|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:14:59 GMT 1
zresztą jutro jak będziecie chcieli to wam powiem moją tożsamość i zobaczycie, że nigdy nie byłem typem od analiz na a4, bo rozumiem, że to jedyny argument, Mariano?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:15:08 GMT 1
Niech ktoś mądry i dobry z matmy policzy czy nam się bardziej nie opłaca zlinczowanie Modrica niż żeby odpadł za punkty. Kiedyś w jakiejś edycji tak było. Jeśli jest w mafii to też profit. Mafia ma przewagę nieparzystości, tzn. parzystosci z powodu Spidermana Mamy 3 nieudane lincze i mafia zabijai wygrywa Wiec glon Modrica jest nam na korzysc, bo mamy mniejszy wybór
Jest 14 miasta: 10 niewinnych i 4 maifi za 3 dni po mordzie mafi mamy remis i przegranko więc 13 miasta jest nam opłacalne, bo w meczówce mamy mniejszy wybór
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:15:46 GMT 1
Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości: "detektyw here sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie? sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD). sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie." Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii Po co pisałeś umieściłeś swój testament w cudzysłowie? Po co sprawdziłeś Osiecką, skoro uważasz, że ma potencjał na OC? No nie wiem, żeby była jasność, że zdanie o csku nie jest jego częścią? Bo jestem detem pierwszy raz i nie umiem nim grać? jeszcze jakieś pytania?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 19:15:50 GMT 1
Glon w sensie samobójstwo, tak?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:16:47 GMT 1
Czill, pisałem to w spazmach śmiechu xd Nici z tego. Łudziłem się, że ktoś się pode mnie podepnie i zobaczyć, jak rozwinie się ta sytuacja. Ale musiał wjechać ten dzban od ciułały.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:16:56 GMT 1
Dodam, że to taki detektyw, co to nikogo nie bronił, tylko atakował bez ładu i składu w jednego gracza, więc gdyby rzeczywiście nim był, to by go mafia dawno odjebała xD Gdybym był dobry detem, to jasne. Jestem chujowym, do czego szczerze się przyznaję.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:18:01 GMT 1
Glon w sensie samobójstwo, tak? Wysrales umysł? Musimy zabić teraz glona. Chyba że chcesz by prawdziwy detektyw sie szybko ujawnił. A nie mozemy zabijać BoBo bo mamy zawsze ten 1% ze prawdziwym detektywem... jest Bobo. XDDDD
Ofc. można sprawdzić Boba w drugi bezpieczny sposób czyli zlinczować Mariana, ale potencjalnie tracimy tutaj lincz
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:18:41 GMT 1
Bobo, szukałem podstępu w tych cudzysłowach, ale już po wysłaniu pytania zauważyłem, że warto oddzielić testament od cs.
To co, zmieniamy na Charlesa Leclerca?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:19:30 GMT 1
Bobo, szukałem podstępu w tych cudzysłowach, ale już po wysłaniu pytania zauważyłem, że warto oddzielić testament od cs. To co, zmieniamy na Charlesa Leclerca?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:19:46 GMT 1
Nie, oddzielamy ziarno od plew.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:20:09 GMT 1
Bobo, szukałem podstępu w tych cudzysłowach, ale już po wysłaniu pytania zauważyłem, że warto oddzielić testament od cs. To co, zmieniamy na Charlesa Leclerca? Ja bardzo bym nie chciał linczować Eklerka, lubię go.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:20:11 GMT 1
Jedynie można zmienić w ostateczności na Mariana.
Jeśli Bobo jest detem, Marian winny Jeśli Bobo jest podszywanym detem, Marian winny
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:21:03 GMT 1
Nie, oddzielamy ziarno od plew. Ale Ty wiesz jak się gra w mafię i jak masz samotnego detektywa to nie można go bić? Czy dupa zapiekła po prostu i idziesz w zaparte?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:21:03 GMT 1
Ja też lubię Leclerca, ale G1 go kaleczy.
Piękny Marian, głosuj ze mną.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:21:14 GMT 1
ja trzymam na Marianie, to jedyne sprawdzenie które trafiłem i nie będę odpierdalał, bo i tak lecę w mordzie prawdopodobnie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:21:36 GMT 1
Jedynie można zmienić w ostateczności na Mariana. Jeśli Bobo jest detem, Marian winny Jeśli Bobo jest podszywanym detem, Marian winny Czemu chcesz wykonywać za mafię robotę?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 19:21:54 GMT 1
Ja też lubię Leclerca, ale G1 go kaleczy. Piękny Marian, głosuj ze mną. aha xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:21:57 GMT 1
czy w normalnej grze detowi czasem nie dawało się szansę przeżyć lincz w celu sprawdzenia, czy nie kłamie, a zamiast niego zlinczować jego sprawdzonego winnego? a nie, sorry, ta gra nie jest normalna, więc spoko, linczujcie go do woli xd
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:22:05 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:22:05 GMT 1
Czill, pisałem to w spazmach śmiechu xd Nici z tego. Łudziłem się, że ktoś się pode mnie podepnie i zobaczyć, jak rozwinie się ta sytuacja. Ale musiał wjechać ten dzban od ciułały. No spoko, ja już od dawna miałem myśli o Tobie, szczególnie biorąc pod uwagę, że bardzo, bardzo ostrożnie wybielasz ludzi, dzban nic nie przeszkodził, zaraz będzie dzbanem-trupem.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:22:06 GMT 1
Jedynie można zmienić w ostateczności na Mariana. Jeśli Bobo jest detem, Marian winny Jeśli Bobo jest podszywanym detem, Marian winny Shake for my girl, i wanna be your backdoor man.
|
|