Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 15:43:59 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 15:43:59 GMT 1
A nie uważasz, że to misja samobójstwo i proszenie się o wpierdol jak Józek faktycznie tą mafijną rolę ma? trochę tak, ale ostatecznie ta gra jest prosta co do zasady, a i tropów około-Józkowych się zrobiło dużo, przewiezienie go dalej na pewnej dozie bezczelności? zakładając że ten zegar doomsday może się oddalać? bo sam fakt że Mikołaj pcha dubeltówkę i przetrzymuje Józka jeszcze nie śmierdzi az tak bardzo mi lampkę zaświeca tutaj połączenie tego z tą wybitna normalnością z okolic linczu
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 15:47:57 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 15:47:57 GMT 1
Nawet wszedłem w jego posty i zacząłem je czytać, ale mi się odechciało. Pisałem dziś, że zrobię to jutro i tego się będę trzymał. Chociaż nie wiem, czy będzie warto tbh. bo jak zacząłem tak to czytać, to doszedłem do wniosku, że za dziwne mogłem chociażby uznać jego oskarżanie Uszka, które ja miałem za niewinne xd na pewno sie zgadzam, ze jest wkurwiajacy Czym Was wkurwiam? Bo to kolejny tego typu post o mnie. Poprzednio było, że agresywny, teraz już wkurwiający. Z tym drugim ciężej dyskutować, bo to odczucie subiektywne, ale z ciekawości pytam, nie obiecuję, że coś z tym zrobię. A co do Uszka, to mi zaśmierdział jednym postem, który mi zapachniał taką złą wolą i przypierdolką dla przypierdolki, to go dodałem do swojej pierwszej listy podejrzanych, zareagował odwetem, ale potem grał fajnie, to i go z tej listy zdjąłem. Jak będzie niewinny, to będę mówił, że ta pierwsza lista była dla żartu, a jak winny, to że od razu go wyłapałem i szkoda, że inni nie podłapali tematu. jesteś jak pociąg ze zderzakiem na lokomotywie, lecisz jednotorowo, wszystko przyrównujesz do własnej racji i stylu, zadajesz pytania o coś co już w syllabusie jest, tylko złapanie tego wymagałoby od Ciebie zmiany sposobu myślenia i zrozumienia drugiej strony, dodatkowo kompletnie nie zrozumiałeś tego metowego ambarasu i faktu że inni chcieli grać inaczej niż de facto do tego zmusiłeś na szczęście wszyscy mają na to wyjebane i nie dają zrobić z tej edycji powtórki z każdej innej ale może to irytować ja, przykładowo, nawet już nie czytam co o mnie piszesz i mam na to wyjebane, ale z szacunku do umiejętności zerkam co dorzucasz wartościowego w innych kierunkach
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 15:48:30 GMT 1
Kevin jeszcze pytanie: czemu zarzucałeś Szczepanowi, że chce Cię wylimitować, nie dałeś się wylimitować, a i tak nie odcisnąłeś piętna przy linczu? Bo abstrahując od tego czy uważam to za sensowne w danym momencie, to Ty mając te 7 postów mogłeś zwyczajnie tego Józefa dojechać i sprawić, że by poleciał. To po co te posty trzymałeś?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 15:53:53 GMT 1
Mikołaj z Laponii namówił mnie na głos na śrut i przez to zabiliśmy niewinnego. Trzeba go za to rozliczyć. Zacząłeś mnie rozliczać? Bo nie wiem czy mam się bać, czy mogę spokojnie siadać do stołu i zaglądać z telefonu (albo i nawet nie, bo u mnie rodzice strasznie takie coś tępią). Karp Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin George Michael Zbłąkany Wędrowiec Uszko z grzybami Kolędnicy Św. Mikołaj z Krakowa jak dzisiejsza gra Marii oraz Józefa? Zwłaszcza Józef mnie interesuje. Ja niestety jestem mocno z doskoku i za 7 minut siadam do stołu, więc chętnie bym jakąś recenzję przeczytał. Oznaczajcie mnie jak coś.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 15:55:20 GMT 1
Edit: Ech, zajebany w akcji xD
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 15:55:38 GMT 1
Akurat patrząc po postach Śruta nie ma nic dziwnego w tym, że poleciał (co nie zmienia faktu, że mafia tam jakaś siedzi no) a co konkretnie było mafijnego w postach Śruta? Niewiele w nich było. To raczej fakt, że Maria dostała 5 głosów powinien być skandaliczny
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 15:55:47 GMT 1
