|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:51:30 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 23:51:30 GMT 1
Szczepek to w ogóle jest ciekawy problem bo mi na przykład chodzi po głowie taka myśl czemuś się go tak kurwa uczepił, na początek jak rozumiem za jedną wymianę z Józefem, chociaż może tutaj mam incepcję opinii Wędrowca, trafił chłop na listę, a potem jeszcze poprawił tym wypostowaniem się - chociaż u cb, jak sam pisałeś, był czerwony już wcześniej no i jakby to powiedzieć, stosunek gówna danego przez szczepana do gówna otrzymanego od ciebie jest jakiś taki niecodzienny dla mnie tylko że ten Szczepan to dalej jest performens, najpierw było yolo, teraz się z tego yolo wycofuje, no zdarza się ale faktycznie o nim wiem mniej, niż bym chciał no bo nie można rozpatrywać imo Szczepana outside Józek, wrzucałem już dzisiaj całą listę kolejności wypowiedzi Szczepana i stosunku do Józka, potem wrzuciłem Józka który bronił wylimitowania tego Szczepana a tak inside merytoryka, czyli skąd się to mogło brać, to ich jedyne dyskusje były na starcie, kreacyjne dlatego w pewnym momencie wydygałem, że to elfy, ale wydaje mi się, że Szczepek by wtedy tak nie robił u-turna na Józek? no może może mafia, jak to zrobił dzisiaj nie jestem w stanie skumać gry Szczepana nie zakładając że jest w mafii A nie zakładasz że to może być jeden townie z nieprawidłowym readem i mobster na jego plecach? Tak z dziennikarskiej rzetelności chociaż.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 23:52:00 GMT 1
I jeszcze jedno takie spostrzeżenie, że mnie wkurwia jak ktos widzi grę tak ja ja, bo to zwiększa prawdopodobieństwo, że ma dużo szerszy obraz gry i może sobie wybrać obraz, który chce albo że mój odczyt gry zwyczajnie mu pasuje.
Coś takiego mam z Józefem i jego stosunkiem do Marii. Tym jak dobrze ogarnia to jak moje kontakty z Marią wyglądały. Trochę tak jakby był moim adwokatem doskonale zaznajomionym z aktami sprawy. Szkoda, że lepiej potrafi bronić mnie niż siebie.
Dość podobnie mi się gra układa z Mikołajem z Japonii. Pisałem wcześniej, że mógłby być moim rzecznikiem prasowym, bo pisze to co ja myślę. Ale ja kurwa nie potrzebuję potwierdzaczy, tylko ludzi, którzy pokażą mi inną perspektywę. W końcu moja jest czysto subiektywna. Jaka jest szansa, że ktoś inny ma dokładnie taką samą. I że akurat mnie dobrze uniewinni?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:55:04 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:55:04 GMT 1
Mam też radę nie linczujcie Józefa. Edit: Kurwa zapomniałem że jest limit 50 postów a nie 70. Nie pamiętam większości tego co napisałem. ja już nadaje z pociągu powiedzcie mi miastowi czy ktoś w ogóle broni Józefa!? przecież on nie jest na tyle spalony żeby mafia go sobie odpuściła, dałoby się przepchnąć nie przymierzając karpia np Ja dopiero nadrabiam i dla mnie w postach karpia są bardzo fajne miejskie rzeczy. Postów Józefa natomiast nie pamiątam poza tymi kreacyjnymi.No to ja mam pytanie Szczepek - między jedną a druga wypowiedzią pojawiło się 14 postów Józefa, wszystkie po 16:00. Które konkretnie Cię tak przekonały, że w swoim ostatnim-ale-nie-wiedziales-ze-ostatnim-poscie uznales za stosowne dać tak mocny statement?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 25, 2023 23:56:29 GMT 1
Ty no właśnie dla mnie ta akcja ze śrutem była właśnie taką obroną uciśnionych i w teorii miała być tym lepszym wyjściem bo nie byłem zadowolony z kształtu linczu i ciesze się że tam przymieszałem, ale albsolutnie robiłem to bez przypuszczenia że mój target może zostać wyjebany. Może chociaż w dalszej perspektywie coś dobrego z tego linczu wyjdzie, widzę ku temu możliwości Co do mędrców, nie chce się powtarzać ale z myśli oryginalnych które się jeszcze nie powtarzały to dla mnie w takiej prostocie szczerości póki co 3>2 A co myśleć o 1 nie mam pojęcia, chciałbym translate jego dzisiejszego wejścia Karp Ty jesteś taki Goodguy napisz mi co pierwszy mędrzec sądzi w tych swoich postach Nie no gościu pokazuj białko na mnie, w sensie rozumiem że "prostota szczerości" to nie są pierwsze określenia, jakie mogą przychodzić do głowy określając mnie na mafiacorner, może po prostu masz wysoko Trzeciego, ale czuję, że częstotliwość unikania deklaracji w mojej sprawie jest wyższa niż przeciętna taki Kevin też mnie nie pokolorował na wajby, nawet na żółto, generalnie powstała szufladka z mędrcami i mi się to nie podoba
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:56:32 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 23:56:32 GMT 1
O kurwa pamowie
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 23:57:58 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 23:57:58 GMT 1
