|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 15:23:03 GMT 1
A może w mafii jest ktoś z super pozycją i trudno im mordować. W sumie, dlaczego Pierluigi nie zginął w mordzie?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 15:26:34 GMT 1
A może w mafii jest ktoś z super pozycją i trudno im mordować. Kto ma super pozycję twoim zdaniem? Moim zdaniem najlepszą ma Paczul. Potem jest kilka nicków mniej więcej równo. A no i Rolny Davids no ale to wiadomo, że wypada z równania. Nie wymienił Pierluigiego. Ja bym walił w najgroźniejszych, a nuż będzie bliźniak, a jak jest w zagrożonych linczem, to pewnie i tak wyskoczy z rolą i się go zamorduje. No to mam inną teorię jeszcze, Judasz zginął, bo zasugerował, że mu się nie podoba Pierluigi i ten, jak to ma w zwyczaju, szybko wyeliminował zagrożenie: Arkadiusz Klimek - raczej niewinnie, tym bardziej przy winie PMS Arsene Wenger - chuj wie, szara strefa, możliwa mafia Byron Moreno - daje miastowe wajby, ale może być jakimś tam plottwistem dembele - nie ufam chujkowi, moim zdaniem wygodna gra z poziomu mafii Edgar Davids - niewinny hehe Gruby na bramce - niewinny Judasz - niewinny paczul - niewinny będzie po tym co wyczyniał PMS Pepe Pan Dziobak - chuj go wie, jak będzie źle szło a nie zmieni postawy trzeba będzie sprawdzić Pierluigi - wolę nie zaczynać gównoburzy
Piłka - niewinny Polska Myśl Szkoleniowa - wiadomo Ryszard Forbrich - no niewinnie wygląda var - biorąc pod uwagę wszystkich powyższych bardziej winny niż niewinny biorę pod uwagę poprawkę na ostatnią edycję, gdzie jeden winny w odpowiednim momencie podpiął się pod mój pociąg i dlatego był nie do zlinczowania, a drugi wlazł w rozgrywkę z opóźnieniem, dlatego trzeba być czujnym, ale taką mniej więcej mam na teraz mapę gierki.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 15:27:57 GMT 1
Ginęli wszyscy, którzy podejrzewali Pierluigiego, a mnie uniewinniali, a jakoś to ja byłem głównym podejrzanym. I jeszcze trzymali przy życiu Davidsa, który mnie nienawidził.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 15:28:36 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 15:28:36 GMT 1
ja nie miałem super pozycji do momentu jak wszyscy zaczęli mnie słusznie uniewinniać
a traktowanie wpisu Judasza jako ataku to XD
ja to, uważam słusznie, odebrałem jako kolejna personalna przypierdolkę do stylu gry
i jestem przekonany że właśnie taką była
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 15:29:32 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 15:29:32 GMT 1
ja też powinienem cię znienawidzić za to co teraz pierdolisz pod tezę, ale już trudno
sam sobie tego nagotowałem mimo iż nie musiałem
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 15:55:07 GMT 1
Nie znam tożsamości Klimka, wolałbym żeby zaczął grać. Pepego to, że chciał dać głowę za Dembele w tamtym momencie czytam bardziej jako winne niż niewinne, no bo skąd on mógł tak mocno wiedzieć, że Dembele będzie niewinny? Więc widzę dwa warianty, sprawdzamy w glonach albo sprawdzamy któregoś z grona Var/Byron. Sam pisałeś przecież po jego wallpoście, że będzie niewinny, czyż nie? No tak, ale głowy bym za niego nie dał. nie wiem trochę mi się nie chce zastanawiać i nie ukrywam że