|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 14:04:44 GMT 1
no zajebiście skok po miastowego mvp albo debila roku wierzę już tylko w siebie i trochę książulabo jeśli jest niewinny to zejdzie a jeśli nie zejdzie to nie wiem, ale to też fikoł na kutasie by był żeby go przetrzymać z punktu widzenia mafii mam pytanie do moich miastowych kolegów po pracy dokończę analizę czy powinienem zdradzać swój głos czy nie? jeżeli tak dlaczego jeżeli nie dlaczego Jak wierzysz w KSIĄŻULA, to musisz zagłosować we mnie, więc jest po grze, więc możesz zdradzić. Ale generalnie wydaje mi się, że to nie ma znaczenia, bo i tak są 2 jasne obozy - obóz anty-Burmistrz i obóz Kutasik-Burmistrz i Ty po prostu decydujesz. Nie wiem, czy nieujawnienie Twojego głosu coś da. Znaczy musisz to rozpatrzeć u siebie w serduszku, czy Tobie da coś na przyszłość (nie)podanie tego głosu. Jeśli jakaś przyszłość będzie. Ja uważam, że podając głos możesz wyciągnąć ciekawe reakcje od KSIĄŻULA i Wojka. Od Kutasika pewnie reakcji nie wyciągniesz, bo go nie ma.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
Limit postów: 482
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 14:13:07 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 14:13:07 GMT 1
Ja też w Ciebie wierzę Monciarz
Gary jesteś w stanie zrobić taki diagram jak ja narysowałem progresji na kutasika tylko dotyczący progresji na mnie? Bo ja uważam że ten punkt wygląda u Ciebie bardzo licho, ale może wyprowadzisz mnie z błędu
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 15:22:36 GMT 1
Ja też w Ciebie wierzę Monciarz Gary jesteś w stanie zrobić taki diagram jak ja narysowałem progresji na kutasika tylko dotyczący progresji na mnie? Bo ja uważam że ten punkt wygląda u Ciebie bardzo licho, ale może wyprowadzisz mnie z błędu Nie wiem czy rysowanie wykresu ma sens, bo mam wybitnie chujowe zdolności plastyczne, ale niech będzie. sketchtoy.com/71257683Legenda: A) atak D'Angelo na Ciebie na podstawie mojej rozpiski z D1 B) wykrywam, że D'Angelo się mylił w sprawie jednego z faktów C) ujebanie sobie mafii Mejer-Prorok Wolałbym raczej o tym rozmawiać niż to rysować. To teraz po raz kolejny zapytam: w których momentach oczekiwałeś innych reakcji ode mnie? Jakich? Czemu oczekujesz, że będę przepraszał kogoś i za co? Czy wydaje Ci się to spójne z moim charakterem?
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 15:31:23 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 15:31:23 GMT 1
Oczywiście że nie, wiadomo że histeryzuje, a Ty łapiesz się moich słówek.
Napisałeś w temacie że nie możesz dostać się do tej meczówki bo miasto jej nie wygra. Byłeś w pełni świadomy jak to się ma skonczyc. Mimo to zrobiłeś wszystko żeby przeżyć ostatni lincz. Wszystko co byłeś w stanie. Powiedz mi od serca - czemu tak zrobiłeś. Byłeś przekonany, że Mejer jest winny? Tak wcześniej byłeś przekonany do Bońka, Dejnarowicza, Volva? A teraz do mnie?