Czym Was wkurwiam? Bo to kolejny tego typu post o mnie. Poprzednio było, że agresywny, teraz już wkurwiający. Z tym drugim ciężej dyskutować, bo to odczucie subiektywne, ale z ciekawości pytam, nie obiecuję, że coś z tym zrobię. A co do Uszka, to mi zaśmierdział jednym postem, który mi zapachniał taką złą wolą i przypierdolką dla przypierdolki, to go dodałem do swojej pierwszej listy podejrzanych, zareagował odwetem, ale potem grał fajnie, to i go z tej listy zdjąłem. Jak będzie niewinny, to będę mówił, że ta pierwsza lista była dla żartu, a jak winny, to że od razu go wyłapałem i szkoda, że inni nie podłapali tematu. jesteś jak pociąg ze zderzakiem na lokomotywie, lecisz jednotorowo, wszystko przyrównujesz do własnej racji i stylu, zadajesz pytania o coś co już w syllabusie jest, tylko złapanie tego wymagałoby od Ciebie zmiany sposobu myślenia i zrozumienia drugiej strony, dodatkowo kompletnie nie zrozumiałeś tego metowego ambarasu i faktu że inni chcieli grać inaczej niż de facto do tego zmusiłeś na szczęście wszyscy mają na to wyjebane i nie dają zrobić z tej edycji powtórki z każdej innej ale może to irytować ja, przykładowo, nawet już nie czytam co o mnie piszesz i mam na to wyjebane, ale z szacunku do umiejętności zerkam co dorzucasz wartościowego w innych kierunkachKurde, czyli nie pogadamy w tej edycji? Bardzo wygodne z Twojej strony.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 15:57:05 GMT 1
a co konkretnie było mafijnego w postach Śruta? Niewiele w nich było. To raczej fakt, że Maria dostała 5 głosów powinien być skandaliczny Czemu? Jak dla mnie Maria grała dość mafijnie i szukała, kogo wepchnąć pod lincz. Głosy na nią wydają mi się zrozumiałe.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 15:58:04 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 15:58:04 GMT 1
Mikołaj z Laponii namówił mnie na głos na śrut i przez to zabiliśmy niewinnego. Trzeba go za to rozliczyć. Zacząłeś mnie rozliczać? Bo nie wiem czy mam się bać, czy mogę spokojnie siadać do stołu i zaglądać z telefonu (albo i nawet nie, bo u mnie rodzice strasznie takie coś tępią). Karp Drugi Mędrzec ze Wschodu Kevin George Michael Zbłąkany Wędrowiec Uszko z grzybami Kolędnicy Św. Mikołaj z Krakowa jak dzisiejsza gra Marii oraz Józefa? Zwłaszcza Józef mnie interesuje. Ja niestety jestem mocno z doskoku i za 7 minut siadam do stołu, więc chętnie bym jakąś recenzję przeczytał. Oznaczajcie mnie jak coś. Joseph dla mnie bez improvement, wrzucił parę postów ale nie pamiętam nic, co by sprawiło mnie myśleć że lepiej go nie sprawdzać. Miałem feeling że podszedł do obrony trochę jak ja w mafii, z tym wallpostem. W ogóle mam wrażenie, że jego style of play mocno odbiega od usual. Maria jest ciągle pod grą, pisze raczej na luzie. Znowu zrobiła to co ja dislike dzisiaj, czyli pisała jakby chociaż o one day próbowała odsunąć od siebie lynch. Więc 100% pewności tu nie mam, ale vibowo mi gra. Natomiast ja też dzisiaj z doskoku ciągle, więc jak coś pominąłem, to correct me, my friends.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 15:58:49 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 15:58:49 GMT 1
jakie posty? ja nawet nie wiem ile miałem postów, przecież chyba już miałem limit po 20
byłem w drodze na święta, daj se siana z tym odciskaniem piętna, podnosileś to przy tym linczu z pięć razy, wymieniając z sześć osób jeszcze myląc godzinę linczu a teraz trzy dni później do tego wracasz, nie potrafiąc przeczytać ze zrozumieniem jednej analizy w której wskazuję że moimi winnymi są/byli Józef, Maria i Szczepan więc mając założenie że zejdzie Józef/Maria de facto nie musiałem się starać nic pchać na lincz poza tym co pisałem przez całą rozgrywkę
ja z Tobą nie chce gadać bo tylko mnie wkurwiasz, jak mnie masz za winnego to se rób krucjatę, nawet nie będę Ci odpisywał, nie zmusisz mnie do zejścia na Twój styl gry i jak pisałem cieszę się że ludzie mają wyjebane bo niejako próbujesz jakimiś gówno-pytaniami zdominować dyskusję kiedy de facto w D1 się zesrałeś i nie potrafisz przyjąć do wiadomości że bronienie giermka na podstawie tożsamości w edycji bez mety to nie jest dobry pomysł
