|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 17:42:01 GMT 1
A analizowałem sobie teraz relacje pary Bobo-Kmicic. Co ciekawe nie napisali o sobie bezpośrednio ani razu. Kłamstwo! Kłopoty, kłopoty przyszłego mistrza świata A tak poza tym witam po dłuższej nieobecności i na wejściu chciałbym poprosić miasto o kolektywne pierdolnięcie się w łeb za te głosy na mnie. Dziękuję.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:42:22 GMT 1
spokojnie, właśnie mamy zamiar to zrobić
edit to do Agniechy oczywiście
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:42:57 GMT 1
No właśnie nie ma żadnych wniosków poza tym xD Oni dla siebie w temacie nie istnieją. Czyli sugerujesz, ze jeśli Bobo czerwony, to trzeba atakowac Kmicica? Tak, przy odwróconej kolejności również. Mógłby się uaktywnić Komitet Obrony Remisów w tym przypadku.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:43:33 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:43:33 GMT 1
w ogóle obczajcie to: lincz 1, tuż przed 21, sytuacja arcystykowa, padnie Kukuczka lub nagle wrzucony Kandydat. co robi Sznudzian? "ej chłopaki, zagłosujmy w Marlowe'a, póki jest czas" xD godzina 20:58, rozkład głosów: Kukuczka - 6, Kandydat - 7, co robi Sznudzian - głos w Marlowe'a XDDDDD macie swojego lidera i najlepszego gracza w stawce, kurwa Widzisz, to jest mój problem z Tobą - dywersyfikacja zaufania. Też analizowałem to głosowanie, zresztą ktoś tam zrobił zajebista rozpiskę i jest jeszcze jedna osoba, która pominąłeś, a zrobiła to samo o 20:59 - Szyfrant Zielonka, dlaczego o nim nie napisałeś?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:44:38 GMT 1
w ogóle obczajcie to: lincz 1, tuż przed 21, sytuacja arcystykowa, padnie Kukuczka lub nagle wrzucony Kandydat. co robi Sznudzian? "ej chłopaki, zagłosujmy w Marlowe'a, póki jest czas" xD godzina 20:58, rozkład głosów: Kukuczka - 6, Kandydat - 7, co robi Sznudzian - głos w Marlowe'a XDDDDD macie swojego lidera i najlepszego gracza w stawce, kurwa Widzisz, to jest mój problem z Tobą - dywersyfikacja zaufania. Też analizowałem to głosowanie, zresztą ktoś tam zrobił zajebista rozpiskę i jest jeszcze jedna osoba, która pominąłeś, a zrobiła to samo o 20:59 - Szyfrant Zielonka, dlaczego o nim nie napisałeś? a bo to miała być niespodzianka
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:45:51 GMT 1
generalnie dzisiaj z Szyfranta Zielonki zrobił się Szyfrant Czerwona Podpinka
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:48:45 GMT 1
Philip Marlowe [9] – Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka, Sznudzian Jerzy Kukuczka [9] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic, Shepard, Agnieszka Osiecka szostybekart [1] – Luka Modric to teraz zagadka matematyczna: ilu mafiozów jest podpiętych pod Marlowe'a? na pewno dwójka, może trójka, ale jest jakaś tam szansa, że dwójka poszła w Kukuczkę, bo remis i tak ich satysfakcjonował, a Modric został z głosem z pizdy przy Marlowie zostali Durda, Bobo, Pikachu, Akwarelista, ja, Szyfrant oraz Sznudzian. Kukuczka winny, więc został minimum jeden, może dwoje, trójka to absolutny max. myślę, że linczowanie Pikachu, Sznudziana, mnie, raczej również Akwarelisty można wsadzić między bajki. Szyfranta mam za niewinnego, raczej u niemałej ilości osób nie jest pośród podejrzanych z tego, co zrozumiałem, ale jest to jakaś opcja. czyli pozostaje trójka Durda, Bobo, Szyfrant kto z tej trójki jest najbardziej podejrzany i dlaczego Durda? liczyłem, że ktoś zainteresuje się właśnie Szyfrantem, którego podstawiałem jako niewinnego, bo nagonka na Bobo jest aż nazbyt oczywiście ustawiona. a tu oczywiście cisza zarówno odnośnie Durdy jak i Szyfranta, co mnie absolutnie nie zdziwiło.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:50:32 GMT 1
