|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:58:31 GMT 1
Liczby liderów!
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 10:58:49 GMT 1
w ogóle nie rozumiem zesrania które prezentujecie
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:59:02 GMT 1
Idę pograć. Będę potem.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 10:59:07 GMT 1
Ja niewinny, Gospodarz niewinny, Adams niewinny, Diego - mimo wszystko - pewnie też, Murzyn też... Pracujmy w tym gronie, nawet jeśli do końca sobie nie ufamy. zaufanie tej grupie to w ogóle autostrada do przepierdolenia gierki
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 10:59:47 GMT 1
jaki kurwa core soplica ?? Tak bym obstawiał, że w tamtym momencie robiła się powoli konsolidacja tych graczy w nocy i trudno by było wykluczyć Soplicę z tamtego grona. A jak ktoś stamtąd miałby być w mafii to większe szanse miałby Soplica na to wkupując się wtedy w łaski innych. nie rozumiem ani słowa ktoś mi przetłumaczy?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:00:43 GMT 1
dzisiaj pogram, spokojnie
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:01:55 GMT 1
Diego powiedz czemu tak bardzo uwiera Cię każdy zarzut przedstawiony w Twojej kwestii kiedy generalnie pławisz się w masowym uniewinnieniu wszystko już w tym temacie dzisiaj napisałem, ty czytasz moje posty czy niekoniecznie? jeszcze jakby było tu z kim współpracować od wczoraj, to chuj, ale wygląda to tak, że próbuję znaleźć kogoś do wymiany myśli i wygląda to tak: a potem wpada jeden z drugim i "nooo, ten Diego to niby spoko ale mógłby być bardziej niewinny" ZA GRĘ się kurwa weźcie, nie za granie w ruletkę
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:02:03 GMT 1
No to faktycznie dziwny egze się wylosował. Gość nic od siebie jeszcze nie dał, więc w sumie warto postawić tak sprawę, że albo dziś stanie na chuju żeby wnieść coś od siebie albo się go zlinczuje. Porównując do reszty stawki to nie byłby to zły lincz, duże szanse na trafienie. dawaj jeszcze co sądzisz o mojej teorii, że biorąc pod uwagę brak większej ilości liderów i mocniejszych starć myśli, mafia pewnie siedzi bliżej dolnych stanów aktywności Jeśli ta teoria miałaby być prawdziwa to trzeba pamiętać, że na początku nikt nie spodziewał się, że tak gra się ułoży. Czyli trzeba by szukać kogoś, kto na początku był aktywny i potem nieco przysiadł. I nie mam tu na myśli siebie Ale teoria brzmi logicznie, więc pewnie nie jest do końca poprawna. Celowałbym w jednego z dolnej połowy i jednego z górnej. Teoretycznie przy takim braku literów infiltracja core może być łatwiejsza.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:02:15 GMT 1
pomyliłem wczoraj tożsamości i myślałem, że madagaskar to monciarz
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:04:08 GMT 1
Diego powiedz czemu tak bardzo uwiera Cię każdy zarzut przedstawiony w Twojej kwestii kiedy generalnie pławisz się w masowym uniewinnieniu wszystko już w tym temacie dzisiaj napisałem, ty czytasz moje posty czy niekoniecznie? jeszcze jakby było tu z kim współpracować od wczoraj, to chuj, ale wygląda to tak, że próbuję znaleźć kogoś do wymiany myśli i wygląda to tak: a potem wpada jeden z drugim i "nooo, ten Diego to niby spoko ale mógłby być bardziej niewinny" ZA GRĘ się kurwa weźcie, nie za granie w ruletkę jeżeli to co zaprezentowałeś jest odpowiedzią na pytanie to jest gówno nie odpowiedzią zwróciłem Ci wczoraj uwage pika Ci jakiś pikacz a Ty ludzi w mieście wyzywasz albo od całorocznego głaskania za niewinność dostałeś alergii na zarzuty albo moim zdaniem zachowujesz się w tej kwestii dziwnie - niekonieczine akurat mafijnie za co Cię podejrzewałem wczoraj nawet nie pamiętam, ale z równania jeszcze bym Cię nie wykreślał
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:04:54 GMT 1
dawaj jeszcze co sądzisz o mojej teorii, że biorąc pod uwagę brak większej ilości liderów i mocniejszych starć myśli, mafia pewnie siedzi bliżej dolnych stanów aktywności Jeśli ta teoria miałaby być prawdziwa to trzeba pamiętać, że na początku nikt nie spodziewał się, że tak gra się ułoży. Czyli trzeba by szukać kogoś, kto na początku był aktywny i potem nieco przysiadł. I nie mam tu na myśli siebie Ale teoria brzmi logicznie, więc pewnie nie jest do końca poprawna. Celowałbym w jednego z dolnej połowy i jednego z górnej. Teoretycznie przy takim braku literów infiltracja core może być łatwiejsza. no tak, ale zakładając, że np. największe mafijne mózgi po prostu nie grają (no jest egze i kacperek, ale oni nigdy nie byli przodownikami w aktywności, więc i tak mieściliby się w tym kryterium), to jeżeli dolosowało jakąś Anię albo Richarda, mogli po prostu nie mieć dstatecznej siły przebicia zobacz na typy zamordowanego Gospodarza wczoraj, on to w ten sam sposób obstawiał w sumie, tylko bez obudowania teorią xD
