Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:34:13 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 13:34:13 GMT 1
no zakładając Twój mindset: - Dubeltówka winna - Józef raczej niewinny - Maria niekoniecznie mafia, też może być niewinna to z perspektywy mafia!Dubeltówka nie lepiej jebać po nich niż po jakimś śrucie? mam wrażenie, że z Józefa zwłaszcza łatwiej by się było wytłumaczyć ale wait ale w sumie Śrut to miał nie paść, to, że padł, było zdziwieniem mocnym, przynajmniej dla mnie to śruciarze mogli potem mówić, żeby szukać w głosach na niewinnych nazarejczyków więc cofam pytanie
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:34:16 GMT 1
Skoro masz Józefa za miasto i Marię za prawdopodobne miasto to dlaczego jest tylu ludzi w gronie nie ma sensu ich dzisiaj rozważać? Na przykład co jest w Dubeltówce, czego nie ma w Rabinie lub BuddyElfie, że ją dziś można rozważać, a ich nie? Nawet zacytowałeś z tym fragmentem. Pozwoliłem sobie zredukować mój cały post do tego fragmentu. No to ja bym powiedział, że to są błahe różnice jak na tak mocne rozgraniczenie.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:34:37 GMT 1
no zakładając Twój mindset: - Dubeltówka winna - Józef raczej niewinny - Maria niekoniecznie mafia, też może być niewinna to z perspektywy mafia!Dubeltówka nie lepiej jebać po nich niż po jakimś śrucie? mam wrażenie, że z Józefa zwłaszcza łatwiej by się było wytłumaczyć Tak - masz rację. E: I masz rację w tym ostatnim poście, gdzie cofasz pytanie, również. Ale ja pisałem z perspektywy kryterium dzisiejszej linczowalności, nie na bazie mojej ogólnej mapy gry. Józef i Maria są w dolnej połówce, gdybym miał robić szereg od niewinnych do winnych.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:36:08 GMT 1
Co sądzicie o tej interakcji Marii i Dubeltówki? Do zagrania w mafii? Tak ale wymaga skilla niezłego. Imo dubeltówka trochę zależnie od tożsamości (nie mam pojęcia kim jest), ale raczej miejska.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 13:36:29 GMT 1
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:37:42 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 13:37:42 GMT 1
Mitten to gracz który jeśli gra słabo to imo znaczy że chciał grać słabo
Trochę nie wiem czemu uznał za stosowny taki timing z odsłonięciem się
Ja bym go z samego szacunku i mechaniki odsunął, ale jak Józef winny, Maria niewinna, to jeśli kiedykolwiek dojdzie do konsensusu że ja powinienem paść bo na Józefie jest mafioza - po mnie musi zejść Mitten
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:38:03 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 13:38:03 GMT 1
Kasper ma autyzm, zostaw go
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:38:31 GMT 1
Co to znaczy timing z odsłonięciem się? Co odsłonił i kiedy?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:38:58 GMT 1
Szczepan daje miastowo.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 13:44:42 GMT 1
Co sądzicie o tej interakcji Marii i Dubeltówki? Do zagrania w mafii? Tak ale wymaga skilla niezłego. Imo dubeltówka trochę zależnie od tożsamości (nie mam pojęcia kim jest), ale raczej miejska. Jednak na bazie tej interakcji widać, że Maria, mimo że musi liczyć się ze zlinczowaniem dzisiaj, gra z dłuższym horyzontem czasowym, a Dubeltówka wyłącznie reaktywnie. Zatem jeśli nie są w mafii razem, to w mafii jest Dubeltówka.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 13:47:18 GMT 1
Moim zdaniem Dubeltówka jeśli jest w mafii to gra subtelnie i bardzo dobrze operuje tymi subtelnościami. Tylko moim zdaniem jak ktoś miałby taką umiejętność, żeby tak operować to by zagrał raczej ambitniej, zwłaszcza w edycji z prezentami.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:49:02 GMT 1
Szczepan dobrze mówi. Nie żałuję dzisiejszego pójścia do kościoła.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:51:29 GMT 1
Panowie i Panie, mam dla was deal – może niczego na razie nie zagram, ale za to wy uznacie mnie za miastowego, i skupicie się na lepszych celach. Deal?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 13:52:02 GMT 1
