|
Post by Shepard on May 16, 2020 20:55:22 GMT 1
>odnieś się do posta, w którym ktoś tłumaczy dlaczego ma kogoś za mafię >ej, czemu miałeś go już wtedy za mafię
Tak, to jest ten post, w którym wytykam mu kłamstwa, to chyba oczywiste.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 20:56:52 GMT 1
Co???? Wielkie kłopoty Sheparda.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 21:00:33 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 21:00:33 GMT 1
Wariant Mafia Mad na moje.
Konsultant, brakuje mi Ciebie dziś bardzo, gdzie jesteś?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:01:06 GMT 1
Mówił, że dzisiaj będzie ćpać. Lepiej niech się nie pojawia xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:01:40 GMT 1
Natomiast lepiej powiedz dlaczego brakuje Ci Konsultanta? Dla mnie to absurdalna tęsknota.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:02:39 GMT 1
Czy Wy nie widzicie, że Modric jest w mafii?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 21:02:40 GMT 1
Co? Wielkie kłopoty Sheparda. Czego nie rozumiesz? Odnosisz się do posta po północy, w którym tłumaczę co chujowego zrobił Leclerc, że mam go za mafię i pytasz się mnie, czemu miałem go wtedy za mafię.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:05:19 GMT 1
Czy Wy nie widzicie, że Modric jest w mafii? Bo Cię atakuje?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:08:12 GMT 1
Co? Wielkie kłopoty Sheparda. Czego nie rozumiesz? Odnosisz się do posta po północy, w którym tłumaczę co chujowego zrobił Leclerc, że mam go za mafię i pytasz się mnie, czemu miałem go wtedy za mafię. Znam te argumenty. Leclerc zmienił się z raczej niewinnego na winnego przez to, że - nie skomentował sytuacji z podszywanym detem - nie dołączył do Twojego pomysłu, aby zlinczować Kmicica, mimo że ma go za winnego
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:12:07 GMT 1
Czy Wy nie widzicie, że Modric jest w mafii? Bo Cię atakuje? Nie, to nie robi na mnie wrażania, jest coś innego. Tak przy okazji to jest kłamstwo, ponieważ ja zlałem temat Kukuczki ciepłym moczem i nawet nie kojarzę sytuacji, w której niby to Kukuczka broni przed linczem nademną. Kiedy był na mnie lincz? i kiedy Kukuczka o mnie pisał? Chodzi o to, że wczoraj był wyjebanym na grę niby to miastowym, a dzisiaj oddaje głos i spełnia minium 2 postów? Dlaczego? Nagle postanowił zaczać grać? Co się zmieniło w ciągu tego dnia dla niego, że nie odpada za aktywność? A ten drugi post kilka minut przed końcem czasu, to też jest zaskakujące, ale nie każdy miastowy mógłby zauważyć, ze należy napisać dwa posty, a nie jeden, aby nie dostać pkt karnego, a na pewno miastowy wyjebany na gre mógłby tak zrobić. Nawet ja nie zauważyłem, że limit jest zwiększony...
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 21:13:36 GMT 1
Czego nie rozumiesz? Odnosisz się do posta po północy, w którym tłumaczę co chujowego zrobił Leclerc, że mam go za mafię i pytasz się mnie, czemu miałem go wtedy za mafię. Znam te argumenty. Leclerc zmienił się z raczej niewinnego na winnego przez to, że - nie skomentował sytuacji z podszywanym detem - nie dołączył do Twojego pomysłu, aby zlinczować Kmicica, mimo że ma go za winnego No to na chuj się pytasz, ja pierdolę xDD Weźcie mnie już zlinczujcie
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:15:06 GMT 1
Spokojnie, są jeszcze inni kandydaci do linczu niż Ty Shepard.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:19:57 GMT 1
Czy bezrolni miastowi wiedzą, że zostali zdilowani? Wydawało mi się, że ktoś sugerował, że był zdilowany, a to może być dość istotne.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 21:22:25 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 21:22:25 GMT 1
Pikachu, ale to była jego udawaczodetowska gra.
Konsultanta mi brakuje, bo wbrew pozorom, ostatnimi czasy wyrósł na ostoje rozsądku.
Modrić nie powinien tak robić, napisanie dwóch postów o niczym tylko i wyłącznie po to, żeby nie odpaść, na samym finiszu gry, jest poniżej pasa. Ale on ma ładny styl pisania, rozumiem, że to po prostu takie okoliczności życiowe.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:23:57 GMT 1
W ogóle mam żal do Licziego i Mariana, bo wczoraj jako jedyni mieli stuprocentową pewność, że Bobo jest podszywem, a mimo to nic nie zrobili, żeby pomóc miastu go zlinczować. Rozważali zupełnie inne scenariusze.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:25:21 GMT 1
Modric xD Modric, a co sądzisz o Kukuczce? Trochę za agresywny na start na mafiozę. A znalazłem Jak mnie Kukuczka broni Mój pierwszy post strona 52 xD Czy MG zepsuł, czy ja czegoś nie rozumiem? 20:00 – początek rozgrywki, detektyw dostaje losowe sprawdzenie. Wtorek: Do 19:00 – mafia wybiera OC i dilera Jeżeli detektyw dostał sprawdzenie, zanim mafia wybrała OC spośród swoich, to oznacza, że detektyw musiał dostać losowe sprawdzenie wyłącznie spośród miastowych? Kukuczka mnie chroni - strona 44 xD Lecimy dzisiaj w Szyfranta Zieloną Gąskę Jesteś chory na łeb czy w mafii?
Podsumowanie: Modric mafioza
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:28:39 GMT 1
Nawet jeśli Liczi był zdilowany, to miał co najmniej cztery sprawdzenia (dzień pierwszy, lincz na Kanydacie, lincz na Marlowie, lincz na Kukuczce, lincz na Marianie). Niestety nie wiadomo czy sprawdzał Bobo, czy nie i jego rola ostatecznie nic nam nie da. Bo mógł sprawdzać np. Sheparda, ale będzie nadużyciem twierdzenie, że Shepard wyszedł winny. Mógł wyjść, a mógł nie zostać sprawdzony. Natomiast Liczi pisał, że ma Sheparda ma za winnego dość często.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 21:28:41 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 21:28:41 GMT 1
To musiałaby być mafia która nie jest typowi w stanie napisać wiadomości i zostawia mu do przejrzenia i ustosunkowania się 199 stron.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:30:51 GMT 1
A Osiecka głosujaca na Snudziana i nie zabita w mordzie to rak
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:32:02 GMT 1
Przecież zostało ponad 20 godzin do jutrzejszego linczu Zielonka xD
No ale Liczi mógł chociaż posegregować graczy na drabinie, a nie tak ciągem. Trochę zjebał.
|
|