no bo nie można rozpatrywać imo Szczepana outside Józek, wrzucałem już dzisiaj całą listę kolejności wypowiedzi Szczepana i stosunku do Józka, potem wrzuciłem Józka który bronił wylimitowania tego Szczepana a tak inside merytoryka, czyli skąd się to mogło brać, to ich jedyne dyskusje były na starcie, kreacyjne dlatego w pewnym momencie wydygałem, że to elfy, ale wydaje mi się, że Szczepek by wtedy tak nie robił u-turna na Józek? no może może mafia, jak to zrobił dzisiaj nie jestem w stanie skumać gry Szczepana nie zakładając że jest w mafii A nie zakładasz że to może być jeden townie z nieprawidłowym readem i mobster na jego plecach? Tak z dziennikarskiej rzetelności chociaż. no ale właśnie chodzi o to że tam nie ma przewozki, nie ma profitów z niej, nie ma jakiejś konsekwencji i długofalowości ot oderwane bronienie się, które nie wynika z ciągłości myśli i gry jak już to bardziej obaj jakimś cudem poczuli dobra czutkę do siebie i obaj są niewinni ale nie jestem w stanie nawet zakładać takiego scenariusza no bo przewozki tu nie widzę, ta Szczepkowa się skończyła wraz z reoceną, a Józek jest dość nieostry w tezach w tym momencie
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:01:40 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 0:01:40 GMT 1
No Józek dzisiaj tak zagrał, że mimo readów mniej więcej zgodnych z moimi, to tym trudniej mi założyć że jest w town. Trochę zagrał jak ja broniący się w mafii.
Natomiast Szczepan odpierdala maniane ale czy on jako mobster nie zagrałby bardziej consequently? Tutaj jest rozpierdol max i idk jak to czytać
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 0:02:32 GMT 1
Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówkaJózef z Nazaretu [6] – Uszko z grzybami, Maria z Nazaretu, Kevin, Gwiazda Betlejemska Z Bongiem, Śrut nocnej ciszy, Mitten Squad Maria z Nazaretu [5] – Zbłąkany Wędrowiec, Józef z Nazaretu, Karp, Św. Szczepan, Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin [1] – Mędrzec ze Wschodu Świąteczna dubeltówka [1] – Trzeci Mędrzec z Zachodu Stary Rabin [1] – Św. Mikołaj z Krakowa*** Do Mikołaja z Laponii przekonania nie mam, podejrzewam, że to akurat może być przypadek, w którym obaj jesteśmy niewinni, no ale chuj z nim wie. Względem jego głosowania na Śrut, to był konsekwentny, powtarzał, że na niego będzie głosował i zachęcał do tego, więc na plus. Buddyelf mnie niczym nie przekonuje, ale przynajmniej ma teraz avatar, Dubeltówka podobnie, więc spokojnie ich dwóch w mafii móglbym widzieć, bo Michael też dziś na plus :3 A, Kolędników pominąłem, nie mam zielonego pojęcia w sumie, do tego też będę musiał wrócić xD Uszka niewinnie, Maria niewinne raczej, ty myślę, że też, ale jak trzeba będzie szukać mafii, to bym się nie zdziwił, tym bardziej, gdyby Józef faktycznie okazal się winny, a Gwiazda z Bongiem niewinna (cholernie dużo założeń i to na 20 godzin przed linczem, więc póki co się nie przejmuję xd). Ja oczywiście niewinny, Gwiazda z Bongiem IMO do rozpatrzenia, jak wspominałem, będę ją musiał po prostu przejrzeć, będzie trzeba pogadać. No i w przypadku gdy Maria jest niewinna, to głosuje na nią Zbłąkany Wędrowiec, który pierwszego dnia mi się nie podobał, ale to też była kwestia osobowości trochę xd Dzisiaj w sumie specjalnie nie zwracałem uwagi na jego posty, Józefa póki co mam za winnego (podejrzanego, lol), Karpia gra mi się podoba, Szczepana wspominałem, że minimalny plus, ale do poczytania, Drugi Mędrzec dziś na plus posting zdecydowanie. Więc czy 5-osobowa mafia, zakładając winę Józefa, chciałaby go w ogóle ratować, a jeśli tak, to czy dwoma (myślałbym buddyelf i Dubeltówka?), czy trzema. A jeśli Józef to nie mafia, to wszystko się jebie
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:12:56 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 0:12:56 GMT 1
no dobra ale zakładając ratowanie Józefa piszesz o głosach
a mnie interesuje tylko nie mam capability samemu sprawdzić dobrze kto tego Józefa ratował samym switchem wokandy (pisaniem) na Śruta, kto tam tego Śruta podsunął, bo jak Józek mafia to ja nie uwierzę że tam nie było maczane merytorycznie
no i to by fajnie zawęziło jakichś Mikołajów z Japonii czy Kolędników
jak Maria niewinna, i Bongo niewinny, a za niewinność Uszko bym teraz w sumie ręczył, to możemy zrobić deala że szukając mafii na Jozku jestem do odjebania ale zaraz po tym Ty 😎
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:13:34 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 0:13:34 GMT 1
Uszko proszę nie rób mnie w huja
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 0:15:09 GMT 1
A z shitposterów to Pierwsza Gwiazdka zdecydowanie mi nie zdaje vibe checku
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:16:01 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 0:16:01 GMT 1
Mitten, a te Mędrce i Mikołaj z Krakowa na dole tabeli?
