|
Post by Ania Gotuje on Feb 4, 2024 13:00:13 GMT 1
Ani czemu wlasciwie ty mi nie chcesz zaufac? Rozumiem, ze znowu wyszedlem z heurystyki, ale bez watpienia kryje sie za tym cos wiecej. Pewnie zaraz mi się za to dostanie, ale ok. Tak, masz rację, zrobiłam sobie przedwczoraj wieczorem pewną analizę, gdzie byłeś na czołowych miejscach wraz Wykrywaczem, następny był Magmar. Wykrywacz się uaktywnił, Ty też zacząłeś coś tam pisać, coraz bardziej zielony robił mi się Hamari, a jakoś koło 18 pomyślałam, że jak Dennis tu wbije w ostatniej chwili i będzie coś tam bredził to na pewno jest w mafii. Tym sposobem zagłosowałam na niego. Ten mój post miał też na celu uaktywnić co niektórych, w przypadku Wykrywacza zadziałało bardzo dobrze, u Ciebie jest jakiś potencjał. Posypał się Magmar, więc dzisiaj go dalej dopinguje. Natomiast fakt, że uwaliliśmy Dennisa z moim pewnym udziałem + wielu ludziom podoba się moja gra i dodatkowo mają mnie za niewinną (całkiem słusznie zresztą) spowodował, że moja pewność siebie wyjebała w kosmos. Co ciekawe, moja gra w tej edycji wygląda identycznie jak w poprzedniej, w której grałam. Też prawie poleciałam w D1, też potem gracze zauważyli, że się rozkręcam, potem też mi wywaliło pewność siebie i zaczęłam kminić. W efekcie ujebałam niewinnego, więc potem już nie byłam taka pewna. Ostatecznie jeszcze trochę pograłam i ujebała mnie mafia. I co ja teraz robię? Teoretycznie na ten moment najgorzej wygląda pitbull (czekam, co wymyśli, skoro obiecuje - przypomnę, że Dennis też obiecywał i nie dotrzymał słowa), Magmar też jest do ujebania. No, ale to wszyscy widzą. Tymczasem Ciebie, największa wyspo Afryki, wiele osób już uniewinnia, ale ja tego nie robię, bo gram na notę i jak się okaże że jesteś w mafii to będę się puszył jak paw No, a jak uwalimy pitbulla czy Magmara, któryś z nich będzie w mafii, to wygramy grę, ale nie będę miała tylu zasług
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:00:27 GMT 1
zadaj mi to pytanie jeszcze raz tak żebym nie musiał wytężać mózgu próbując je zrozumieć Założenie to że jestem w mafii. Wiesz o tym, że Russel podejrzewa ludzi, którzy go uniewinniają jeśli zrobią to w sposób, który mu nie leży. Czyli de facto uniewinnienie go jest ryzykowne samo w sobie. Piszesz o tym otwarcie w temacie. Ja potem uniewinniam Russela i ten mnie zaczyna podejrzewać. No żebym tak zagrał dalej będąc w mafii to bym musiał być bardzo chujową mafią, a mimo to uważasz, że jestem taką nie najgorszą, a dalej mnie podejrzewasz. ale ja nie opieram swojej wizji gierki o Twoją winę gościu xD mimo że mam Cię na dnie tej swojej piramidki. To byłby zajebiście głupi pomysł żebym budował gierkę na Twojej winie patrząc na moją celność w tej edycji
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:03:14 GMT 1
ale ogólnie zadałeś samo w sobie ciekawe pytanie odpowiesz mi na nie jak je odwrócę? na ile moja partia jest dobra przy założeniu, że jestem w mafii? No średnio wyszło, bo pewnie zakładałeś, że nie możesz dwa razy zagrać tak samo, bo ludzie w prosty sposób zaczną podejrzewać wg estymatorów z ostatniej gierki. Dokładnie takimi kontrargumentami się bronisz. tak, jeżeli spłycisz wszystkie moje mafijne występki do ostatniej to dokładnie takimi argumentami się bronie. Tylko jak zredukowanie próby 40 gier do próby 2 gier miałoby Ci pomóc w znalezieniu winnego?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 13:03:24 GMT 1
