Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:35:42 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:35:42 GMT 1
zanim się nauczyłem dodawać
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 25, 2023 23:37:16 GMT 1
Szczepka będę musiał czytać jeszcze, bo tak jak niby przejrzałem dzisiaj i poprzedni dzień (i to więcej niż raz nawet), tak nie mam za wiele do powiedzenia na jego temat, niczym specjalnie nie zwrócił na mnie swojej uwagi, stawiałbym lekki plus póki co.
Co do rozpiski, to dam ci jeszcze dziś (znaczy no, przed swoim snem), póki co odpalam następne bongo xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:37:45 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 23:37:45 GMT 1
Z Marią mam taki issue, że ona vibe check przechodzi, ale smrodzi takimi postami odsuwajacymi lynch od siebie choćby one day, zamiast próbowania target mafia No ale ja właśnie target mafia. Nie mam po co odsuwać od siebie linczu skoro w biblii jest napisane że nie umieram
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:38:56 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:38:56 GMT 1
Z Marią mam taki issue, że ona vibe check przechodzi, ale smrodzi takimi postami odsuwajacymi lynch od siebie choćby one day, zamiast próbowania target mafia No ale ja właśnie target mafia. Nie mam po co odsuwać od siebie linczu skoro w biblii jest napisane że nie umieram Ten Kevin to can be right tym razem.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 23:39:26 GMT 1
Sinners are playing out of rules. And theres is heavy objection in regard to this from Magi-Bio-Computer in the space of sinners' discord. Sinners are using our real out of virtual reality names. Sinners, we gonna start use them too at some point. Even with contradiction to ruleset. But for now we don't need it. Anyway, be rdy.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 23:41:16 GMT 1
Krakus, Ty mówisz, że mapa gry Ci się pokrywa, masz na myśli zgodność w typach? no imo to nie jest estymator, jakby Józef widział rozgrywkę na opak do mojej, ale jakoś fajnie pouzasadniał i miałbym takie "hmm, ciekawe" moments, czytając posty, to byłoby o wiele lepiej Ty Kasper mówisz, że dla materiału ich zostawić, no kurde, my tu już musimy mafię wywalać, jakiego materiału się spodziewasz więcej? xd Nie do to końca o to chodzi. Gdyby widział na opak, też bym go bronił, przy takich założeniach, jakie masz. Mam jednak co innego na myśli. Uważam, że mafijny Józef musiałby grać w szachy 5D, żeby stworzyć taką akurat listę, co nie koresponduje z jego niektórymi wpadkami, za które jest na świeczniku. Niekoniecznie chodzi o materiał.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 23:41:25 GMT 1
Chyba zacznę pisać po niemiecku w przyszłej edycji.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 23:42:18 GMT 1
Krakus, Ty mówisz, że mapa gry Ci się pokrywa, masz na myśli zgodność w typach? no imo to nie jest estymator, jakby Józef widział rozgrywkę na opak do mojej, ale jakoś fajnie pouzasadniał i miałbym takie "hmm, ciekawe" moments, czytając posty, to byłoby o wiele lepiej Ty Kasper mówisz, że dla materiału ich zostawić, no kurde, my tu już musimy mafię wywalać, jakiego materiału się spodziewasz więcej? xd Nie do to końca o to chodzi. Gdyby widział na opak, też bym go bronił, przy takich założeniach, jakie masz. Mam jednak co innego na myśli. Uważam, że mafijny Józef musiałby grać w szachy 5D, żeby stworzyć taką akurat listę, co nie koresponduje z jego niektórymi wpadkami, za które jest na świeczniku. Niekoniecznie chodzi o materiał. To znaczy chodzi w tym sensie, że warto trochę zmienić świecznik, żeby zyskać materiał na temat innych graczy. Bo nawet jeśli Józef i Maria są w mafii (razem czy pojedynczo), to dla niektórych mafiozów obecna sytuacja jest wygodna. A Casper mówi - trzeba to zmienić. I ja to popieram.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:42:29 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 23:42:29 GMT 1
A tak tbh to nie ma sensu żebym głowy nadwyrężała dopóki Józef nie padnie
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 23:42:36 GMT 1
Wir konnen ubersetzung, kein problemo!
