|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:20:50 GMT 1
Można w czymś pomóc rozwiać wątpliwości? Bo nie ukrywam, że jakbym miał napisać coś dłuższego, to tylko na odpierdol. Jaki masz kolor?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:21:41 GMT 1
Niebieski.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:21:51 GMT 1
I zostaje Świąteczna Dubeltówka. Nie dość, że - znajduje się na liście wstydu głosujących na Śruta - od soboty niczego nie napisała i pewnie znowu wbije na ostatnią chwilę nabić aktywność to na dodatek przedstawiła nam się w sposób dość mafijny: to znaczy postem tak pseudomerytorycznym, jak pseudoluzackim - co potem kontynuowała. Karp zaznaczał, że raczej na korzyść niewinności świadczy to, że tę późniejszą listę na jego prośbę przygotowała bez namysłu. Ja uważam, że jeśli to nam coś mowi, to raczej pokazuje, iż - mimo tego zewnętrznego luzu - wewnętrznie Dubeltówka odczuwała wówczas jakąś presję. Z jakiego powodu? Skoro masz Józefa za miasto i Marię za prawdopodobne miasto to dlaczego jest tylu ludzi w gronie nie ma sensu ich dzisiaj rozważać? Na przykład co jest w Dubeltówce, czego nie ma w Rabinie lub BuddyElfie, że ją dziś można rozważać, a ich nie? Nawet zacytowałeś z tym fragmentem. Pozwoliłem sobie zredukować mój cały post do tego fragmentu.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:22:55 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 13:22:55 GMT 1
cóż za timing Dubeltówka xD George Michael, ja dopytywałem Krakusa o Józefa, możesz doczytać, tłumaczył *** rozważam Twoje argumenty Krakus o Dubeltówce no głos na Śrut sam w sobie przypałowy, fakt, ale ta lista wydała mi się miejska Ty mówisz, że czuł presję, ale imo mafiozie trudno napisać coś o wszystkich graczach na szybko, bo musi pomyśleć, jak się do wszystkich ustosunkować, zgodnie ze swoim planem na grę może naiwny jestem bo to od Dubeltówki w miarę szybko powstało, było lepsze od tego Józefa wymęczonego a dla Ciebie Krakus, przy założeniu bardziej niewinnych nazaretan, nie lepiej byłoby jebać w nich niż w Śrut?
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:23:21 GMT 1
A jesteś w mieście czy w mafii
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:24:08 GMT 1
Ej, teraz zauważyłem te niemiłe słowa o mnie, Mikołaju. Szczerze to chyba jestem po prostu osobą fałszywą, skoro czego bym nie robił, to będzie to w wydaniu pseudo. Następną edycję gram kreacyjnie do śmierci.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:24:39 GMT 1
A jesteś w mieście czy w mafii Jestem pseudo-miastem.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:25:22 GMT 1
Ej, teraz zauważyłem te niemiłe słowa o mnie, Mikołaju. Szczerze to chyba jestem po prostu osobą fałszywą, skoro czego bym nie robił, to będzie to w wydaniu pseudo. Następną edycję gram kreacyjnie do śmierci. Jak można zagrać kreacyjnie dubletówką, która nie może gadać ani nie ma rąk żeby pisać
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 13:25:44 GMT 1
A jesteś w mieście czy w mafii Jestem pseudo-miastem. Dobra przygrillowałem Dubletówkę, chyba miasto
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:25:51 GMT 1
No właśnie!
