|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:33:38 GMT 1
Shepard mam do Ciebie komunikat, bo podoba mi się jak bronisz. Nie obiecuję Ci, że jutro nie będę myślał, że nie jesteś w mafii, ale dzisiaj wal ze mną w Mafię Modrica, bo kilka osób ma słomę zamiast mózgu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:36:49 GMT 1
Przecież zostało ponad 20 godzin do jutrzejszego linczu Zielonka xD No ale Liczi mógł chociaż posegregować graczy na drabinie, a nie tak ciągem. Trochę zjebał. Powinien pisać wszystko wprost
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:37:59 GMT 1
W każdym razie jedyne co trzeba zrobić teraz to przeczytać jego posty, bo na pewno wiele rzeczy nam zasugerował. Każdy miastowy czyta przed jutrzejszym linczem AK warelistę i mówi, jakie ma wnioski na temat tego, co przemycił AK warelista. Innej drogi nie ma.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:41:06 GMT 1
No może nie były odkrywcze, bo gdybym ja był detektywem, to o ile właściwie pamiętam ten moment, to na pewno brałbym pod uwagę Leclerca, Bobo i Kmicica, Spodermana nie przez niską aktywność, Szyfranta w sumie tak, ale były dobre, a trzeba wziąć poprawkę, że nie wiadomo, komu ta rola się trafi, już nieraz była ona niewłaściwie wykorzystywana, że sprawdzenia były z kompletnej czapy, więc taka wartościowa podpowiedź była dużym rigczem, a teraz czytając Twoje słowa, to jeszcze mocniej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli Leclerc nie wziął OC, a jest w mafii, to fakt wystawienia go w tej czwórce jeszcze mocniej zazielenia Durdę. Bo właściwie to jest racja, Leclerc wykazywał się bardzo dużym rigczem i w sumie był kandydatem na OC, będąc w mafii. Mi Shepardzie Twoja gra wydaje się podejrzana, mało merytoryczna, ale idę też drogą eliminacji. Ze spokojem mogę uniewinnić z żyjących Szyfranta, Szóstegobękarta, Modricia, Durdę i Osiecką. Dodaję do tego grona Sznudziana, którzy bardzo mocno został oczyszczony przez Pikaczu i Durdę, ufam im w tej kwestii, że jeśli obaj mają takie przekonanie, to coś w tym musi być, zwłaszcza że Sznudzian gra dobrą edycję, a jedyne co mi u niego się nie podoba, to te wchodzenie do głosowania na sam koniec. Ale kij ma dwa końce i czy mafioza chciałby się tak rzucać oczy w takich gorących momentach? Wątpię. Raz może by sytuacja do tego zmusiła, ale już nie dwa. Dlatego wśród winnych zostajesz mi Ty, Leclerc, Konsultant, Kmicic. Szyfrant - sprawdzony niewinny Szósty Bękart - sprawdzony niewinny Modric - sprawdzony niewinny Też macie takie wrażenie?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:42:17 GMT 1
W każdym razie jedyne co trzeba zrobić teraz to przeczytać jego posty, bo na pewno wiele rzeczy nam zasugerował. Każdy miastowy czyta przed jutrzejszym linczem AK warelistę i mówi, jakie ma wnioski na temat tego, co przemycił AK warelista. Innej drogi nie ma. Ja jestem pewny 3 sprawdzen. Charlsa winny, Szyfrant niewinny oraz Szósty niewinny. Mnie bardzo dziwiło, że ma mnie za niewinnego, bo tak nie powinno być. Nie gram krystalicznie czysto i robię to nawet trochę specjalnie, więc byłem przekonany, że wlasnie Licz to det, zresztą jedna z najlepiej radząca sobie osoba z tą rolą.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:43:34 GMT 1
No może nie były odkrywcze, bo gdybym ja był detektywem, to o ile właściwie pamiętam ten moment, to na pewno brałbym pod uwagę Leclerca, Bobo i Kmicica, Spodermana nie przez niską aktywność, Szyfranta w sumie tak, ale były dobre, a trzeba wziąć poprawkę, że nie wiadomo, komu ta rola się trafi, już nieraz była ona niewłaściwie wykorzystywana, że sprawdzenia były z kompletnej czapy, więc taka wartościowa podpowiedź była dużym rigczem, a teraz czytając Twoje słowa, to jeszcze mocniej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli Leclerc nie wziął OC, a jest w mafii, to fakt wystawienia go w tej czwórce jeszcze mocniej zazielenia Durdę. Bo właściwie to jest racja, Leclerc wykazywał się bardzo dużym rigczem i w sumie był kandydatem na OC, będąc w mafii. Mi Shepardzie Twoja gra wydaje się podejrzana, mało merytoryczna, ale idę też drogą eliminacji. Ze spokojem mogę uniewinnić z żyjących Szyfranta, Szóstegobękarta, Modricia, Durdę i Osiecką. Dodaję do tego grona Sznudziana, którzy bardzo mocno został oczyszczony przez Pikaczu i Durdę, ufam im w tej kwestii, że jeśli obaj mają takie przekonanie, to coś w tym musi być, zwłaszcza że Sznudzian gra dobrą edycję, a jedyne co mi u niego się nie podoba, to te wchodzenie do głosowania na sam koniec. Ale kij ma dwa końce i czy mafioza chciałby się tak rzucać oczy w takich gorących momentach? Wątpię. Raz może by sytuacja do tego zmusiła, ale już nie dwa. Dlatego wśród winnych zostajesz mi Ty, Leclerc, Konsultant, Kmicic. Szyfrant - sprawdzony niewinny Szósty Bękart - sprawdzony niewinny Modric - sprawdzony niewinny Też macie takie wrażenie? Uważasz, że sprawdził Madrica? W sumie to byłoby ciekawe, ale możliwe. A spojrz, że dalej dodał Sznudziana
