|
Ogólne
May 4, 2020 22:10:57 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:10:57 GMT 1
ja jebie, przecież jeśli Freeman to nie Egze, to ten kto nim jest, jest w mafii XD ej, ale to czemu? przecież to absurd nad absurdy xD
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:12:03 GMT 1
Post by szlachcic on May 4, 2020 22:12:03 GMT 1
Freeman, trochę cierpliwości. Trzeba było zostawić na Grechutę dziś.
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:13:19 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:13:19 GMT 1
no może i tak, ale serio nie rozumiem czemu ostatni się jeszcze nie poddał, jeśli to nie jest Strunin jakimś cudem xD chciałem ją przeczytać bo mi coś nie pasowało ale nie no, pewnie bez takiego twista, chuj wie xd
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:15:31 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:15:31 GMT 1
Strunin w mafii by pasowała do tego, że poleciałem, bo zacząłem jej puszczać bączki ewidentnie i mogła się przestraszyć xD
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:15:51 GMT 1
Post by szlachcic on May 4, 2020 22:15:51 GMT 1
A czemu miał się poddawać skoro nagle zaczęliście iść tropem, który to gracz by się nie poddał? Na przekór bym został w grze, bo ładnie zaczęliście robotę mafii wykonywać. Sashka też dziś brzydko wygląda, dlatego błędem było ubicie Jesieniary bo wciąż mamy Grechutę i Porażkę w grze a ilość ludzi nam się kurczy
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:18:14 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:18:14 GMT 1
Jesieniara też ostatnio zaczęła dziwniej wyglądać, no ale reakcje na lincz były miastowe. A Strunin zachowuje się ostatnio właśnie bardzo dziwnie i to mnie zaczęło niepokoić, chociaż jeśli jest w mafii to gra kapitalnie xD
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:23:57 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:23:57 GMT 1
Ale może Liczi jest w mafii po prosstu, bo jego typy są niesamowicie absurdalne xD na przestrzeni edycji ofc, bo teraz to żaden do końca nie wygląda na absurdalny, no ale cóż xd
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:27:11 GMT 1
Post by szlachcic on May 4, 2020 22:27:11 GMT 1
Właśnie dlatego jestem w szoku, bo grałeś do tej pory bezbłędną edycję a tu wyskoczyłeś z Jesieniarą i nagle mamy problem, bo wszyscy liderzy miasta już nie żyją Oby ktoś tam się wyklarował teraz, Smutek powinien pociągnąć dalej wóz jako detektyw.
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:27:13 GMT 1
Post by Kazimierz Pawlak on May 4, 2020 22:27:13 GMT 1
ja jebie, przecież jeśli Freeman to nie Egze, to ten kto nim jest, jest w mafii XD ej, ale to czemu? przecież to absurd nad absurdy xD Dawno - jak wiesz - w mafię nie grałem, więc mogę się oczywiście mylić, ale nie pamiętam tak niedbale i lekceważąco grającego Egze jako miastowego. Dziś kilka punktów niewinności zyskał życiowaporażka. Na ten moment ode mnie ranking mafijności: 1. Grechuta 2. życiowaporażka 3. Dutch 4. Trump ---- Mafia w tym gronie mnie nie zaskoczy. Jeśli to będzie ktokolwiek inny, to dla tego zawodnika wielki szacun za rozgrywkę. I brawo Red, wspaniała gierka w Twoim wykonaniu, a analiza na Puyola - palce lizać
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:34:13 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:34:13 GMT 1
Ja stawiam na Porażkę, bo z tego co czytam cmentarz, to mafia nic nie gra, więc na Strunin szans w mafii nie ma. Zostaje więc tylko Licz jako Porażka ze swoimi absurdalnymi typami.
Może jakaś szansa na Dutcha, ale wydaje mi się, że poleciał Freeman, a nie det, dlatego, żeby miasto szukało OC i zlinczowało Jarolima i Dutcha xd
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:39:37 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:39:37 GMT 1
ej, ale to czemu? przecież to absurd nad absurdy xD Dawno - jak wiesz - w mafię nie grałem, więc mogę się oczywiście mylić, ale nie pamiętam tak niedbale i lekceważąco grającego Egze jako miastowego. Dziś kilka punktów niewinności zyskał życiowaporażka. Na ten moment ode mnie ranking mafijności: 1. Grechuta 2. życiowaporażka 3. Dutch 4. Trump ---- Mafia w tym gronie mnie nie zaskoczy. Jeśli to będzie ktokolwiek inny, to dla tego zawodnika wielki szacun za rozgrywkę. I brawo Red, wspaniała gierka w Twoim wykonaniu, a analiza na Puyola - palce lizać Boże, ja źle przeczytałem, teraz rozumiem.
zrozumiałem, że jeśli Freeman jest kimś innym niż egze, to FREEMAN jest w mafii ;D teraz ma to więcej sensu.