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:05:22 GMT 1
albo w sumie dwa razy przemyślałem i uważam to za miastowe. Ale proponuje nad tym popracować bo takie zachowania burzą budowanie struktur miejskich
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 11:05:33 GMT 1
Tak bym obstawiał, że w tamtym momencie robiła się powoli konsolidacja tych graczy w nocy i trudno by było wykluczyć Soplicę z tamtego grona. A jak ktoś stamtąd miałby być w mafii to większe szanse miałby Soplica na to wkupując się wtedy w łaski innych. nie rozumiem ani słowa ktoś mi przetłumaczy? Naprawdę nie wiesz o co chodziło? Przecież to proste jest. Tam były pierwsze próby tworzenia się core miasta jak panowie sobie dyskutowali. Wymieniłem 4 nicki które próbowały wtedy współpracować ze sobą. Jedna osoba padła w mordzie. Zostały 3 osoby. Soplica to na tyle wytrawny mafioza, że na pewno chciałby się znaleźć w grupie zaufania jak najszybciej aby móc decydować o grze.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:05:41 GMT 1
Pitbul ładnie pisze. Czyli pewnie mafia
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:05:47 GMT 1
wszystko już w tym temacie dzisiaj napisałem, ty czytasz moje posty czy niekoniecznie? jeszcze jakby było tu z kim współpracować od wczoraj, to chuj, ale wygląda to tak, że próbuję znaleźć kogoś do wymiany myśli i wygląda to tak: a potem wpada jeden z drugim i "nooo, ten Diego to niby spoko ale mógłby być bardziej niewinny" ZA GRĘ się kurwa weźcie, nie za granie w ruletkę jeżeli to co zaprezentowałeś jest odpowiedzią na pytanie to jest gówno nie odpowiedzią zwróciłem Ci wczoraj uwage pika Ci jakiś pikacz a Ty ludzi w mieście wyzywasz albo od całorocznego głaskania za niewinność dostałeś alergii na zarzuty albo moim zdaniem zachowujesz się w tej kwestii dziwnie - niekonieczine akurat mafijnie za co Cię podejrzewałem wczoraj nawet nie pamiętam, ale z równania jeszcze bym Cię nie wykreślał tak, dostałem alergii na zarzuty, jakbyś miał odrobinę dobrel woli to byś sobie przypomniał jak reagowałem na zarzuty jako Smasher albo Różyczka Cotton
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:06:06 GMT 1
albo w sumie dwa razy przemyślałem i uważam to za miastowe. Ale proponuje nad tym popracować bo takie zachowania burzą budowanie struktur miejskich żeby coś burzyć to najpierw trzeba je zbudować ziomek xD
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:07:24 GMT 1
jeżeli jesteś głównym zielonym i wyzywasz ludzi dookoła to utrudniasz budowanie wokół Ciebie ziomek
czaisz baze
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:08:06 GMT 1
Pitbul ładnie pisze. Czyli pewnie mafia ktoś dał wczoraj fajne powiązanie, że nie mogę być w mafii z drugą osobą, która nie oddała głosu - bodajże jackiem soplicą
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:08:24 GMT 1
Jeśli ta teoria miałaby być prawdziwa to trzeba pamiętać, że na początku nikt nie spodziewał się, że tak gra się ułoży. Czyli trzeba by szukać kogoś, kto na początku był aktywny i potem nieco przysiadł. I nie mam tu na myśli siebie Ale teoria brzmi logicznie, więc pewnie nie jest do końca poprawna. Celowałbym w jednego z dolnej połowy i jednego z górnej. Teoretycznie przy takim braku literów infiltracja core może być łatwiejsza. no tak, ale zakładając, że np. największe mafijne mózgi po prostu nie grają (no jest egze i kacperek, ale oni nigdy nie byli przodownikami w aktywności, więc i tak mieściliby się w tym kryterium), to jeżeli dolosowało jakąś Anię albo Richarda, mogli po prostu nie mieć dstatecznej siły przebicia zobacz na typy zamordowanego Gospodarza wczoraj, on to w ten sam sposób obstawiał w sumie, tylko bez obudowania teorią xD Nie do końca rozumiem te argumenty. No wiadomo że jak dolosowało tożsamościowe glony to nie będą nagle grać uber-aktywnie. A sposób myślenia gospodarza jest zdecydowanie do prześledzenia, ale nie ufałbym bezgranicznie w jego typy.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 11:09:34 GMT 1
Tylko jak mafia znajduje się w dolnych stanach to trochę czeka przebijania się przez nicki Magmar/Ania/Russell/WMP/Dennis.
|
|