|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:13:02 GMT 1
właśnie skończyłem czytać chyba cię pojebało do 19 siedziałem w wieży na rondo onz w nowej starej pracy A jakiegoś zdjęcia z pracy na potwierdzenie byś nie wkleił? 😎
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:13:05 GMT 1
Kurwiszon się wyklucza z Monti Bobek się wyklucza z Kshaq Eneldo się wyklucza z Sidor
najmocniejsze 2 najsłabsze 3
ktos jeszcze się według was z kimś wyklucza?
to teraz tak
kto do kogo najbardziej pasuje niech każdy mi wypisze
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:13:30 GMT 1
brawo kurwiszon, warto odnotować że kshaq wsiadł na Ciebie wespół z montim!
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:13:34 GMT 1
ale halo halo jakie NAI przecież ty tam na mnie usiadłeś nie przypisuj se, cisnąłem go już jak spałeś w temacie ALE NIE ZASIADAJMY NA LAURACH czekamy na resztę gagatków i nawet zostawiłeś głos! mafiacorner.boards.net/post/93522/threadTak, a potem zmieniłem zdanie, a o co chodzi?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:14:09 GMT 1
Kurwiszon się wyklucza z Monti Bobek się wyklucza z Kshaq Eneldo się wyklucza z Sidor najmocniejsze 2 najsłabsze 3 ktos jeszcze się według was z kimś wyklucza? to teraz tak kto do kogo najbardziej pasuje niech każdy mi wypisze Sidor z bobkiem chyba się wykluczają
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:14:12 GMT 1
ja bym pasował do Bobka albo Sidora
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:15:22 GMT 1
Eneldo wyłaź z kurwidołka, pytania ci zadawałem
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:15:37 GMT 1
Tak, a potem zmieniłem zdanie, a o co chodzi? ale zmieniłeś zdanie później kiedy udało mi się uniewinnić, wtedy uważałeś to za mafijne zachowanie, racja? dlatego nie podoba mi się, że teraz piszesz o tym NAI
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:17:14 GMT 1
Tak, a potem zmieniłem zdanie, a o co chodzi? ale zmieniłeś zdanie później kiedy udało mi się uniewinnić, wtedy uważałeś to za mafijne zachowanie, racja? dlatego nie podoba mi się, że teraz piszesz o tym NAI No nie, tę sytuację przeanalizowałem kiedy zadałem to pytanie o którym gadamy a które każdy olał, no ale nie możesz tego wiedzieć bo też je olałeś Nie miało to wpływu na uniewinnienie ciebie później, do tego doszedłem inną drogą
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:17:53 GMT 1
ja nie pasuje za bardzo do kshaqa ale pasuje do bobka Eneldo i Sidora
Eneldo i Sidor pasują prawie do każdego?
dlaczego bobek się wyklucza z wodorem
za te pseudoagresje?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 20:18:24 GMT 1
Szczerze? Nikt z Was mnie nie przekonuje. Najlepsze wrażenie sprawia chyba Krzak, który z biegiem czasu zaczyna przypominać ten Gorejący Krzak, a więc siebie z regularnych rozgrywek. Tendencja zwyżkowa, ale też wielkich pieniędzy bym na niego nie postawił.
Kapitan gra na zaciągniętym hamulcu. Nawet nie zbliżył się do ściany.
Bob długo siedział w jaskini, a gdy już wyszedł, próbuje nas przekonać, że była to jaskinia platońska, śledził rozgrywkę w formie cieni na ścianie i teraz chce ją (mafijnie) ustawić pod siebie.
Na ekscentryzmy i nikomu niepotrzebne prowokacje kol. Eneldo przymykam oko, taka jego natura, natomiast poza tym zachowuje się zupełnie jak Klocuch.
Chrześniak Wolniewicza podpadł mi natomiast reakcją na rozgrywkę moją i Eneldo. Dwójka Eneldo-Korniszon jest najbardziej spójna ze wszystkich dwójek, natomiast nie jest powiedziane, że dwójka, której szukamy, jest spójna.
