|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 17:24:22 GMT 1
Dużo dymu, a ja dalej nie wiem, czemu jesteś pozerem
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:25:50 GMT 1
Zastanawiam się skąd wnioski, że Baron wyrasta na lidera miasta bo ja takiego odczucia nie mam. A i przepraszanie za mała aktywność w pierwszym dniu, gdzie dużo ludzi nic nie napisało jest nie na miejscu. Baron na razie zapełnił ponad 1/4 tematu i jakimś cudem jest w tym zero treści. Rozumiem chęć rozkręcenia dyskusji, ale to wygląda jak próba znalezienia followersów wśród nowych na zasadzie "jestem najgłośniejszy i widzisz moją gębę na każdej stronie, więc później będziesz zaczynać czytanie tematu ode mnie". Jakich nowych?? Mówimy o edycji zapoznawczej, yeah?
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:28:17 GMT 1
Dużo dymu, a ja dalej nie wiem, czemu jesteś pozerem Masz w sobie choć krztynę dobrej woli? Powiedz mi co masz konkretnie na myśli.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 17:29:41 GMT 1
Dużo dymu, a ja dalej nie wiem, czemu jesteś pozerem Masz w sobie choć krztynę dobrej woli? Powiedz mi co masz konkretnie na myśli. To, że wszystko co robisz jest nastawione na zdobycie pozycji w mieście, a za krzty nie ma tu pracy nad znalezieniem winnych.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:31:58 GMT 1
Jakich winnych ty chcesz tu znaleźć poza wzajemnym słodkim kreacyjnym pierdzeniem w dniu pierwszym?
Zadajesz po jednym pytaniu, nie ciągniesz tego ani razu w żadnek konkretny sposób, nie dzielisz się wnioskami, ale samemu kreujesz się na jakąś szarą eminencję – czy ty czasami nie robisz tego, o co sam mnie posądasz?
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 17:33:05 GMT 1
Jakich winnych ty chcesz tu znaleźć poza wzajemnym słodkim kreacyjnym pierdzeniem w dniu pierwszym? Zadajesz po jednym pytaniu, nie ciągniesz tego ani razu w żadnek konkretny sposób, nie dzielisz się wnioskami, ale samemu kreujesz się na jakąś szarą eminencję – czy ty czasami nie robisz tego, o co sam mnie posądasz? Nie.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:35:31 GMT 1
To mnie uspokoiłeś, prowadź w takim razie.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 17:37:54 GMT 1
Prowadzę, z tylnego fotela, ale prowadzę. Pierwsze uniewinnienia już zostały poczynione. Czekam na twoją pracę. Chcesz zlinczować dzisiaj mafię? Póki co wygląda na to, że nie masz potrzeby znalezienia celu.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:39:05 GMT 1
No w sumie to czekam na lincz.
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 17:40:55 GMT 1
W końcu koniec pracy, zaraz napiszę moje przemyślenia.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 17:41:30 GMT 1
No w sumie to czekam na lincz. A rzucisz jakimkolwiek przemyśleniem o kimkolwiek? Załóżmy że masz wolną rękę w decydowaniu o linczu, to co robisz?
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:44:21 GMT 1
Marcin SokRozmawiajmy. 1. Jaki mindset ci towarzyszył przy pisaniu posta tłumaczącego się już po pierwszym pytaniu czy jesteś w mafii i to z pozycji co byś robił, a czego byś nie robił jako mafioso? 2. Czemu zignorowałeś mój ostatni wczorajszy post w naszej interakcji? I ten dzisiejszy? Specjalnie to zrobiłeś, przeoczyłeś, krył się za tym jakiś zamiar? Jak powinienem to odbierać?
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:44:48 GMT 1
No w sumie to czekam na lincz. A rzucisz jakimkolwiek przemyśleniem o kimkolwiek? Załóżmy że masz wolną rękę w decydowaniu o linczu, to co robisz? Szczerze? Nie wychylam się.
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 17:46:35 GMT 1
Bralczyk, ogólnie podobają mi się Twoje podszczypywania większości ludzi i wyglądają mi miastowo, ale zastanawia mnie dlaczego podszczypywanie Ciebie przez @trinity totalnie zignorowałeś?
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:47:01 GMT 1
Mogę wymienić graczy mniej aktywnych, którzy zlewają mi się w jedną całość, ale kurwa szanujmy się, aż tak mi się nie chce ci imponować, Bralczykopodszywie.
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 17:48:14 GMT 1
@baron, w takim razie jaki jest Twój plan na D1? Uthred chciał poznać typy, ale mówisz że to zła opcja i wolisz duży rozrzut, gdzie mafii łatwo będzie przechylić strony?
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:50:05 GMT 1
Nie chcę też pierwszego dnia cisnąć po graczach jakkolwiek aktywnych, poniekąd chwaląc siedzienie cichutko na dupie. Wyjątkiem jesteś ty, Brandi xd
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 17:50:09 GMT 1
Bralczyk, ogólnie podobają mi się Twoje podszczypywania większości ludzi i wyglądają mi miastowo, ale zastanawia mnie dlaczego podszczypywanie Ciebie przez @trinity totalnie zignorowałeś? Masz plusa za spostrzegawczość. Ten post był tak mięsny, że postanowiłem zachować przemyślenia z niego dla siebie (póki co).
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 17:50:43 GMT 1
Moje zdanie już znacie Piszę tego posta na stronie 5 nie czytająć Co dalej. Rzeczywiście Michał Baron oszukał mnie z tą pozorowaną aktywnością. Może być w mafii Bardzo dobrze gra Złoty Człowiek jest z niego całkiem sprawny detektyw
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:52:08 GMT 1
@baron, w takim razie jaki jest Twój plan na D1? Uthred chciał poznać typy, ale mówisz że to zła opcja i wolisz duży rozrzut, gdzie mafii łatwo będzie przechylić strony? Ale czekaj, ty mi teraz ładujesz myślenie pod z góry przyjętą tezę? Ja powiedziełem – i nie dam sobie wsadzić w usta nic innego – że jeśli zrobi się dzisiaj nagonka na niewinnego poprzez deklarację głosów, to mafia będzie mogła a) zlinczować tego niewinnego b) strategicznie ustawić się w dzisiejszym linczu długoterminowo
|
|