|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:24:37 GMT 1
Dobra czeka mnie trasa samochodem i będę pod wieczór.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:24:42 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:24:42 GMT 1
No to są te posty co cytowałem w nocy wymianę z wędrowcem, trochę go za język potem było trzeba pociągnąć, ale sugerował. Natomiast w sumie nadpodaż merytoryki chyba czuję z tamtej strony trochę w stosunku do oczekiwań, nie wiem jak do tego podejść XD Z tamtej w sensie od buddyelfa? No tak, tam ogólnie szły pierdy i nawet jak jakieś nicki były mentioned, to niewiele jakichś conclusions można było wyciągnąć. A tu nagle taka uwaga że robi cię think, pośrednio uniewinniająca Kolędniki. Jakby mimo 15 posts na krzyż był spokojnie na bieżąco z gra. Z tamtej w sensie kolędników.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:25:43 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:25:43 GMT 1
Nie do końca, śrut się niczym nie bronił a po tobie było widać merytorykę i to, że możesz w dalszych dniach bardziej pomóc niż zaszkodzić ale to Ty sondowałaś możliwość zlinczowania mnie, a później jak się okazało, że inni tego nie podłapali, napisałaś, że to prowokacja. Z mojego punktu widzenia wiele wskazywało, że mogę dostać sporo głosów z dupy, głównie od graczy których wcześniej sam szturchałem. Ale tak się nie stało więc nie ma co się tym przejmować. Moim zdaniem po prostu wybroniłeś się grą i tyle
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 12:26:12 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:26:17 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 12:26:17 GMT 1
Z tamtej w sensie od buddyelfa? No tak, tam ogólnie szły pierdy i nawet jak jakieś nicki były mentioned, to niewiele jakichś conclusions można było wyciągnąć. A tu nagle taka uwaga że robi cię think, pośrednio uniewinniająca Kolędniki. Jakby mimo 15 posts na krzyż był spokojnie na bieżąco z gra. Z tamtej w sensie kolędników. A kolędnicy to ktoś niemerytoryczny? XD
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 12:26:52 GMT 1
skandaliczny? przynajmniej ze 3-4 osoby uważały, że można na mnie głosować, lincz na Śrucie udowodnił, że tutaj można zlinczować każdego. No mnie akurat w ogóle nie zdziwiło, że kolega Karp go określił jako skandaliczny, bo wyglądasz na gracza, który lubi pacyfikować płaczliwe posty i robić z nich estymator, a teraz sam takiego popełniłeś. Karp lecisz mi piwko, bo sam byś tego tak nie wytłumaczył. nadal nie rozumiem, tamten post o ile pamiętam był pisany w momencie w ktorym temat Józefa przycichł (sam go podgrzewałem do póki ten nie wyskoczył z tożsamością), bodaj Kevin sugerował Szczepana, ja waliłem w Marię, a ze 3-4 osoby sugerowały, że jestem w gronie osób do zlinczowania. Z mojej perspektywy było realne zagrożenie, że mogę psim swędem paść, a potem gracze napiszą, że głosowali na mnie z braku laku (tak jak napisała to wtedy Maria). To nie był płaczliwy post, to był wkurw na to, że nikt z ogarniaczy nie robi niczego by to pacyfikować. I to mi też dało wtedy sporo do myślenia.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:29:42 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 12:29:42 GMT 1
Dobra czeka mnie trasa samochodem i będę pod wieczór. Józef daj mi przed wyjazdem procent przekonania do Marii Tylko cyferka i możesz jechać
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:30:06 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:30:06 GMT 1