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 23:43:40 GMT 1
a weź tam daj Mitten swoją rozpiskę na moją zakładając że Maria jest niewinna, co tam widzisz ciekawego w takim razie i co ty o Szczepku myślisz też interesujące Szczepek to w ogóle jest ciekawy problem bo mi na przykład chodzi po głowie taka myśl czemuś się go tak kurwa uczepił, na początek jak rozumiem za jedną wymianę z Józefem, chociaż może tutaj mam incepcję opinii Wędrowca, trafił chłop na listę, a potem jeszcze poprawił tym wypostowaniem się - chociaż u cb, jak sam pisałeś, był czerwony już wcześniej no i jakby to powiedzieć, stosunek gówna danego przez szczepana do gówna otrzymanego od ciebie jest jakiś taki niecodzienny dla mnie tylko że ten Szczepan to dalej jest performens, najpierw było yolo, teraz się z tego yolo wycofuje, no zdarza się ale faktycznie o nim wiem mniej, niż bym chciał
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:43:48 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:43:48 GMT 1
Nawet jeśli Józef będzie w mafii, to przy głosie na niego będe miał zbyt duzy niesmak związany z tym, że zagłosowałem bardziej zwiedziony ogólną tendencją niż własną refleksją. warto było? zakładając winę Józefa. o której głos zmieniłeś?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 23:44:13 GMT 1
Jeśli Józef jest niewinny to nie kumam dlaczego teraz nie wbija się w konkretne dyskusje z kolejnymi graczami, którzy go oskarżają, by wyłapac kto robi to koniunkturalnie a kto nie. Ja np. rzucam "zlinczujmy dziś Mikołaja z Krakowa" i już mam z 5 głosów dlaczego nie warto tego robić i cos się w rozgrywce dzieje. Tymczasem Józek na luzaku robi sobie rozpiskę graczy, którą mógł 1,5 dnia przygotowywać. No kurwa.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:45:50 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:45:50 GMT 1
Zbłąkany Wanderer innocent jednak.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 23:46:25 GMT 1
Nawet jeśli Józef będzie w mafii, to przy głosie na niego będe miał zbyt duzy niesmak związany z tym, że zagłosowałem bardziej zwiedziony ogólną tendencją niż własną refleksją. warto było? zakładając winę Józefa. o której głos zmieniłeś? Nie zmieniłem. Zagłosowałem o 20:53.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:46:50 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:46:50 GMT 1
a weź tam daj Mitten swoją rozpiskę na moją zakładając że Maria jest niewinna, co tam widzisz ciekawego w takim razie i co ty o Szczepku myślisz też interesujące Szczepek to w ogóle jest ciekawy problem bo mi na przykład chodzi po głowie taka myśl czemuś się go tak kurwa uczepił, na początek jak rozumiem za jedną wymianę z Józefem, chociaż może tutaj mam incepcję opinii Wędrowca, trafił chłop na listę, a potem jeszcze poprawił tym wypostowaniem się - chociaż u cb, jak sam pisałeś, był czerwony już wcześniej no i jakby to powiedzieć, stosunek gówna danego przez szczepana do gówna otrzymanego od ciebie jest jakiś taki niecodzienny dla mnie tylko że ten Szczepan to dalej jest performens, najpierw było yolo, teraz się z tego yolo wycofuje, no zdarza się ale faktycznie o nim wiem mniej, niż bym chciał no bo nie można rozpatrywać imo Szczepana outside Józek, wrzucałem już dzisiaj całą listę kolejności wypowiedzi Szczepana i stosunku do Józka, potem wrzuciłem Józka który bronił wylimitowania tego Szczepana a tak inside merytoryka, czyli skąd się to mogło brać, to ich jedyne dyskusje były na starcie, kreacyjne dlatego w pewnym momencie wydygałem, że to elfy, ale wydaje mi się, że Szczepek by wtedy tak nie robił u-turna na Józek? no może może mafia, jak to zrobił dzisiaj nie jestem w stanie skumać gry Szczepana nie zakładając że jest w mafii
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 23:47:44 GMT 1
a weź tam daj Mitten swoją rozpiskę na moją zakładając że Maria jest niewinna, co tam widzisz ciekawego w takim razie i co ty o Szczepku myślisz też interesujące Szczepek to w ogóle jest ciekawy problem bo mi na przykład chodzi po głowie taka myśl czemuś się go tak kurwa uczepił, na początek jak rozumiem za jedną wymianę z Józefem, chociaż może tutaj mam incepcję opinii Wędrowca, trafił chłop na listę, a potem jeszcze poprawił tym wypostowaniem się - chociaż u cb, jak sam pisałeś, był czerwony już wcześniej no i jakby to powiedzieć, stosunek gówna danego przez szczepana do gówna otrzymanego od ciebie jest jakiś taki niecodzienny dla mnie tylko że ten Szczepan to dalej jest performens, najpierw było yolo, teraz się z tego yolo wycofuje, no zdarza się ale faktycznie o nim wiem mniej, niż bym chciał I w ogóle, pisząc tamtego posta miałem nawet plan zaczepić jakoś bardziej szczepana, bo on tam pisze, że Kevin patrzy na wycinek jego gry, a resztę ignoruje, przy czym ta reszta jest dla mnie jakaś taka BEZKSZTAŁTNA dla mnie, nawet nie wiem jak to mam określić, wyciągnąłem pierwsze co pamiętałem z d2, tj. ten post o miejskości rabina, potem doczytałem, że jakoś odpowiedział, no niech będzie potem są jakieś pojedyncze posty cytujące uszko, dyskusja o linczu, ale ja nawet nie jestem w stanie tak uczciwie sformułować pytania w oparciu o dotychczasowe statementy szczepana, żeby mnie faktycznie odpowiedź na dany temat faktycznie interesowała chłop zjadł cały granulat dla bobków tylko odwrotnie
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 23:49:19 GMT 1
Casper ja mam wrażenie, że tobie jedynemu Bóg nada miano świętego, zakumplujmy się At the end of this day - one Nazareth will be dead, and another will be alive. Thats: Evident. Obvious. Clear. And its no brainer that you will be the alive one. But if the lynch for Joseph is already foregone and kinda happened and there is no force in Chrimast Time that can stop it - wasting those post for Nazareth Company is a loss of interactions between all other.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:49:39 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:49:39 GMT 1
Mamy tyle samo postów. Moim zdaniem bardzo dużo. Szczepan boisz się mnie? Józek coś ty tak umilkł A ty mnie? tu to w ogóle apogeum było, jak on się chwilę potem wylimitował właściwie no i się bardzo mocno zastanawiam - D0 na bucie, a dzisiaj wycofka i 'no sam nie kumam co chciałem zagrać'. nie wiem, nie jestem w stanie zrozumieć takiego zwrotu.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 23:50:23 GMT 1
U Szczepana to wyciąganie postów i czytanie przeszłych stron rozgrywki wydaje mi się lekko naciągane. Niech połączy te posty, które go zainteresowały w jakąś jedną mapę gry i nam przedstawi. Św. Szczepan
|
|