Karp znowu próbowałeś narobić szumu i po odpowiedzi nabrałeś wody w usta co o to chodzi, robić szum, potem czytam i patrzę, co robisz czekam, aż przedstawisz pomysł na grę co robimy że śruciarzami? czemu tego nie ciągniesz? na moje za dużo tego żalenia u Ciebie i Bonga, że w Was wjeżdżam Ty, że w każdej jebanej edycji w Ci podnoszę ciśnienie, tamten, że historycznie w mafii mu dokuczam, no ludzie xD grajcie swoje, ja uczciwie rozważam, patrzę szeroko jak chuj a to, że atakowałeś więcej osób ode mnie, to przecież nieprawda i jak mogłeś to napisać limit postów mamy niewielki i ja oprócz poruszenia bardzo dziwnie wyglądającej dużej ilości szruciarzy z tego co kojarze to w 2 z 50 napisanych dzisiaj postów czyli matematycznie 4% gry dałem wrzutkę że tak na prawdę żeby to oceniać musimy wiedzieć jakie są kolory nazaretańczyków bo bez tego machajac tym kijem możemy sobie jedynie powybijać zęby. Wrzuciłem też, że moim zdaniem 2 dzień Marii wygląda dużo lepiej. Tutaj trzeba dodać 2+2 i wychodzi, że najbliżej mi do głosowania na Józefa, ale nie widzę też sensu tego w tej chwili forsować. Zadałem mu ważne dla mnie pytanie na które mi jeszcze nie odpowiedział. Jak sądzisz, jest to pomysł na grę i jest to ciągnięcie interesujących mnie kwestii czy nie? to nie jest żalenie się że wjeżdżasz, mnie takie zachowanie wkurwia ,wprowadza w Twojej grze dysonans bo z jednej strony widzę w Tobie sporo prawdziwości i pchaniu chyba dobrej intencji? której jak pokazałeś ostatnio najlepiej nie odtwarzasz, ale z drugiej strony ja po interakcjach z Tobą mam myśl czy Ty ich nie wrzucasz na pokaz i nie odhaczasz jako zaliczone bo głębi i kontynuacji nie ma żadnej i Ty mi nie świruj pawiana o patrzeniu szeroko w chuj bo jeżeli czytasz to posty to rozumiesz z nich połowe co nawet opisałem wyżej. Jak wyglądała Twoja poprzednia zaczepka? Sugerowałeś, że Śrut nie różnił się niczym od buddyelfa i rabina w kontekście kandydata do linczu. Ja wyjaśniłem Ci czym się różnili I ja w dyskusji z osobą potencjalnie miastową wewnętrznie może oczekiwałem potwierdzenia/zaprzeczenia/jakiegoś posta z cytatem że może nie mam racji/ nie wiem jakiejkolwiek głębi w rozmowie? A tutaj napisane, zaliczone, lecimy dalej Może potrzebujesz jeszcze jednak troszeczkę pressingu
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 13:53:36 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 13:53:36 GMT 1
Panowie i Panie, mam dla was deal – może niczego na razie nie zagram, ale za to wy uznacie mnie za miastowego, i skupicie się na lepszych celach. Deal? a jaki to lepszy cel?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 13:53:36 GMT 1
Moim zdaniem Dubeltówka jeśli jest w mafii to gra subtelnie i bardzo dobrze operuje tymi subtelnościami. Tylko moim zdaniem jak ktoś miałby taką umiejętność, żeby tak operować to by zagrał raczej ambitniej, zwłaszcza w edycji z prezentami. a moim zdaniem ten pierwszy wallpost na godzine czy dwie przed linczem był wyjątkowo mało subtelny
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 13:58:12 GMT 1
Panowie i Panie, mam dla was deal – może niczego na razie nie zagram, ale za to wy uznacie mnie za miastowego, i skupicie się na lepszych celach. Deal? a jaki to lepszy cel? Wy mi powiedzcie, panowie corowcy-miastowcy. Maryjka podobno dobrze dzisiaj zagrała, nie wiem bo mi się już wszystko zlewa (dlatego spodobało mi się podejście Pierwszej Gwiazdki, gdzie przyznał otwarcie, że czyta posty tylko wokół siebie, chyba skopiuję to podejście), a to zagranie z zapytaniem mnie czy jestem w mieście, to faktycznie chyba jakiś majstersztyk. Już mnie miała na widelcu. To nie wiem. Do Józka w d1 nie byłem przekonany (tj. do głosowania na niego), ale może przeczytam jego posty i sam stwierdzę. Ale to później, bo jeszcze niczego nie jadłem dzisiaj.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 14:03:42 GMT 1
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 14:09:43 GMT 1
No nie wiem, nie przekonuje mnie ta Maryja. Ta propozycja Jana Pawła to taka od czapy, niepoważna raczej, nie? Taka napisana do tego, żeby zbadać ewentualne reakcje, a ta to nieprzymuszona rozpatruje na serio, żeby mieć zaliczone odniesienie. Jak to mówią ci anglojęzyczni, nie siedzi mi u niej mój vibe check.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 14:15:58 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 14:15:58 GMT 1
No nie wiem, nie przekonuje mnie ta Maryja. Ta propozycja Jana Pawła to taka od czapy, niepoważna raczej, nie? Taka napisana do tego, żeby zbadać ewentualne reakcje, a ta to nieprzymuszona rozpatruje na serio, żeby mieć zaliczone odniesienie. Jak to mówią ci anglojęzyczni, nie siedzi mi u niej mój vibe check. A może gdyby Maryja była w mafii, to by jej napisali na discordzie, że to zarzutka? Jak sądzisz?
|
|