Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:32:12 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:32:12 GMT 1
XD okej, to biję w konsensus czy core miasta? Bo to chyba nie za bardzo się dodaje Poza tym jaki core? Kogo widzisz w core po pół dnia rozgrywki? Jeżeli Soplicę, to 1) dyskusyjne 2) to jeden gracz Jeżeli w core widzisz kogokolwiek innego z tego posta, no to już jest mocno niepokojące xD Gdybyś bił tylko w core albo tylko w konsensus to by cię to bardziej uniewinniało. A na tamten moment zaczynaliśmy tworzyć jakąś więź porozumienia z Soplicą i Pikaczem Tworzysz więź porozumienia z gościem który pika xD no ok Ciągnięcie w dwóch potencjalnie sprzecznych kierunkach jest mafijne, no ok Przeanalizuj to jeszcze raz bo coś ewidentnie ci szwankuje
|
|
Magmar
Edycja#41
Limit postów: 128
|
Post by Magmar on Feb 2, 2024 11:32:49 GMT 1
Ania Gotuje w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:34:46 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 11:34:46 GMT 1
Diego, może przestań obrażać ludzi na każdym kroku, to łatwiej będzie zwyciężyć miastu.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:35:27 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:35:27 GMT 1
Diego, może przestań obrażać ludzi na każdym kroku, to łatwiej będzie zwyciężyć miastu. Jak widzę że ktoś odpierdala kaszanę, to będę mówił o tym głośno
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:39:06 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 11:39:06 GMT 1
Moim zdaniem Reynolds spełnia dużo kryteriów kandydata na pierwszy lincz.
|
|
Magmar
Edycja#41
Limit postów: 128
|
Post by Magmar on Feb 2, 2024 11:45:21 GMT 1
Jakie to są kryteria?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:47:56 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 11:47:56 GMT 1
Wykrywaczu, Pitbull napisał najmniej postów spośród jakkolwiek aktywnych. Przeanalizuj te wypowiedzi, proszę. To dosłownie chwila, momencik, kilka minut.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:48:35 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 11:48:35 GMT 1
Dzień dobry. Czas najwyższy zająć się szukaniem szpiegów wysłanych przez świrów z Sekty. Bagiennym zielskiem śmierdzi mi kilku kretów, w szczególności Richard Russell, Wykrywacz Mafijnych Postów i Natalia Janoszek. Kobiety pod barierą powinny zajmować się przygotowywaniem kąpieli, a nie panoszyć się w Temacie z Rozgrywką. Tego Jacka Soplicę też w sumie jakiegoś dziwnego zrzucili, ale muszę się mu dokładniej przyjrzeć. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 11:51:25 GMT 1
No ale my szukamy mafii czy zwycięstwa erystycznego? Tzn no ja mafii, ty to nie wiem CZY TY JESTEŚ CHORY GOŚCIU? Jak inaczej chcesz szukać mafii jak nie rozmawiać z ludźmi i sprawdzać ich reakcję? Ty jakieś piramidalne bzdury tworzysz teraz i jeśli jesteś jedną z osób, które podejrzewam, to to jest w chuj śmierdzące Ale przecież ja ci nie bronię interakcji, sam pisałeś, że sprowokowałeś odpowiedź na pytanie i zabiłeś tą wymianę samodzielnie. Co ty tworzysz chłopie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:52:32 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:52:32 GMT 1
CZY TY JESTEŚ CHORY GOŚCIU? Jak inaczej chcesz szukać mafii jak nie rozmawiać z ludźmi i sprawdzać ich reakcję? Ty jakieś piramidalne bzdury tworzysz teraz i jeśli jesteś jedną z osób, które podejrzewam, to to jest w chuj śmierdzące Ale przecież ja ci nie bronię interakcji, sam pisałeś, że sprowokowałeś odpowiedź na pytanie i zabiłeś tą wymianę samodzielnie. Co ty tworzysz chłopie. Tak, a ty potem tworzysz jakieś bzdury w odpowiedzi na moje przemyślenia dlaczego szkoda że Ania mi nie odpowiedziała
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:53:37 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:53:37 GMT 1
A wykrywacz to na pewno szkodnik, tylko nie wiem jeszcze czy z Nowego Obozu czy po prostu kopacz śmierdzący
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 11:55:48 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 11:55:48 GMT 1
