Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:49:28 GMT 1
no, ale to nie sądzisz, że murzyn bywa momentami nadzwyczaj agresywny jak na siebie? Wiesz co, on się mocno wkurwił tym linczem na Studencie. Odgrażał się, że będzie wynosić informacje z Cmentarza, miotał inwektywy na tych, którzy do tego doprowadzili... Kolega Tomus aż struchlał. ok, kupuję to, też o tym myślałem, ale spoko mieć potwierdzenie
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:49:30 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? Przecież to było właśnie mega nienaturalne, jak na moje wyczucie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:49:53 GMT 1
bądź kurwa moim Bezimiennym, w dupie mam Thorusa, tu potrzeba człowieka do zadań specjalnych czy ty jesteś piernikiem albo montim? co sądzisz o dolnej połowie tabeli w intensywności gry? co sądzisz o grze Dennisa znając jego tożsamość? nie przypomina ci mafijnych wydań? Nie jestem żadnym z nich. Dużo przemykaczy i mi się też to nie podoba, ale jest ich więcej niż mafii, więc część z nich to wina tożsamości. Kim jest Denis? to egze
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 10:51:46 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? Przecież to było właśnie mega nienaturalne, jak na moje wyczucie. Różnica między jego miejskim wkurwem a tym co kiedyś w mafii zaprezentował jako wkurw jest kolosalna więc dla mnie brzmiał naturalnie.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:51:53 GMT 1
Adamczewski to Egze? Serio? Witamy capa i tetryka na pokładzie.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 10:52:18 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? Moim zdaniem jest, ale to nie ja powinienem to dostrzegać. Dziękuję za odpowiedź. Niewinny.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:52:24 GMT 1
Jak Egze, to niewinny.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:53:57 GMT 1
Powiadam, to musi być Russell i ktoś jeszcze.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:54:33 GMT 1
Może Dennis, może Anka, może Pitbull, może nawet Wokulski.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 10:54:46 GMT 1
Nie jestem żadnym z nich. Dużo przemykaczy i mi się też to nie podoba, ale jest ich więcej niż mafii, więc część z nich to wina tożsamości. Kim jest Denis? to egze No to faktycznie dziwny egze się wylosował. Gość nic od siebie jeszcze nie dał, więc w sumie warto postawić tak sprawę, że albo dziś stanie na chuju żeby wnieść coś od siebie albo się go zlinczuje. Porównując do reszty stawki to nie byłby to zły lincz, duże szanse na trafienie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:55:23 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 10:55:29 GMT 1
Adamczewski to Egze? Serio? Witamy capa i tetryka na pokładzie. Ciebie coś boli, ja nie egze
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 10:55:41 GMT 1
No to faktycznie dziwny egze się wylosował. Gość nic od siebie jeszcze nie dał, więc w sumie warto postawić tak sprawę, że albo dziś stanie na chuju żeby wnieść coś od siebie albo się go zlinczuje. Porównując do reszty stawki to nie byłby to zły lincz, duże szanse na trafienie. Egze to Russell dla mnie.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 10:56:09 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? jaki kurwa core soplica ?????
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:56:16 GMT 1
Ja niewinny, Gospodarz niewinny, Adams niewinny, Diego - mimo wszystko - pewnie też, Murzyn też... Pracujmy w tym gronie, nawet jeśli do końca sobie nie ufamy.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:56:24 GMT 1
No to faktycznie dziwny egze się wylosował. Gość nic od siebie jeszcze nie dał, więc w sumie warto postawić tak sprawę, że albo dziś stanie na chuju żeby wnieść coś od siebie albo się go zlinczuje. Porównując do reszty stawki to nie byłby to zły lincz, duże szanse na trafienie. dawaj jeszcze co sądzisz o mojej teorii, że biorąc pod uwagę brak większej ilości liderów i mocniejszych starć myśli, mafia pewnie siedzi bliżej dolnych stanów aktywności
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:57:10 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? jaki kurwa core soplica ?? pitbul do roboty kurwa, dzisiaj nie ma kacowania i taryfy ulgowej
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:57:44 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? jaki kurwa core soplica ?? A czemu nie? Ciężko, żeby główny niewinny i analityk był poza takim corem nazywanym kiedyś zwyczajowo Radą Miastowych Mędrców.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 10:58:21 GMT 1
Diego powiedz czemu tak bardzo uwiera Cię każdy zarzut przedstawiony w Twojej kwestii kiedy generalnie pławisz się w masowym uniewinnieniu
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 10:58:23 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? jaki kurwa core soplica ?? Tak bym obstawiał, że w tamtym momencie robiła się powoli konsolidacja tych graczy w nocy i trudno by było wykluczyć Soplicę z tamtego grona. A jak ktoś stamtąd miałby być w mafii to większe szanse miałby Soplica na to wkupując się wtedy w łaski innych.
|
|