A analizowałem sobie teraz relacje pary Bobo-Kmicic. Co ciekawe nie napisali o sobie bezpośrednio ani razu. Kłamstwo! Kłopoty, kłopoty przyszłego mistrza świata A tak poza tym witam po dłuższej nieobecności i na wejściu chciałbym poprosić miasto o kolektywne pierdolnięcie się w łeb za te głosy na mnie. Dziękuję. Wskaż post, w którym bezpośrednio napisał coś o użytkowniku Kmicic. Wpisywanie go w kilku osobowe grono (ten albo ten albo ten) się nie liczy.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 17:50:39 GMT 1
A co Ty na to, że przy takiej sytuacji mafiozi się boją być decyzyjni i wolą zwlekać z podjęciem decyzji, żeby nie narazić się na gniew miasta? Mówię tu o Osieckiej i Marianie, których deklaracje były punktami zapalnymi do linczu na Kandydacie. Oczywiście Durda do spółki ze Statystycznym go zorganizowali, ale właśnie Marian i Osiecka przez swoje deklaracje w ważnych momentach byli przez to na świeczniku. Mafiozi dużo rozkminiaja, co robić, oni byli szybcy. Np. Bobo jako ostatni to przyklepał i jeszcze się tłumaczył, że hehe komucha do grobu pośle. jako ostatni przyklepał to Sznudzian badumtss No ok, Bobo przyklepał to, gdy światła reflektorów wskazywały na naganiającego Durdę, na pierwszego wajchowego Mariana i drugą wajchową Osiecką. Chodzi mi o to, że Osiecka i Marian oddali w tej kwestii najistotniejsze głosy, a Bobo równie dobrze mógł nie głosować. A jako że oddali najistotniejsze głosy, to są na świeczniku w analizie tego głosowania. Mafia raczej się boi tak wychylać.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:50:58 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:50:58 GMT 1
Nie zmienia to faktu, że dzisiaj linczowalibyśmy trzeciego mafiozę. W sensie jakby pomysłem mafii było walenie w siebie ze wszystkich sił, a potem zostawienie Ciebie przy życiu, jako last man standing? No spoko, z chaosem jaki wprowadzasz pewnie udałoby Ci się doprowadzić do remisu przy trzech żyjących graczach. Ja nie wiem kiedy trollujesz, a kiedy nie, bardzo bym chciał, żebyś zaczął stosować jakieś oznaczenia.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:53:11 GMT 1
w ogóle obczajcie to: lincz 1, tuż przed 21, sytuacja arcystykowa, padnie Kukuczka lub nagle wrzucony Kandydat. co robi Sznudzian? "ej chłopaki, zagłosujmy w Marlowe'a, póki jest czas" xD godzina 20:58, rozkład głosów: Kukuczka - 6, Kandydat - 7, co robi Sznudzian - głos w Marlowe'a XDDDDD macie swojego lidera i najlepszego gracza w stawce, kurwa Widzisz, to jest mój problem z Tobą - dywersyfikacja zaufania. Też analizowałem to głosowanie, zresztą ktoś tam zrobił zajebista rozpiskę i jest jeszcze jedna osoba, która pominąłeś, a zrobiła to samo o 20:59 - Szyfrant Zielonka, dlaczego o nim nie napisałeś? w ogóle co sądzisz o tym? Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Osiecka stwierdziła, że na bank (99%) musiała tu być mafia, więc na pewno jest to Leclerc xD sam jak uważasz, jest tu jakaś mafia, jeśli tak to kto najprawdpodobniejszy? i czy celowałbyś w taką osobę już jutro lub nawet dzisiaj?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 17:53:50 GMT 1
