|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:47:54 GMT 1
via mobile
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 16:47:54 GMT 1
Cicho tu jak w fińskiej saunie. Chyba nie żałuję, że całe popołudnie spędziłem na surfowaniu na australijskim wybrzeżu. @skok - popraw mnie, jeśli się mylę, ale myślałem, że szukanie dziury w całym to esencja tej gry przy początkowym braku informacji? Biorąc pod uwagę, że w Melbourne jest teraz środek nocy, a w ciągu dnia miałeś 2 treningi F1 zamykając ogon stawki to coś kręcisz. www.instagram.com/reel/C4wB1wGIpoT/Widzisz, surfing, 2 treningi - taka adrenalinka, że teraz spać nie mogę!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:48:10 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 16:48:10 GMT 1
Skok - gołodupiec już napisał to co ja chciałem. Szukanie dziury w całym jest sposobem na rozruszanie gry, żebyśmy się nie obudzili o 20:45, że dalej nic nie wiemy. Baron dziwnie zamilkł, jak tylko zaczęły się wysuwać armaty przeciw niemu. A można się gdzieś zapisać na warsztaty szukania dziury w całym? Przypierdalasz się do byle czego i obserwujesz reakcje innych proste jak świński ogon
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 16:48:41 GMT 1
Profesorze, skoro jesteśmy obecni - co sądzisz o Soku? Wejście słabe, potem już lepiej. Ja bym go dziś nie ruszał, ale zostawił na obserwacji. Jeśli chłop jest w mafii, to nie wytrzyma tempa, o ile ktoś trzeźwo myślący pozostanie w grze. W gruncie rzeczy się zgadzam, ale nie widzę tego "potem już lepiej" - dla mnie cały czas dziwnie nerwowy.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 16:51:58 GMT 1
Wejście słabe, potem już lepiej. Ja bym go dziś nie ruszał, ale zostawił na obserwacji. Jeśli chłop jest w mafii, to nie wytrzyma tempa, o ile ktoś trzeźwo myślący pozostanie w grze. W gruncie rzeczy się zgadzam, ale nie widzę tego "potem już lepiej" - dla mnie cały czas dziwnie nerwowy. To zależy, jak interpretować tak szybkie wyoutowanie się z tożsamości lub jej udawanie (tylko po co?). A ty co o nim sądzisz? I co sądzisz o Baronie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:53:54 GMT 1
via mobile
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 16:53:54 GMT 1
Skok - gołodupiec już napisał to co ja chciałem. Szukanie dziury w całym jest sposobem na rozruszanie gry, żebyśmy się nie obudzili o 20:45, że dalej nic nie wiemy. Baron dziwnie zamilkł, jak tylko zaczęły się wysuwać armaty przeciw niemu. Bralczyk zesrany o to, że go wyjebałem z kreacji po godzinie gierki xd Myślałem że ci przejdzie do tego momentu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:54:59 GMT 1
via mobile
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 16:54:59 GMT 1
Oj myślałem że spokojnie się wyniuchamy jako miasto, ale teraz to czekaj tylko, jak do komputera zasiadę.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 16:56:18 GMT 1
Skok - gołodupiec już napisał to co ja chciałem. Szukanie dziury w całym jest sposobem na rozruszanie gry, żebyśmy się nie obudzili o 20:45, że dalej nic nie wiemy. Baron dziwnie zamilkł, jak tylko zaczęły się wysuwać armaty przeciw niemu. Bralczyk zesrany o to, że go wyjebałem z kreacji po godzinie gierki xd Myślałem że ci przejdzie do tego momentu Bynajmniej. Kompletnie źle czytasz moje emocje, a to też mafijny prognostyk. Hmm
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:56:31 GMT 1
via mobile
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 16:56:31 GMT 1
I dawaj w miedzyczasie te armaty, ale armaty-armaty bo jak byłem w temacie to jedno pytanie zadałeś i do nory zmykales
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 16:58:29 GMT 1
via mobile
