|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:14:49 GMT 1
a, racja, zjebana Osiecka, zapomniałem o tobie xD no twoja tożsamość dużo zmieniła, grasz jak chaotyczny debil, ale jednak bardziej miastowy niż Wojewódzki.
quasi ostateczna list:
Sznudzian > Kmicic > Szyfrant = Leclerc = Durda = Shepard > Osiecka > szostybekart > Akwarelista
Szyfrant i Durda to zbyt dobrzy gracze, by móc ich kiedykolwiek w pełni uniewinnić, a grą się na pewno nie uniewinniają. Durdę ratuję atak na Bobo, ale wszyscy widzieliśmy, czym się to skończyło, choć jednak w mafii CHYBA by tak nie zrobił, skoro można było normalnie zlinczować Mariana.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 10:18:39 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 16, 2020 10:18:39 GMT 1
No bo Twoją wzmianką po g1 bylo, że w parze Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka - jest 1 mafioza. A teraz piszesz, że jestem to ja. Jeżeli jesteś winny to pogrążasz Snudziana. Zreszrą dlaczego nie bierzesz go pod uwagę? gdy większość miasta raczej stwierdzi, że Szyfrant>Snudzian jeżeli chodzi o miastowość. kluczowe jest głosowanie numer 2.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 10:18:54 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 16, 2020 10:18:54 GMT 1
Bobo, Leclerc, Shepard, Kmicic, Konsultant, Sznudzian, Osiecka, Durda, Modric, Szostybekart, Szyfrant.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:20:31 GMT 1
No może nie były odkrywcze, bo gdybym ja był detektywem, to o ile właściwie pamiętam ten moment, to na pewno brałbym pod uwagę Leclerca, Bobo i Kmicica, Spodermana nie przez niską aktywność, Szyfranta w sumie tak, ale były dobre, a trzeba wziąć poprawkę, że nie wiadomo, komu ta rola się trafi, już nieraz była ona niewłaściwie wykorzystywana, że sprawdzenia były z kompletnej czapy, więc taka wartościowa podpowiedź była dużym rigczem, a teraz czytając Twoje słowa, to jeszcze mocniej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli Leclerc nie wziął OC, a jest w mafii, to fakt wystawienia go w tej czwórce jeszcze mocniej zazielenia Durdę. Bo właściwie to jest racja, Leclerc wykazywał się bardzo dużym rigczem i w sumie był kandydatem na OC, będąc w mafii. Mi Shepardzie Twoja gra wydaje się podejrzana, mało merytoryczna, ale idę też drogą eliminacji. Ze spokojem mogę uniewinnić z żyjących Szyfranta, Szóstegobękarta, Modricia, Durdę i Osiecką. Dodaję do tego grona Sznudziana, którzy bardzo mocno został oczyszczony przez Pikaczu i Durdę, ufam im w tej kwestii, że jeśli obaj mają takie przekonanie, to coś w tym musi być, zwłaszcza że Sznudzian gra dobrą edycję, a jedyne co mi u niego się nie podoba, to te wchodzenie do głosowania na sam koniec. Ale kij ma dwa końce i czy mafioza chciałby się tak rzucać oczy w takich gorących momentach? Wątpię. Raz może by sytuacja do tego zmusiła, ale już nie dwa. Dlatego wśród winnych zostajesz mi Ty, Leclerc, Konsultant, Kmicic. no i najgorsze jest, że ten niby mój najniewinniejszy Akwarelista pisze takie posty, gdzie uniewinnia Sznudziana, bo Durda i Pikachu tak robili (wtf, poza tym Durda już pisał, że ma Sznudziana w trójce do sprawdzenia), a i według niego gra dobrą edycję (niby w którym miejscu?) poza tym strasznie mnie się nie podobało jak na mój atak i opis wyszczególnionych idiotyzmów Osieckiej pisał tylko "Osiecka tłumacz się", a na jej odpowiedź to samo napisał do mnie xD CO DO KURWY
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 10:20:39 GMT 1
Konsultant ze swoimi typami 100 procent dotrwa do meczówki xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:21:39 GMT 1
no i takim kolejnym plot twitstem - nie plot twistem byłoby, że może być w tej mafii, ale wtedy mamy przesrane, bo on gra zwyczajnie dobrą edycję i zasłużył na wygraną
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:22:45 GMT 1
Konsultant ze swoimi typami 100 procent dotrwa do meczówki xD napisał typ, który wajchował Kandydata za kreacyjne posty xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 10:24:18 GMT 1
Ty mentalnie wciąż tkwisz w pierwszym dniu niestety.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:25:02 GMT 1
błagam, zlinczujmy Sznudziana, bo to będzie najtrudniejszy krok, a to wyjaśni naprawdę wiele.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:25:49 GMT 1