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:26:10 GMT 1
Ale śruta, tj. swoją amunicję odjebałem.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:26:30 GMT 1
Ej, teraz zauważyłem te niemiłe słowa o mnie, Mikołaju. Szczerze to chyba jestem po prostu osobą fałszywą, skoro czego bym nie robił, to będzie to w wydaniu pseudo. Następną edycję gram kreacyjnie do śmierci. Nie oceniam osoby i gracza w ogóle (zresztą nie domyślam się, kim jesteś), tylko Twoją rolę w tej edycji. Uważam, że wiele wskazuje na to, iż jest to rola mafijna. Zatem bez złej krwi. Jak będziesz w mieście, wyślę oficjalne przeprosiny.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:27:09 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 13:27:09 GMT 1
Karp znowu próbowałeś narobić szumu i po odpowiedzi nabrałeś wody w usta co o to chodzi, robić szum, potem czytam i patrzę, co robisz czekam, aż przedstawisz pomysł na grę co robimy że śruciarzami? czemu tego nie ciągniesz? na moje za dużo tego żalenia u Ciebie i Bonga, że w Was wjeżdżam Ty, że w każdej jebanej edycji w Ci podnoszę ciśnienie, tamten, że historycznie w mafii mu dokuczam, no ludzie xD grajcie swoje, ja uczciwie rozważam, patrzę szeroko jak chuj a to, że atakowałeś więcej osób ode mnie, to przecież nieprawda i jak mogłeś to napisać
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:27:48 GMT 1
Dobra przygrillowałem Dubletówkę, chyba miasto No przygrillowanie po chuju, jeszcze mi z lufy dymi.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:29:52 GMT 1
a dla Ciebie Krakus, przy założeniu bardziej niewinnych nazaretan, nie lepiej byłoby jebać w nich niż w Śrut? Nie rozumiem pytania?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:30:41 GMT 1
Ej, teraz zauważyłem te niemiłe słowa o mnie, Mikołaju. Szczerze to chyba jestem po prostu osobą fałszywą, skoro czego bym nie robił, to będzie to w wydaniu pseudo. Następną edycję gram kreacyjnie do śmierci. Nie oceniam osoby i gracza w ogóle (zresztą nie domyślam się, kim jesteś), tylko Twoją rolę w tej edycji. Uważam, że wiele wskazuje na to, iż jest to rola mafijna. Zatem bez złej krwi. Jak będziesz w mieście, wyślę oficjalne przeprosiny. A skąd mowa o złej krwi? Według mnie jak jesteś o mnie tak przekonany, to mnie kurczę dociśnij do końca, a nie obiecuj mi rzeczy nic nie warte, kiedy będzie już musztarda po lunchu.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:31:32 GMT 1
Co sądzicie o tej interakcji Marii i Dubeltówki? Do zagrania w mafii?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:32:00 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 13:32:00 GMT 1
a dla Ciebie Krakus, przy założeniu bardziej niewinnych nazaretan, nie lepiej byłoby jebać w nich niż w Śrut? Nie rozumiem pytania? no zakładając Twój mindset: - Dubeltówka winna - Józef raczej niewinny - Maria niekoniecznie mafia, też może być niewinna to z perspektywy mafia!Dubeltówka nie lepiej jebać po nich niż po jakimś śrucie? mam wrażenie, że z Józefa zwłaszcza łatwiej by się było wytłumaczyć
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:32:00 GMT 1
Np. przygrilluj mnie jak Maria pytając mnie czy jestem w mieście.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:33:26 GMT 1
Co do Mittena to tak: mafiacorner.boards.net/post/89853 - W tym poście mi się nie podoba wstawka o Józefie. Ja nie lubię takich wstawek uważam, że to często jest typowa sztuczka a jak miastowy nie chce się do kogoś przypierdalać, to się nie przypierdala i nie pisze o tym. Analogicznie z tego samego posta wstawka na końcu. Jak miastowy nie pamięta co chciał napisać to nie pisze. Ten sam rodzaj sztuczki. mafiacorner.boards.net/post/89906 - Tłumaczenie się, że go nie będzie, ale będzie na bieżąco + dziwienie się, że nie jest podejrzewany. W sensie to dziwienie się, że się nie jest podejrzanym to taki szczery post, który mafiozę kusi. Trochę z poczucia mafijnej paranoi a trochę dlatego, że takie dopytywanie się o siebie to coś co może się mafiozie wydać miejskie. mafiacorner.boards.net/post/90456 - Rancik w chyba najbardziej kulturalnej tożsamościowo edycji w jakiej grałem? I to jeszcze taki rancik w ogóle po tym nie pociągnięty. Znowu brzmi mi to jak sztuczka. mafiacorner.boards.net/post/90536 - Ja bym tak nie napisał jakbym nie był sfrustrowany a Mitten nie był sfrustrowany. Znowu sztuczka typu niewinny post lub jego fragment, który nic nie wnosi. W sensie tak wyliczone, żeby to wyglądało niewinnie. I ogólnie on ma dla mnie przeciwieństwo do Uszka. Wniosków tam jest i znaków relatywnie na dużo jak na ilość celnych spotrzeżeń takich, że to czytasz i coś ci dają. Przeczytałem świeżo jego posty i nawet nie wiem do końca co on uważa.
|
|