optymalizując to sobie najwygodniejszą droga byłoby zlinczować Pepe bo i tak prędzej czy później trzeba będzie to zrobić chyba i zobaczyć co tam popiszesz w bezpośredniej konfrontacji z Byronem nie ukrywam że mi też Piłka zaplusowała, postawa, nie wpisami, wpisy są częściowo żenujące więc chyba w gruncie rzeczy nie mam tu za dużego pola manewru najmniej na grę dalej zasługuje Byron potem Pepes w obu przypadkach nie znaczy to że jednocześnie są w mafii aczkolwiek zawieszenie niewiary będzie wyższe u Pepesa a Ty Wengerku jesteś nadal przezroczysty zgadzam się z Davidsem, że emocjonalnie nie trafiasz w oczekiwania czy będąc w mafii trafiałbyś? E: Davids szef Ja nie wierzę w uniwersum w którym ani Byron ani piłka nie będą w mafii Pepe może być Jak po nich się gra nie skończy to i tak kończymy z meczowka Klimek/gruby Wenger pierluigi Więc się weźcie za ruchy najmniej na grę dalej zasługuje Byron potem Pepes w obu przypadkach nie znaczy to że jednocześnie są w mafii aczkolwiek zawieszenie niewiary będzie wyższe u Pepesa a Ty Wengerku jesteś nadal przezroczysty zgadzam się z Davidsem, że emocjonalnie nie trafiasz w oczekiwania czy będąc w mafii trafiałbyś? E: Davids szef Nie wiem, grałeś ze mną w mafii i przeciwko. Samemu sobie zadaj to pytanie. Ja uważam, że gram niewinnie tylko też nie szałowo. Uważam, że dziwne by było, żeby Piłka była w mafii z Moreno bo by zbyt otwarcie na wzajemne wspieranie się grali. Chodźcie w tego pepe dzisiaj, i tak jest useless, a trochę mi szkoda tego Byrona tera, chociaż to perfidne ate Pepe Pan Dziobak Chciałbym żebyś tu przyszedł i się wypowiedział co sądzisz o gierce. Pepe Pan Dziobak Chciałbym żebyś tu przyszedł i się wypowiedział co sądzisz o gierce. Jak wam mogę pomóc w niespuszczeniu mi dzisiaj wpierdolu? Byron Moreno oczywiście rozegrał przed chwilą szopkę, to żadne prawdziwe emocje nie są i nawet nie mówię to w kontekście przynależnościowym. To zły aktor jest. A przepraszam, teraz widzę, że się wypisał z postów, to pardon, nie zrobiłem tego specjalnie. Przy założeniu winy jesteśmy zadowoleni, nieważne kto wyleci. Jak ma wylecieć niewinny, no to niewinny Moreno bardziej popycha grę do przodu niż niewinny Pepe. No ale z drugiej strony jak jesteśmy zdecydowani, że Pepe i tak, i tak ma wylecieć a Moreno nie koniecznie to lepiej Pepego dziś. Najlepiej niech Pepe się wypowie. Nie chcę kopać leżącego hehe Przy założeniu winy jesteśmy zadowoleni, nieważne kto wyleci. Jak ma wylecieć niewinny, no to niewinny Moreno bardziej popycha grę do przodu niż niewinny Pepe. No ale z drugiej strony jak jesteśmy zdecydowani, że Pepe i tak, i tak ma wylecieć a Moreno nie koniecznie to lepiej Pepego dziś. Najlepiej niech Pepe się wypowie. Według mnie Morenka na czuja może być winny, więc źle bym wam radził jakbym powiedział, że macie linczować mnie 100% niewinnego No ale jak chcecie sobie poszprechać no to ta, jest on pewnie tą lepszą opcją. A czemu nie atakowałeś go tak zanim Var wyszedł jako rolny? Mogę wam jedynie obiecać jedno z ręką na sercu – przy takiej grze jako mafioso, to bym Entouarage prosił po gierce żeby zakrył tożsamość obok mojej kreacji. A czemu nie atakowałeś go tak zanim Var wyszedł jako rolny? Możesz też zapytać czemu nie