pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:09:47 GMT 1
w sumie nie do końca i zależy od kształtu linczu bo jeśli miasto wjebałoby sobie na świecznik trzech niewinnych bez pomocy mafii to takich dwóch gagatków mogłoby mieć głosowanie w dupie
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:10:46 GMT 1
jeżeli jesteś głównym zielonym i wyzywasz ludzi dookoła to utrudniasz budowanie wokół Ciebie ziomek czaisz baze stary ja już to dzisiaj tłumaczyłem, moje wkurwienie wynika w 30% tego że się dopierdalacie, a w 70 z tego, że nie ma z kim grać w kluczowych momentach jak będę widział jakieś zaangażowanie się w grę, to pogadamy no ale coś tam pisałeś że dzisiaj będziesz, więc trzymam za słowo
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:11:43 GMT 1
nie rozumiem ani słowa ktoś mi przetłumaczy? Naprawdę nie wiesz o co chodziło? Przecież to proste jest. Tam były pierwsze próby tworzenia się core miasta jak panowie sobie dyskutowali. Wymieniłem 4 nicki które próbowały wtedy współpracować ze sobą. Jedna osoba padła w mordzie. Zostały 3 osoby. Soplica to na tyle wytrawny mafioza, że na pewno chciałby się znaleźć w grupie zaufania jak najszybciej aby móc decydować o grze. no soplica ewidentnie próbuje się w takich grupach znaleźć ale jeśli osoby trzecie na tej podstawie chcą go wkładać do jakiegokolwiek "core" to moim zdaniem po prostu zły ruch i nawet lepiej tak nie pisać
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:12:39 GMT 1
no tak, ale zakładając, że np. największe mafijne mózgi po prostu nie grają (no jest egze i kacperek, ale oni nigdy nie byli przodownikami w aktywności, więc i tak mieściliby się w tym kryterium), to jeżeli dolosowało jakąś Anię albo Richarda, mogli po prostu nie mieć dstatecznej siły przebicia zobacz na typy zamordowanego Gospodarza wczoraj, on to w ten sam sposób obstawiał w sumie, tylko bez obudowania teorią xD Nie do końca rozumiem te argumenty. No wiadomo że jak dolosowało tożsamościowe glony to nie będą nagle grać uber-aktywnie. A sposób myślenia gospodarza jest zdecydowanie do prześledzenia, ale nie ufałbym bezgranicznie w jego typy. no wszystko się tu rozbija o to, że mając jakiegoś Harriera czy Ozdobę w mafii, widziałbym też więcej zamieszania w grze, oni by się nie kryli, bo jakby się kryli to by polecieli w d3 max, jak Mgła Wojny ostatnio chyba że siedzą pod jakimś pikaczem i trzeba będzie to sprawdzić też
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:12:56 GMT 1
a Ty Diego jakie masz zdanie o Soplicy
jak zwykle gra w swoją gierkę i bierze nas specjalnie pod chuja nie
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 11:13:57 GMT 1
Najbardziej mnie dziwią próby podkopywania pozycji Diego przez Soplicę. Soplica to dla mnie zagadka i jeśli ktoś ma być potencjalnym twistem to on pasowałby idealnie do tej roli.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:15:12 GMT 1
Madagaskar imo zielony. Jego wejście po linczu z jebaniem o niego przy takiej swojej kontrowersji aż się prosi o kłopoty. Żadna mafia o zdrowym umyśle tak by nie zagrała, tu weszły po prostu emocje.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:15:32 GMT 1
Tylko jak mafia znajduje się w dolnych stanach to trochę czeka przebijania się przez nicki Magmar/Ania/Russell/WMP/Dennis. no tak, to prawda Magmar ogólnie czymś mi wczoraj zaplusował, w sensie coś niemafijnego widziałem w jego postach, muszę na to zerknąć bo nie pamiętam tera, chociaż zdecydowanie jest najbardziej glonowatym graczem Ania niby spoko dałą tam jednego posta ale też nie podobało mi się jak tam próbowała chyba w tego Dennisa wczoraj pójść, no oni w mafii raaaaczej razem nie będą, chociaż Dennis ją dzisiaj propsował za tok myślenia z Richardem chuj wie co zrobić WMP to samo, albo wyjdzie z kreacji albo trzeba go wykurwić Dennisa uniewinniałem dopóki myślałem że to Tomus xD jak to egze to mi przypomina bardziej swoje mafijne wydania
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:16:15 GMT 1
Madagaskar imo zielony. Jego wejście po linczu z jebaniem o niego przy takiej swojej kontrowersji aż się prosi o kłopoty. Żadna mafia o zdrowym umyśle tak by nie zagrała, tu weszły po prostu emocje. jego post merytoryzujący też wyglądał na miastowy
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:17:08 GMT 1
a Ty Diego jakie masz zdanie o Soplicy jak zwykle gra w swoją gierkę i bierze nas specjalnie pod chuja nie ogólnie bardziej mam wrażenie że jest niewinny, no ale w chuja mnie zrobił ostatnio, w innym formacie ale zawsze na moment obecny mi się zdaje że prowokuje bardziej miejsko, no wkłada jakieś tam postaranko w tę grę, nawet większe niż zwykle jak na siebie więcej widzę tu punktów wspólnych z eldo niż ze słowackim
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:17:26 GMT 1
tennis z samej gry musi być top3 do wyjebania (chociaż nie padłem w mordzie), ale z drugiej strony tu widzę największy potencjał na poprawe
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:18:02 GMT 1
Madagaskar imo zielony. Jego wejście po linczu z jebaniem o niego przy takiej swojej kontrowersji aż się prosi o kłopoty. Żadna mafia o zdrowym umyśle tak by nie zagrała, tu weszły po prostu emocje. tak, madagaskar raczej będzie niewinny
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 11:20:58 GMT 1
Tylko jak mafia znajduje się w dolnych stanach to trochę czeka przebijania się przez nicki Magmar/Ania/Russell/WMP/Dennis. no tak, to prawda Magmar ogólnie czymś mi wczoraj zaplusował, w sensie coś niemafijnego widziałem w jego postach, muszę na to zerknąć bo nie pamiętam tera, chociaż zdecydowanie jest najbardziej glonowatym graczem Ania niby spoko dałą tam jednego posta ale też nie podobało mi się jak tam próbowała chyba w tego Dennisa wczoraj pójść, no oni w mafii raaaaczej razem nie będą, chociaż Dennis ją dzisiaj propsował za tok myślenia z Richardem chuj wie co zrobić WMP to samo, albo wyjdzie z kreacji albo trzeba go wykurwić Dennisa uniewinniałem dopóki myślałem że to Tomus xD jak to egze to mi przypomina bardziej swoje mafijne wydania Nawet jak Magmar niewinny to i tak zostają 4 osoby.
