Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:57:46 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 12:57:46 GMT 1
Pierwsza Gwiazdka Ty mi chyba na pleckach chcesz usiąść
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 12:58:10 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 12:58:10 GMT 1
Z tamtej w sensie kolędników. A kolędnicy to ktoś niemerytoryczny? XD Nie no, merytoryczny, tylko wajbowo to taki lekkoduch co sobie siedzi w temacie i JEST, czasem czymś rzuci, a tutaj właśnie jest tej merytoryki nawet więcej, niż bym się spodziewał. Kolendnik wytłumacz mi jak sam siebie widzisz.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:00:58 GMT 1
Ale że w ogóle karp przetrwał Wigilie to uważam, że trzeba mieć talent. Muszę pogratulować.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:02:42 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 13:02:42 GMT 1
a właśnie "poprawili poziom" wróćmy do starego, ale jarego estymatora, że ktoś, kto faluje, nie będzie w mafii i to musi być falowanie, nie że gra chujowo a potem dobrze, albo dobrze ale potem chujowo musi być dobrze-chujowo-dobrze albo chujowo-dobrze-chujowo co najmniej kto Wam przychodzi na myśl? mnie ten Mitten by pasował wjazd w d0 trochę bezpłciowy, potem lepiej, wczoraj znowu chujowy wjazd (początek d2), teraz w nocy lepiej kto się zgadza? Ja od Mittena nie czuje żeby próbował nas oszukać jesteś kolejną osobą, która głównie uniewinnia i mi się to nie podoba no Józef, Józef, a potem pomyślimy, w głosach na mnie, w głosach na śrut mafiozów jest pięciu, a Ty wpadasz, żeby 1. mówić, żeś niewinna, gdy ktokolwiek Cię wsadza do mafii 2. stwierdzać, że trzeba wyjebać Józefa 3. uniewinniać innych kojarzę Twój post, w którym piszesz "nie będę się nadwyrężać, póki nie znamy koloru Józefa", no ale serio, siedzisz w tym temacie regularnie, nikt Ci nie zaśmierdział w międzyczasie?
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:05:06 GMT 1
Ja od Mittena nie czuje żeby próbował nas oszukać jesteś kolejną osobą, która głównie uniewinnia i mi się to nie podoba no Józef, Józef, a potem pomyślimy, w głosach na mnie, w głosach na śrut mafiozów jest pięciu, a Ty wpadasz, żeby 1. mówić, żeś niewinna, gdy ktokolwiek Cię wsadza do mafii 2. stwierdzać, że trzeba wyjebać Józefa 3. uniewinniać innych kojarzę Twój post, w którym piszesz "nie będę się nadwyrężać, póki nie znamy koloru Józefa", no ale serio, siedzisz w tym temacie regularnie, nikt Ci nie zaśmierdział w międzyczasie? Hmm, no Pierwsza Gwiazdka mi zaśmierdziała ale sam nie wiem czy wkurwiona moim pierdoleniem czy faktycznie coś jest na rzeczy, nikt inny się tak nie zachował jak ona.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:05:56 GMT 1
Dlatego ja bym zaczął od rozstrzygania ich kwestii pomimo, że poprawili poziom. a właśnie "poprawili poziom" wróćmy do starego, ale jarego estymatora, że ktoś, kto faluje, nie będzie w mafii i to musi być falowanie, nie że gra chujowo a potem dobrze, albo dobrze ale potem chujowo musi być dobrze-chujowo-dobrze albo chujowo-dobrze-chujowo co najmniej kto Wam przychodzi na myśl? mnie ten Mitten by pasował wjazd w d0 trochę bezpłciowy, potem lepiej, wczoraj znowu chujowy wjazd (początek d2), teraz w nocy lepiej kto się zgadza? Mi by Mitten pasował, ale moim zdaniem to falowanie to musi być z dostatecznie dużą różnicą w skrajnych punktach. Bo takich kreacji co falowały a były w mafii to spokojnie wymienić można co najmniej kilka. Jakby Józef padł winny i miał rolę to szanse na mafię Marii maleją. Jakby Józef był winny i roli nie miał, to szanse na mafię Marii maleją, ale w mniejszym stopniu. Jakby Józef umarł niewinny to szanse na mafię Marii rosną. Jakby Maria była w mafii a roli nie miała to szanse na mafie Józefa maleją. Jakby Maria była w mafii, ale miała rolę to szanse Józefa na bycie w mafii maleją bardziej. A jakby Maria była niewinna to szanse Józefa na bycie w mafii rosną. Więc dla mnie jak zaczynamy od nich, to ja bym tego nie rozstrzygał pod kątem pozyskiwania informacji, bo ja tego wynikania, że jak jedno w mafii to drugie tym bardziej, nie czuję. Czyli po prostu ocena gierki.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:08:14 GMT 1
