|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 18:56:17 GMT 1
Co do zasady nie radzę odpowiadać na analizy i zarzuty Kandydata, bo są to zarzuty
a) pisane przez człowieka naćpanego b) pisane przez mafiozę c) pisane w innym celu
Na pewno nie jest to rzetelne szukanie mafii
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 18:56:32 GMT 1
Tfu, Konsultanta
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 18:56:44 GMT 1
Osiecka, czy ty mnie właśnie zaatakowałaś, bo ja cię atakuję? xDDDD
hipokryzja level hard
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 18:57:25 GMT 1
Konsultancie, tłumacz się, czemu zarzucasz Agnieszce, że ta uniewinnia Kmicica, skoro tego nie zrobiła?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 18:57:37 GMT 1
Philip Marlowe [9] – Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka, Sznudzian Jerzy Kukuczka [9] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic, Shepard, Agnieszka Osiecka szostybekart [1] – Luka Modric to teraz zagadka matematyczna: ilu mafiozów jest podpiętych pod Marlowe'a? na pewno dwójka, może trójka, ale jest jakaś tam szansa, że dwójka poszła w Kukuczkę, bo remis i tak ich satysfakcjonował, a Modric został z głosem z pizdy przy Marlowie zostali Durda, Bobo, Pikachu, Akwarelista, ja, Szyfrant oraz Sznudzian. Kukuczka winny, więc został minimum jeden, może dwoje, trójka to absolutny max. myślę, że linczowanie Pikachu, Sznudziana, mnie, raczej również Akwarelisty można wsadzić między bajki. Szyfranta mam za niewinnego, raczej u niemałej ilości osób nie jest pośród podejrzanych z tego, co zrozumiałem, ale jest to jakaś opcja. czyli pozostaje trójka Durda, Bobo, Szyfrant kto z tej trójki jest najbardziej podejrzany i dlaczego Durda? liczyłem, że ktoś zainteresuje się właśnie Szyfrantem, którego podstawiałem jako niewinnego, bo nagonka na Bobo jest aż nazbyt oczywiście ustawiona. a tu oczywiście cisza zarówno odnośnie Durdy jak i Szyfranta, co mnie absolutnie nie zdziwiło. Dlaczego nagonka na Bobo jest ustawiona? Masz pewność do jego niewinności? Akurat teraz sytuacja jest dość podobna do G1 i pewnie też będę zwlekał z głosem, bo zwyczajnie nie dam sobie ręki uciąć, że ktokolwiek kogo dzisiaj wymieniłem jako potencjalny mafioza, będzie w tej mafii. Może nastąpić po prostu ludzki błąd i mam za mafią kogoś, kto jest w mieście, ale trzyma po stronie mafiozów, albo wykluczam dwóch mafiozów, którzy siebie atakują i zmniejszam przez to swoją pulę podejrzanych. Mam nadzieję, że nikogo to nie zdziwi, ale nawet jeżeli oddałbym głos najpierw na Kukułkę, to i tak bym finalnie bym to zmienił, aby osiągnąć remis pomiędzy Kukułką i Marlowe,. Tłumaczyłem już wcześniej, że ich przynależności się nie wykluczają, oprócz tego zaufałem Narciarce. Zresztą akurat to robię dość często, że oczyszczam/podejrzewam innych graczy na podstawie wypowiedzi osób, które znają kogoś lepiej. Nie jestem alfą i omegą i lubię w tej grze dochodzić do kompromisów i wspólnych celów. Właściwie to nawet myślałem, że taki właśnie Bobo jest tematem, który ma wspólny mianownik. Gdyż jest zarówno celem Mariana i Durdy, czyli dwóch silnych charakterów, które mogą być mafijnymi OC i które są przeciwko sobie. A na pewno jest tak, że Durda próbuje, próbował zrobić z Mariana wajchowego, ale Marian nie pozostaje dłużny Durdzie, ale nie nazywa go wprost mafiozą. Czy istnieje, możliwość, że Durda i Marian są razem w mafii i są przeciwko niewinnemu DJ bobo? Owszem, ale jeżeli masz tylko jednego za winnego i mówisz, że to jest ustawka, to może być to ustawka, że mafia sprzedaję mafię, dlatego nie robiłbym wrogów z tych, którzy atakują Dj Bobo.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 18:57:43 GMT 1
No jak bym był w mafii to bym nie wspominał jako jedyny o błędzie Redzika, więc wtedy nie trzeba by go od razu mordować, plus raczej Shiffrin bym zostawił na zaś, a odpalił mocno miastowego i ogarniętego Akwarelistę. A może po prostu zrobiłeś to po to, żeby użyć tego jako argumentu przeciwko komuś innemu? A może zrobiłeś to, napomknąłeś o tym i używasz tego teraz jako argumentu w stylu "jakbym był w mafii, to bym przecież o tym nie mówił"? Kto wie? Nie no, Marian-mafioza nie pisałby posta-recenzji swojej gdy żeby potem dać post-analizę tylko od razu dałby analizę. Skąd wiesz, co zrobiłby Marian-mafioza? Może to był mój zamysł? Proszę Cię o rozwinięcie tej myśli. Kłamstwo! Kłopoty, kłopoty przyszłego mistrza świata A