|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:54:59 GMT 1
z Montim jest taki problem, że jeśli go zlinczować to dzisiaj, jutro będzie już za późno ale ja nie wiem czy są podstawy do takiego zagrania, w jakiś sposób się jego gra broni, to jak mnie przycisnął w D1 przypomniało mi taki jeden post miastowego - mafiacorner.boards.net/post/90125/threadEneldo nic od siebie nie daje, jestem w stanie zrozumieć ten argument, że nie ma materiału i lincz dziś to jak losowanie monetą, ale jednak trochę dymu się teraz narobiło, jest na czym pracować Za chuja nie rozumiem dyskusji Kshaq-Bob, ale to na 80% wykluczająca się dyskusja. Po co mafiozi mieliby robić coś takiego w tym momencie?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:55:02 GMT 1
hahaha, napisałeś też że ktoś inny kto wytłumaczy dlaczego się nie popisali dostanie +10 punktów dla gryffindoru
czyli jeżeli nie chodziło o mafijność bądź niemafijność to do oceny czego namawiałeś innych zawodników? wrażeń artystycznych? ortografii?
szczerze? coraz bardziej pasuje do narracji
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:56:06 GMT 1
hahaha, napisałeś też że ktoś inny kto wytłumaczy dlaczego się nie popisali dostanie +10 punktów dla gryffindoru czyli jeżeli nie chodziło o mafijność bądź niemafijność to do oceny czego namawiałeś innych zawodników? wrażeń artystycznych? ortografii? szczerze? coraz bardziej pasuje do narracji chodziło, ale ciebie nie obchodzi jaki miał być wynik mojej dedukcji, założyłeś sobie jakiś potencjalny rezultat i teraz go forsujesz ja się zresztą z tobą nie kłócę - dzisiaj lecę ja, a jutro ty, deal?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:57:24 GMT 1
Kshaq ofensywnie nadstawia głowe pod topór kiedy jego sytuacja jest względnie bezpieczna. Jak to analizować?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:57:59 GMT 1
Ja chyba założe niewinność Kshaqa, nawet mi nie będzie smutno jeśli mnie oszukuje. Co innego jeśli oszuka mnie Monti czy Bobito
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:58:53 GMT 1
ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru kshaq napisałeś, że Ci się sekwencja nie podoba, potem się puszysz żebym Ci pokazał gdzie się nie podoba, a po pokazaniu mówisz że się nikt nie dopytał co Ty kurwa miałeś na myśli mam dopytać czy wysłać specjalne zaproszenie żebyś się zdecydował wytłumaczyć swoje zdanie? napisałem, że obaj się nie popisali z Montim, nie pisałem natomiast, że to mafijne ale pasuje do narracji, nie? wytłumacz mi ciąg przyczynowo skutkowy o co Ci gościu chodzi
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:00:04 GMT 1
Kshaq ofensywnie nadstawia głowe pod topór kiedy jego sytuacja jest względnie bezpieczna. Jak to analizować? ja mam interpretację tej sytuacji z mojej strony ale ujawnię ją dopiero bezpośrednio przed linczem w ramach testamentu, jeżeli będę leciał, bo jeszcze mi któryś z gagatków reaktywnie zmieni strategię po drodze
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:00:07 GMT 1
jeżeli w ROZPISANIU PO ANALIZIE VAR nie chodzi o określenie ich przynależności to O CO CI CHODZI o co Ty chcesz i chciałeś uzyskać?