robiłem tego wcześniej, jak siedziałem na plecach Dembeloza, mojego brata z Afrika, i tych niespójności się pewnie sporo więcej znajdzie, no ale widzisz, Usmana też tak wczoraj punktowaliście, ale jego przynależność pozostawała taka sama. To nie gra na to kto jest bardziej logiczny, chłopcy!! A czemu akurat wtedy nie? W sumie nie wiem czemu miałbym, either way byłem u cioci po kościele zacieśniać więzi rodzinne, nie było mnie przy kompie wtedy. Ale w sumie tak teraz myślę, jakby ta Morenka wyszła niewinna, to wy pewnie w konsekwencji tego mnie chcecie szlastać, nie? To może być tragiczna kolejka drodzy państwo, więcej wam o tym powiem wieczorem. Piłka we powiedz co w świetle varowskiej niewinności sądzisz o Byronie I co myślisz o Pepe O Byronie napisałem przed chwilą, że na instynkt czuję jego niewinność i rozumiem frustrację, ale to samo kiedyś miałem wobec mafiozy, więc jestem ostrożniejszy. Natomiast no nie da się ukryć, że ja nie chcę go dziś linczować, wierzę w swoją czutkę i wolę wywalić Pepe albo Klimka, zwłaszcza jak wiemy, że ten drugi nie jest bliźniakiem, o co go z taką grą trochę podejrzewałem. Jeszcze niedawno myślałem, że Pepe będzie niewinny, Klimek to bliźniak, a mafia to VAR z kimś, może z Wengerem, może nawet z Tobą. No ale wychodzi na to, że Klimek to nie bliźniak a VAR nie jest w mafii. W takiej sytuacji mafia musi siedzieć w gronie: Pepe Klimek Byron Gruby Pierluigi Wenger No tylko Gruby gra dla mnie teraz turbo niewinnie i absolutnie go odrzucam, więc zostają 2 mafie w gronie Pepe/Klimek/Byron/Wenger/Pierluigi. Tylko tak jak pisałem, ja temu Byronowi jakoś ufam, nawet wbrew rozsądkowi, więc go na obecną chwilę odrzucam i staram się zobaczyć, czy mafia bez niego ma sens. Uważam, że 2 bezrolne niewinne glony to za dużo, uważam też, że mafia w składzie Wenger-Pierluigi miałaby możliwość wyratowania PMSa, więc taki skład odrzucam. Czyli zostają składy: Pepe-Klimek Wenger-Klimek Pierluigi-Klimek Pepe-Wenger Pepe-Pierluigi Dla mnie Ty grasz najlepiej z tego grona i choć widzę parę zgrzytów, to i tak na tę chwilę przyjmuję, że są bardziej prawdopodobne składy mafii. Ale w osobnym poście postaram się spisać to, co mi nie daje spokoju. Ale wracając, po odrzuceniu też Ciebie zostają takie składy: Pepe-Klimek Wenger-Klimek Pepe-Wenger Ta wczorajsza postawa Pepe przed linczem na Dembele wydała mi się całkiem szczera, więc nie umiem powiedzieć o nim, że to na 100% mafia i chyba z grona glonów bym walnął w Klimka. Gra Pepe wydaje mi się pogodzona z tym, że poleci prędzej czy później, a wczoraj wjechał z czymś, co dla mafiozy jest kontrintuicyjne i ryzykowne, jakby prosił się o to, żeby wylecieć szybciej, a to by mogło uratować Dembele i przekierować rozgrywkę na inne tory, moim zdaniem tylko doświadczony mafiozo z jajami by tak zagrał. Czy Pepe na takiego wygląda? Mogę wam jedynie obiecać jedno z ręką na sercu – przy takiej grze jako mafioso, to bym Entouarage prosił po gierce żeby zakrył tożsamość obok mojej kreacji. A w mieście to już tak można? No jakąś mniejszą odpowiedzialność czuję, co ci poradzę. Nie gram też tak każdej giery, żeby nie było, ale jakieś takie nastawienie mi się wylosowało. Ten Pepe będzie niewinny, mnie kupił szczerością. Jak