dobra nadrobilem
nie rozumiem narzekajacych na tempo rozgrywki
jest fajnie czytelnie i jestem ukontentowany tym, ze (wiekszosc) nie ma potrzeby walenia postow jak wiadomosci na discordzie, w celu oslepienia nas swoja niewinnoscia
(albo siedza w robocie i zaraz wroca i to spierdola cuz)
jan pawel
dziwne wejscie, wymuszona aktywnosc, ale imo niewinny
patrzylem bardziej kto wskoczy na latwy cel, bo widze podobienstwa z messim albo pysznym
o dziwko nikt
ja bym sie przyjebal jakbym byl w mafii bo czemu nie i inni niskojakosciowi mafiozi pewnie tez by tak zrobili
wiec mafia jest madrzejsza niz to
diego
po wczorajszym dniu mialem go jako top zielonego
chyba mial kiepskie spanko, bo dzisiaj zaczal sie starac i pisze posty tego typu
mafiacorner.boards.net/post/97645/thread mafiacorner.boards.net/post/97719/threadno chyba, ze maf podjarany po spoko wejsciu, ale poki co daje na to nie wiecej niz 5%
to 5% chyba tez dlatego, ze mnie irytuje, wiec zalecam innym uwazac, zeby na bazie tych negatywnych emocji nie znalezc w nim mafijnosci
wokulski
dobre wibracje, mysle ze szybko bedzie mocno zielony i nie bedziemy musieli o nim dyskutowac
dennis, janoszek
z grubsza dobre wibracje wyczuwam
dennis moze poza tym :https://mafiacorner.boards.net/post/97452/thread
u janoszek tez pewnie by cos znalazl, ale no z grubsza gity
ania
wedlug mnie ok
to jest fajne spostrzezenie pitbulla
mafiacorner.boards.net/post/97693/threadmagmar
nie dal nic co pozwalaloby go chociaz w najmniejszym stopniu uniewinnic, mozna mu dac z dzien czy cos
wykrywacz
lekkie wychylenie na mafie,
wiadomo kreacja jest ustalana przed edycja, ale to kreacja z tych, ktore znudza mi sie po 30 minutach jak gram se na wyjebce w miescie, a on to ciagnie juz drugi dzien
russell
wejscie niezbyt trudne do zagrania, ale imo szczere tak jak pozniejsza aktywnosc
naturalnie i z wyczuciem,
wnioski wyciagnijcie sami
soplica
czuc tryhard i nadgorliwosc
nie rozumiem sporej czesci jego aktywnosci
w potyczce z russellem wypadl zdecydowanie gorzej
soplica dostaje tez nagrode z gowna za ogloszenie glonow o 7 rano w d1
kolejna nagrode tego samego typu ufunduje jutro rano temu kto bedzie mnie na sile lapac za slowka w tej edycji
gospodarz
nie mam zdania, chyba kolejny raczej zielony, ktory za cel obral sobie swiecenie latarka w oczy innym miastowym
harami
brak mi mocnej opinii, ale mafie sa 2, a graczy z 10, wiec nie ma co dobrych chlopakow skazywac na sile
moze interesowanie sie magmarem na minus, co tez wokulski i djego de la wega blyskawicznie wychwycili
potem standardowe tlumaczenie, ze to byl pressing
ogolnie tez takie rzeczy w miescie robilem
i tez wtedy nie rozumialem o co sie mnie czepiali
mafiacorner.boards.net/post/97669/threadmafiacorner.boards.net/post/97680/threadwiec mysle, ze czlonek nowociot po prostu i wtedy na bank by tego nie zagral, ale jak to zjebaniec to zastanawiajace