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 15:37:39 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 15:37:39 GMT 1
Czy może wierzyłeś, że znasz rozwiązanie zagadki, jesteś w stanie wziąć tą meczówkę za łeb i ją wygrać
Serio stary, my się znamy my wiemy że potrafimy grać i ja mam wrażenie że udajesz przede mną mało rozgarniętego gościa który grać nie potrafi
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 15:44:44 GMT 1
Oczywiście że nie, wiadomo że histeryzuje, a Ty łapiesz się moich słówek. Napisałeś w temacie że nie możesz dostać się do tej meczówki bo miasto jej nie wygra. Byłeś w pełni świadomy jak to się ma skonczyc. Mimo to zrobiłeś wszystko żeby przeżyć ostatni lincz. Wszystko co byłeś w stanie. Powiedz mi od serca - czemu tak zrobiłeś. Byłeś przekonany, że Mejer jest winny? Tak wcześniej byłeś przekonany do Bońka, Dejnarowicza, Volva? A teraz do mnie? Dokładnie tak, byłem przekonany o winie Mejera i Bońka. Borysa niewinność zaczynałem czuć, więc bym go nie cisnął na pewno nawet, gdyby nie padł. Głos na Volva to był błąd, popełnił go też Mejer, popełnił go też D'Angelo. Paranoja i chęć zobaczenia czy mafia była zagrożona w d1 zwyciężyła, absolutnie nie byłem tu przekonany. Wczoraj po otwarciu tematu nie wiedziałem co myśleć. Nie wiedziałem, kto jest w mafii, kogo atakować. Uznałem, że spróbuję współpracować z Prorokiem. Wojek to zaczął pacyfikować, ale dalej kładąc się spać miałem go za raczej niewinnego. Dopiero genialny wjazd Kutasika sprawił i reakcje na niego sprawiły, że otworzyły mi się oczy. Bo manewr Kutasika ma sens dla mafiozy tylko jak jestem w mafii. A nie jestem, więc zagranie Kutasiarza musi być miastowe. A to, że Wojek i Ty deprecjonujecie to, mnie, poniżacie i dołujecie sprawia, że traktuję to jako taktykę mafijną. Dla mnie nic innego się teraz nie dodaje. I oczywiście, że jak mogłem, to zagłosowałem na podejrzanego. Skoro dało się zlinczować zamiast mnie gościa, którego podejrzewałem i potencjalnie w ogóle nie być w meczówce, to pewnie, że się tego chwyciłem. Też byś to zrobił. Niestety się myliłem i pewnie spełni się to, co piszę od kilku dni - znalazłem się w meczówce i miasto przegra.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 15:45:56 GMT 1
jeżeli mój radar kłamczuchów działa, a w tej edycji póki co naprawdę nie mam powodów żeby w niego wątpić - to równolegle monciarz i wojti są albo szczerzy i prawdziwi w tym co robią, albo kurewsko dobrze udają
kutasika nie jestem w stanie w ten sposób rozczytywać
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 15:48:24 GMT 1
Kurwa przecież ja jestem pierwszym który wyciągnął jego temat kiedy w mieście nikt nie chciał o nim gadać o jakim Ty późnym głosowaniu gadasz, każdy kto czyta mnie w tej grze wie że to mój główny typ od zajebania shadowhearta Dlaczego nic nie zrobiłeś od zlinczowania Shadowhearta, żeby mnie wyjebać? Jednego dnia nie zagłosowałeś, ale też nie pchałeś mojego tematu, drugiego robiłeś to na tyle delikatnie, żeby gówno z tego wyszło.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 15:52:41 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 15:52:41 GMT 1
Myślę że było to wprost proporcjonalne do pewności którą miałem + mocniejsi gracze do których miałem jakąś dozę zaufania odsuwali mnie od tej myśli więc szukałem w innych miejscach
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 15:55:15 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 15:55:15 GMT 1
Gdybyś miał mnie pokolorować na zielono z góry to jaka mafia Ci wychodzi?
Kutasik i Wojek, ale to w tej chwili z gry chyba niemożliwe
Czyli Kutasik i Prorok?
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 15:57:09 GMT 1
jeżeli mój radar kłamczuchów działa, a w tej edycji póki co naprawdę nie mam powodów żeby w niego wątpić - to równolegle monciarz i wojti są albo szczerzy i prawdziwi w tym co robią, albo kurewsko dobrze udają kutasika nie jestem w stanie w ten sposób rozczytywać Spróbuję z Tobą gadać jak z niewinnym, choć zastrzegam, że w tę niewinność wątpię. Kutasik wjeżdża z taką akcją, że przewraca stolik do góry nogami. Zostawia de facto tylko 2 opcje: jest niewinny lub w mafii ze mną. Musisz wybrać, w którą opcję wierzysz. Jeśli jest niewinny, to z kim jestem Twoim zdaniem w mafii? I czemu nie ma teraz akcji pchania do linczu Kutasiarza za potencjalnie antymiejskie zagłosowanie i ucieczkę? Bo z mojej perspektywy, znając swój kolor odpowiedź jest prosta: bo łatwiej wyjebać mnie. A Twoja teoria jaka jest?
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 15:57:57 GMT 1
Czy nie jesteś przypadkiem orędownikiem zagrania typu - dajmy mocnemu zawodnikowi pograć dzień dłużej, jest duża szansa że się uniewinni?