Kłamstwo! Kłopoty, kłopoty przyszłego mistrza świata A tak poza tym witam po dłuższej nieobecności i na wejściu chciałbym poprosić miasto o kolektywne pierdolnięcie się w łeb za te głosy na mnie. Dziękuję. Wskaż post, w którym bezpośrednio napisał coś o użytkowniku Kmicic. Wpisywanie go w kilku osobowe grono (ten albo ten albo ten) się nie liczy. Nie zmienia się zasad gry w jej trakcie kolego - albo pisałem, albo nie. Mnie twoja wypowiedź np. pachnie CO NAJWYŻEJ pobieżnym przejrzeniem postów, a nie wnikliwą analizą, która zasługuje na podzielenie się ze światem.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 17:55:19 GMT 1
Bobo, Leclerc w mafii?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:56:12 GMT 1
Wskaż post, w którym bezpośrednio napisał coś o użytkowniku Kmicic. Wpisywanie go w kilku osobowe grono (ten albo ten albo ten) się nie liczy. Nie zmienia się zasad gry w jej trakcie kolego - albo pisałem, albo nie. Mnie twoja wypowiedź np. pachnie CO NAJWYŻEJ pobieżnym przejrzeniem postów, a nie wnikliwą analizą, która zasługuje na podzielenie się ze światem. no bo Leclerc gra na takiej miastowej wyjebce, w każdej edycji są tacy goście, co zrobisz jak nic nie zrobisz. ja napierdalam postami jak z kałach i to też jest złe, za co przepraszam. on sobie czyta rozgrywkę i jak stwierdzi, że coś warto napisać to to napisze - tak też można. jak dla mnie on pisze z sensem i na luzaku, za to mam go jak najbardziej za miastowego.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:57:07 GMT 1
Wskaż post, w którym bezpośrednio napisał coś o użytkowniku Kmicic. Wpisywanie go w kilku osobowe grono (ten albo ten albo ten) się nie liczy. Nie zmienia się zasad gry w jej trakcie kolego - albo pisałem, albo nie. Mnie twoja wypowiedź np. pachnie CO NAJWYŻEJ pobieżnym przejrzeniem postów, a nie wnikliwą analizą, która zasługuje na podzielenie się ze światem. Masz rację i to była co najwyżej analizka niż analiza (sam nigdzie nie napisałem, że to była wnikliwa analiza, manipuluj dalej), Od początku pisałem, że między wami nie ma BEZSPOŚREDNIEGO kontaktu.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:58:08 GMT 1
Ale sie jeblem, wiadomo, 15 may (ta ostatnia data)
Rozstaw aktywności Bobo
Ktoś ma jakieś uwagi? hmm
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 17:59:10 GMT 1
Też mi się go zdarzyło wymienić, więc zdecydowanie nie wykluczam. Problem z tymi typami typu Leclerc, czy właśnie kmicic jest taki, że napiszą te dwa posty dziennie, z których po kilku dniach ciężko coś wyciągnąć i można się dopierdalać do takich rzeczy, jak ja przed chwilą, czy do dzisiejszych bąków kmicica. Modrić np. w ogóle zniknął od wczorajszych podejrzeń - czy to też nie jest śmierdzące? A może po prostu wyłożył na tę grę chuja, skoro i tak nic nie dawał swoimi postami. Założę się, że taki konsultant miał w dniu zerowym więcej postów sam, niż ta trójka razem XD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 17:59:47 GMT 1
Ja po ataku Leclerca zacząłem dopuszczać możliwość braku winy Bobo, i chyba zmienię głos na kogoś innego, dlatego pytam się Boba, czy uważa, że Leclerc w mafii? Jak sądzisz Bobo?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 18:00:24 GMT 1
Ok, już odpowiedział. To był trolling Bękarcie, jeśli chcesz, żebym oznaczał.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 18:00:33 GMT 1
Rozstaw aktywności Bobo
Ktoś ma jakieś uwagi? hmm
może taką, że rozkładem aktywności można sobie podetrzeć dupę? wszedł raz na telefon, ktoś coś o nim wspomniał, więc odpowiedział lub sam coś zobaczył i o tym napisał, co to za powód do czegokolwiek?
|
|