|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:04:29 GMT 1
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:04:40 GMT 1
podszywem to ty jesteś za dobrego gracza a że marian to neguje, to mnie akurat nie dziwi po sprawdzeniach
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:05:29 GMT 1
Czekam na prawdziwego detektywa bo Pikachu ma pewne informacje do przekazania
: )
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:05:39 GMT 1
Atak Mariana, teraz uniewinnienie mnie przez prawdopodobnie podszywanego deta - ktoś szykuje grunt pod jutrzejszą grę.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:05:46 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:05:46 GMT 1
Czill, pisałem to w spazmach śmiechu xd
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:06:23 GMT 1
Jeżeli to prawda i Marian winny i nie OC, to ciekawe kto w mafii jest OC.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:06:32 GMT 1
Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości:
"detektyw here
sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą
sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie?
sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD).
sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie."
Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:07:20 GMT 1
Zrobiłbym dzień wolny i wywalił glona Kmicia w takim ukladzie
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:08:10 GMT 1
Akwarelista, mam do Ciebie pytanie? Uważasz, ze mafia zarówno zostawiła w G1 głos na Kukulce, bo to łatwy cel i też przeniosła głosy z redzika na kandytata, aby jego chronić? Tak, jestem przekonany, że co najmniej jeden mafioza musiał zostawić głos na Kukuczkę, bo on się strasznie wkopał i to naturalne zachowanie dla mafiozy, by się go doczepić i trzymać. Z analizy głosowania wychodzi mi Leclerc.
Tutaj co najwyżej w mafii jest Sznudzian, więc cała reszta musiała się schować w swoich głosach w Kandydata. Miasto chętnie to podłapało, więc to było wygodne. Wina i tak szła na Durdę, Statystycznego, bo to rozkręcili oraz Mariana i Osiecka, bo poparli to w najważniejszych momentach. Cała reszta była tylko mięsem armatnim. W tym mięsie armatnim mógłbym szukać mafii.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:10:06 GMT 1
przecież wyraźnie napisała w tamtym poście, że to go uniewinnia, baranie xD "Klucz Sznudzieckiej: Duża część mafii znajduje się w gronie podejrzanych osób, które głosowały dnia pierwszego na Kandydata. Musimy zawęzić linczowanie do tego grona, aby zmniejszyć ryzyko i zwiększyć prawdopodobieństwo. Jest to METODA MATEMATYCZNA. W gronie tych podejrzanych osób są Durda, Shepard, Marian, Kmicic i Bobo. Kmicica uniewinnia to, że głosował, gdy lincz był już przyklepany, a poza tym może dziś wylecieć za punkty karne, zatem Marian, Kmicic, Bobo lub Shepard. Myślę, że najkorzystniej będzie zaatakować na razie Mariana. W mafii najpewniej jest też Leclerc, ale to sprawa dla detektywa." z czego się mam tłumaczyć jak rozjebałem te idiotkę w drobny mak? Masz rację. Agnieszka, co miałaś na myśli, mówiąc, że Kmicicia uniewinnia to, że głosował, gdy był lincz przyklepany? Może chodziło Ci o to, że uniewinnia w porównaniu do reszty, a nie że uniewinnia jako zazielenia? Wydaje mi się, że Agnieszka tutaj po prostu źle się wyraziła. Ja też w jednym poście źle dobrałem słowa i napisałem w taki sposób, jakbym sugerował, że jestem w mafii - na szczęście nikt nie podłapał xD
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:10:33 GMT 1
Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości: "detektyw here sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie? sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD). sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie." Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii Będąc detektywem, stworzyłeś testment przypisany na kolanie od kolegi ze szkolnej ławki? Jesteś największym dowcipem tej edycji. Wygląda na to, że mafia jest w komopletnej piździe, że pozwolili na taką akcję.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:11:01 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:12:16 GMT 1
przecież wyraźnie napisała w tamtym poście, że to go uniewinnia, baranie xD "Klucz Sznudzieckiej: Duża część mafii znajduje się w gronie podejrzanych osób, które głosowały dnia pierwszego na Kandydata. Musimy zawęzić linczowanie do tego grona, aby zmniejszyć ryzyko i zwiększyć prawdopodobieństwo. Jest to METODA MATEMATYCZNA. W gronie tych podejrzanych osób są Durda, Shepard, Marian, Kmicic i Bobo. Kmicica uniewinnia to, że głosował, gdy lincz był już przyklepany, a poza tym może dziś wylecieć za punkty karne, zatem Marian, Kmicic, Bobo lub Shepard. Myślę, że najkorzystniej będzie zaatakować na razie Mariana. W mafii najpewniej jest też Leclerc, ale to sprawa dla detektywa." z czego się mam tłumaczyć jak rozjebałem te idiotkę w drobny mak? Masz rację. Agnieszka, co miałaś na myśli, mówiąc, że Kmicicia uniewinnia to, że głosował, gdy był lincz przyklepany? Może chodziło Ci o to, że uniewinnia w porównaniu do reszty, a nie że uniewinnia jako zazielenia? Wydaje mi się, że Agnieszka tutaj po prostu źle się wyraziła. Ja też w jednym poście źle dobrałem słowa i napisałem w taki sposób, jakbym sugerował, że jestem w mafii - na szczęście nikt nie podłapał xD no cóż, może tak było, jak ja zażartowałem w ten sposób to nagle się stałem głównym podejrzanym obok Kukuczki :/
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:12:20 GMT 1
Najlepsze, że to bycie detektywem sam mu parę razy w tej rozgrywce podpowiedziałem xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:12:50 GMT 1
PROPONUJE UPIERDOLIC KTOREGOS GLONA
SŁUCHAM WSZYSTKICH MIASTOWYCH
Prawdziwy detektyw niech się nie ujawnia, jak mafia nie zabije naszego słodkiego Bobo, to i tak jesteśmy do przodu co nie? hehehehehe
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:12:57 GMT 1
Dodam, że to taki detektyw, co to nikogo nie bronił, tylko atakował bez ładu i składu w jednego gracza, więc gdyby rzeczywiście nim był, to by go mafia dawno odjebała xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:13:24 GMT 1
No dzięki Durda, podpowiedziałeś mi rolę, którą dał mi MG, dobry z ciebie kolega
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:13:57 GMT 1
Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości: "detektyw here sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie? sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD). sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie." Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii Będąc detektywem, stworzyłeś testment przypisany na kolanie od kolegi ze szkolnej ławki? Jesteś największym dowcipem tej edycji. Wygląda na to, że mafia jest w komopletnej piździe, że pozwolili na taką akcję. Dowcipem to jest to, że ktokolwiek bierze cię tu jeszcze na poważnie
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 19:14:11 GMT 1
Niech ktoś mądry i dobry z matmy policzy czy nam się bardziej nie opłaca zlinczowanie Modrica niż żeby odpadł za punkty. Kiedyś w jakiejś edycji tak było. Jeśli jest w mafii to też profit.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:14:37 GMT 1
Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości: "detektyw here sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie? sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD). sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie." Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii Po co pisałeś umieściłeś swój testament w cudzysłowie? Po co sprawdziłeś Osiecką, skoro uważasz, że ma potencjał na OC?
|
|