No mnie akurat w ogóle nie zdziwiło, że kolega Karp go określił jako skandaliczny, bo wyglądasz na gracza, który lubi pacyfikować płaczliwe posty i robić z nich estymator, a teraz sam takiego popełniłeś. Karp lecisz mi piwko, bo sam byś tego tak nie wytłumaczył. nadal nie rozumiem, tamten post o ile pamiętam był pisany w momencie w ktorym temat Józefa przycichł (sam go podgrzewałem do póki ten nie wyskoczył z tożsamością), bodaj Kevin sugerował Szczepana, ja waliłem w Marię, a ze 3-4 osoby sugerowały, że jestem w gronie osób do zlinczowania. Z mojej perspektywy było realne zagrożenie, że mogę psim swędem paść, a potem gracze napiszą, że głosowali na mnie z braku laku (tak jak napisała to wtedy Maria). To nie był płaczliwy post, to był wkurw na to, że nikt z ogarniaczy nie robi niczego by to pacyfikować. I to mi też dało wtedy sporo do myślenia. Ale to może i lepiej bo taki mindset, że w rozgrywce są wjebańcy i nikt z tym nic nie robi raczej świadczy o miejskości.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 12:30:31 GMT 1
Swoją drogą mam nadzieję, że do Kevina zaczyna docierać, że bronienie w sobotę Szczepana nie było takim głupim pomysłem (i kurwieniem logiki jak pisał)
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:31:08 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:31:08 GMT 1
Zawsze mogło być gorzej, zawsze mogłeś faktycznie wisieć albo wyjść z tej sytuacji kako jeden z głównych podejrzanych
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:32:38 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:32:38 GMT 1
No mnie akurat w ogóle nie zdziwiło, że kolega Karp go określił jako skandaliczny, bo wyglądasz na gracza, który lubi pacyfikować płaczliwe posty i robić z nich estymator, a teraz sam takiego popełniłeś. Karp lecisz mi piwko, bo sam byś tego tak nie wytłumaczył. nadal nie rozumiem, tamten post o ile pamiętam był pisany w momencie w ktorym temat Józefa przycichł (sam go podgrzewałem do póki ten nie wyskoczył z tożsamością), bodaj Kevin sugerował Szczepana, ja waliłem w Marię, a ze 3-4 osoby sugerowały, że jestem w gronie osób do zlinczowania. Z mojej perspektywy było realne zagrożenie, że mogę psim swędem paść, a potem gracze napiszą, że głosowali na mnie z braku laku (tak jak napisała to wtedy Maria). To nie był płaczliwy post, to był wkurw na to, że nikt z ogarniaczy nie robi niczego by to pacyfikować. I to mi też dało wtedy sporo do myślenia. Percepcję każdy ma swoją, ale mnie nie dziwi, że są broniący Mikołaja, ale w tej samej sytuacji mnie czy ciebie by nikt nie bronił. Ale to w zasadzie jest drugorzędne, bo dla mnie np. ten post Karpia jest mocno miejski biorąc pod uwagę całokształt okoliczności, a Ty tego nie zauważasz i go podejrzewasz.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 12:34:01 GMT 1
nadal nie rozumiem, tamten post o ile pamiętam był pisany w momencie w ktorym temat Józefa przycichł (sam go podgrzewałem do póki ten nie wyskoczył z tożsamością), bodaj Kevin sugerował Szczepana, ja waliłem w Marię, a ze 3-4 osoby sugerowały, że jestem w gronie osób do zlinczowania. Z mojej perspektywy było realne zagrożenie, że mogę psim swędem paść, a potem gracze napiszą, że głosowali na mnie z braku laku (tak jak napisała to wtedy Maria). To nie był płaczliwy post, to był wkurw na to, że nikt z ogarniaczy nie robi niczego by to pacyfikować. I to mi też dało wtedy sporo do myślenia. Percepcję każdy ma swoją, ale mnie nie dziwi, że są broniący Mikołaja, ale w tej samej sytuacji mnie czy ciebie by nikt nie bronił. Ale to w zasadzie jest drugorzędne, bo dla mnie np. ten post Karpia jest mocno miejski biorąc pod uwagę całokształt okoliczności, a Ty tego nie zauważasz i go podejrzewasz. no akurat Karp ostatnio u mnie dość mocno pozytywnie punktuje. A podejrzewam w tej rozgrywce w zasadzie każdego.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 12:40:46 GMT 1
Wędrowcze jakie są szanse, że byliśmy wczoraj między 3ma niewinnymi?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 12:45:35 GMT 1
Bardzo małe moim zdaniem. Relacja Maria-Józef prędzej każe mi myśleć, że byliśmy między dwoma winnymi.