no egze ostatnio bardzo obniżył loty, co tu więcej dodawać. ta edycja, jako Grechuta (jeśli jest w mieście) jest jego najlepszą od bodaj kilku(nastu) edycji. skoro uważasz, że gra tu słabo - to lepiej nie czytaj innych jego miejskich rozgrywek, bo się srogo zawiedziesz. pozwólmy legendom pozostać legendami xD
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:45:32 GMT 1
Post by Kazimierz Pawlak on May 4, 2020 22:45:32 GMT 1
haha, ok co do porażki, to mam pewne spostrzeżenie
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:50:23 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 22:50:23 GMT 1
Cześć. Straszne gówno zagrałem, ale i tak się dziwię, że mnie zabili. Redowi chyba prąd odcięło pod koniec trochę. W mafii Grechuta jak rozumiem? Zresztą nawet specjalnie nie udawał, że jest inaczej. Powinien zostać sprzątnięty dużo wcześniej. Prawda. Zwyczajnie szukałem trochę kwadratowych jaj, żeby zmaksymalizować szansę na zwycięstwo xD Koniec końców chyba skończy się dobrze, ale gdybyś akurat był w mafii, to taki prewencyjny lincz nie wyszedł źle xD Pod koniec sam widziałeś, że chciałem się wycofać, ale już było trochę na zasadzie - no już nie odpierdalajmy xd
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 22:52:02 GMT 1
Post by Kazimierz Pawlak on May 4, 2020 22:52:02 GMT 1
tu są ostatnie posty Porażki: mafiacorner.boards.net/user/47/recentale szczególnie zaintrygował mnie ten: Zgadzam się na przyspieszony lincz: G6: Marek Grechuta G7: Życiowa Porażka Zachęcam do kopiowania i wysyłania do Antury Jeśli jest w mafii i: a) chce przetrwać za wszelką cenę, to powyższy pomysł jest bez sensu, bo zaraz umiera b) ma wyjebane, to bez sensu ta cała szopka, mógłby się poddać Ten wpis i pomysł jest kompletnie irracjonalny, jeśli gość jest w mafii. Nie wiem jaka prawdziwa tożsamość za tym stoi i na ile ta osoba jest do tego zdolna. Natomiast bardziej prawdopodobne dla mnie jednak jest to, że to miastowy, który uparł się na Grechutę (kto wie, może słusznie) i chce go za wszelką cenę odjebać jak najszybciej, żeby już skończyć edycję (to by trochę bardziej pasowało, bo porażka ani przez chwilę nie był zbyt zaangażowany). Czyli aktualizacja rankingu: Grechuta Dutch Trump
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 23:03:58 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 23:03:58 GMT 1
mnie też to dzisiaj zniechęciło, no ale może tak sobie Licz pogrywa. mniejsza, tak jak napisałem w temacie, jeśli jest w mafii to nie ma szans na zwycięstwo, bo zwyczajnie jest do zlinczowania. Grechuta mi mocno pachnie niewinnością, Licz wyglądał tak trollersko, że może nie tyle niewinnie (bo on jakby omijał grę w pewnym sensie, chociaż naturalność spoko), co wyglądało mi na to, że jego gra w ogóle nie jest nastawiona na przetrwanie xD Ale teraz wypada na niego, bo dla Dutcha ten mord to samobójstwo. W Gretuchę nie wierzę, a Jarolim to już science-fiction (+ też mord)
Licz = Porażka, bo w sumie nie napisałem xd
|
|
|
Ogólne
May 4, 2020 23:07:28 GMT 1
Post by szlachcic on May 4, 2020 23:07:28 GMT 1
Grechuta jest ostatni. Założę się.
|
|
|
Ogólne
May 5, 2020 0:34:35 GMT 1
via mobile
Post by Jesieniara on May 5, 2020 0:34:35 GMT 1
Przeciez nawet Antura w tym temacie parokrotnie potwierdzil, ze to Grechuta, poszukajcie sobie xd
|
|
|
Ogólne
May 5, 2020 0:52:00 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 5, 2020 0:52:00 GMT 1
Jak tak wspominam, to oceniam nieskromnie, że była to chyba najlepsza akcja mafijna ever (z edycji, w których brałem udział lub je znam ze słyszenia). Ciekaw jestem czy ktoś, kto grał w innych mafiach, dłużej/częściej pamięta coś lepszego. ja jako Ashley Greene w mafii i 2 Lewkoniów XD ciężko obiektywnie ocenić, co było lepszą 'akcją' jako tako, ale Greene była na pewno najlepszym indywidualnym solowym występem mafiozy w dziejach (w polskiej mafii na pewno), oczywiście mocno na cheatach, ale jednak XD trochę nieskromnie, no ale obiektywnie stwierdzając, to lepszego kandydata nie ma ;D
|
|
|
Ogólne
May 5, 2020 1:18:10 GMT 1
Post by Morgan Freeman on May 5, 2020 1:18:10 GMT 1
Przeciez nawet Antura w tym temacie parokrotnie potwierdzil, ze to Grechuta, poszukajcie sobie xd No nie wiem, to może Grechuta, zobaczymy. Tak czy siak mafia jest w tej dwójce (Grechuta-Porażka)
|
|
|
Ogólne
May 5, 2020 7:50:38 GMT 1
via mobile
Post by Kazimierz Pawlak on May 5, 2020 7:50:38 GMT 1
Jak tak wspominam, to oceniam nieskromnie, że była to chyba najlepsza akcja mafijna ever (z edycji, w których brałem udział lub je znam ze słyszenia). Ciekaw jestem czy ktoś, kto grał w innych mafiach, dłużej/częściej pamięta coś lepszego. ja jako Ashley Greene w mafii i 2 Lewkoniów XD ciężko obiektywnie ocenić, co było lepszą 'akcją' jako tako, ale Greene była na pewno najlepszym indywidualnym solowym występem mafiozy w dziejach (w polskiej mafii na pewno), oczywiście mocno na cheatach, ale jednak XD trochę nieskromnie, no ale obiektywnie stwierdzając, to lepszego kandydata nie ma ;D Grałem w tamtej edycji? Bo trochę nie pamiętam.
|
|