|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 16:27:34 GMT 1
Casper gra łatwiutką gierkę
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 16:30:48 GMT 1
Casper gra łatwiutką gierkę Aktualnie nie gra, bo go nie ma, może prądu zabrakło Edit: E bo ja mam tylko 5 postów, to może zachowam to na razie
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 16:35:13 GMT 1
może sprawdzimy Karpia?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 16:37:14 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 16:37:14 GMT 1
to nic osobistego Japończyk, po prostu zakładałem edycję bez mety, Ty jedziesz tylko na mecie i jeszcze podstawowe fakty se podstawiasz pod wygodę a nie sprawiedliwość, więc jestem na Ciebie cięty Jak jesteś w mafii, to rozumiem postawę, jak niewinny, to musimy pogadać o tym po edycji, bo jednak zabrzmiało to trochę osobiście. I nie uważam, że gram tylko na mecie, po prostu jej nie ignoruję.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 16:39:07 GMT 1
W tej grze jest nadmiarowa ilość postów, w których ludzie otwarcie przyznają się do robienia rzeczy mafijnych. Jakby jakiś shift w mecie zaszedł. No albo to był żart.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 16:39:44 GMT 1
Karpwiązałeś mnie z gwiazdką bez bonga z którą nie mam interakcji jestem w stanie rzucić z głowy jeszcze z 5 ksywek z któymi nie mam interakcji i mógłbym być powiązany na tej samej zasadzie, przecież mamy d2 co do samej gwiazdki to ta z bongiem wypada póki co u mnie korzystniej od tej bez bonga, pcha jakiś swój wózeczek na dosyć dużym luzie i czytając na bieżąco nie złapałem niczego alarmującego, ale myślę też że jest to spokojnie do zagrania przez mafioze.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 16:40:32 GMT 1
W tej grze jest nadmiarowa ilość postów, w których ludzie otwarcie przyznają się do robienia rzeczy mafijnych. Jakby jakiś shift w mecie zaszedł. No albo to był żart. a potem na koniec wyłapuje to osoba, która ten trend rozpoczęła. Szalone
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 16:43:06 GMT 1
Chodzi o rozpoczęcie tego trendu w tej rozgrywce czy w ogóle na przestrzeni wielu rozgrywek?
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 16:45:17 GMT 1
Miałeś, Wędrowcze, argument na swoją niewinność z potraw wigilijnych, który mocno forsowałeś. Nie sądzisz, że taka rada, jakiej udzielił teraz Mikołaj, uniewinnia jeszcze mocniej? Możesz to wytłumaczyć? Bo ja w sumie nie wiem, jak miałoby mnie coś takiego uniewinniać, a na pewno wiem, że nie chcę teraz żadnego uniewinnienia, jeszcze mnie mafia odpali w mordzie. To było bardziej w stronę Wędrowca skierowane, który uniewinniał się w ten sposób: Nie nazwałabym tego pustą aktywnością. W koncu jak wspomniałam o Zbakanym Wedrowcu to zaczął atakowac inne posty, tylko nie tym w którym poruszyłam jego temat. To jest dopiero podejrzane Hola, hola, hola. Bo tu dochodzi do jakiegoś grubego przekłamania. 1. Napisałaś posta w taki sposób, że nijak nie mogłem uznać, że jest mowa o mnie ("zbąkany mędrzec" przy cytowanym Drugim Mędrcu") 2. Tym bardziej, że sam zarzut jest absurdalny, bo ja nijak nie powoływałem się na regulamin, wręcz przeciwnie 3. Gdyż jak wiadomo punkt regulaminu o niegadaniu o tożsamościach nie dotyczy mafiozów i ich konwersacji na mafijnym 4. Co za tym idzie swoją interwencją uchroniłem miasto przed zdradzeniem mafii zbyt wielu szczegółów o sobie na starcie gry Gdybym był w mafii zrobiłbym dokładnie odwrotnie. Z rękami w gaciach czekałbym aż kolejni gracze ujawniają swoje ulubione potrawy wigilijne i przypisywałbym je do regionów gdzie one są najpopularniejsze.A dowiedzenie kto jest elfem byłoby z punktu widzenia mafii o wiele bardziej wartościowe, niż poznanie ulubionych potraw poszczególnych graczy i może wywnioskowanie z tego tożsamości. Mafioza na pewno "z ręką w gaciach" bardziej czekałby na to pierwsze.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 16:49:27 GMT 1
Jeśli Józek nie jest w mafii to przewiduję ciężary niemiłosierne. Może nawet będę musiała wykonać analizę graczy i jakiegoś dłuższego posta napisać o każdym graczu. Oby nie
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 16:57:18 GMT 1
Jeśli Józek nie jest w mafii to przewiduję ciężary niemiłosierne. Może nawet będę musiała wykonać analizę graczy i jakiegoś dłuższego posta napisać o każdym graczu. Oby nie A nie uważasz, że wypadałoby to zrobić już dzisiaj? Bo jako osoba, która broni ciebie kosztem Józefa czuję się prowokowany. Kolędnicy A tak swoją drogą jakie to ma znaczenie w ogóle, że to ja zauważam ten trend? Nie wolno mi?
