|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 9:50:02 GMT 1
Moim zdaniem LeClerc idealnie pasuje na przyczajonego mafiozę. Odzywa się mało, czasem rzuci jakimś celnym spostrzeżeniem, BARDZO poprawnie głosuje, z drugiej strony ma BARDZO MAŁO INTERAKCJI z innymi graczami. Wprost pierwszego dnia zwraca się tylko do kolegi z mafii. Punktuje go, ale nie stara się jakoś szczególnie innych do tego przekonywać. Całkiem możliwe, że ma mafijną rolę. Może nawet Ojca Chrzestnego, stąd to G1, które miało go wybielić w oczach wszystkich i odsunąć ewentualny lincz na nim na czas tak daleki, że detektyw dawno go sprawdzi.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 9:52:08 GMT 1
Reasumując to co wcześniej napisałem Charles Leclerc jest czerwoniutki jak jego samochód.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 9:54:37 GMT 1
ja miałem 100% przekonanie do Kukuczki, więc przy nim zostałem, poza tym widziałem, że szabelek na Marlowe'a było za mało, by był sens na niego zmieniać, a to był na tamten moment mój jedyny sensowny typ
w ogóle Durda, dlaczego taki ogarniacz jak ty nie wyłapał równie szybko Kukuczki, skoro jego mafijność była w kurwę widoczna?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 9:55:09 GMT 1
normalnie byś go zaorał pierwszego dnia
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 9:56:00 GMT 1
Paradoksalnie te głupoty pisane przez Kukuczkę dotyczące sensowności głosowania skłaniały mnie ociupinkę do jego niewinności. Uważałem, że co za mafiozo w tym momencie już by sobie na takie głupie dywagacje pozwolił...
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 9:56:15 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 16, 2020 9:56:15 GMT 1
Trzymajcie mnie. Konsultant weź się kurwa ogarnij jak nie jesteś w mafii. Co to w ogóle za pytania...
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 9:56:46 GMT 1
Zaorałbym go gdybym był w mafii, z czego jestem znany i co robię niemal zawsze. Poza tym ja naprawdę uważałem, że takie zmiany głosowania wiele mogą dać przyszłej rozgrywce.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 9:57:19 GMT 1
8 viewing, 0 posting mafia się czai i co za mafiozo piszę tak kurwiący post? SŁABY MAFIOZO.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 9:57:46 GMT 1
szczym ryj Kmicic, nie gadam z tobą.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 9:58:18 GMT 1
podajcie mi kolejność żywych osób od najbardziej do najmniej podejrzanych
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 9:59:52 GMT 1
Nie ma sensu na tym etapie tego robić Jest za dużo zmiennych. Wina jednego może oczyszczać kogoś innego, z kolei niewinność jednego może wskazywać na kogoś innego. Na dzisiaj do zlinczowania po Bobie powinna pójść trójka Leclerc, Shepard i chyba jednak Kmicic.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 10:00:48 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 16, 2020 10:00:48 GMT 1
podajcie mi kolejność żywych osób od najbardziej do najmniej podejrzanych a co, za mało masz materiału? Kilkadziesiąt stron za mało?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 10:01:01 GMT 1
Chyba, że kolektywnie stwierdzimy, że dla świętego spokoju odwalimy Konsultanta Play, bo jakaś tam szansa na mafijność jest, a tak to go nigdy nie zlinczujemy ;D
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:01:10 GMT 1
w ogóle Akwarelista pochlebia mi, że tym razem uważa, że w końcu jestem chaotycznym geniuszem zbrodni, że nawet Pikachu zaczął to wychwycać, po czym padł. Pikachu padł, bo był jednym z pewniejszych niewinnych i się podawał za deta.
moja relacja z Pikachu w trakcie edycji była jedną wielką toksyczną sinusoidą, co chwilę naprzemiennie raz mieliśmy siebie za niewinnych, by następnie się podejrzewać. ja przecież ten jego polinczowy wysryw uznałem nawet za jakieś marne mafijne aktorstwo xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:02:12 GMT 1
podajcie mi kolejność żywych osób od najbardziej do najmniej podejrzanych a co, za mało masz materiału? Kilkadziesiąt stron za mało? PODAJ MI KOLEJNOŚĆ, ALBO SZCZYM RYJ I CIĘ KURWA W MIG ZLINCZUJĘ ZA TO MAFIJNE PIERDOLENIE I GRĘ
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:06:34 GMT 1
dla mnie na ten moment to wygląda tak:
Sznudzian > Kmicic > Szyfrant > Shepard = Durda > Leclerc > szostybekart > Akwarelista
żywego trupa Bobo oczywiście nie liczę
a i jeszcze jedno - tyle napierdalam bez przerwy, bo mam za dużo wolnego czasu teraz xd
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 10:08:37 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 16, 2020 10:08:37 GMT 1
a co, za mało masz materiału? Kilkadziesiąt stron za mało? PODAJ MI KOLEJNOŚĆ, ALBO SZCZYM RYJ I CIĘ KURWA W MIG ZLINCZUJĘ ZA TO MAFIJNE PIERDOLENIE I GRĘ po pierwsze to na poprzedniej stronie wypisałem ci całą mafię, co sam wiesz ale uporczywie ignorujesz. Po drugie cały sklad który wypisałem nie jest pewny przez jedną osobę, która jesteś ty i chaos jaki sobą wprowadzasz. A na poważnie co sądzisz o opcji Shepard na wieczor konsultancie?
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 10:09:26 GMT 1
via mobile
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 10:09:26 GMT 1
Wczoraj robiłeś na mnie analizy, a dzisiaj pewny niewinny xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 10:09:34 GMT 1
Dopuszczasz możliwosć że Snudzian jest w mafii zamiast mnie? Czy już zaklepałeś, że to ja, a nie on? czemu pytasz? No bo Twoją wzmianką po g1 bylo, że w parze Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka - jest 1 mafioza. A teraz piszesz, że jestem to ja. Jeżeli jesteś winny to pogrążasz Snudziana. Zreszrą dlaczego nie bierzesz go pod uwagę? gdy większość miasta raczej stwierdzi, że Szyfrant>Snudzian jeżeli chodzi o miastowość.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:09:57 GMT 1
no i Durduszka mafiuszka dalej mi się dodaje, w sumie trzecie miejsce powinno być egze kwo xd
|
|