bez agresji, nie zapominaj że my koledzy
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:00:36 GMT 1
zmieniłem na Eneldo i czekam na rozwój wydarzeń
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:01:23 GMT 1
i nie gościu, wyobraź sobie że po 30 zagranych edycjach potrafie sobie wyobrazić sytuacje w której jesteś niewinny i nie przyjmuje Twojej propozycji wzajemnego składania głowy pod topór
Ciebie swoją drogą mam za top zdroworozsądkowych gości i zadziwia mnie jak bardzo to proponujesz
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:02:03 GMT 1
ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru Kshaq ale żeby być sprawiedliwym w stosunku do Boba. Wyjaśnij o co chodziło w tym poście?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:03:17 GMT 1
ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru napisałem, że obaj się nie popisali z Montim, nie pisałem natomiast, że to mafijne ale pasuje do narracji, nie? wytłumacz mi ciąg przyczynowo skutkowy o co Ci gościu chodzia teraz już mi się nie chce szczegółowo chodziło mi tam mniej więcej o to, że buddiszon niepotrzebnie się obruszył na wspomnienie panasa bo przecież to było przywołanie miastowej edycji, ale monti na dokłądkę to oburzenie chyba źle zinterpretował i się podniecił złapaniem mafiozy, natomiast w żadnym z tych zagrań nie widziałem jakiejś dużej dawki złej woli chciałem żeby ktoś się nad tym pochylił i pokazał swoją dobrą wolę dla miasta dla odmiany, ale wszyscy mieli to w dupie
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:03:44 GMT 1
ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru Kshaq ale żeby być sprawiedliwym w stosunku do Boba. Wyjaśnij o co chodziło w tym poście? jest niżej E: w sensie wyżej od tego posta xD
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:06:07 GMT 1
wytłumacz mi ciąg przyczynowo skutkowy o co Ci gościu chodzi a teraz już mi się nie chce szczegółowo chodziło mi tam mniej więcej o to, że buddiszon niepotrzebnie się obruszył na wspomnienie panasa bo przecież to było przywołanie miastowej edycji, ale monti na dokłądkę to oburzenie chyba źle zinterpretował i się podniecił złapaniem mafiozy, natomiast w żadnym z tych zagrań nie widziałem jakiejś dużej dawki złej woli chciałem żeby ktoś się nad tym pochylił i pokazał swoją dobrą wolę dla miasta dla odmiany, ale wszyscy mieli to w dupie czyli jednak chodziło o określenie przynależności? a Monti przecież po tamtej sekwencji chyba postawił plus przy buddiszonie? nie zrozumiałeś tego na opak?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:08:57 GMT 1
a teraz już mi się nie chce szczegółowo chodziło mi tam mniej więcej o to, że buddiszon niepotrzebnie się obruszył na wspomnienie panasa bo przecież to było przywołanie miastowej edycji, ale monti na dokłądkę to oburzenie chyba źle zinterpretował i się podniecił złapaniem mafiozy, natomiast w żadnym z tych zagrań nie widziałem jakiejś dużej dawki złej woli chciałem żeby ktoś się nad tym pochylił i pokazał swoją dobrą wolę dla miasta dla odmiany, ale wszyscy mieli to w dupie czyli jednak chodziło o określenie przynależności? a Monti przecież po tamtej sekwencji chyba postawił plus przy buddiszonie? nie zrozumiałeś tego na opak? Przecież kurwa, na żywo to Monti zaczął krzyczeć że mafiozę w pół godziny złapał i do tego się odnosiłem, nie do wniosków wyciągniętych gdzieś tam w późniejszym etapie
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:09:52 GMT 1
A o określenie przynależności ale może kogoś kto by się podjął takiej analizy
Sama sytuacja dla mnie NAI od strony uczestników 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:11:15 GMT 1
monciarz zjawisz się łaskawie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:11:27 GMT 1
jestem kurwa
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:11:50 GMT 1
właśnie skończyłem czytać chyba cię pojebało do 19 siedziałem w wieży na rondo onz w nowej starej pracy
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:12:38 GMT 1
ale halo halo jakie NAI przecież ty tam na mnie usiadłeś A TERAZ NIE JESTEŚ MIASTO? XD jeden złapany, ja jebie, 30 minut i 14 sekund nie przypisuj se, cisnąłem go już jak spałeś w temacie ALE NIE ZASIADAJMY NA LAURACH czekamy na resztę gagatków i nawet zostawiłeś głos! mafiacorner.boards.net/post/93522/thread
|
|