ktoś ma do mnie jakieś pytania, to śmiało. Ja bym na dziś proponował Klimka. No Klimek trochę jakby na sztuczki grał, ale musiałby być w mafii z kimś komu się opłacało mordować Fryzjera i Judasza pomimo, że ci uniewinniali Klimka. A Klimek faktycznie jak na Glona podejrzanie poinformowany i stanowczy. Ja nie mam pojęcia kto to jest w przeciwieństwie do was. Edit: A Pepe musiałby być w mafii z kimś kto dojedzie bez niego. Nie wiem z Grubym xd? Kto jeszcze taki jest że byłaby spora szansa. Colina jakby go dziś poświęcił? A co mamy na Klimka poza tym że Pepe gra niewinnie (rzekomo)? Obaj prezentują godną podziwu bezczelność jeżeli którykolwiek z nich jest w mafii
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 15:57:29 GMT 1
Pepe pod kątem trudności gierki ma poziom wyżej. Jego kontrola threadu jest niebywała jeśli spojrzymy na to postfactum. Na początku się mówiło, że może Klimek nie, ale Pepe pod ruszt tak? No chłopa kule nie imały. Sprawdziłem to z Dembele jeszcze raz, no i faktycznie, chłop tam nie miał szansy polecieć, równie dobrze mógłby napisać, że w mafii jest. Jego słowa, że lepiej on niż Dembele nie mialy żadnego impactu. Nie wiem kto to jest, ale w endgame jest inną postacią niż wcześniej, a mimo tego wymyka się imo za każdym razem. Musiałby grać wybitnie, musiałby grać zajebiście, to jest spokojnie gra na 9/10 w mafii, ale NIE WIEM KTO TAM SIEDZI. Dlaczego miałbym ci nie wierzyć, Pierluigi?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 16:20:45 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:20:45 GMT 1
bo jestem zajebistym mafiozą
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 16:21:29 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:21:29 GMT 1
natomiast w takich momentach polecam się odwołać do wszystkich moich momentów słabości, które generalnie, pojawiają się tylko jak - no kurwa - jestem w mieście
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 16:24:12 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:24:12 GMT 1
jakbym zagrał tak brudna gierkę w mafii to bym był sobą zachwycony
natomiast zupełnie nie odpowiada mi to, że ja teraz się przed tobą tłumacze i w gruncie rzeczy w pizdzie to już mam naprawdę
bo oczywistym powinien być fakt że dopuściłem do tego tylko dlatego że uważam że Pepe jest w mafii
w każdym innym przypadku bym cię właśnie włóczył końmi
więc przestań mnie wkurwiać i jak mnie masz za mafię to głosuj
a jak nie to idźmy po zwycięstwo
jak będziesz w mafii to i tak wina Grubego xd
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 16:29:40 GMT 1
jakbym zagrał tak brudna gierkę w mafii to bym był sobą zachwycony natomiast zupełnie nie odpowiada mi to, że ja teraz się przed tobą tłumacze i w gruncie rzeczy w pizdzie to już mam naprawdę bo oczywistym powinien być fakt że dopuściłem do tego tylko dlatego że uważam że Pepe jest w mafii w każdym innym przypadku bym cię właśnie włóczył końmiwięc przestań mnie wkurwiać i jak mnie masz za mafię to głosuj a jak nie to idźmy po zwycięstwo jak będziesz w mafii to i tak wina Grubego xd Zagłosowałeś, bo poczułeś się przeze mnie wdeptany w ziemię, zanim jeszcze cokolwiek zrobiłem. Wszedłeś w dialog tylko z Pepe, bo uznałeś, że tak będzie łatwiej.
