|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 17:37:24 GMT 1
W ogóle to jest właśnie to co mi się w Tobie nie podoba. Normalnie celem miastowego jest zniszczenie mafii, atakowanie, wykorzystywanie swoich umiejętności do tego, by tę mafię tropić. Ty z siebie nie dajesz nawet 50 procent możliwości. Jedynym twoim celem jest przetrwać, tak jakbyś nie zakładał, że np. możesz zostać zaraz odwalony w mordzie. I wtedy z tej twojej gry na przeczekanie nic nie wyjdzie.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 17:37:45 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 17:37:45 GMT 1
Czekam na argumentum ad hitlerum i możemy zamykać tę niepotrzebną dyskusję, nie służy Ci ten chwilowy zastój w grze, też bym się wkurwial jakbym miał L4 i tracił półtorej dnia na dwóch pewnych mafiozów, ale szukasz wrogów tam gdzie ich nie ma.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 17:38:54 GMT 1
Poza tym nie podoba mi się to odbijanie piłeczki, posuwanie się do ad personam (że jestem wypalony) i że coś knuje by Cie wrzucić na świecznik. A ja po prostu oczekuję od Ciebie takiej gry, bym w ostatecznym momencie miał pewność, że jesteś niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 17:40:07 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 17:40:07 GMT 1
W ogóle to jest właśnie to co mi się w Tobie nie podoba. Normalnie celem miastowego jest zniszczenie mafii, atakowanie, wykorzystywanie swoich umiejętności do tego, by tę mafię tropić. Ty z siebie nie dajesz nawet 50 procent możliwości. Jedynym twoim celem jest przetrwać, tak jakbyś nie zakładał, że np. możesz zostać zaraz odwalony w mordzie. I wtedy z tej twojej gry na przeczekanie nic nie wyjdzie. Masz archiwum, moje możliwości w ostatnich grach to: a) wysypanie całej rozgrywki jednym postem; b) najbardziej żenujący indywidualny występ w mojej historii Czuję, że robię dobrze, mam dobre wybory, gram indywidualnie to prawda, ale do tej pory nie miałem też momentu, w którym czułem że mogę zadecydować i miasto przejmie moje vibe.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 17:41:35 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 17:41:35 GMT 1
Poza tym nie podoba mi się to odbijanie piłeczki, posuwanie się do ad personam (że jestem wypalony) i że coś knuje by Cie wrzucić na świecznik. A ja po prostu oczekuję od Ciebie takiej gry, bym w ostatecznym momencie miał pewność, że jesteś niewinny. Przecież od ad personam zacząłeś, nasze małe szturchanie wyszło od faktu że jestem Monti w głównej mierze, nie zaprzeczysz przecież że to było katalizatorem, bo dobrze Cię znam
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 17:42:30 GMT 1
No ale ja stosuję od personam w dobrej wierze, a Ty w złej xD
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 18:06:06 GMT 1
via mobile
Post by Luka Modrić on May 16, 2020 18:06:06 GMT 1
Przepraszam za moją wczorajszą nieobecność. Dzisiaj niestety znów krótko. Po wpisach Kukuczki wnioskuję, że Osiecka jest niewinna. Była od początku mocno atakowana przez mafiozę,a wydaje mi się, że mafioza nie wkopywałby swoich wspólników tak szybko.
Zwróciłbym natomiast uwagę na Szyfranta. Kukuczka reagował agresją gdy padł pomysł linczowania go.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 18:08:17 GMT 1
A coś więcej? Bo zaraz pewnie polecisz za nieaktywność
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 18:12:34 GMT 1
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 18:17:47 GMT 1
Sznudzian był gościem, który sugerował, że w gronie Marian/Osiecka/Durda, czyli w gronie osób, które pisały o linczu na Kandydacie, jest mafia. Najprawdopodobniej tam mafii nie ma, więc to był mega łatwy i długofalowy cel do uderzenia dla mafiozy. mafiacorner.boards.net/post/10369/thread
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 18:28:00 GMT 1
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 18:29:33 GMT 1
No właśnie te posty Konsultanta sprzed ogłoszenia wyników mocno mi śmierdziały.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 18:29:51 GMT 1
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 18:31:19 GMT 1
Aktualny stan głosowania: Charles Leclerc [7] - Szyfrant Stefan Zielonka, Shepard, szostybekart, Konsultant Play, Kmicic, Agnieszka Osiecka, Edward Durda Szyfrant Stefan Zielonka [1] - Luka Modric Nie zagłosowali: Sznudzian, Charles Leclerc
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 19:01:05 GMT 1
Dzięki mordo, nie chciałem tego wrzucać, bo bym usłyszał, że to skoro ja to wrzucam, to z pewnością to mafijne. Ale skoro ty to zrobiłeś, to mogę powiedzieć, że to kolejny dowód na moją niewinność, cheers.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 19:02:25 GMT 1
To nie jest dowód na Twoją niewinność, przecież to jest atak, który nic za sobą nie niesie, żadnych wniosków dla miasta, dlatego jak najbardziej mogę sobie wyobrazić, że to gra dwóch mafiozów.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 19:07:56 GMT 1
Nie no, wiadomo że szansa na to, żeby mafiozo w tak losowy sposób zaatakował drugiego mafiozo jest minimalna, to jak najbardziej jest kolejna z rzeczy, które wskazują na moją niewinność ¯\_(ツ)_/¯ Ale don't worry, wiedziałem doskonale, że wrzucasz to jako "patrzcie, mafiozo pisze z kimś kogo mam za mafiozę, więc to dowód", to taki żarcik był
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 19:11:35 GMT 1
A w jaki inny sposób mafiozi się atakują, jak nie losowy?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 19:15:27 GMT 1
Bardzo często w żaden. Taki agresywny, yet jednolinijkowy atak pierwszego dnia nie ma specjalnie sensu. Ale ja to wiem, bo jestem niewinny, wy się dowiecie jutro, względnie pojutrze.
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 19:31:17 GMT 1
Aktualny stan głosowania: Charles Leclerc [7] - Szyfrant Stefan Zielonka, Shepard, szostybekart, Konsultant Play, Kmicic, Agnieszka Osiecka, Edward Durda Szyfrant Stefan Zielonka [1] - Luka Modric Nie zagłosowali: Sznudzian, Charles Leclerc
|
|