Założenie to że jestem w mafii. Wiesz o tym, że Russel podejrzewa ludzi, którzy go uniewinniają jeśli zrobią to w sposób, który mu nie leży. Czyli de facto uniewinnienie go jest ryzykowne samo w sobie. Piszesz o tym otwarcie w temacie. Ja potem uniewinniam Russela i ten mnie zaczyna podejrzewać. No żebym tak zagrał dalej będąc w mafii to bym musiał być bardzo chujową mafią, a mimo to uważasz, że jestem taką nie najgorszą, a dalej mnie podejrzewasz. ale ja nie opieram swojej wizji gierki o Twoją winę gościu xD mimo że mam Cię na dnie tej swojej piramidki. To byłby zajebiście głupi pomysł żebym budował gierkę na Twojej winie patrząc na moją celność w tej edycji Tu nie chodzi o budowanie gry tylko że po prostu z twojej mapy gry nie wynika totalnie moja wina, a ty wciąż ją utrzymujesz. Brak tu logiki, choć nie na pierwszy rzut oka.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:10:48 GMT 1
nie sądzę żeby kiedykolwiek moje typy na mafiozów były budowane na ciągach przyczyonwo skutkowych, mnie się tak kolego nie czyta
wymyślam sobie, że ktoś jest w mafii i czasem w niej jest
w poprzedniej edycji wymyśliłem w ten sposób na przykład Talleyranda i był, a potem Zeusa i nie było
w tej "bottom3" zbudowałem z graczy, których nie potrafiłem w żaden sposób uniewinnić więc tam jesteś i tyle
tylko wiesz co? kurewsko niewinnie mi wypadasz w tym dialogu
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:11:59 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości
Jan Paweł witam w mieście
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 13:15:54 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 13:15:54 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości Jan Paweł witam w mieście No właśnie ja taki pewien nie jestem Tzn ten atak wydaje mi się wymuszony, nie wiem, może teraz ja jestem zbiasowany na JP2GMD
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 13:16:06 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości tak, przestalem czytac w polowie z podobnym wnioskiem
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:16:11 GMT 1
panowie chybe jest jeden do linczowania mniej
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 13:17:48 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości Jan Paweł witam w mieście Te Andrzej ty się nie rządź, bo Adamczycha należy do mnie. Ale może otwórzmy kolejny temat. Jak myślisz dlaczego większość/znaczna część graczy (bo nie liczyłem) ma cię za mafię?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 13:20:02 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 13:20:02 GMT 1
Russell bedzie ostatni panowie Daj więcej
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:23:27 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości Jan Paweł witam w mieście No właśnie ja taki pewien nie jestem Tzn ten atak wydaje mi się wymuszony, nie wiem, może teraz ja jestem zbiasowany na JP2GMD nie no ataki moim zdaniem wypadają wiernie w przypadku takiego gościa co gra szczerze nie chce podać tożsamości a obrona też jest wierna
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 4, 2024 13:27:24 GMT 1
teraz celem mafiozy będzie włożenie nieoczywistego typu do kolejki, żeby go nie zdążyć sprawdzić (vide to co robi Madagaskar ze mną właśnie)
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 13:32:19 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości Jan Paweł witam w mieście Czy masz podobne odczucia względem mojej wymiany ciosów z Diego w D1?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:33:14 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości Jan Paweł witam w mieście Te Andrzej ty się nie rządź, bo Adamczycha należy do mnie. Ale może otwórzmy kolejny temat. Jak myślisz dlaczego większość/znaczna część graczy (bo nie liczyłem) ma cię za mafię? no słuchaj celowo zagrałem d1 tak żeby nie być uniewinnionym pisałem o tym kiedyś na discordzie, to że najczęściej padałem w mordach, a przy tym gram jak gram jest dla mnie taką kwestią do popracowania, może właśnie lepiej trochę wpaść potem się uniewinnić i mieć możliwość brania czynnego udziału w kluczowych fazach gierek i w tej edycji zacząłem szczerze grać od wczoraj, a teraz się spróbuje uniewinnić tam gdzie trzeba i będzie dużo ciekawiej, jeszcze tylko mafie znaleźć i elegancko
