|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:23:29 GMT 1
albo ja jestem mocno zmęczony, albo Ty przez ostatnie dwie strony gadasz, że NAI a teraz mówisz że uniewnniłeś kurwiszona po sekwencji którą nazwałeś słabą nadąża ktoś za tym strumieniem? Kurwa uniewinniłem go zupełnie czymś innym, jesteś zmęczony chyba Zresztą to uniewinnienie to też raczej kredyt zaufania, bo dalej mi nie odpowiedział na pytanie o zniżkę formy a po czym go uniewinniłeś dokładnie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:23:35 GMT 1
ja nie pasuje za bardzo do kshaqa ale pasuje do bobka Eneldo i Sidora Eneldo i Sidor pasują prawie do każdego? dlaczego bobek się wyklucza z wodorem za te pseudoagresje? No plus Sidor chciał głosować na bobka nie traktuje poważnie niczego do 21:50 co nie jest niewycofywalne np jakby Bobek odbił w Kurwiego to by miał problemy to teraz tak co jest bardziej mafijne, trzymanie kart przy sobie, czy właśnie taki twardy statement? mafia musi być elastyczna teoretycznie, ale czy odwrócona logika tu nie pomoże? w sumie co jest do stracenia?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:23:52 GMT 1
albo ja jestem mocno zmęczony, albo Ty przez ostatnie dwie strony gadasz, że NAI a teraz mówisz że uniewnniłeś kurwiszona po sekwencji którą nazwałeś słabą nadąża ktoś za tym strumieniem? ja wiem o co mu chodzi chyba, NAI była ta sytuacja, ale nie to co z niej później wyszło, imo nie można jebać po ludziach za odmienna logikę Chodzi mi o to, że sytuacja była słabo rozegrana przez obie strony ale nie świadczy to jednoznacznie o waszej frakcji, zastanawiałem się czy ktoś będzie myślał podobnie do mnie Uniewinnienie buddiszona dopiero dzisiaj rano u mnie wyszło, a bobek nie czyta tematu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:23:56 GMT 1
ale to jest różnica ja mu ZAJEBALEM gonga leżał na deskach potem się podniósł i trochę przekonał, może nie pokonał ale przekonał
a kshaq miarowo i technicznie, z wyrachowaniem ale o czym to świadczy to nie wiem bo zaraz się spuścisz od tego brandzlowanka daj se siana panas
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:24:26 GMT 1
sidor chciał głosować na bobka eneldo jest gotów się podczepić na obbka kshaq jest gotów pójść na 1v1 z bobkiem w momencie kiedy bobek ma nad sobą wstępnie 1,5 głosu monti o bobku nie wyraził jeszcze ani pół zdania właśnie miałem pisać że jesteś git kurwiu
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:25:24 GMT 1
Kurwa uniewinniłem go zupełnie czymś innym, jesteś zmęczony chyba Zresztą to uniewinnienie to też raczej kredyt zaufania, bo dalej mi nie odpowiedział na pytanie o zniżkę formy a po czym go uniewinniłeś dokładnie Po tym że jak rzucił plan linczowania w duecie ja - on, nie oponował jak zaproponowałem żeby pierwszy poleciał i się e ucieszył że uniknie odpowiedzialności za jutrzejszy lincz xD
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 20:26:07 GMT 1
ale jeśli bobas jest git to tak:
na kshaqa nie bo jeśli będzie niecelne to jutro zostajemy z nierozwiązanymi glonami Sidor Eneldo
na Kurwiego nie bo to że się panoszy to nie argument aczkolwiek mam taki nie wiem, wajb słabe miasto, poza tym kurwi ładnie do bobasa pasuje a skoro bobas git to kurwi nie
no to Sidor/eneldo
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:27:07 GMT 1
ale jeśli bobas jest git to tak: na kshaqa nie bo jeśli będzie niecelne to jutro zostajemy z nierozwiązanymi glonami Sidor Eneldo na Kurwiego nie bo to że się panoszy to nie argument aczkolwiek mam taki nie wiem, wajb słabe miasto, poza tym kurwi ładnie do bobasa pasuje a skoro bobas git to kurwi nie no to Sidor/eneldo Ja tu nie widzę dwóch mafii, a cała resztę wykluczyłeś
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:28:52 GMT 1
i jeżeli dziisaj zlinczujemy jednego i nie trafimy to idąc logiczną logiką jutro trzeba iść w drugiego albo robić bawimy sie w robienie rozpierdolu
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 20:29:54 GMT 1
nie podoba mi się ten plan
akcje monciarza też mi jakoś spadły bo dał wygodny kompromis
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:30:43 GMT 1
nie podoba mi się ten plan akcje monciarza też mi jakoś spadły bo dał wygodny kompromis Bobek łapie plusa
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:30:59 GMT 1
Ale ten sidor jakiś taki rozmemłany
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:32:10 GMT 1
to może jednak we mnie?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 20:36:01 GMT 1
Ale ten sidor jakiś taki rozmemłany To znaczy...
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:37:45 GMT 1
Ale ten sidor jakiś taki rozmemłany To znaczy... No ta rozpiska taka "no niby podam jakieś typy ale tak naprawdę to nie jestem pewien nikogo" Gdzie ten Sidor który z pełnym przekonaniem i pieśnią na ustach wjeżdża w miastowych
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 20:38:13 GMT 1
Ja dziś chyba nie głosuję.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 20:38:57 GMT 1
No ta rozpiska taka "no niby podam jakieś typy ale tak naprawdę to nie jestem pewien nikogo" Gdzie ten Sidor który z pełnym przekonaniem i pieśnią na ustach wjeżdża w miastowych A istniał kiedyś taki?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 20:40:42 GMT 1
No ta rozpiska taka "no niby podam jakieś typy ale tak naprawdę to nie jestem pewien nikogo" Gdzie ten Sidor który z pełnym przekonaniem i pieśnią na ustach wjeżdża w miastowych A istniał kiedyś taki? A nie istniał? "Niech snajper strzela w parabole, na moją odpowiedzialność" 😎
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:40:45 GMT 1
Kshaq z Bobem się wykluczają Monti proponuje rozwiązanie kwestii Eneldo/Sidor Dla Bobka i kshaqa to się nie podoba nie podoba mi się ten plan akcje monciarza też mi jakoś spadły bo dał wygodny kompromis Bobek łapie plusa Tzn że jeden ani drugi nie są raczej z Montim w drużynie, bo niebezpiecznym jest poruszać temat współziomka o 20:37 Jeśli w mafii jest jeden z dwójki Kshaq/Bobek i w mafii jest Eneldo/Sidor to TRZEBA będzie ich bronić Można np zaatakować niewinnego Montiego i spróbować go popchnąć dzisiaj kurwa nie chce mi się kminić bez boskiego ziela a jestem w trakcie dłuższej przerwy
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 20:43:19 GMT 1
Dajcie do 21 głosy wstępne w drugimi temacie, bo mafii może być na rękę to że miasto jest takie rozmemłane
|
|