|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 13:12:35 GMT 1
Witam wszystkich.Na imię mam Uhtred. Jestem synem Uhtreda, który był synem Uhtreda, którego ojca także zwano Uhtredem. A matka to też Uthred?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 13:28:24 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 13:28:24 GMT 1
Hej Przepraszam za małą aktywność, ale trochę mało się tu dzieje i w sumie nie wiem co mam pisać. Podoba mi się Michał Baron który wyrasta na lidera miasta i stara się rozwiązać zagatkę. Gdybym miała kogoś podejrzewać to Jerzy Bralczyk i Sok wydaja mi się sztuczni i pewnie na nich będę głosować. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało zadawać, postaram się odpowiedzieć jak będę miała więcej czasu. Licze że do tego momentu gra się bardziej rozwinie i będzie już w czym dłubować a może ktoś nowy mi podpadnie Ten post mi śmierdzi złoczyńcą tak samo jak odpowiedź na niego.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 13:31:14 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 13:31:14 GMT 1
Witam wszystkich.Na imię mam Uhtred. Jestem synem Uhtreda, który był synem Uhtreda, którego ojca także zwano Uhtredem. A matka to też Uthred? Moja matka zmarła przy porodzie. Ojciec nigdy nie wyjawił jak miała na imię, ale zapewne Utreda
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 13:47:15 GMT 1
Hej Przepraszam za małą aktywność, ale trochę mało się tu dzieje i w sumie nie wiem co mam pisać. Podoba mi się Michał Baron który wyrasta na lidera miasta i stara się rozwiązać zagatkę. Gdybym miała kogoś podejrzewać to Jerzy Bralczyk i Sok wydaja mi się sztuczni i pewnie na nich będę głosować. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało zadawać, postaram się odpowiedzieć jak będę miała więcej czasu. Licze że do tego momentu gra się bardziej rozwinie i będzie już w czym dłubować a może ktoś nowy mi podpadnie Ten post mi śmierdzi złoczyńcą tak samo jak odpowiedź na niego. Co ci w tym poście śmierdzi?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 14:04:48 GMT 1
via mobile
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 14:04:48 GMT 1
Hej Przepraszam za małą aktywność, ale trochę mało się tu dzieje i w sumie nie wiem co mam pisać. Podoba mi się Michał Baron który wyrasta na lidera miasta i stara się rozwiązać zagatkę. Gdybym miała kogoś podejrzewać to Jerzy Bralczyk i Sok wydaja mi się sztuczni i pewnie na nich będę głosować. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało zadawać, postaram się odpowiedzieć jak będę miała więcej czasu. Licze że do tego momentu gra się bardziej rozwinie i będzie już w czym dłubować a może ktoś nowy mi podpadnie Bralczyk bardzo naturalym mężem być się zdaje, niewiasto.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 14:06:44 GMT 1
via mobile
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 14:06:44 GMT 1
Kolega widzę w językach oblatany. Tylko czemu od razu tak nerwowo? Bynajmniej nie nerwowo drogi Soku. Wręcz przeciwnie, nuta humoru nikomu z początku nie zaszkodzi. Natomiast projekcja nerwowości zagościła u ciebie. Ciekawe. Hmm nie wiem gdzie dostrzegasz tą projekcje nerwowości, a może stwierdzenie to wynika z lęku przed niewygodnymi pytaniami, które na pewno jeszcze tutaj w Twoim kierunku się pojawią. Dziwna wydaje mi się ta wymiana zdań.... Odpowiedź Jerzego Bralczyka kończąca się na "Ciekawe." to nie jest post na który ja bym odpowiadała. Marcin Sok natomiast poczuł że musi się tłumaczyć.... Dlaczego? Bo w mafii on jest z czartem Hillem i innym złym duchem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 14:08:14 GMT 1
via mobile
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 14:08:14 GMT 1
Dziwna wydaje mi się ta wymiana zdań.... Odpowiedź Jerzego Bralczyka kończąca się na "Ciekawe." to nie jest post na który ja bym odpowiadała. Marcin Sok natomiast poczuł że musi się tłumaczyć.... Dlaczego? Żebyś mogła się teraz nad tym zastanawiać, jak uważasz, że jestem w mafii to głosuj w linczu. Z mojej strony mogę jedynie zapewnić, że tak oddany głos będzie błędem. Tak uczynię!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 14:11:10 GMT 1
via mobile
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 14:11:10 GMT 1
Hej Przepraszam za małą aktywność, ale trochę mało się tu dzieje i w sumie nie wiem co mam pisać. Podoba mi się Michał Baron który wyrasta na lidera miasta i stara się rozwiązać zagatkę. Gdybym miała kogoś podejrzewać to Jerzy Bralczyk i Sok wydaja mi się sztuczni i pewnie na nich będę głosować. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało zadawać, postaram się odpowiedzieć jak będę miała więcej czasu. Licze że do tego momentu gra się bardziej rozwinie i będzie już w czym dłubować a może ktoś nowy mi podpadnie Ten post mi śmierdzi złoczyńcą tak samo jak odpowiedź na niego. A gdybyś przyrównać miał trinity do deadpoola, demona nieczystego, to jakie wnioski byś powziął?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 14:44:33 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 14:44:33 GMT 1