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:44:11 GMT 1
Liczi na pewno nie ma sprawdzenia winny przy Kmicicu.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:45:08 GMT 1
Wydaje mi się, że głównym powodem mordu na Pikaczu, oprócz tego, że jest ogarem, były też jego celne typy w Leclerca i Sheparda. W tej chwili mafia musi eliminować zawodników, którzy mają celne typy i stanowią dla niej największe zagrożenie. Jeśli ja jutro padnę w mordzie, to będzie to niemal na pewno oznaczało, że Leclerc jest w mafii. Wykorzystując swoją mocną pozycję w mieście i możliwość bycia zamordowanym z tego powodu, lekko sfejkowałem możliwość posiadania roli i jeśli Leclerc jest w mafii i nie ma pozycji OC, to mafiozi powinni to wyłapać, bo akurat go zacząłem atakować, podobnie zresztą jak Pikaczu. Jeśli trafiłem z tym Leclerciem, to jutro padnę, będzie 7-3, ale zrobi się 7-2, bo zlinczujecie mafię Leclerca, mafia będzie miała mord, ale wciąż będziemy mieli po naszej stronie detektywa z prawdopodobnie pięcioma sprawdzeniami. Pytanie, ile z nich będzie w ogóle przydatne, ale z tej matematyki wynika, że mafia ma małe szanse na triumf. Zaraz wezmę się za czytanie dzisiejszego dnia, ale to ponad 50 stron... Shepard sprawdzony?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:47:45 GMT 1
Bardzo mozliwe, ile tych sprawdzeń już byśmy mieli? A co sądzisz o jego ataku na konsultanta przed śmiercia? Sprawdzenie czy przypadek? To i tak chciałbym sprawdzic na koncu, bo musimy miec pewnosc kto jest OC
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:48:04 GMT 1
Akwa, mów co masz do powiedzenia bo dzisiaj lecisz za 12 minut. Brak aktywności Sznudziana, Durda strzelający w kolano, o Osieckiej nie wspomne, a ja jestem chujowy. Czekam. Wątpię, bym odpadł, ale moje wnioski na szybko, to Leclerc mafia; natomiast niewinni Szyfrant, Szóstybękart i Luka Modrić.
No i Bobo mafia, ale to teraz wiadome.
Nad resztą musiałbym się zastanowić, a nie chcę na szybko nieprzemyślanych typów podawać.
Modric sprawdzony, pewne info. Tu z całą pewnością może być OC. I czy ktokolwiek dałby go Modricowi? Nie wiem, dla mnie sprawę Chorwata się jeszcze kiedyś załatwi, na razie go odpuść Zielonka.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:49:13 GMT 1
Czyli to są typy Licziego do wczoraj. Miał jeszcze jedno sprawdzenie, po którym zmieniło się to, że zaczął winić Sheparda.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:49:52 GMT 1
Wątpię, bym odpadł, ale moje wnioski na szybko, to Leclerc mafia; natomiast niewinni Szyfrant, Szóstybękart i Luka Modrić.
No i Bobo mafia, ale to teraz wiadome.
Nad resztą musiałbym się zastanowić, a nie chcę na szybko nieprzemyślanych typów podawać.
Modric sprawdzony, pewne info. Tu z całą pewnością może być OC. I czy ktokolwiek dałby go Modricowi? Nie wiem, dla mnie sprawę Chorwata się jeszcze kiedyś załatwi, na razie go odpuść Zielonka. Okej to Modric sprawdzony, ale mnie ten pajac wkurzyl xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:50:11 GMT 1
I uniewinniać Durdę. No niestety ciężko ocenić, kogo sprawdził wczoraj.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 21:50:32 GMT 1
Bobo, Leclerc, Shepard, Kmicic, Konsultant, Sznudzian, Osiecka, Durda, Modric, Szostybekart, Szyfrant. Pięć sprawdzeń jeśli się nie mylę. Możemy nawet założyć, że sprawdził Bobo, ale ja jestem niesprawdzony (oby, bo inaczej Licz wrzuca mnie jako trzeciego po otrzymaniu informacji, że jestem niewinny, a to by było bardzo niemiłe z jego strony), więc pozostałe sprawdzenia są z drugiej strony - Szyfrant, Szostybekart, Modric. Innymi słowy, wychodzi na to, że Modric jest sprawdzonym przez deta niewinnym
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:50:52 GMT 1
I uniewinniać Durdę. No niestety ciężko ocenić, kogo sprawdził wczoraj. Durde mialby za OCka
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:51:30 GMT 1
Thank you captain obvious. Nie możemy założyć, że sprawdził Bobo.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:51:47 GMT 1
To do Sheparda
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 21:52:17 GMT 1
Spierdalaj
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:52:37 GMT 1
Jakim cudem uważasz, że trzeba założyć, iż sprawdził Bobo?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:52:42 GMT 1
Bobo, Leclerc, Shepard, Kmicic, Konsultant, Sznudzian, Osiecka, Durda, Modric, Szostybekart, Szyfrant. Pięć sprawdzeń jeśli się nie mylę. Możemy nawet założyć, że sprawdził Bobo, ale ja jestem niesprawdzony (oby, bo inaczej Licz wrzuca mnie jako trzeciego po otrzymaniu informacji, że jestem niewinny, a to by było bardzo niemiłe z jego strony), więc pozostałe sprawdzenia są z drugiej strony - Szyfrant, Szostybekart, Modric. Innymi słowy, wychodzi na to, że Modric jest sprawdzonym przez deta niewinnym Poprawiłem Twój post
|
|