|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 11:59:31 GMT 1
dobra nie rozmawiam z wami nara Ale co to ma być za obrażanie się kiedy dyskusja jest kulturalna? Józef dobre wejście dziś i co ja mam teraz zrobić? Ja nie mam żadnych mocnych kandydatów na linczowanie Nikt nie pójdzie w św. Mikołaja z Krakowa
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:00:15 GMT 1
Tam w nocy Drugi Mędrzec ze Wschodu zauważył dobrą rzecz. I myślę, że trzeba za tym pójść - to znaczy szukać w gronie głosujących na Śrut. Tylko tam gdyby nie z 2-3 głosy podnoszące poziom linczujących śruta to te głosy tam nie wyglądają za dobrze. A nawet jeśli tam jest mafia to powinno być więcej argumentów za potencjalną winą gagatków niż samo głosowanie.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 12:00:45 GMT 1
Ogólnie sobie można dodać jakie ja mam doświadczenia z wypostowaniem się na długo przed linczem, żeby stwierdzić, że bym tak nie zrobił.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:01:05 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 12:01:05 GMT 1
No Gościu ja na pograniczu urwanego grałem. Miałem zły dzień. Myślałem, że już wiesz kim jestem swoją drogą. Edit: Ogólnie ja tam uznałem, że będzie zabawne jak pogram jako mafijna wersja pewnego gracza i sobie specjalnie robiłem takie głupoty typu pytanie o najbardziej bzdurne rzeczy. Więc trochę dlatego tak wyszło. Szczepan, takie pytanie do ciebie. Bo ty zawsze mówisz, że twój style of play się zmienia w zależności od creation jakiej używasz w danej grze. No to jaki plan miałeś na Szczepana, jak on mial być odzwierciedlony w twoich posts? I czy to worked out, czy niekoniecznie?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 12:01:34 GMT 1
Szczepan powstał na siłę, bo musiałem wziąć coś związanego ze świętami, więc nie mam przygotowanej żadnej osobowości, którą chcę odegrać. Wolałbym jakbym mógł grać kreacją, którą chciałem i na którą miałem pomysł, no ale oczywiście zabawa jest dla wszystkich więc się dostosowuje.
Ogólnie spojrzyjcie sobie na pytania zadawane przeze mnie w d1 i mi powiedzcie czy ja je zadawałem na serio czy to był bardziej inside joke w mojej głowie.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:07:10 GMT 1
Ale co to ma być za obrażanie się kiedy dyskusja jest kulturalna? Józef dobre wejście dziś i co ja mam teraz zrobić? Ja nie mam żadnych mocnych kandydatów na linczowanie Nikt nie pójdzie w św. Mikołaja z Krakowa Św. Mikołaj z Krakowa jest niewinny i kroczy własnymi ścieżkami takimi, którymi nie pójdzie mafiozo. Nie ma co rozważać nawet. Danie głos w bok też pasuje do jego charakteru.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 12:08:28 GMT 1
no to nie mam pojęcia kto może być w mafii, Karp, Laponiec, Buddyelf?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 12:08:48 GMT 1
Rabin Dubeltówka? może mafia glonowa
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:12:03 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:12:03 GMT 1
No Kolędnicy do wyjebania, ja nie wiem na co my z tym czekamy. Niewinni: Karp, kevin, ta baba co pierdoli po angielsku. Nie słuchajcie mittena jest zjebany ale chyba niewinny. Mafia Kolędnicy Marysia Gwiazdka wstała ale ból dupy został i dalej chce mnie wywalić bo została zdemaskowana. Żałosne są te próby
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:12:53 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:12:53 GMT 1
Szczepan, skąd wiesz, że uszko ma najcelniejsze wnioski?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:15:00 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:15:00 GMT 1
Od czytania tego wszystkiego poczułem ból w brzuszku i zaczynam przez Was miewać złe myśli w głowie. Idę się wyspowiadać i oczyścić umysł z błędnych rozważań. Czy np taki Kolędnik będąc w mafii sugerowałby sprawdzanie głosujących na śruta, samemu będąc w głosujących na śruta? Elfiku, kiedy ty zaczniesz grać normally? Ta uwaga jest akurat ciekawa o ile rzeczywiście Kolędniki coś takiego suggested. No to są te posty co cytowałem w nocy wymianę z wędrowcem, trochę go za język potem było trzeba pociągnąć, ale sugerował. Natomiast w sumie nadpodaż merytoryki chyba czuję z tamtej strony trochę w stosunku do oczekiwań, nie wiem jak do tego podejść XD
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:16:43 GMT 1
Ja nie czułem by buddyelf próbował przemycać ukrytą agendę w swoich postach.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:17:01 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:17:01 GMT 1
Tam w nocy Drugi Mędrzec ze Wschodu zauważył dobrą rzecz. I myślę, że trzeba za tym pójść - to znaczy szukać w gronie głosujących na Śrut. Tylko tam gdyby nie z 2-3 głosy podnoszące poziom linczujących śruta to te głosy tam nie wyglądają za dobrze. No to masz trzy nicki podnoszące poziom: Mikołaj George kolędnicy I trzy nicki zaniżające poziom; buddyelf dubeltówka gwiazda I teraz mi powiedz ile mafii widzisz w tej paczce i w której grupie I w ogóle jak widzisz te głosy, skoro wiesz że jesteś niewinny?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 12:19:36 GMT 1