Anię to Russell za pewien post uniewinniał. Tylko jak dla mnie to za mało by ją uniewinnić.
Russell jest problematyczny w tym momencie jak dla mnie i na ile jego gra jest dość miejska oraz spokojniejsza na starcie a na ile wynika z bycia jego w mafii.
Dennisa to ja w ogóle nie potrafię uniewinnić. Dostał swoją szanszę na poprawę w d2 i na razie brak efektów.
WMP się zgadzam że do sprawdzenia jest.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:23:28 GMT 1
WMP przez taką kreację zapędził się teraz w kozi róg, bo de facto wejście dopiero przed nim. Czy mafia byłaby na tyle odważna, żeby iść w taki ryzykowny wariant?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:24:41 GMT 1
ten magmar całą grę ma taką mega bezczelną i na wyjebańsku xD to jego drugi post, cały dzień go nie było i chłop wraca z czymś takim ja mam trochę wrażenie że on pika akurat tam, gdzie się pali niezależnie od niego a tak pikając łatwo przemycić do jutra rolę, dajmy na to Jaką znowu rolę? no mega bezczelne, nie wiem kto tam siedzi, ale dla mnie jeśli tu jest mafia, to rzeczywiście musiałby siedzieć jakiś mocny gracz i sprawdzać na ile sobie może pozwolić Magmar przywitasz się z nami?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:25:39 GMT 1
WMP przez taką kreację zapędził się teraz w kozi róg, bo de facto wejście dopiero przed nim. Czy mafia byłaby na tyle odważna, żeby iść w taki ryzykowny wariant? wszystko zależy od tożsamości, to raz dwa, kreację wybierasz przed losowaniem, więc potencjalnie musiał iść za ciosem
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:27:30 GMT 1
kupuje te argumenty z magmarem i też mu stawiam plusik
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:31:02 GMT 1
ten magmar całą grę ma taką mega bezczelną i na wyjebańsku xD to jego drugi post, cały dzień go nie było i chłop wraca z czymś takim no mega bezczelne, nie wiem kto tam siedzi, ale dla mnie jeśli tu jest mafia, to rzeczywiście musiałby siedzieć jakiś mocny gracz i sprawdzać na ile sobie może pozwolić Magmar przywitasz się z nami? Zgadzam się, że to musi być mocny gracz, bo tak sobie pomyślałem o poście "żegnaj Aniu", że on już widział z góry jakie są tendencje miasta i co się stanie dalej. Ale ja bym go nie uniewinniał za to jeszcze.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 11:37:39 GMT 1
Ja niewinny, Gospodarz niewinny, Adams niewinny, Diego - mimo wszystko - pewnie też, Murzyn też... Pracujmy w tym gronie, nawet jeśli do końca sobie nie ufamy. zaufanie tej grupie to w ogóle autostrada do przepierdolenia gierki W ogóle nie rozumiem zesrania, które prezentujesz, pomijając już fakt, że chyba nie do końca rozumiesz czytany tekst. Co sądzisz o Murzynie, o jego dotychczasowej grze? Tak z głupia frant zapytam.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 11:40:02 GMT 1
Diego powiedz czemu tak bardzo uwiera Cię każdy zarzut przedstawiony w Twojej kwestii kiedy generalnie pławisz się w masowym uniewinnieniu wszystko już w tym temacie dzisiaj napisałem, ty czytasz moje posty czy niekoniecznie? jeszcze jakby było tu z kim współpracować od wczoraj, to chuj, ale wygląda to tak, że próbuję znaleźć kogoś do wymiany myśli i wygląda to tak: a potem wpada jeden z drugim i "nooo, ten Diego to niby spoko ale mógłby być bardziej niewinny" ZA GRĘ się kurwa weźcie, nie za granie w ruletkę To jest właśnie gra w ruletkę.
|
|