|
Post by Luka Modrić on May 16, 2020 19:41:44 GMT 1
Podsumowując. Spodziewam się, że conajmniej jeden mafiozo musiał zagrać tak żeby lincz na kandydacie nabrał siły. Jest to ktoś z trójki Durda/Marian/Osiecka Conajmniej drugi mafiozo jest z dupy podpięty bez historii i jest to Shepard/Bobo/Kmicic ewentualnie Szyfrant Osiecka zauważyła ciekawą rzecz odnośnie powyższego postu. Ja dodałbym od siebie, że Sznudzian dodatkowo dorzucił na koniec Szyfranta do grona podejrzanych, ale z mniejszym przekonaniem niż co do Sheparda/Bobo/Kmicicia. Czyżby dorzucił na koniec mafiozę dla wybielenia się? Chociaż trzeba pamiętać, że Bobo okazał się mafiozem.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 19:49:44 GMT 1
Za 5 minut podsumowanie, mam nadzieję, że ktoś przeczyta xD
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 19:59:03 GMT 1
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 20:00:29 GMT 1
Lincz 6:
Charles Leclerc - winny, szeregowy mafiozo Charles Leclerc [7] - Szyfrant Stefan Zielonka, Shepard, szostybekart, Konsultant Play, Kmicic, Agnieszka Osiecka, Edward Durda Szyfrant Stefan Zielonka [1] - Luka Modric Nie zagłosowali: Sznudzian, Charles Leclerc
Punkt karny: Sznudzian - 1 punkt karny, brak głosu
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:01:03 GMT 1
Sznudzian oczywiście nie zagłosował, bo nikt mu nie powiedział jak
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 16, 2020 20:02:19 GMT 1
To na ten moment dalsi potencjalni mafiozi to Szyfrant i Sznudzian, ewentualnie Konsultant. Zgadzacie się?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:02:51 GMT 1
Ok, w zasadzie najważniejsze wiemy - nie miał roli mafijnej.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:03:13 GMT 1
Muszę poczytać, czasu jest dużo, niedziela jest długa.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:03:55 GMT 1
Aha, wstępnie oczyszczam Osiecką, która namawiała do sprawdzenia go przez detektywa. Wstępnie.
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 16, 2020 20:05:16 GMT 1
Też oczyściłbym Osiecką. Kukuczka za mocną ją na początku atakował, a ryzyko linczu na niej było w pewnym momencie bardzo duże.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:06:11 GMT 1
Shepard, co sądzisz o ataku Leclerca w Kmicica?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:06:38 GMT 1
Siebie też oczyszczam, kto nie wierzy niech spojrzy jak Leclerc próbował po tym jak Konsultant i Shepard się do mnie doczepili rozkręcić nagonkę na mnie.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:10:23 GMT 1
Leclerc wczoraj. Czyli sugerujesz, ze jeśli Bobo czerwony, to trzeba atakowac Kmicica? Tak, przy odwróconej kolejności również. Mógłby się uaktywnić Komitet Obrony Remisów w tym przypadku.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:11:22 GMT 1
Leclerc generalnie atakuje Kmicica od samego początku, Kmicica i Kukuczkę. Pytanie czy byłby aż tak wyrachowany by walić od początku w dwóch swoich...
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:11:53 GMT 1
Dziwna to by była taktyka, biorąc pod uwagę brak OCka, i to, że mógłby ich zlinczować i wpaść. No ale kto ich tam wie.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:13:08 GMT 1
Jest 7-2, zaraz będzie 6-2, zakładając, że padam jutro w linczu, robi się 5-2, mord i 4-2 i w linczu trzeba trafić, inaczej jest 3-2 i 2-2 w mordzie.
Innymi słowy, w mafii jest Durda, który wygodnie pomija temat Kmicica i robi sobie przymiarki kogo by odjebać, gdy ja padnę niewinny.
Zauważam również ciekawą rzecz: Kmicić pojawił się w momencie, gdy zniknął Leclerc (bo Leclerc jako spalony, sprawdzony mafiozo nie mógł sobie wyrobić już jakiejkolwiek pozycji).
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:14:08 GMT 1
Durda nie jest w mafii i weź to sobie wbij do głowy, tym bardziej jeśli nie jesteś w mafii. Każdy kto choć trochę śledzi moją grę musi to widzieć.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:16:24 GMT 1
Jest 7-2, zaraz będzie 6-2, zakładając, że padam jutro w linczu, robi się 5-2, mord i 4-2 i w linczu trzeba trafić, inaczej jest 3-2 i 2-2 w mordzie. Innymi słowy, w mafii jest Durda, który wygodnie pomija temat Kmicica i robi sobie przymiarki kogo by odjebać, gdy ja padnę niewinny. Zauważam również ciekawą rzecz: Kmicić pojawił się w momencie, gdy zniknął Leclerc (bo Leclerc jako spalony, sprawdzony mafiozo nie mógł sobie wyrobić już jak iejkolwiek pozycji). Na ten moment obydwaj niewinni, fajnie, że zdradzasz jak to sobie planujecie na mafijnym.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:16:35 GMT 1
Shepard, co sądzisz o ataku Leclerca w Kmicica? Niewiele. Jak pisałem przed chwilą, Kmicic się de facto poddał, był spalony i do odjebania w każdym momencie, Leclerc dużo pisał, ale gdy można było (np. wczoraj) linczować Kmicica, to on wolał uczestniczyć w tym cudownym remisie. Dopiero gdy Leclerc okazał się mafiozo, Kmicic zaczął pisać cokolwiek z sensem (no, powiedzmy, ta jego analiza to bzdury)
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:16:41 GMT 1
Albo inaczej, załóżmy że jestem w mafii. Atakuje mnie Konsultant, Ty Shepardzie podbijasz, myślisz, że naprawdę Leclerc nie miałby nic lepszego do roboty niż tylko jeszcze to podbić? A w międzyczasie ja smarowałbym analizę na Boba, dzisiaj z rana analizował mafijność Leclerca...
No kurwa, myślcie ludzie.
|
|