aczkolwiek jednocześnie trochę mniej mam teraz zarzutów w twoją stronę bo cię miałem za kogoś innego, więc zakładam że jesteś irytujący ale niewinny
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 15:59:43 GMT 1
Niewiele w nich było. To raczej fakt, że Maria dostała 5 głosów powinien być skandaliczny Czemu? Jak dla mnie Maria grała dość mafijnie i szukała, kogo wepchnąć pod lincz. Głosy na nią wydają mi się zrozumiałe. Bo jest niewinna (tzn. ja ją mam za niewinną, żeby nie było, że mam wiedzę skądinąd )
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 16:01:12 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 16:01:12 GMT 1
jesteś jak pociąg ze zderzakiem na lokomotywie, lecisz jednotorowo, wszystko przyrównujesz do własnej racji i stylu, zadajesz pytania o coś co już w syllabusie jest, tylko złapanie tego wymagałoby od Ciebie zmiany sposobu myślenia i zrozumienia drugiej strony, dodatkowo kompletnie nie zrozumiałeś tego metowego ambarasu i faktu że inni chcieli grać inaczej niż de facto do tego zmusiłeś na szczęście wszyscy mają na to wyjebane i nie dają zrobić z tej edycji powtórki z każdej innej ale może to irytować ja, przykładowo, nawet już nie czytam co o mnie piszesz i mam na to wyjebane, ale z szacunku do umiejętności zerkam co dorzucasz wartościowego w innych kierunkachKurde, czyli nie pogadamy w tej edycji? Bardzo wygodne z Twojej strony. no nie, sorry, kurwa wbijasz i pytasz o jakiś wpływ na lincz, a nie jesteś w stanie ogarnąć tego jak dziś grają Maria i Józef dla mnie to szkodnictwo i kradzież energii, jak się czujesz pewnie z domniemaniem mojej winy to go ahead, ale pisze jeszcze raz - będę miał na to wysrane bo wolę se poczytać Marie i Józefa niż uniewinniać Józefa na podstawie tożsamości a potem wpadać i wręcz wprost pisać że się nie gra, ALE JA MAM TU UPIERDLIWY KAJECIK I ZERKNIJCIE
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 16:02:21 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 16:02:21 GMT 1
to nic osobistego Japończyk, po prostu zakładałem edycję bez mety, Ty jedziesz tylko na mecie i jeszcze podstawowe fakty se podstawiasz pod wygodę a nie sprawiedliwość, więc jestem na Ciebie cięty
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 16:04:12 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 16:04:12 GMT 1
Czemu? Jak dla mnie Maria grała dość mafijnie i szukała, kogo wepchnąć pod lincz. Głosy na nią wydają mi się zrozumiałe. Bo jest niewinna (tzn. ja ją mam za niewinną, żeby nie było, że mam wiedzę skądinąd ) No ale czy jej gra była tak dobra, żeby głos na nią traktować jako skandal? Bo ja tak nie uważam.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 16:06:12 GMT 1
via mobile
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 16:06:12 GMT 1
Bo jest niewinna (tzn. ja ją mam za niewinną, żeby nie było, że mam wiedzę skądinąd ) No ale czy jej gra była tak dobra, żeby głos na nią traktować jako skandal? Bo ja tak nie uważam. A nieee, tak se to powiedziałem
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 16:13:40 GMT 1
Niestety pewnie w okolicach linczu mnie nie będzie, bo na 20 idę do kina, ale chyba dacie sobie radę
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 16:15:20 GMT 1
Bo jest niewinna (tzn. ja ją mam za niewinną, żeby nie było, że mam wiedzę skądinąd ) No ale czy jej gra była tak dobra, żeby głos na nią traktować jako skandal? Bo ja tak nie uważam. A wg mnie tyle głosów na mnie, gdzie Józef był na widelcu a potem jeszcze wskoczyła Śrutka to wgl skandal, coś tu w tych głosach śmierdzi i mi się to nie podoba
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 16:16:48 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 16:16:48 GMT 1
Józek, dzisiaj w miarę luz i byłeś w stanie coś ciekawego wydobyć poza lista i tymi paroma pojedynczymi rzeczami które wrzuciłeś później?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 16:21:46 GMT 1
Stary Rabin wyłaź z nory
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 16:26:11 GMT 1
|
|