sobie", ale lampka mi się zapaliła taka gra na brak wrogów 33% szans na mafię w "głosach w powietrze" i co, cisza, zamiast próbować dojść, który tam mafiuje a te dwa dłuższe posty ostatnie to głównie uniewinnienia ni Kolędnicy jak Ci ta gwiazdka z bongiem wajbuje
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:31:20 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 23:31:20 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:31:40 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:31:40 GMT 1
a GWIAZDKA Z BONGIEM, to miałem taki wajb, że próbuje oskarżać, wycofuje się, i potem głównie uniewinnia możecie w sumie zerknąć, bo miałem wrażenie, że po podnoszeniu jej tematu przeze mnie, próbuje mnie przegadać i jakby udobruchać xD mogło to wyjść od miastowego, że, "o, podejrzewamy się, pogadajmy, może znajdziemy miasto w sobie", ale lampka mi się zapaliła taka gra na brak wrogów 33% szans na mafię w "głosach w powietrze" i co, cisza, zamiast próbować dojść, który tam mafiuje a te dwa dłuższe posty ostatnie to głównie uniewinnienia ni Kolędnicy jak Ci ta gwiazdka z bongiem wajbuje Karp kurwa co kopiujesz
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:31:44 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:31:44 GMT 1
chujowo pytanie zadałeś bo gwiazdka z bongiem generalnie dobrze wajbuje, mi również
tu chodzi o kolejną warstwę
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 23:32:08 GMT 1
Ja myślałem że Mitten to jakiś łazan, tymczasem kiedy dopiero wyprowadzam figury cholernik robi widły z szachem. Niech ktoś przetłumaczy pls
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:33:00 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:33:00 GMT 1
Ja myślałem że Mitten to jakiś łazan, tymczasem kiedy dopiero wyprowadzam figury cholernik robi widły z szachem. Niech ktoś przetłumaczy pls nie jesteś taki głuptas na jakiego wyglądałeś
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:34:06 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:34:06 GMT 1
a weź tam daj Mitten swoją rozpiskę na moją zakładając że Maria jest niewinna, co tam widzisz ciekawego w takim razie
i co ty o Szczepku myślisz też interesujące
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 23:34:58 GMT 1
kiedy Mitten wyglądał na głuptasa?
|
|