|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:10:12 GMT 1
Dziś Leclerc.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:10:32 GMT 1
Nie no on musiał być sprawdzony przez detektywa.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 11:11:15 GMT 1
kto za tym, że los Akwarelisty był przesądzony? a moja lista, która wypełnił jest kurwa idealna. nie musicie dziękować, choć powinniście.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:11:29 GMT 1
No i Szyfrant Zielonka sprawdzony niewinny, nie widzę innej opcji.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 11:12:06 GMT 1
no to w mafii Sznudzian, Kmicic, Leclerc, kiedy nowa edycja?
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 11:13:19 GMT 1
via mobile
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 11:13:19 GMT 1
Kurwa, cały czas myślałem, że Konsultant gra w tak zjebany sposób, bo jest detem, dlatego pisałem że albo geniusz, albo ćpun, albo mafia. A zatem od teraz Konsultant jest
a) ćpunem b) mafią
Myślę, że Akwarelista dość sporo swoich typów przemycił wraz z analizami.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 11:13:58 GMT 1
przecież przyznałem się do ćpania, możemy się rozejść xd
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 11:14:57 GMT 1
cóż za wspaniałe uaktywnienie się Kmicic xd Skoro napiertdalasz tyle postów powinieneś też czytać rozgrywkę. Wczoraj i przedwczoraj miałem dyżury w robocie, pisałem że w tych dniach nie ma szans na moją aktywność. Kto mnie zna (Jagiellon) wie, że pracuję w trybie 12godzinnym i ni chuja nie mam czasu.
Ale dziś jest wolna sobota koleżko. A Ty jesteś rakiem tego miasta, uniewinniałem Cię bo uznałem że jest ta w chuj mała szansa że jesteś detem i udajesz głąba. Po mordzie na Akwareliście nie ma już nic co by Cię uniewinniało.
Leclerc/Shepard/Konsultant. Taką bym wprowadził kolejność.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:15:14 GMT 1
W ogóle propsy dla Licza, świetnie to rozegrał.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:15:38 GMT 1
O więc Kmicic to Jagiellon, to kim jest Leclerc ;o
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:15:57 GMT 1
Oprócz tego, że jest przebrzydłą mafiuszką
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 11:16:29 GMT 1
cóż za wspaniałe uaktywnienie się Kmicic xd Skoro napiertdalasz tyle postów powinieneś też czytać rozgrywkę. Wczoraj i przedwczoraj miałem dyżury w robocie, pisałem że w tych dniach nie ma szans na moją aktywność. Kto mnie zna (Jagiellon) wie, że pracuję w trybie 12godzinnym i ni chuja nie mam czasu.
Ale dziś jest wolna sobota koleżko. A Ty jesteś rakiem tego miasta, uniewinniałem Cię bo uznałem że jest ta w chuj mała szansa że jesteś detem i udajesz głąba. Po mordzie na Akwareliście nie ma już nic co by Cię uniewinniało.
no wiem o tym i wiem również o tym, że jesteś mafiuszką. Jegiellon = Kmicic -> mafia Jagiellon = Shepard -> niewinny
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 11:18:17 GMT 1
takie tożsamościowe równania miałem cały czas w głowie
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 11:18:39 GMT 1
jakby kmicic był w mafii to podpiąłby się do pierdolenia konsultanta, a nie pisał analize uniewinniającą mnie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 11:19:17 GMT 1
tfu, źle przeczytałem.
ale jak miałby się podpiąć jak go oskarżam?
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 11:19:21 GMT 1
leclerc sprawdzony, ja dzisiaj ogarnę sheparda
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 11:19:26 GMT 1
Umówmy się w mafii jest Shepard, Leclerc a ten trzeci się znajdzie xD bo nawet nie wykluczam bekarta zurasa xD tym bardziej, że nie jest detektywem.
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 11:20:02 GMT 1
Skoro napiertdalasz tyle postów powinieneś też czytać rozgrywkę. Wczoraj i przedwczoraj miałem dyżury w robocie, pisałem że w tych dniach nie ma szans na moją aktywność. Kto mnie zna (Jagiellon) wie, że pracuję w trybie 12godzinnym i ni chuja nie mam czasu.
no wiem o tym i wiem również o tym, że jesteś mafiuszką. Jegiellon = Kmicic -> mafia Jagiellon = Shepard -> niewinny Modlę się o to, żebyś był w mafii bo alternatywa jest niezwykle kompromitująca dla Twojej osoby.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 11:20:37 GMT 1
Modric też miał sprawdzenie niewinny.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 11:20:46 GMT 1
Podpiąć się to znaczy wykorzystać czyjąś robotę dla swojego celu. On zrobił coś zupełnie odwrotnego, mogłaby to zrobić mafia ale raczej nie mafia o jego pozycji
|
|