bardzo Cię kojarzę z tego typu spojrzeniem na rozgrywkę
chyba wejdę w Twoje portfolio i samemu sprawdzę jak często to robisz
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 15:58:52 GMT 1
Gdybyś miał mnie pokolorować na zielono z góry to jaka mafia Ci wychodzi? Kutasik i Wojek, ale to w tej chwili z gry chyba niemożliwe Czyli Kutasik i Prorok? Nie no, z mojej perspektywy uważam, że udowodniłem, że Kutasik w mafii może być tylko ze mną. A ja jestem niewinny. Tak więc Kutasik też. A skoro Ty zielony, to zostaje Wojek-Prorok.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 16:00:21 GMT 1
Czy nie jesteś przypadkiem orędownikiem zagrania typu - dajmy mocnemu zawodnikowi pograć dzień dłużej, jest duża szansa że się uniewinni? bardzo Cię kojarzę z tego typu spojrzeniem na rozgrywkę chyba wejdę w Twoje portfolio i samemu sprawdzę jak często to robisz Robię to w chuj często. Nie musisz sprawdzać, choć zwykle jednak dotyczy to d1-d2 jedynie. Tylko powiedz mi, czy nie jesteś mocnym graczem? Czy kshaq nie jest mocnym graczem? Chciałem wyjebać Bońka przecież wtedy, ale nikt nie chciał.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 16:03:14 GMT 1
Czy nie jesteś przypadkiem orędownikiem zagrania typu - dajmy mocnemu zawodnikowi pograć dzień dłużej, jest duża szansa że się uniewinni? bardzo Cię kojarzę z tego typu spojrzeniem na rozgrywkę chyba wejdę w Twoje portfolio i samemu sprawdzę jak często to robisz Robię to w chuj często. Nie musisz sprawdzać, choć zwykle jednak dotyczy to d1-d2 jedynie. Tylko powiedz mi, czy nie jesteś mocnym graczem? Czy kshaq nie jest mocnym graczem? Chciałem wyjebać Bońka przecież wtedy, ale nikt nie chciał. Ja się zastanawiam czemu Volv na tego typu zagranie nie zasłużył
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 16:03:34 GMT 1
Złe wrażenie sprawił na meetingu w Częstochowie?
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 16:06:55 GMT 1
Robię to w chuj często. Nie musisz sprawdzać, choć zwykle jednak dotyczy to d1-d2 jedynie. Tylko powiedz mi, czy nie jesteś mocnym graczem? Czy kshaq nie jest mocnym graczem? Chciałem wyjebać Bońka przecież wtedy, ale nikt nie chciał. Ja się zastanawiam czemu Volv na tego typu zagranie nie zasłużył Ale co Ty teraz pierdolisz? Można było realnie wyjebać 3 graczy: Ciebie, jego lub kshaqa. Czyli samych mocnych. No to co, miałem uznać, że jak na mocnych, to ja nie głosuję? Pewnie powinienem zostawić na Sidorze, ale się podpaliłem i zmieniłem. Zasłużył sobie w pełni na takie zagranie w d1. W d3, gdyby Boniek był realnym kontrkandydatem, to też bym poszedł w niego. Ale nie był.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 16:09:33 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 16:09:33 GMT 1
Ja się zastanawiam czemu Volv na tego typu zagranie nie zasłużył Ale co Ty teraz pierdolisz? Można było realnie wyjebać 3 graczy: Ciebie, jego lub kshaqa. Czyli samych mocnych. No to co, miałem uznać, że jak na mocnych, to ja nie głosuję? Pewnie powinienem zostawić na Sidorze, ale się podpaliłem i zmieniłem. Zasłużył sobie w pełni na takie zagranie w d1. W d3, gdyby Boniek był realnym kontrkandydatem, to też bym poszedł w niego. Ale nie był. Dobrze Przyrównując każdego z naszej trójki do tego co zagrali wybranie kshaqa jako tego co ma największe szanse się uniewinnić jest najbardziej kontrowersyjny z możliwych
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 16:15:47 GMT 1
Ale co Ty teraz pierdolisz? Można było realnie wyjebać 3 graczy: Ciebie, jego lub kshaqa. Czyli samych mocnych. No to co, miałem uznać, że jak na mocnych, to ja nie głosuję? Pewnie powinienem zostawić na Sidorze, ale się podpaliłem i zmieniłem. Zasłużył sobie w pełni na takie zagranie w d1. W d3, gdyby Boniek był realnym kontrkandydatem, to też bym poszedł w niego. Ale nie był. Dobrze Przyrównując każdego z naszej trójki do tego co zagrali wybranie kshaqa jako tego co ma największe szanse się uniewinnić jest najbardziej kontrowersyjny z możliwych Jest najbardziej kontrowersyjny, bo on okazał się winny. Gdyby okazało się, że jest niewinny i jego chujowa gra wynika z nieobecności, to by ten wybór się bronił.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 16:19:04 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 16:19:04 GMT 1
Dobrze Przyrównując każdego z naszej trójki do tego co zagrali wybranie kshaqa jako tego co ma największe szanse się uniewinnić jest najbardziej kontrowersyjny z możliwych Jest najbardziej kontrowersyjny, bo on okazał się winny. Gdyby okazało się, że jest niewinny i jego chujowa gra wynika z nieobecności, to by ten wybór się bronił. Dalej byłby bardziej kontrowersyjny niż danie tej szansy volvowi
|
|