Pepe, wg ciebie, grał wspaniałą, trudną grę. Ty próbowałeś wepchnąć Byrona przed Wengera. No, Pepe, daj coś od siebie.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:32:03 GMT 1
XD
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:33:44 GMT 1
gruby skurwysynie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:34:42 GMT 1
następnym razem jak ci znowu do łba przyjdą takie szarady to idź się przewietrz i pierdolnij się w łeb o słup na ulicy bo potem ja to muszę czytać
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:36:56 GMT 1
idę se pograć w elden ring
powodzonka klimas
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 16:37:24 GMT 1
Samo to jak się w nocy pogrążał Pepe, mając po swojej stronie 2 gości do pomocy. To jest "brudniejsze" od wszystkiego, co ty zrobiłeś przez całą edycję.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 16:38:36 GMT 1
Zagłosuję chyba gdzieś o 19.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 16:39:00 GMT 1
Dla mnie sprawa jest prosta – Pierluigi nie jest głupi, a takiego udaje i to niezwykle uparcie, oczywiście zachowując swoją buńczuczność, żeby czasem go ktoś z nikim innym nie pomylił. Po licznych próbach tłumaczenia dalej nie zdawał się czemu nie mogę być hydrą, argumentami dla niego jest to, że dałem sobie awatar Pepe i dziobiącego Suareza żeby mi do nazwy i do konwencji edycji pasowało. Udaje że nie rozumie, że śląc na mnie głos ja jestem nagle jakąś chorągiewą, będąc przekonanym o jego winie, mimo moich nocnych armat i mimo tego, że ja kurwa nie mam opcji zakładać już czegokolwiek innego – Klimek miałby zagłosować na siebie samego razem ze mną?
Upewnia mnie jeszcze w tym wszystkim to, że Klimek gra teraz decidera i rozkopuje, kiedy w mafii wystarczyłoby, żeby przybił na mnie bądź na Colinie głos. To się zwyczajnie matematycznie nie zgrywa. Chyba że jest socjopatą.
Colina w mieście mógłby sądzić że jestem w mafii, być może, ale nie stosowałby do tego tak głupich narracji.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 16:42:29 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:42:29 GMT 1
to jest tą hydrą jednak na sto procent?
no moim zdaniem w nocy było to słabsze wydanie Pepe które leciało na farmazonie przez większość edycji
rano grał ten typ co jest bardziej merytoryczny
ten pierwszy się bał jakiejkolwiek decyzji zanim drugi przylazł
oczywiście że jest brudniejsze, bo jest mafijne XD
ja nie musiałbym robić żadnych jasełek w mafii, Pepe musi odpierdalać szajs, teraz już musiał tylko pod Ciebie
ja wiem że się dobrze bawisz, ale weź pod uwagę mój stan psychiczny związany z tym że głosując oddałem Ci decyzyjność i nie wkurwiaj mnie głupim pierdoleniem, chociaż tyle możesz zrobić
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 16:45:14 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 16:45:14 GMT 1
Dla mnie sprawa jest prosta – Pierluigi nie jest głupi, a takiego udaje i to niezwykle uparcie, oczywiście zachowując swoją buńczuczność, żeby czasem go ktoś z nikim innym nie pomylił. Po licznych próbach tłumaczenia dalej nie zdawał się czemu nie mogę być hydrą, argumentami dla niego jest to, że dałem sobie awatar Pepe i dziobiącego Suareza żeby mi do nazwy i do konwencji edycji pasowało. Udaje że nie rozumie, że śląc na mnie głos ja jestem nagle jakąś chorągiewą, będąc przekonanym o jego winie, mimo moich nocnych armat i mimo tego, że ja kurwa nie mam opcji zakładać już czegokolwiek innego – Klimek miałby zagłosować na siebie samego razem ze mną? Upewnia mnie jeszcze w tym wszystkim to, że Klimek gra teraz decidera i rozkopuje, kiedy w mafii wystarczyłoby, żeby przybił na mnie bądź na Colinie głos. To się zwyczajnie matematycznie nie zgrywa. Chyba że jest socjopatą. Colina w mieście mógłby sądzić że jestem w mafii, być może, ale nie stosowałby do tego tak głupich narracji. nom, ale pytanie było jak się Klimek dopiero pojawił poza tym do tej pory grałeś jego znawcę, a teraz wydaje Ci się że jakby był w mafii to by nie grał tego koncertu do 21? bo ja jestem pewien że by grał dla samej zabawy to mam głupi argument że jesteś w mafii czy jak wczoraj wieczorem nie dziwisz mi się że zmieniłem zdanie? XD
|
|