zaiste dobry pomysł wędrowca, zajmijmy się tymi, co się o pupkę martwili i biadolili, że zaraz padną w linczu: Bo zaraz się okaże że wesoła ekipa Mikołaj z Krakowa, Uszko, Maria mnie zlinczuje, a potem stwierdzą, że to z braku laku. Martwi mnie to, że co mądrzejsi gracze nie robią niczego by ich od tego pomysłu odganiać. A zamiast tego proponowana jest dywersyfikacja głosów, która ułatwi mafii przepchanie kogoś przypadkowego. A Józef, którego podejrzewa 3/4 osób pozostanie nietknięty. skandaliczny post, o którym zapomniałem, ale teraz Wędrowiec przypomniał xD mam sobie prawo uważać, że ludzie panikujący kiedy nie tyle dupa, co nawet palec u nóg zaczyna im się palić. wpadają w krąg podejrzanych 😏
Wędrowiec, wytłumacz mi, czemu nie miałeś totalnie w dupie, że padniesz
skandaliczny? przynajmniej ze 3-4 osoby uważały, że można na mnie głosować, lincz na Śrucie udowodnił, że tutaj można zlinczować każdego.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:20:01 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:20:01 GMT 1
Ja nie czułem by buddyelf próbował przemycać ukrytą agendę w swoich postach. Buddyelf mi przypomina taką muchę co lata i bzyczy co jakiś czas, jak nie siedzi na cukierniczce
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:21:41 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:21:41 GMT 1
zaiste dobry pomysł wędrowca, zajmijmy się tymi, co się o pupkę martwili i biadolili, że zaraz padną w linczu: skandaliczny post, o którym zapomniałem, ale teraz Wędrowiec przypomniał xD mam sobie prawo uważać, że ludzie panikujący kiedy nie tyle dupa, co nawet palec u nóg zaczyna im się palić. wpadają w krąg podejrzanych 😏
skandaliczny? przynajmniej ze 3-4 osoby uważały, że można na mnie głosować, lincz na Śrucie udowodnił, że tutaj można zlinczować każdego. Nie do końca, śrut się niczym nie bronił a po tobie było widać merytorykę i to, że możesz w dalszych dniach bardziej pomóc niż zaszkodzić
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:21:41 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 12:21:41 GMT 1
Elfiku, kiedy ty zaczniesz grać normally? Ta uwaga jest akurat ciekawa o ile rzeczywiście Kolędniki coś takiego suggested. No to są te posty co cytowałem w nocy wymianę z wędrowcem, trochę go za język potem było trzeba pociągnąć, ale sugerował. Natomiast w sumie nadpodaż merytoryki chyba czuję z tamtej strony trochę w stosunku do oczekiwań, nie wiem jak do tego podejść XD Z tamtej w sensie od buddyelfa? No tak, tam ogólnie szły pierdy i nawet jak jakieś nicki były mentioned, to niewiele jakichś conclusions można było wyciągnąć. A tu nagle taka uwaga że robi cię think, pośrednio uniewinniająca Kolędniki. Jakby mimo 15 posts na krzyż był spokojnie na bieżąco z gra.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:22:26 GMT 1
Tylko tam gdyby nie z 2-3 głosy podnoszące poziom linczujących śruta to te głosy tam nie wyglądają za dobrze. No to masz trzy nicki podnoszące poziom: Mikołaj George kolędnicy I trzy nicki zaniżające poziom; buddyelf dubeltówka gwiazda I teraz mi powiedz ile mafii widzisz w tej paczce i w której grupie I w ogóle jak widzisz te głosy, skoro wiesz że jesteś niewinny? Problem w tym że kandydatura śruta weszła tam naturalnie i tam może być 1 lub 2 mafie maksymalnie. O buddy elfie pisałem. Gwiazda pasuje na potencjalnego mafiozę w tej grupie zaniżającej poziom. Dubeltówki nie czytałem w ogóle. Grupa Mikołaj George i kolędnicy jest na tyle mocna, że samo głosowanie to za mało by cokolwiek wyciągnąć na potencjalną winę któregoś z nich.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:23:06 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:23:06 GMT 1
zaiste dobry pomysł wędrowca, zajmijmy się tymi, co się o pupkę martwili i biadolili, że zaraz padną w linczu: skandaliczny post, o którym zapomniałem, ale teraz Wędrowiec przypomniał xD mam sobie prawo uważać, że ludzie panikujący kiedy nie tyle dupa, co nawet palec u nóg zaczyna im się palić. wpadają w krąg podejrzanych 😏
skandaliczny? przynajmniej ze 3-4 osoby uważały, że można na mnie głosować, lincz na Śrucie udowodnił, że tutaj można zlinczować każdego. No mnie akurat w ogóle nie zdziwiło, że kolega Karp go określił jako skandaliczny, bo wyglądasz na gracza, który lubi pacyfikować płaczliwe posty i robić z nich estymator, a teraz sam takiego popełniłeś. Karp lecisz mi piwko, bo sam byś tego tak nie wytłumaczył.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 12:23:14 GMT 1
skandaliczny? przynajmniej ze 3-4 osoby uważały, że można na mnie głosować, lincz na Śrucie udowodnił, że tutaj można zlinczować każdego. Nie do końca, śrut się niczym nie bronił a po tobie było widać merytorykę i to, że możesz w dalszych dniach bardziej pomóc niż zaszkodzić ale to Ty sondowałaś możliwość zlinczowania mnie, a później jak się okazało, że inni tego nie podłapali, napisałaś, że to prowokacja. Z mojego punktu widzenia wiele wskazywało, że mogę dostać sporo głosów z dupy, głównie od graczy których wcześniej sam szturchałem.
|
|