|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 12:19:38 GMT 1
Chyba o ten post ci chodzi. Nie wiem czego nie rozumiesz. Śmierdzisz mi mafią i jako świadomy miejski poszukiwacz prawdy wiem, że teraz cokolwiek napiszesz to może mi się wydawać jeszcze bardziej cię pogrążać, więc poprosiłem resztę o pomoc, żeby w bias nie wpaść. Jakby z 4-5 osób napisało "Diego czysty" to bym postarał się dać sobie siana przynajmniej na razie. Jesteś doświadczonym graczem w naszej społeczności, nie? Być może. Nie chcę się zdradzać na tym etapie.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:22:29 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:22:29 GMT 1
Przecież to było w kontekście dyskusji o Magmarze, nie czytałeś? a co to zmienia? No dokładnie to co napisałem - Ania pisała o Magmarze, o którym w takim kontekście pisałem również ja, Wokulski i mudżin z Afrika Zastanawiam się czy nie czytałeś, czy po prostu chciałeś się do czegoś przypierdolić
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:24:07 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:24:07 GMT 1
Jesteś doświadczonym graczem w naszej społeczności, nie? Być może. Nie chcę się zdradzać na tym etapie. Czyli tak To przemyśl sobie moją mafijność jeszcze raz, bo jak jesteś w mieście to się kompromitujesz Jak jesteś w mafii to spoko
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:24:21 GMT 1
No dokładnie to co napisałem - Ania pisała o Magmarze, o którym w takim kontekście pisałem również ja, Wokulski i mudżin z Afrika Zastanawiam się czy nie czytałeś, czy po prostu chciałeś się do czegoś przypierdolić przeglądałem i mi się rzuciło w oczy
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:25:58 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:25:58 GMT 1
No dokładnie to co napisałem - Ania pisała o Magmarze, o którym w takim kontekście pisałem również ja, Wokulski i mudżin z Afrika Zastanawiam się czy nie czytałeś, czy po prostu chciałeś się do czegoś przypierdolić przeglądałem i mi się rzuciło w oczy Szkoda że nie odpowiedziałeś w takim razie wcześniej, bo teraz nie wiem czy mówisz prawdę czy lecisz w chuja żeby wybrać najmniej szkodliwą dla siebie opcje
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:28:44 GMT 1
szczerze mówiąc w dupie mam co mi szkodzi a co nie, co powinieneś już wcześniej zauważyć. sugerowanie kto jest glonem po 12 godzinach rozgrywki mi się nie podoba i tyle
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 12:30:55 GMT 1
Być może. Nie chcę się zdradzać na tym etapie. Czyli tak To przemyśl sobie moją mafijność jeszcze raz, bo jak jesteś w mieście to się kompromitujesz Jak jesteś w mafii to spoko Myślisz że wjazd na psychikę to dobra strategia miejska?
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 12:31:43 GMT 1
Witajcie, piszę z alternatywnej rzeczywistości w której Polska w roku 1940 wespół z Anglią i Francją rozgromiła Rzeszę Niemiecką i stała się hegemonem Europy Środkowej.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:31:48 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:31:48 GMT 1
Mnie bardziej zastanawia, dlaczego akurat Anię do tej przypierdolki wybrałeś, skoro wymieniałem kilku innych kandydatów, a w ogóle zaczął temat murzynek Bambo
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:32:18 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:32:18 GMT 1
Czyli tak To przemyśl sobie moją mafijność jeszcze raz, bo jak jesteś w mieście to się kompromitujesz Jak jesteś w mafii to spoko Myślisz że wjazd na psychikę to dobra strategia miejska? To nie wjazd na psychę tylko liść na odmułkę
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:34:01 GMT 1
Mnie bardziej zastanawia, dlaczego akurat Anię do tej przypierdolki wybrałeś, skoro wymieniałem kilku innych kandydatów, a w ogóle zaczął temat murzynek Bambo bo jestem w mafii i sobie znalazłem najsłabsze ogniwo miasta, które chce wrzucić w kolejkę do linczu :tak:
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:34:09 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 12:34:09 GMT 1
BIIIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:34:45 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 12:34:45 GMT 1
Mój głos poszedł w Wykrywacz Kłamstw póki co. Jeśli myśli, że sobie przebimba całą edycję w ten sposób, to jest w błędzie. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:36:01 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 12:36:01 GMT 1
Mnie bardziej zastanawia, dlaczego akurat Anię do tej przypierdolki wybrałeś, skoro wymieniałem kilku innych kandydatów, a w ogóle zaczął temat murzynek Bambo bo jestem w mafii i sobie znalazłem najsłabsze ogniwo miasta, które chce wrzucić w kolejkę do linczu :tak: BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:37:04 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:37:04 GMT 1
bo jestem w mafii i sobie znalazłem najsłabsze ogniwo miasta, które chce wrzucić w kolejkę do linczu :tak: BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP Wykrywacz jednak czasem dobrze bipnie
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 12:37:43 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 12:37:43 GMT 1
Ale mógłby nauczyć się reszty alfabetu
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 12:38:38 GMT 1
wolałbym jednak wykrywacz mafiozów a nie mafijnych postów
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 12:40:39 GMT 1
No nie, bo głosowanie jest tajne. Problemem nie jest wrzucenie mnie na afisz, tylko to że zrobiłeś to tak totalnie z dupy, w środku nocy. Jako, że dla mnie jest za wcześnie na większe analizy, to od początku nie podobała mi się Natalka, bo uważam że trzeba przestać robić głupich ludzi sławnymi, więc stworzenie jej jako kreacji mi się nie podoba. Jak nic lepszego popołudniu (bo teraz gotuje dla połowy kraju) nie wymyślę to na nią pójdzie mój głos. Rzeczywiście wybrałem Twój nick losowo. Musicie się o sobie nawzajem wypowiadać. W przeciwnym razie nie zdiagnozuję, kto z Was jest w mafii, a kto w mieście. W środku nocy? Po wieczornym meczu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 13:09:13 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 13:09:13 GMT 1
No nie, bo głosowanie jest tajne. Problemem nie jest wrzucenie mnie na afisz, tylko to że zrobiłeś to tak totalnie z dupy, w środku nocy. Jako, że dla mnie jest za wcześnie na większe analizy, to od początku nie podobała mi się Natalka, bo uważam że trzeba przestać robić głupich ludzi sławnymi, więc stworzenie jej jako kreacji mi się nie podoba. Jak nic lepszego popołudniu (bo teraz gotuje dla połowy kraju) nie wymyślę to na nią pójdzie mój głos. Rzeczywiście wybrałem Twój nick losowo. Musicie się o sobie nawzajem wypowiadać. W przeciwnym razie nie zdiagnozuję, kto z Was jest w mafii, a kto w mieście. W środku nocy? Po wieczornym meczu.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 2, 2024 13:11:01 GMT 1
Wykrywaczu, Pitbull napisał najmniej postów spośród jakkolwiek aktywnych. Przeanalizuj te wypowiedzi, proszę. To dosłownie chwila, momencik, kilka minut. Jaca, tłumacz się z tego posta było co analizować czy grasz good guya?
|
|