Swoją drogą, Jan Paweł, zadawałem ci pytanie nt tego posta gdzie pisałeś o biasie wobec mnie
Odniesiesz się?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:02:04 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 12:02:04 GMT 1
No nie, bo głosowanie jest tajne. Problemem nie jest wrzucenie mnie na afisz, tylko to że zrobiłeś to tak totalnie z dupy, w środku nocy. Jako, że dla mnie jest za wcześnie na większe analizy, to od początku nie podobała mi się Natalka, bo uważam że trzeba przestać robić głupich ludzi sławnymi, więc stworzenie jej jako kreacji mi się nie podoba. Jak nic lepszego popołudniu (bo teraz gotuje dla połowy kraju) nie wymyślę to na nią pójdzie mój głos. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:03:43 GMT 1
Reynolds, co sądzisz o Russellu? Russell, co sądzisz o Reynoldsie? nic nie sądzę, jest początek rozgrywki. im bardziej dopytujesz o takie pierdoły tym gorsze mam o Tobie zdanie
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 12:06:01 GMT 1
Ale co to za różnica? Jak argument cię przekonuje to co za różnica kto go wywołuje? Czuję, że zaczyna mi się tworzyć bias na winę Diego, proszę resztę o weryfikację. A tak a propos omgusów 😎 to co to w sumie za post z tym "zaczyna mi się tworzyć bias"? Czyli twoim zdaniem jestem winny? Czy jestem niewinny ale ty zbiasowany? W ogóle taki wjazd jak miękka pipka która nie chce powiedzieć wprost ale delikatnie podszczypuje na wybadanie reakcji Chyba o ten post ci chodzi. Nie wiem czego nie rozumiesz. Śmierdzisz mi mafią i jako świadomy miejski poszukiwacz prawdy wiem, że teraz cokolwiek napiszesz to może mi się wydawać jeszcze bardziej cię pogrążać, więc poprosiłem resztę o pomoc, żeby w bias nie wpaść. Jakby z 4-5 osób napisało "Diego czysty" to bym postarał się dać sobie siana przynajmniej na razie.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:06:38 GMT 1
Czyli twoim planem jest wywalenie niemiłej kreacji, nie mafiozy, tak? Jak napisałam, jeśli nic lepszego się w ciągu dnia nie rzuci w oczy i będę w tym samym miejscu gdzie byłam na początku gry (czyli wtedy każdy może być w mafii), to oczywistym jest wybór w kreację, która mnie denerwuje. Zastanawia mnie jaki jest sens oszczędzać glony jeśli nie ma rolnych? skąd wiesz kto jest glonem na tym etapie rozgrywki?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:07:40 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:07:40 GMT 1
A tak a propos omgusów 😎 to co to w sumie za post z tym "zaczyna mi się tworzyć bias"? Czyli twoim zdaniem jestem winny? Czy jestem niewinny ale ty zbiasowany? W ogóle taki wjazd jak miękka pipka która nie chce powiedzieć wprost ale delikatnie podszczypuje na wybadanie reakcji Chyba o ten post ci chodzi. Nie wiem czego nie rozumiesz. Śmierdzisz mi mafią i jako świadomy miejski poszukiwacz prawdy wiem, że teraz cokolwiek napiszesz to może mi się wydawać jeszcze bardziej cię pogrążać, więc poprosiłem resztę o pomoc, żeby w bias nie wpaść. Jakby z 4-5 osób napisało "Diego czysty" to bym postarał się dać sobie siana przynajmniej na razie. Jesteś doświadczonym graczem w naszej społeczności, nie?
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:16:01 GMT 1
Mój głos poszedł w Wykrywacz Kłamstw póki co. Jeśli myśli, że sobie przebimba całą edycję w ten sposób, to jest w błędzie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:18:19 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:18:19 GMT 1
Jak napisałam, jeśli nic lepszego się w ciągu dnia nie rzuci w oczy i będę w tym samym miejscu gdzie byłam na początku gry (czyli wtedy każdy może być w mafii), to oczywistym jest wybór w kreację, która mnie denerwuje. Zastanawia mnie jaki jest sens oszczędzać glony jeśli nie ma rolnych? skąd wiesz kto jest glonem na tym etapie rozgrywki? Przecież to było w kontekście dyskusji o Magmarze, nie czytałeś?
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:19:36 GMT 1
skąd wiesz kto jest glonem na tym etapie rozgrywki? Przecież to było w kontekście dyskusji o Magmarze, nie czytałeś? a co to zmienia?
|
|