Zawodnicy, których pod żadnym pozorem nie można dzisiaj linczować:
Karp George Michael Drugi Mędrzec ze Wschodu św. Mikołaj z Laponii (choć parę zgrzytów się pojawiło względem ostatniego dłuższego posta św. Józef z Nazaretu Casper
Dalej mam zawodników po środku, do których zaliczyć można:
Kevin Uszko z Grzybami Kolędnicy Mitten Squad (ładnie przetrwał wczorajszy pressing) Zbłąkany Wędrowiec Trzeci Mędrzec z Zachodu
Zawodnicy, o których nie wiem jeszcze do końca co sądzić:
Maria z Nazaretu Św. Szczepan
Zawodnicy, którym nie ufam, ale których raczej chyba nie ma sensu rozważać na dzisiaj:
Gwiazda Betlejemska z Bongiem Stary Rabin Buddyelf Pierwsza Gwiazdka
I zostaje Świąteczna Dubeltówka.
Nie dość, że
- znajduje się na liście wstydu głosujących na Śruta - od soboty niczego nie napisała i pewnie znowu wbije na ostatnią chwilę nabić aktywność
to na dodatek przedstawiła nam się w sposób dość mafijny: to znaczy postem tak pseudomerytorycznym, jak pseudoluzackim - co potem kontynuowała. Karp zaznaczał, że raczej na korzyść niewinności świadczy to, że tę późniejszą listę na jego prośbę przygotowała bez namysłu. Ja uważam, że jeśli to nam coś mowi, to raczej pokazuje, iż - mimo tego zewnętrznego luzu - wewnętrznie Dubeltówka odczuwała wówczas jakąś presję. Z jakiego powodu?
Cały dzień spędzam z rodziną, nie będę bardzo aktywny, ale postaram się zaglądać, natomiast chciałbym w tym momencie zaproponować taki kierunek dzisiejszego linczu.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:09:19 GMT 1
Co do Mittena to tak: mafiacorner.boards.net/post/89853 W tym poście mi się nie podoba wstawka o Józefie. Ja nie lubię takich wstawek uważam, że to często jest typowa sztuczka a jak miastowy nie chce się do kogoś przypierdala Edit: Kurcze wysłało się za szybko a to miał być długi post. Ja go będę jeszcze pewnie z 10 minut pisał. Edit: No to na drugi strzał pójdzie, trudno.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:11:50 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 13:11:50 GMT 1
Zawodnicy, których pod żadnym pozorem nie można dzisiaj linczować: Karp George Michael Drugi Mędrzec ze Wschodu św. Mikołaj z Laponii (choć parę zgrzytów się pojawiło względem ostatniego dłuższego posta św. Józef z Nazaretu Casper Dalej mam zawodników po środku, do których zaliczyć można: Kevin Uszko z Grzybami Kolędnicy Mitten Squad (ładnie przetrwał wczorajszy pressing) Zbłąkany Wędrowiec Trzeci Mędrzec z Zachodu Zawodnicy, o których nie wiem jeszcze do końca co sądzić:Maria z Nazaretu Św. Szczepan Zawodnicy, którym nie ufam, ale których raczej chyba nie ma sensu rozważać na dzisiaj:
Gwiazda Betlejemska z Bongiem Stary Rabin Buddyelf Pierwsza Gwiazdka I zostaje Świąteczna Dubeltówka. Nie dość, że - znajduje się na liście wstydu głosujących na Śruta - od soboty niczego nie napisała i pewnie znowu wbije na ostatnią chwilę nabić aktywność to na dodatek przedstawiła nam się w sposób dość mafijny: to znaczy postem tak pseudomerytorycznym, jak pseudoluzackim - co potem kontynuowała. Karp zaznaczał, że raczej na korzyść niewinności świadczy to, że tę późniejszą listę na jego prośbę przygotowała bez namysłu. Ja uważam, że jeśli to nam coś mowi, to raczej pokazuje, iż - mimo tego zewnętrznego luzu - wewnętrznie Dubeltówka odczuwała wówczas jakąś presję. Z jakiego powodu? Cały dzień spędzam z rodziną, nie będę bardzo aktywny, ale postaram się zaglądać, natomiast chciałbym w tym momencie zaproponować taki kierunek dzisiejszego linczu. Mikołaj, kurwa xD skąd ten Joseph tak high up na tej list