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:18:52 GMT 1
ale zmieniłeś zdanie później kiedy udało mi się uniewinnić, wtedy uważałeś to za mafijne zachowanie, racja? dlatego nie podoba mi się, że teraz piszesz o tym NAI No nie, tę sytuację przeanalizowałem kiedy zadałem to pytanie o którym gadamy a które każdy olał, no ale nie możesz tego wiedzieć bo też je olałeś Nie miało to wpływu na uniewinnienie ciebie później, do tego doszedłem inną drogą albo ja jestem mocno zmęczony, albo Ty przez ostatnie dwie strony gadasz, że NAI a teraz mówisz że uniewnniłeś kurwiszona po sekwencji którą nazwałeś słabą nadąża ktoś za tym strumieniem?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:19:00 GMT 1
brawo kurwiszon, warto odnotować że kshaq wsiadł na Ciebie wespół z montim! ale to jest różnica ja mu ZAJEBALEM gonga leżał na deskach potem się podniósł i trochę przekonał, może nie pokonał ale przekonał a kshaq miarowo i technicznie, z wyrachowaniem ale o czym to świadczy to nie wiem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:19:54 GMT 1
No nie, tę sytuację przeanalizowałem kiedy zadałem to pytanie o którym gadamy a które każdy olał, no ale nie możesz tego wiedzieć bo też je olałeś Nie miało to wpływu na uniewinnienie ciebie później, do tego doszedłem inną drogą albo ja jestem mocno zmęczony, albo Ty przez ostatnie dwie strony gadasz, że NAI a teraz mówisz że uniewnniłeś kurwiszona po sekwencji którą nazwałeś słabą nadąża ktoś za tym strumieniem? ja wiem o co mu chodzi chyba, NAI była ta sytuacja, ale nie to co z niej później wyszło, imo nie można jebać po ludziach za odmienna logikę
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:20:17 GMT 1
ja nie pasuje za bardzo do kshaqa ale pasuje do bobka Eneldo i Sidora Eneldo i Sidor pasują prawie do każdego? dlaczego bobek się wyklucza z wodorem za te pseudoagresje? No plus Sidor chciał głosować na bobka
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:21:10 GMT 1
daj swoje odczucia braciak bo na wykluczeniach porozumienia nie zbudujemy
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:21:42 GMT 1
brawo kurwiszon, warto odnotować że kshaq wsiadł na Ciebie wespół z montim! i o czym świadczy że usiedliśmy na niego na pierwszych dwóch stronafh rozgrywki?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:22:13 GMT 1
No nie, tę sytuację przeanalizowałem kiedy zadałem to pytanie o którym gadamy a które każdy olał, no ale nie możesz tego wiedzieć bo też je olałeś Nie miało to wpływu na uniewinnienie ciebie później, do tego doszedłem inną drogą albo ja jestem mocno zmęczony, albo Ty przez ostatnie dwie strony gadasz, że NAI a teraz mówisz że uniewnniłeś kurwiszona po sekwencji którą nazwałeś słabą nadąża ktoś za tym strumieniem? Kurwa uniewinniłem go zupełnie czymś innym, jesteś zmęczony chyba Zresztą to uniewinnienie to też raczej kredyt zaufania, bo dalej mi nie odpowiedział na pytanie o zniżkę formy
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:22:16 GMT 1
sidor chciał głosować na bobka
eneldo jest gotów się podczepić na obbka
kshaq jest gotów pójść na 1v1 z bobkiem w momencie kiedy bobek ma nad sobą wstępnie 1,5 głosu
monti o bobku nie wyraził jeszcze ani pół zdania
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:23:21 GMT 1
brawo kurwiszon, warto odnotować że kshaq wsiadł na Ciebie wespół z montim! ale to jest różnica ja mu ZAJEBALEM gonga leżał na deskach potem się podniósł i trochę przekonał, może nie pokonał ale przekonał
a kshaq miarowo i technicznie, z wyrachowaniem ale o czym to świadczy to nie wiem bo zaraz się spuścisz od tego brandzlowanka
|
|