Dzisiejszych postów jeszcze jakoś wnikliwie nie przeczytałem, bo mam trochę ogarniania domu bo zaraz goście przyjeżdżają, ale z tego jak wcześniej odbierałem rozgrywkę to zarówno Maria jak i Józef głównie skupieni są oskarżaniu siebie nawzajem, niejako ignorując, że przecież mafiozów jest dużo więcej. Tak jakby ich głównym celem było zbudowanie pozycji na zlinczowaniu tego drugiego.
Ja sobie wyobrażam, że będąc na ich miejscu gdybym był niewinny raz że byłbym dużo bardziej wkurwiony (lub zrezygnowany) a dwa że mocno szukałbym jakichś spiskowych teorii, drążył kto leci w chuja. A tu mamy Marię z tezami, że pewnie cala mafia w jednego gracza walnęła itp.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 12:46:45 GMT 1
Bardzo małe moim zdaniem. Relacja Maria-Józef prędzej każe mi myśleć, że byliśmy między dwoma winnymi. Dlatego ja bym zaczął od rozstrzygania ich kwestii pomimo, że poprawili poziom.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:50:27 GMT 1
Bardzo małe moim zdaniem. Relacja Maria-Józef prędzej każe mi myśleć, że byliśmy między dwoma winnymi. Dlatego ja bym zaczął od rozstrzygania ich kwestii pomimo, że poprawili poziom. Ja nie miałam czego poprawiać, bo mój poziom cały czas jest wysoko.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:52:07 GMT 1
Ale to już Casper mówił, nie ma co dalej myśleć o Józefie i Marii skoro i tak dzisiaj Józef umiera, można zająć się innymi rzeczami
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:53:06 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 12:53:06 GMT 1
Bardzo małe moim zdaniem. Relacja Maria-Józef prędzej każe mi myśleć, że byliśmy między dwoma winnymi. Dlatego ja bym zaczął od rozstrzygania ich kwestii pomimo, że poprawili poziom. a właśnie "poprawili poziom" wróćmy do starego, ale jarego estymatora, że ktoś, kto faluje, nie będzie w mafii i to musi być falowanie, nie że gra chujowo a potem dobrze, albo dobrze ale potem chujowo musi być dobrze-chujowo-dobrze albo chujowo-dobrze-chujowo co najmniej kto Wam przychodzi na myśl? mnie ten Mitten by pasował wjazd w d0 trochę bezpłciowy, potem lepiej, wczoraj znowu chujowy wjazd (początek d2), teraz w nocy lepiej kto się zgadza?
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 12:56:19 GMT 1
Dlatego ja bym zaczął od rozstrzygania ich kwestii pomimo, że poprawili poziom. a właśnie "poprawili poziom" wróćmy do starego, ale jarego estymatora, że ktoś, kto faluje, nie będzie w mafii i to musi być falowanie, nie że gra chujowo a potem dobrze, albo dobrze ale potem chujowo musi być dobrze-chujowo-dobrze albo chujowo-dobrze-chujowo co najmniej kto Wam przychodzi na myśl? mnie ten Mitten by pasował wjazd w d0 trochę bezpłciowy, potem lepiej, wczoraj znowu chujowy wjazd (początek d2), teraz w nocy lepiej kto się zgadza? Ja od Mittena nie czuje żeby próbował nas oszukać
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:56:34 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 12:56:34 GMT 1
ten Józef to chyba w mafii będzie, przecież ta rozpiska Szczepana a Józefa to niebo a ziemia
Józefowi pary brakuje?
|
|