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 13:12:45 GMT 1
Zawodnicy, których pod żadnym pozorem nie można dzisiaj linczować: Karp George Michael Drugi Mędrzec ze Wschodu św. Mikołaj z Laponii (choć parę zgrzytów się pojawiło względem ostatniego dłuższego posta św. Józef z Nazaretu Casper Dalej mam zawodników po środku, do których zaliczyć można: Kevin Uszko z Grzybami Kolędnicy Mitten Squad (ładnie przetrwał wczorajszy pressing) Zbłąkany Wędrowiec Trzeci Mędrzec z Zachodu Zawodnicy, o których nie wiem jeszcze do końca co sądzić:Maria z Nazaretu Św. Szczepan Zawodnicy, którym nie ufam, ale których raczej chyba nie ma sensu rozważać na dzisiaj:
Gwiazda Betlejemska z Bongiem Stary Rabin Buddyelf Pierwsza Gwiazdka I zostaje Świąteczna Dubeltówka. uważam, że mafiozo nie jest w stanie zaprezentować tak odklejonego uszeregowania, brawo Dżordż dojdzie do tego za pare minut poczekajcie
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:12:58 GMT 1
To nie jest lista od najbardziej winnych do najmniej winnych. Uważam po prostu, że Józef zasługuje na co najmniej jeden dzień więcej.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:14:02 GMT 1
To jest lista według kryterium dzisiejszej linczowalności.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:15:13 GMT 1
Dzień dobry.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:16:20 GMT 1
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 13:17:09 GMT 1
Mikołaj ale se robisz pod górkę jak Józef mafia
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:17:47 GMT 1
Można w czymś pomóc rozwiać wątpliwości? Bo nie ukrywam, że jakbym miał napisać coś dłuższego, to tylko na odpierdol.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:17:51 GMT 1
Gwiazda Betlejemska z Bongiem Stary Rabin Buddyelf Pierwsza Gwiazdka I zostaje Świąteczna Dubeltówka. Nie dość, że - znajduje się na liście wstydu głosujących na Śruta - od soboty niczego nie napisała i pewnie znowu wbije na ostatnią chwilę nabić aktywność to na dodatek przedstawiła nam się w sposób dość mafijny: to znaczy postem tak pseudomerytorycznym, jak pseudoluzackim - co potem kontynuowała. Karp zaznaczał, że raczej na korzyść niewinności świadczy to, że tę późniejszą listę na jego prośbę przygotowała bez namysłu. Ja uważam, że jeśli to nam coś mowi, to raczej pokazuje, iż - mimo tego zewnętrznego luzu - wewnętrznie Dubeltówka odczuwała wówczas jakąś presję. Z jakiego powodu? Cały dzień spędzam z rodziną, nie będę bardzo aktywny, ale postaram się zaglądać, natomiast chciałbym w tym momencie zaproponować taki kierunek dzisiejszego linczu. Skoro masz Józefa za miasto i Marię za prawdopodobne miasto to dlaczego jest tylu ludzi w gronie nie ma sensu ich dzisiaj rozważać? Na przykład co jest w Dubeltówce, czego nie ma w Rabinie lub BuddyElfie, że ją dziś można rozważać, a ich nie?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 13:18:07 GMT 1
Karp znowu próbowałeś narobić szumu i po odpowiedzi nabrałeś wody w usta co
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:18:17 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 13:18:17 GMT 1
Gwiazda Betlejemska z Bongiem Stary Rabin Buddyelf Pierwsza Gwiazdka I zostaje Świąteczna Dubeltówka. uważam, że mafiozo nie jest w stanie zaprezentować tak odklejonego uszeregowania, brawo Dżordż dojdzie do tego za pare minut poczekajcie Kolędniki dlaczego ty masz za point honoru mnie wkurwić Gdzie w tym pytaniu sugeruję alegiance Santa z Cracow?
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:20:24 GMT 1
Słyszeliście kiedyś o Św. Marii co rozdaje prezenty? Bo ja nie
|
|