tak poza tym witam po dłuższej nieobecności i na wejściu chciałbym poprosić miasto o kolektywne pierdolnięcie się w łeb za te głosy na mnie. Dziękuję. Mam wrażenie (pewnie złudne), że tylko czekałeś na argument przeciwko Tobie, który będziesz mógł podważyć i od razu wyskoczyłeś z norki. Nie musisz się tłumaczyć jakby co. To taka moja fiksacja na temat tego wjazdu. No ok, Bobo przyklepał to, gdy światła reflektorów wskazywały na naganiającego Durdę, na pierwszego wajchowego Mariana i drugą wajchową Osiecką. Chodzi mi o to, że Osiecka i Marian oddali w tej kwestii najistotniejsze głosy, a Bobo równie dobrze mógł nie głosować. A jako że oddali najistotniejsze głosy, to są na świeczniku w analizie tego głosowania. Mafia raczej się boi tak wychylać. Jak na mnie, to bardziej przyklepała Osiecka niż Bobo. Niby była gotowa w niego pójść, ale z głosem jednak zwlekała. Ja po ataku Leclerca zacząłem dopuszczać możliwość braku winy Bobo, i chyba zmienię głos na kogoś innego, dlatego pytam się Boba, czy uważa, że Leclerc w mafii? Jak sądzisz Bobo? Znowu zaczynasz mącić? A co Ty na to, że zmienię głos na Ciebie?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 18:58:16 GMT 1
Osiecka, czy ty mnie właśnie zaatakowałaś, bo ja cię atakuję? xDDDD hipokryzja level hard Ja odpowiem za Agnieszkę - zaatakowała Cię za to, że straszliwie przekręcasz fakty.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 18:59:16 GMT 1
przecież wyraźnie napisała w tamtym poście, że to go uniewinnia, baranie xD
"Klucz Sznudzieckiej:
Duża część mafii znajduje się w gronie podejrzanych osób, które głosowały dnia pierwszego na Kandydata. Musimy zawęzić linczowanie do tego grona, aby zmniejszyć ryzyko i zwiększyć prawdopodobieństwo. Jest to METODA MATEMATYCZNA. W gronie tych podejrzanych osób są Durda, Shepard, Marian, Kmicic i Bobo. Kmicica uniewinnia to, że głosował, gdy lincz był już przyklepany, a poza tym może dziś wylecieć za punkty karne, zatem Marian, Kmicic, Bobo lub Shepard. Myślę, że najkorzystniej będzie zaatakować na razie Mariana.
W mafii najpewniej jest też Leclerc, ale to sprawa dla detektywa."
z czego się mam tłumaczyć jak rozjebałem te idiotkę w drobny mak?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:00:03 GMT 1
dalej, w którynm miejscu. tylko się postaraj chociaż w połowie jak ja.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:00:03 GMT 1
Akwarelista, mam do Ciebie pytanie? Uważasz, ze mafia zarówno zostawiła w G1 głos na Kukulce, bo to łatwy cel i też przeniosła głosy z redzika na kandytata, aby jego chronić?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:00:21 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:00:21 GMT 1
Marian? Czemu Osiecka w tym momencie?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:02:06 GMT 1
dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej
JESTEM DETEM
w kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna
dziękuję dobranoc
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:02:41 GMT 1
Marian? Czemu Osiecka w tym momencie? Mogę odpowiedzieć za 15 minut?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 19:02:54 GMT 1
Nie no, Marian-mafioza nie pisałby posta-recenzji swojej gdy żeby potem dać post-analizę tylko od razu dałby analizę. Skąd wiesz, co zrobiłby Marian-mafioza? Może to był mój zamysł? Proszę Cię o rozwinięcie tej myśli. Był to ruch niecodzienny, bardziej pasujący do niekalkulującego niewinnego niż kalkulującego mafiozy.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:03:01 GMT 1
o, jest i plot twist xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:03:12 GMT 1
dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej JESTEM DETEMw kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna dziękuję dobranoc
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:03:14 GMT 1
dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej JESTEM DETEMw kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna dziękuję dobranoc Nie jesteś detem. Giń.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:03:16 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:03:16 GMT 1
Wolałbym od razu xdd
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:03:29 GMT 1
Co za podszyw tani xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:04:10 GMT 1
Konsultancie, uważam, że może nas łączyć przyjaźn na poziomie metagry. Być może porozumiewamy się telepatycznie, na niekorzyść mafii.
|
|