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 16:58:29 GMT 1
Bralczyk zesrany o to, że go wyjebałem z kreacji po godzinie gierki xd Myślałem że ci przejdzie do tego momentu Bynajmniej. Kompletnie źle czytasz moje emocje, a to też mafijny prognostyk. Hmm Ja w tobie nie widzę żadnych emocji, tylko,wybiorczosc
|
|
|
Rozgrywka
Mar 22, 2024 17:14:07 GMT 1
via mobile
Post by uthredsyn on Mar 22, 2024 17:14:07 GMT 1
Ja bym chciał poznać kto na kogo chce głosować.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:14:53 GMT 1
Dobra jestem
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 17:15:23 GMT 1
W gruncie rzeczy się zgadzam, ale nie widzę tego "potem już lepiej" - dla mnie cały czas dziwnie nerwowy. To zależy, jak interpretować tak szybkie wyoutowanie się z tożsamości lub jej udawanie (tylko po co?). A ty co o nim sądzisz? I co sądzisz o Baronie? Hmmm…
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:15:36 GMT 1
Po pierwsze Bralczyk
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 17:17:23 GMT 1
W gruncie rzeczy się zgadzam, ale nie widzę tego "potem już lepiej" - dla mnie cały czas dziwnie nerwowy. To zależy, jak interpretować tak szybkie wyoutowanie się z tożsamości lub jej udawanie (tylko po co?). A ty co o nim sądzisz? I co sądzisz o Baronie? Z tą nerwowością chodziło mi o jego ostatni post - mam trochę alergię na teksty w stylu "jak chcesz, to na mnie głosuj, ale spudłujesz", zwłaszcza tak wcześnie. A Baron mówiłem, średnio mi się podoba przez to siłowe przejmowanie tematu. Chciałbym usłyszeć co ma na myśli z tą wybiórczością w twoim kontekście, bo to dość gruby zarzut jak na D0 i nikłe ilości materiału.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:18:03 GMT 1
Po drugie nie widzę w temacie szabli, więc bardzo możliwe, że się podkurwiłem niepotrzebnie, a mafia tylko patrzy.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:18:30 GMT 1
Albo może jednak są jakieś szable, co jak widzę po powyższym, ale o tym za chwilę.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 17:20:09 GMT 1
W gruncie rzeczy się zgadzam, ale nie widzę tego "potem już lepiej" - dla mnie cały czas dziwnie nerwowy. To zależy, jak interpretować tak szybkie wyoutowanie się z tożsamości lub jej udawanie (tylko po co?). A ty co o nim sądzisz? I co sądzisz o Baronie? Ciekawy wniosek można wysnuć z tej dyskusji, mam nadzieję, że reszta graczy również zainteresuje się tym wątkiem.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:20:57 GMT 1
Ja bym chciał poznać kto na kogo chce głosować. Moja dobra rada, to żeby nie deklarować głosów, zwłaszcza w sytuacji, gdzie jest tyle milczenia z tak wielu stron, teraz wybierzemy sobie jednego niewinnego, mafia się podczepi bez większego komentarza i chuja będzie wiadomo, a tak to po linczu będzie przynajmniej kogo o co maglować i to jakoś koherentnie zestawiać.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:22:02 GMT 1
Ale róbta co chceta, bo teraz czytam, że nie jestem liderem miasta, i zostałem rzeczywiście wzięty pod chuja.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:24:10 GMT 1
To zależy, jak interpretować tak szybkie wyoutowanie się z tożsamości lub jej udawanie (tylko po co?). A ty co o nim sądzisz? I co sądzisz o Baronie? Z tą nerwowością chodziło mi o jego ostatni post - mam trochę alergię na teksty w stylu "jak chcesz, to na mnie głosuj, ale spudłujesz", zwłaszcza tak wcześnie. A Baron mówiłem, średnio mi się podoba przez to siłowe przejmowanie tematu. Chciałbym usłyszeć co ma na myśli z tą wybiórczością w twoim kontekście, bo to dość gruby zarzut jak na D0 i nikłe ilości materiału. To że zarzut braku obecności wobec jakichś rzekomych armat wobec mnie wyciąga akurat wobec mnie.
|
|