Ten post mi śmierdzi złoczyńcą tak samo jak odpowiedź na niego. Co ci w tym poście śmierdzi? Zastanawiam się skąd wnioski, że Baron wyrasta na lidera miasta bo ja takiego odczucia nie mam. A i przepraszanie za mała aktywność w pierwszym dniu, gdzie dużo ludzi nic nie napisało jest nie na miejscu.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 14:51:46 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 14:51:46 GMT 1
Ten post mi śmierdzi złoczyńcą tak samo jak odpowiedź na niego. A gdybyś przyrównać miał trinity do deadpoola, demona nieczystego, to jakie wnioski byś powziął? Deadpool nic nie napisał ciekawego, więc ciężko cokolwiek o nim rzec
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 22, 2024 15:54:33 GMT 1
Czemu ten profesor taki pasywno-agresywny? Ciągle szuka dziury w całym. A jeśli już o pasywność chodzi, to otwierając u nas lokatę oferujemy pasywny roczny przychód nawet do 7,5%! Zapraszamy już dziś (oferta ograniczona czasowo, po szczegóły zapraszamy na www.kasastefczyka.pl/klienci-indywidualni/lokaty) Przykład reprezentatywny z dnia 22.03.2024 r. dla Szybka Lokata: Całkowita wartość oprocentowania wynosi 7,5%. Zmienna roczna stopa oprocentowania dla całkowitej wartości procentowej wynosi 0,01% narastajęce co miesiąc od 0,5% aż do maksymalnej wartości 7,5%. Rzeczywista roczna stopa oprocentowania (RRSO): 6,9%. Czas obowiązywania umowy - 2400 miesiący.
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 16:29:39 GMT 1
Cicho tu jak w fińskiej saunie. Chyba nie żałuję, że całe popołudnie spędziłem na surfowaniu na australijskim wybrzeżu.
@skok - popraw mnie, jeśli się mylę, ale myślałem, że szukanie dziury w całym to esencja tej gry przy początkowym braku informacji?
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 16:37:10 GMT 1
Co ci w tym poście śmierdzi? Zastanawiam się skąd wnioski, że Baron wyrasta na lidera miasta bo ja takiego odczucia nie mam. A i przepraszanie za mała aktywność w pierwszym dniu, gdzie dużo ludzi nic nie napisało jest nie na miejscu. Baron na razie zapełnił ponad 1/4 tematu i jakimś cudem jest w tym zero treści. Rozumiem chęć rozkręcenia dyskusji, ale to wygląda jak próba znalezienia followersów wśród nowych na zasadzie "jestem najgłośniejszy i widzisz moją gębę na każdej stronie, więc później będziesz zaczynać czytanie tematu ode mnie".
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 16:39:33 GMT 1
I w ogóle jak to jest, że gramy z graczem bez kreacji (Shadow)? Jakaś luka w regulaminie?
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 16:39:41 GMT 1
Skok - gołodupiec już napisał to co ja chciałem. Szukanie dziury w całym jest sposobem na rozruszanie gry, żebyśmy się nie obudzili o 20:45, że dalej nic nie wiemy.
Baron dziwnie zamilkł, jak tylko zaczęły się wysuwać armaty przeciw niemu.
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 16:43:13 GMT 1
Profesorze, skoro jesteśmy obecni - co sądzisz o Soku?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:43:34 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 16:43:34 GMT 1
Cicho tu jak w fińskiej saunie. Chyba nie żałuję, że całe popołudnie spędziłem na surfowaniu na australijskim wybrzeżu. @skok - popraw mnie, jeśli się mylę, ale myślałem, że szukanie dziury w całym to esencja tej gry przy początkowym braku informacji? Biorąc pod uwagę, że w Melbourne jest teraz środek nocy, a w ciągu dnia miałeś 2 treningi F1 zamykając ogon stawki to coś kręcisz.
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 22, 2024 16:44:00 GMT 1
Skok - gołodupiec już napisał to co ja chciałem. Szukanie dziury w całym jest sposobem na rozruszanie gry, żebyśmy się nie obudzili o 20:45, że dalej nic nie wiemy. Baron dziwnie zamilkł, jak tylko zaczęły się wysuwać armaty przeciw niemu. A można się gdzieś zapisać na warsztaty szukania dziury w całym?
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 16:45:12 GMT 1
Profesorze, skoro jesteśmy obecni - co sądzisz o Soku? Wejście słabe, potem już lepiej. Ja bym go dziś nie ruszał, ale zostawił na obserwacji. Jeśli chłop jest w mafii, to nie wytrzyma tempa, o ile ktoś trzeźwo myślący pozostanie w grze.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 16:46:58 GMT 1
Skok - gołodupiec już napisał to co ja chciałem. Szukanie dziury w całym jest sposobem na rozruszanie gry, żebyśmy się nie obudzili o 20:45, że dalej nic nie wiemy. Baron dziwnie zamilkł, jak tylko zaczęły się wysuwać armaty przeciw niemu. A można się gdzieś zapisać na warsztaty szukania dziury w całym? Ruchy LGBT zyskują na popularności, tam szukaj.
|
|