no ja jestem do tej pory na melole argumentacja rokity że nie da na Józefa bo nie czuje tego w stu procentach
kruca to lincz D1, jakaś odpowiedzialność społeczna, był czas na podjęcie decyzji maksymalizującej szanse, a nie strzał w bok pod ponckim piłatem
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:18:18 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 0:18:18 GMT 1
Gwiazdka ma wajb pchania się do do trumny pośrednio wypowiedziami i mienia wyjebane na to
Maria ma wajb pchania się do trumny bezpośrednio wypowiedziami
Szczepan ma wajb pchania się do trumny a potem jak już niosą dębowa powiedzenia 'chlopaki ja tylko żartowałem weźcie no'
imo siła rzeczy w tym towarzystwie musi prowadzić
ale może niedociśnieta jeszcze jak tamta dwójka
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:22:23 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 0:22:23 GMT 1
Ty no właśnie dla mnie ta akcja ze śrutem była właśnie taką obroną uciśnionych i w teorii miała być tym lepszym wyjściem bo nie byłem zadowolony z kształtu linczu i ciesze się że tam przymieszałem, ale albsolutnie robiłem to bez przypuszczenia że mój target może zostać wyjebany. Może chociaż w dalszej perspektywie coś dobrego z tego linczu wyjdzie, widzę ku temu możliwości Co do mędrców, nie chce się powtarzać ale z myśli oryginalnych które się jeszcze nie powtarzały to dla mnie w takiej prostocie szczerości póki co 3>2 A co myśleć o 1 nie mam pojęcia, chciałbym translate jego dzisiejszego wejścia Karp Ty jesteś taki Goodguy napisz mi co pierwszy mędrzec sądzi w tych swoich postach Nie no gościu pokazuj białko na mnie, w sensie rozumiem że "prostota szczerości" to nie są pierwsze określenia, jakie mogą przychodzić do głowy określając mnie na mafiacorner, może po prostu masz wysoko Trzeciego, ale czuję, że częstotliwość unikania deklaracji w mojej sprawie jest wyższa niż przeciętna taki Kevin też mnie nie pokolorował na wajby, nawet na żółto, generalnie powstała szufladka z mędrcami i mi się to nie podoba Ale Ty się poważnie dziwisz że łatwiej mi zawierzyć w szczerość intencji pana z Korwinem w avatarze czy o co biega co ty w ogóle chcesz usłyszeć
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 0:22:32 GMT 1
a może warto by się zająć tymi, którzy nie mają wajbu pchania się do trumny?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 0:23:42 GMT 1
Śrut pojawiał się koło 17*, nie pamiętam kto pierwszy o nim pisać, cholera wie. Wydaje mi się, że ani Buddyelf (do niego mam więcej przekonania) ani Dubeltówka nie deklarowali swojego głosu, wyszły mocno z dupy, Buddyelf to chyba jeszcze chwilę przed linczem się głośno zastanawiał, na kogo głosować, więc do teorii ratowania pasują jak ulał.
A Bongo zacząłem czytać i póki co mnie nie przekonuje, niby się uparł na tego Krakowskiego, ale jedyne o co się czepia, to te głosowanie na Rabina, a materiał by się przecież znalazł. Ale mamy czas
Edit: *Tzn. temat Śruta xD
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 0:24:36 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 0:24:36 GMT 1
Panowie ale bimberek wspaniały
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 0:26:29 GMT 1
chwila, chwila, chwila, jeśli Bongo jest w mafii, to jest idiotą? po co nawoływać do pokoju między skonfliktowanymi wg niego miastowymi?
na jego miejscu bym sobie spokojnie patrzył jak się wędrowiec nakurwia z kevinem albo uszkiem, jeśli wszyscy są niewinni.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 0:27:42 GMT 1
E tam, ja mam wyjebane w jakąś odpowiedzialność, jakbym uznał, że nie jestem na tyle przekonany, żeby faktycznie chcieć kogoś zlinczować, to sam mógłbym puścić głos "w powietrze". Zresztą zdarzają się dziwne wyniki xd
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 0:28:15 GMT 1
pierwsza edycja w której nie będę jedyny najebany
|
|