|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:18:40 GMT 1
Przecież nie podbijałem Konsultanta deklu xD Zresztą co mnie obchodzi co miały dobrego do roboty mafiozo Leclerc?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:20:16 GMT 1
Shepardzie, ale sądzisz, że mafia sobie ustawiła konflikty Kukuczka-Kmicic, Kmicic-Leclerc i Kmicic-Leclerc? Przecież według Ciebie to bez sensu i to się robi bardzo rzadko: Nie no, wiadomo że szansa na to, żeby mafiozo w tak losowy sposób zaatakował drugiego mafiozo jest minimalna, to jak najbardziej jest kolejna z rzeczy, które wskazują na moją niewinność ¯\_(ツ)_/¯ Ale don't worry, wiedziałem doskonale, że wrzucasz to jako "patrzcie, mafiozo pisze z kimś kogo mam za mafiozę, więc to dowód", to taki żarcik był Bardzo często w żaden. Taki agresywny, yet jednolinijkowy atak pierwszego dnia nie ma specjalnie sensu. Ale ja to wiem, bo jestem niewinny, wy się dowiecie jutro, względnie pojutrze.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:20:21 GMT 1
Kurwa powtarzałeś jego typ na mnie, zakładając że jestem w mafii musiałbym mieć mafijną rolę, było dwóch potencjalnie zainteresowanych moją osobą Ty i Konsultant, plus kilka osób, które zawsze można by przekabacić, wtedy wbija Leclerc, który mnie atakuje. Jaki to ma sens?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:22:37 GMT 1
Kolejne pytanie do Sheparda: co sądzisz o Sznudzianie?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:24:26 GMT 1
Shepardzie, ale sądzisz, że mafia sobie ustawiła konflikty Kukuczka-Kmicic, Kmicic-Leclerc i Kmicic-Leclerc? Przecież według Ciebie to bez sensu i to się robi bardzo rzadko: Nie no, wiadomo że szansa na to, żeby mafiozo w tak losowy sposób zaatakował drugiego mafiozo jest minimalna, to jak najbardziej jest kolejna z rzeczy, które wskazują na moją niewinność ¯\_(ツ)_/¯ Ale don't worry, wiedziałem doskonale, że wrzucasz to jako "patrzcie, mafiozo pisze z kimś kogo mam za mafiozę, więc to dowód", to taki żarcik był Bardzo często w żaden. Taki agresywny, yet jednolinijkowy atak pierwszego dnia nie ma specjalnie sensu. Ale ja to wiem, bo jestem niewinny, wy się dowiecie jutro, względnie pojutrze. Przypisujesz mi słowa "to bez sensu i to się robi bardzo rzadko", a potem dajesz cytaty, w których nic takiego nie napisałem, no kurwa xD Also Kmicic i Leclerc dwa razy, więc popraw.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 20:25:04 GMT 1
Normalnie byłbym nawet w stanie uznać niewinność Sheparda, ale to z jaką nieznośną konsekwencją uważa mnie za mafię każe myśleć, że jest tą pieprzoną mafią.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:26:23 GMT 1
Kurwa powtarzałeś jego typ na mnie, zakładając że jestem w mafii musiałbym mieć mafijną rolę, było dwóch potencjalnie zainteresowanych moją osobą Ty i Konsultant, plus kilka osób, które zawsze można by przekabacić, wtedy wbija Leclerc, który mnie atakuje. Jaki to ma sens? Kurwa typie, Konsultanta przecież połowa osób tutaj nie traktuje na poważnie, bo rzekomo "trolluje", ja jestem na świeczniku od kilku dobrych dni, Leclerc to glon, który prędzej by zdechł, niż doprowadził do zlinczowania ciebie, no faktycznie, już mieliśmy na tobie ustawiony lincz xD
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:29:09 GMT 1
Kolejne pytanie do Sheparda: co sądzisz o Sznudzianie? Chuj cię to obchodzi, zacznij myśleć za siebie
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:29:13 GMT 1
W grze Sheparda jest bardzo, bardzo dużo nieścisłości logicznych. Z grona Konsultant/Zielonka/Sznudzian/Bękart najbardziej podejrzany Sznudzian.
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 20:30:09 GMT 1
Szósty mord:Edward Durda - niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:30:51 GMT 1
Cały misterny plan w pizdu xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:31:17 GMT 1
Ok, czyli jestem chyba na złym tropie, bo uchodzę chyba za najbardziej niewinnego (obok Modrica, ale ten odpadnie pewnie za karne) z pozostałych, a wciąż gram xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:33:30 GMT 1
Shepard, to kogo teraz masz za mafię, jeśli nie jest w niej Durda?
