|
Rozgrywka
Mar 21, 2024 23:09:57 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 21, 2024 23:09:57 GMT 1
Pożyczka Online RRSO: 13,06% Wygodna opcja dla każdego, kto potrzebuje gotówki i szuka szybkiego rozwiązania bez zbędnych formalności. Sam dopasuj pożyczkę do swoich potrzeb i przejdź przez wniosek całkowicie online. Decyzję kredytową otrzymasz już w kilka chwil po złożeniu wniosku. To szybkie i proste!
Przy wzięciu pożyczki w przeciągu 20 minut gwarantuję poprowadzenie miasta do zwyciestwa z niskimi odsetkami i małym ryzykiem.
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 21, 2024 23:24:41 GMT 1
A lokaty na jaki procent?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 2:10:40 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 22, 2024 2:10:40 GMT 1
A lokaty na jaki procent? Na 40%, ale tylko żubrówka
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 9:44:25 GMT 1
Brzmi nawet dobrze, bo coś mnie gardło boli z rana. Setka z pieprzem pewnie rozwiązałaby wiele problemów.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 10:07:49 GMT 1
Dushane jesteś w mafii, ni?
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 10:21:51 GMT 1
Nie jestem, skąd ten pomysł profesorze?
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 10:31:29 GMT 1
Niby jesteś, a cię nie ma
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 10:40:57 GMT 1
Profesura póki co impotent, tu się zgodzę. Bralczyk morning wood.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 10:47:39 GMT 1
Pożyczka Online RRSO: 13,06% Wygodna opcja dla każdego, kto potrzebuje gotówki i szuka szybkiego rozwiązania bez zbędnych formalności. Sam dopasuj pożyczkę do swoich potrzeb i przejdź przez wniosek całkowicie online. Decyzję kredytową otrzymasz już w kilka chwil po złożeniu wniosku. To szybkie i proste! Przy wzięciu pożyczki w przeciągu 20 minut gwarantuję poprowadzenie miasta do zwyciestwa z niskimi odsetkami i małym ryzykiem. Ludziska, to jest skok na kasę. Tylko Tokeny FAME MMA! famemma.io/token/stake-for-valueTo nie jest porada inwestycyjna.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 10:51:02 GMT 1
A lokaty na jaki procent? Na 40%, ale tylko żubrówka Kurwa, ale kac, przydałby się jakiś soczek z rana, niiiiii Co ten Sok mnie tak zlał.
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 10:59:28 GMT 1
Hej Przepraszam za małą aktywność, ale trochę mało się tu dzieje i w sumie nie wiem co mam pisać. Podoba mi się Michał Baron który wyrasta na lidera miasta i stara się rozwiązać zagatkę. Gdybym miała kogoś podejrzewać to Jerzy Bralczyk i Sok wydaja mi się sztuczni i pewnie na nich będę głosować. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało zadawać, postaram się odpowiedzieć jak będę miała więcej czasu. Licze że do tego momentu gra się bardziej rozwinie i będzie już w czym dłubować a może ktoś nowy mi podpadnie
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 11:03:48 GMT 1
No wzięła mnie pod chuja, ni
Aż mi się cieplej na serduszku zrobiło.
Ale faktycznie trza rozruszać trochę inbę, z czystej przyzwoitości, bo na razie to takie gadaj z dupą, to przynajmniej cię osra, a tutaj nic nawet nie cieknie.
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 11:10:14 GMT 1
Niby jesteś, a cię nie ma Oglądałem wczoraj rozgrywki piłki nożnej, to pasja każdego imigranta z Jamajki
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 11:22:57 GMT 1
Baron dlaczego jesteś takim pozerem?
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 11:25:25 GMT 1
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 11:25:57 GMT 1
Kolega widzę w językach oblatany. Tylko czemu od razu tak nerwowo? Kolega widzę w językach oblatany. Tylko czemu od razu tak nerwowo? Bynajmniej nie nerwowo drogi Soku. Wręcz przeciwnie, nuta humoru nikomu z początku nie zaszkodzi. Natomiast projekcja nerwowości zagościła u ciebie. Ciekawe. Bynajmniej nie nerwowo drogi Soku. Wręcz przeciwnie, nuta humoru nikomu z początku nie zaszkodzi. Natomiast projekcja nerwowości zagościła u ciebie. Ciekawe. Hmm nie wiem gdzie dostrzegasz tą projekcje nerwowości, a może stwierdzenie to wynika z lęku przed niewygodnymi pytaniami, które na pewno jeszcze tutaj w Twoim kierunku się pojawią. Dziwna wydaje mi się ta wymiana zdań.... Odpowiedź Jerzego Bralczyka kończąca się na "Ciekawe." to nie jest post na który ja bym odpowiadała. Marcin Sok natomiast poczuł że musi się tłumaczyć.... Dlaczego?
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 12:09:02 GMT 1
Kolega widzę w językach oblatany. Tylko czemu od razu tak nerwowo? Bynajmniej nie nerwowo drogi Soku. Wręcz przeciwnie, nuta humoru nikomu z początku nie zaszkodzi. Natomiast projekcja nerwowości zagościła u ciebie. Ciekawe. Hmm nie wiem gdzie dostrzegasz tą projekcje nerwowości, a może stwierdzenie to wynika z lęku przed niewygodnymi pytaniami, które na pewno jeszcze tutaj w Twoim kierunku się pojawią. Dziwna wydaje mi się ta wymiana zdań.... Odpowiedź Jerzego Bralczyka kończąca się na "Ciekawe." to nie jest post na który ja bym odpowiadała. Marcin Sok natomiast poczuł że musi się tłumaczyć.... Dlaczego? Żebyś mogła się teraz nad tym zastanawiać, jak uważasz, że jestem w mafii to głosuj w linczu. Z mojej strony mogę jedynie zapewnić, że tak oddany głos będzie błędem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 12:37:39 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 12:37:39 GMT 1
Witam wszystkich.Na imię mam Uhtred. Jestem synem Uhtreda, który był synem Uhtreda, którego ojca także zwano Uhtredem.
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 13:07:22 GMT 1
Czyli jesteś niewinny? To muszę to przemyśleć jeszcze raz............
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 13:12:01 GMT 1
A może ten Chińczyk będzie w mafii?
|
|