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 13:35:57 GMT 1
nie no przecież to jest dyskusja dwóch niewinnych jak ktoś czyta z zewnątrz to nie ma wątpliwości Jan Paweł witam w mieście Czy masz podobne odczucia względem mojej wymiany ciosów z Diego w D1? która to strona tematu?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 13:37:49 GMT 1
Czy masz podobne odczucia względem mojej wymiany ciosów z Diego w D1? która to strona tematu? Gdzieś od 16 się zaczęło
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 13:45:19 GMT 1
Russell bedzie ostatni panowie Daj więcej Ciezko mi to wyrazic z chirurgiczna precyzja, ale key mojego przekonania to jego nocne posty pasuja do psyche mafiozy, ktory musi teraz przetrwac 3 lincze i ustawic zwyciezka koncowke. Poszlaki: Wypomnial mi, ze nie uniewinniam zamiast szukac winnych, co jest oczywiscie dobra uwaga, bo oglaszanie niewinnych strasznie ulatwia zlozenie poprawnej koncowki (gdzie dwoch miastowych sobie nei ufa). Sam w zyciu bym na to tak szybko nie wpadl bedac w miescie. Jego uniewinnienia sa dla mnie dziwne. mafiacorner.boards.net/post/98996/thread Dal rade uniewinnic Anie, ktora oczywiscie pisze z sensem, ale dla mnie do uniewinnienia jest w chuj problematyczna (mimo ze chce!), bo bardzo malo "czuc" z jej postow. Dla mnie graniczy z nadwiedza. Zarazem, koles nie jest w stanie uniewinnic Ciebie, nie jest w stnaie uniewinnic kacperka. Przy Tobie jako powod sa watpliwe decyzje, ale dla mnie Wokulski ma wiecej nieoptymalnych ruchow (choc sam jego niewinnosc dostrzegam). Jakbym byl mafioza to tez zostawialbym sobie furtki na innych na tym etapie. Jako miasto mamy 4 lincze i mysle ze nie ma nawet co Cie serio rozwazac. Dalej, probowal mnie wepchnac wczoraj na 10 minut przed linczem. Wiedzial, ze mnie nie ma i ze jakies szable sie znajda. Na szybko wymyslil powod ktorego za chuja nie rozumiem ( mafiacorner.boards.net/post/98861/thread ). Jak podaje powod to to jest dosc blachy post - mafia to prosta gra, robimy to co logiczne - bez zajebistego przekonania, ze w tej mafii jestem. Natomiast zbieranie szabel juz jest agresywne w chuj ( mafiacorner.boards.net/post/98863/thread ). Ewidentnie zalezalo mu zebym polecial. Nie jutro, nie pojutrze, tylko teraz. Dlaczego? Desperacka akcja ratowania wspolmafiozy. Do tego taka chaotyczna, ze w mafii przeciez by czegos takiego nie odjebal. Zasmierdzial mi tez post w ktorym brakuje mu wybielajacego go pitbulla. To jest w gruncie rzeczy bardzo pyszne stwierdzenie, nie pasujace do mafiozy. Ogolnie ma inne vajby jak to egze. Porownajmy to do gry Czesia gdzie mial dusze na ramieniu prowadzac ofensywe na Wisnie. Niebo, a ziemia.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 13:49:16 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 13:49:16 GMT 1
No kurde to jest dobry post
Madi niewinny panowie
Szczególnie ten fragment o uniewinnieniach mi zawajbował szczerością
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 13:50:48 GMT 1
Zarowno Ty jak i Pitbul zauwazyliscie wczoraj, ze moze jest na mnie nieco zbyt wczesnie. Nie mowie ze jestem w chuj niewinny, no ale jak w grze byl denis albo magmar to jednak czuje sie ponad nich.
Udalo mu sie zwerbowac tylko Wokulskiego, ktorego co by nie bylo moglem nieco zrazic do swojej osoby.
|
|