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 20:34:59 GMT 1
via mobile
Post by Shepard on May 16, 2020 20:34:59 GMT 1
Najpierw mi wskaż te "bardzo, bardzo dużo nieścisłości logicznych". Potem zacznij czytać posty, bo odpowiadałem na to pytanie już dzisiaj
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:38:26 GMT 1
O Twoich nieścisłościach logicznych dobrze napisał Pikachu: W ogóle #$$%% Shepard nazywał mnie <masa wyzwisk> za chęć zabijania Spider-Mana i lecenia z glonami Shepard odwodził od zabijania Leclerca (a nawet czyni go dość pewnym niewinnym) [Dziekuje koledzy, ze to znalezlicie] Wydaje mi sie że też nie chciał leciec z Modricem
A mimo to
I nie ma żadnego problemu by walnąć glona Kmicica by "go po prostu odjebać i mieć z głowy" (ALE JA TAK SAMO TŁUMACZYLEM GŁOS NA SPIDER-MANA)? Co za wybiórczość glonowata : / Dodatkowo: Shepard się uaktywnił w momencie, gdy zacząłem wprowadzać rakowy pomysł zabijania glonów po kolei I od tego momentu cały czas jest aktywny w sensie responsywnym: bo odpowiada sobie tam gdzie wygodnie, tam gdzie wygodnie obraża, a tam gzdie wygodnie ignoruje Jakby już wiedział, że skoro Kukuszka dead, to musi sie tyci na nim wybić i brać "aktywny" udział w mieście
(Jedyna watpliwosc - to ze niby faktycznie wczesniej nie mógł mieć czasu, co jest NIEPRAWDA, bo miał czas by sypać gotowe cytaciki z .txt, co tylko pomagało mu przetrwac poczateczek bez skazy) Nieścisłością logiczną jest też sugerowanie, że w mafii jest Kmicic, który miał konflikt zarówno z Kukuczką, jak i Leclerkiem oraz jednoczesne sugerowanie, że Twój minikonflikt z Kukuczką Cię wybiela.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:41:55 GMT 1
No widzę, że Sznudziana wpychasz do mafii Shepard.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 20:42:22 GMT 1
via mobile
Post by Shepard on May 16, 2020 20:42:22 GMT 1
No i dokładnie to, co mówiłem, na chuj odpowiadać na kłamliwe analizy, skoro jakaś Osiecka i tak się już pod nią masturbuje i w życiu nie przeczyta sprostowania, w którym wytykałem błędy i kłamstwa.
I kurwa pisanie o minikoflikcie, gdzie typ mnie po prostu z dupy zaczepił
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:44:28 GMT 1
Kłamstwa, manipulacje, półprawdy.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:45:46 GMT 1
Dobra, zróbmy na mnie przyspieszony, bo marny detektyw przypieczętował mój los i co bym nie zrobił, jakaś Osiecka i tak będzie krzyczeć, że to mafijne. Albo nie róbmy przyspieszonego ale i tak zgadzam się na odjebanie mnie w następnym linczu, wybierzcie sobie.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:52:14 GMT 1
Co się stało, ze wczoraj o 17:39 miałeś Leclerca za raczej niewinnego, a po północy już go klasyfikowałeś w mafii? No i to nazywasz sprostowaniem, w którym wytykałeś błedy i kłamstwa w sprawie analizy Pikachu o Twoim braku logicznego działania? W ogóle #$$%% Shepard nazywał mnie <masa wyzwisk> za chęć zabijania Spider-Mana i lecenia z glonami Shepard odwodził od zabijania Leclerca (a nawet czyni go dość pewnym niewinnym) [Dziekuje koledzy, ze to znalezlicie] Wydaje mi sie że też nie chciał leciec z Modricem
A mimo to
I nie ma żadnego problemu by walnąć glona Kmicica by "go po prostu odjebać i mieć z głowy" (ALE JA TAK SAMO TŁUMACZYLEM GŁOS NA SPIDER-MANA)? Co za wybiórczość glonowata : / A to glony to jakaś specjalna grupa, że albo walisz we wszystkich albo w żadnego? Modric to dla mnie totalna niewiadoma, Leclerca mam za raczej niewinnego, lincz na spodermanie był oczywistą głupotą, Kmicica mam za winnego, a sam się w dodatku przyznał, że nie odpadnie na punkty. Sytuacje są oczywiście zupełnie inne, ale co tam, wymyślmy kolejny argument z dupy. Dodatkowo: Shepard się uaktywnił w momencie, gdy zacząłem wprowadzać rakowy pomysł zabijania glonów po kolei I od tego momentu cały czas jest aktywny w sensie responsywnym: bo odpowiada sobie tam gdzie wygodnie, tam gdzie wygodnie obraża, a tam gzdie wygodnie ignoruje Jakby już wiedział, że skoro Kukuszka dead, to musi sie tyci na nim wybić i brać "aktywny" udział w mieście
(Jedyna watpliwosc - to ze niby faktycznie wczesniej nie mógł mieć czasu, co jest NIEPRAWDA, bo miał czas by sypać gotowe cytaciki z .txt, co tylko pomagało mu przetrwac poczateczek bez skazy) Oczywista nieprawda, bo uaktywniłem się przed drugim linczem - pół gry krzyczysz, że przecież cię wtedy nie było, jak ktoś mógł o tym zapomnieć. No więc jak mogłeś o tym zapomnieć? Kolejna nieprawda: na wszystkie pytania odpowiadam. Chyba, że to zarzut że nie siedzę 24 na forumku i piszę tylko wtedy, kiedy jestem, wtedy masz rację, no ale inaczej nie potrafię. Wjechałem na drugi lincz i wybrałem lepszego kandydata do zlinczowania, to w sumie tyle. Jeśli to ma być zarzut, bo typ który ledwo co wchodzi do gry ma lepszy typ niż ty, to niech będzie. A mój początek bez skazy to nie kwestia cytacików z .txt tylko naturalnej gry, pozdro poćwicz. Podsumowując: żółty szczur znowu kłamie i jebie logikę. Miastowym polecam przyjrzeć się, kto w najdurniejszy sposób na mnie najeżdża, a ja choćby jutro mogę się położyć do grobu. Jak czytam tego typu zarzuty w moją stronę: Kazimierz Pawlak w poprzedniej edycji napisał, że jak Dutch winny to ktoś z trójki, którą wymienił z dupy też winny. Dodaje się? To mi się mocno odechciewa (aczkolwiek Akwarelista wciąż niewinny IMO). Ja się nie będę wkurwiał, miasto będzie znało mój kolorek, żółty szczur zamknie mordę, same plusy.
|
|