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 16:58:15 GMT 1
Dobra czeka mnie trasa samochodem i będę pod wieczór. Jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:00:23 GMT 1
Jeśli Józek nie jest w mafii to przewiduję ciężary niemiłosierne. Może nawet będę musiała wykonać analizę graczy i jakiegoś dłuższego posta napisać o każdym graczu. Oby nie A nie uważasz, że wypadałoby to zrobić już dzisiaj? Bo jako osoba, która broni ciebie kosztem Józefa czuję się prowokowany. Kolędnicy A tak swoją drogą jakie to ma znaczenie w ogóle, że to ja zauważam ten trend? Nie wolno mi? Nie mam czasu + jak się biorę za analizy to nie umiem temu poświęcić mniej niż z 8h więc z automatu mi się odechciewa
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:00:59 GMT 1
Jeśli Józek nie jest w mafii to przewiduję ciężary niemiłosierne. Może nawet będę musiała wykonać analizę graczy i jakiegoś dłuższego posta napisać o każdym graczu. Oby nie A nie uważasz, że wypadałoby to zrobić już dzisiaj? Bo jako osoba, która broni ciebie kosztem Józefa czuję się prowokowany. Kolędnicy A tak swoją drogą jakie to ma znaczenie w ogóle, że to ja zauważam ten trend? Nie wolno mi? A dlaczego ważne jest dla ciebie ważnie wyjaśnienie tego trendu o którym piszesz?
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:01:01 GMT 1
Analizy można napisać pod każdego, zawsze, z każdym wynikiem. Nawet Volverin ma skuteczność analiz pisanych po 20h na poziomie przedszkolaka. Szkoda życia.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:01:14 GMT 1
Dobra czeka mnie trasa samochodem i będę pod wieczór. Jesteś w mafii? Nie
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:01:21 GMT 1
Przy takiej liczbie graczy oczywiście
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:02:26 GMT 1
Ale jesteś gotowy dzisiaj umrzeć nie? Nie ma spiny i wierzysz że miasto sobie da radę jak umrzesz? Bo póki co tak grasz, haha
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:04:04 GMT 1
Możesz to wytłumaczyć? Bo ja w sumie nie wiem, jak miałoby mnie coś takiego uniewinniać, a na pewno wiem, że nie chcę teraz żadnego uniewinnienia, jeszcze mnie mafia odpali w mordzie. To było bardziej w stronę Wędrowca skierowane, który uniewinniał się w ten sposób: Hola, hola, hola. Bo tu dochodzi do jakiegoś grubego przekłamania. 1. Napisałaś posta w taki sposób, że nijak nie mogłem uznać, że jest mowa o mnie ("zbąkany mędrzec" przy cytowanym Drugim Mędrcu") 2. Tym bardziej, że sam zarzut jest absurdalny, bo ja nijak nie powoływałem się na regulamin, wręcz przeciwnie 3. Gdyż jak wiadomo punkt regulaminu o niegadaniu o tożsamościach nie dotyczy mafiozów i ich konwersacji na mafijnym 4. Co za tym idzie swoją interwencją uchroniłem miasto przed zdradzeniem mafii zbyt wielu szczegółów o sobie na starcie gry Gdybym był w mafii zrobiłbym dokładnie odwrotnie. Z rękami w gaciach czekałbym aż kolejni gracze ujawniają swoje ulubione potrawy wigilijne i przypisywałbym je do regionów gdzie one są najpopularniejsze. A dowiedzenie kto jest elfem byłoby z punktu widzenia mafii o wiele bardziej wartościowe, niż poznanie ulubionych potraw poszczególnych graczy i może wywnioskowanie z tego tożsamości. Mafioza na pewno "z ręką w gaciach" bardziej czekałby na to pierwsze. Problem w tym, że dyskusji kto jest elfem się w temacie nie podejmuje. Skąd wiesz że mafioza by na takie coś czekał aż padnie?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 17:04:04 GMT 1
A nie uważasz, że wypadałoby to zrobić już dzisiaj? Bo jako osoba, która broni ciebie kosztem Józefa czuję się prowokowany. Kolędnicy A tak swoją drogą jakie to ma znaczenie w ogóle, że to ja zauważam ten trend? Nie wolno mi? A dlaczego ważne jest dla ciebie ważnie wyjaśnienie tego trendu o którym piszesz? Chodzi mi o motywacje Kolędnika, chcę zrozumieć czemu to napisał.
|
|