Ty mentalnie wciąż tkwisz w pierwszym dniu niestety. no raczej nie, po prostu odpowiadam atakiem na atak, zresztą gdyby nie ja to byś się w ogóle nie uaktywnił, więc nie musisz mi dziękować xd
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:28:14 GMT 1
Sznudzian i Kmicic to dla mnie na chwilę obecną najpewniejsza mafia z tego, co widziałem na przestrzeni wszystkich dni. ostatni to dla mnie już dużo większa loteria, przyznaję.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 10:32:38 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 16, 2020 10:32:38 GMT 1
Sznudzian i Kmicic to dla mnie na chwilę obecną najpewniejsza mafia z tego, co widziałem na przestrzeni wszystkich dni. ostatni to dla mnie już dużo większa loteria, przyznaję. a to już nie durda? Przecież ty zmienisz zdanie jeszcze 10 razy przed dwunasta dzisiaj. Nie wiem kto pozwolił Ci żyć tak długo.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:32:51 GMT 1
Ty mentalnie wciąż tkwisz w pierwszym dniu niestety. wiesz, że czerwony Sznudzian praktycznie w pełni oczyszcza ciebie i Osiecką, Szyfranta też zazielenia, ja to w ogóle mam wtedy immunitet xD
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 10:34:25 GMT 1
kurwa ale jest w oczywisty sposób zielony obwiesiu
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:34:28 GMT 1
Sznudzian i Kmicic to dla mnie na chwilę obecną najpewniejsza mafia z tego, co widziałem na przestrzeni wszystkich dni. ostatni to dla mnie już dużo większa loteria, przyznaję. a to już nie durda? Przecież ty zmienisz zdanie jeszcze 10 razy przed dwunasta dzisiaj. Nie wiem kto pozwolił Ci żyć tak długo. przecież pisałem jedynie, że Durduszka mafiuszka nadal ma jakieś tam ręcę i nogi, przebrzydła mafio, dałem go z trzema innymi typami na równi, co oznacza, że z nich czterech KAŻDEGO mam za potencjalną mafię w tym samym stopniu. czego jeszcze kurwa nie rozumiesz?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 10:35:35 GMT 1
a lincz na nim szkodzi bardziej bo jest bardziej wartościowy od innych kandydatów
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:37:23 GMT 1
a lincz na nim szkodzi bardziej bo jest bardziej wartościowy od innych kandydatów to wyszczególnij mi przykłady swojej wartościowej gry, czy czekanie z głosem do samego końca i takie głosowanie, że padał niewinny lub nie miało to żadnego znaczenia uważasz za ten przykład wspaniałej i chwalebnej gry?
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 10:37:36 GMT 1
a to już nie durda? Przecież ty zmienisz zdanie jeszcze 10 razy przed dwunasta dzisiaj. Nie wiem kto pozwolił Ci żyć tak długo. przecież pisałem jedynie, że Durduszka mafiuszka nadal ma jakieś tam ręcę i nogi, przebrzydła mafio, dałem go z trzema innymi typami na równi, co oznacza, że z nich czterech KAŻDEGO mam za potencjalną mafię w tym samym stopniu. czego jeszcze kurwa nie rozumiesz? Nie rozumiem tego jak jakakolwiek mafia może grać w taki sposób jak Ty. Przecież ty jesteś czerwony tak bardzo, że aż ciężko w to uwierzyć i dla spokoju umysłu wszyscy stwierdzają, że niemożliwe abyś był w mafii i kolorują Cię na zielono.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 10:38:30 GMT 1
przecież pisałem jedynie, że Durduszka mafiuszka nadal ma jakieś tam ręcę i nogi, przebrzydła mafio, dałem go z trzema innymi typami na równi, co oznacza, że z nich czterech KAŻDEGO mam za potencjalną mafię w tym samym stopniu. czego jeszcze kurwa nie rozumiesz? Nie rozumiem tego jak jakakolwiek mafia może grać w taki sposób jak Ty. Przecież ty jesteś czerwony tak bardzo, że aż ciężko w to uwierzyć i dla spokoju umysłu wszyscy stwierdzają, że niemożliwe abyś był w mafii i kolorują Cię na zielono. czy ty właśnie napisałeś, że jestem w mafii, bo nie ma szans, bym z taką grą w niej był? xDDDD
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 10:38:58 GMT 1
Nie rozumiem tego jak jakakolwiek mafia może grać w taki sposób jak Ty. Przecież ty jesteś czerwony tak bardzo, że aż ciężko w to uwierzyć i dla spokoju umysłu wszyscy stwierdzają, że niemożliwe abyś był w mafii i kolorują Cię na zielono. czy ty właśnie napisałeś, że jestem w mafii, bo nie ma szansy, bym z taką grą w niej był? xDDDD Dokładnie, Twoja gra jest absurdalna.
|
|