|
Post by Shepard on May 16, 2020 21:53:46 GMT 1
Jakim cudem uważasz, że trzeba założyć, iż sprawdził Bobo? Napisałem, że możemy to założyć, a nawet wtedy wychodzi, że Modric jest sprawdzony
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:55:29 GMT 1
Jest nawet na 100% pewne, że Licz nie sprawdził Bobo, bo miał wczoraj o 21:29 cztery sprawdzenia, o których napisał w odpowiedzi do Pikachu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:55:42 GMT 1
Mam pytanie do wszystkich, w razie jakby doszlo do sytuacji Konsultant vs Snudzian, to kogo byscie poslali do piachu?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:56:25 GMT 1
Nie wiem jeszcze.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 21:58:36 GMT 1
Dobra idę spanko i pomyślec na trzezwo, bo mnie ten Modric zaskoczyl swoja glupota
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 21:58:52 GMT 1
Sznudziana
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 21:59:04 GMT 1
Mam pytanie do wszystkich, w razie jakby doszlo do sytuacji Konsultant vs Snudzian, to kogo byscie poslali do piachu? Dużo zależy od tego jaką rolę ma Shepard.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 21:59:17 GMT 1
Miasto proszę o pomoc w ustaleniu kluczowej sprawy: czy AK warelista wczoraj dostał sprawdzenie niewinny przy Durdzie czy winny przy Shepardzie.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 22:01:36 GMT 1
Miasto proszę o pomoc w ustaleniu kluczowej sprawy: czy AK warelista wczoraj dostał sprawdzenie niewinny przy Durdzie czy winny przy Shepardzie. Pamietaj o dilowanku
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 22:02:28 GMT 1
SPRAWDZENIA DETEKTYWA:
SZYFRANT STEFAN ZIELONKA - NIEWINNY SZÓSTYBĘKART - NIEWINNY LUKA MODRIC - NIEWINNY
CHARLES LECLERC - WINNY
I NIEWIADOME SPRAWDZENIE Z WCZORAJ
EDWARD DURDA - NIEWINNY? SHEPARD - WINNY? BRAK SPRAWDZENIA - ZDILOWANIE
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 22:05:07 GMT 1
No i jak na razie sprawdzonka psu w dupę, poza Modriciem, bo raczej by mu nie dali OCka. Polecam jutro głosować na mnie
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 22:05:51 GMT 1
Durda po linczu na Kukuczce od początku uważał, że Marian i Bobo są razem w mafii, ku czemu były mocne podstawy, więc jego dzisiejsze zachowanie przy linczu mnie nie dziwi. Na dodatek 13 maja o 10 rano polecał detektywowi - Detektywowi polecam sprawdzać graczy z grona: Szyfrant Zielonka, DJ Bobo, Charles Leclerc, Spoderman. - czy mafioza by polecał detektywowi takie rozsądne typy? Bobo wówczas był całkiem bezpieczny, o Leclercu nikt nic nie mówił, a pewnie są w mafii. Spoderman był kompletnie nieaktywny, więc podejrzewam, że żaden det go nie chciał sprawdzić, a Szyfrant w sumie też był niezłym typem do sprawdzenia, choć moim zdaniem niewinny. Chodzi mi o to, że mafioza nie proponowałby detektywowi sprawdzić 4 zawodników, w których 2 to mafiozi. Po co by ułatwiał? Dla mnie Durda jest niewinny. Kiedyś jako Fernando Morientes grał świetną edycję jako mafioza i był stan 3:2 i lincz miasta. I tutaj pro-tip: wówczas Morientes grał świetnie, ale po to, by doprowadzić do zlinczowania miastowego, co dałoby 2:2 i triumf mafii, używał kompletnie nierigczowych argumentów. I dopiero wtedy można było się zorientować, że w tej mafii jest. Dlatego jeśli będzie moment, w którym bredzi od rzeczy, to prawdopodobnie będzie to oznaczało, że jest w mafii. Dla mnie jego gra na razie to jeden wielki RIGCZ. Aha, jeśli nie jest detektywem, to miasto będzie grało na odjebanie go w linczu, bo w mordach będą musieli usuwać osoby oczyszczone przez detektywa. Bobo już coś o nim smęcił, Shepard to samo, Konsultant także.
Do Konsultanta to też mam pewne wątpliwości, jego poziom wkręcenia w grę jest niesamowity. Tylko dlaczego? Sadzi pełno analiz, wyszukuje pełno smaczków, ale sadzi takie absurdy, że nie wiem, czy sam w to wierzy. Tak lekko podśmiarduje mi piątym mafiozą, bo zastanawiam się, czy którykolwiek miastowy byłby aż tak mocno wkręcony w grę, w kreowanie tej karykaturalnej postaci, bo nie wierzę, że Konsultant to pisze na serio. 3/4 co pisze to wierutne bzdury. Bez urazy oczywiście.
Cała trójka Shepard, Leclerc i Konsultant chcą linczować Kmicica. Coś mi się wydaje, że jak dwóch z nich jest w mafii, to w tym momencie raczej by nie szli w linczowanie kolegi z mafii. To mi trochę uniewinnia Kmicica.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 22:09:00 GMT 1
Czyli sugerujesz Kmicic, że sprawdził Sheparda?
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 22:13:19 GMT 1
Wydaje mi się to bardziej prawdopodobne niż to że sprawdził Durdę.
Ale prawdą też jest, że mógł być zdilowany i sprawdzeń jest mniej.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 22:44:29 GMT 1
Jutro postaram się ustalić jeszcze dwie rzeczy, które być może pozwolą nam zawęzić grono poszukiwań do czterech postaci (łącznie z Shepardem), a teraz idę spać, mam nadzieję, że naćpany Konsultant nie zaspamuje tego tematu przez noc.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 9:26:32 GMT 1
Do tego Leclerc i ja w mafii powinniśmy się wykluczać, ze sposobu gry i w związku z tym, że ten jebał we mnie i nikogo innego w sumie.
Akwarelista i Pikaczu zamiast dołączyć do mnie i Szyfranta Zielonej Gąski i iść na Kmicica woleli walić w Leclerca. Same shit, tylko że Kmicic był lepszym wyborem. akurat ja w mafii też jebałem praktycznie tylko swoich są różne sposoby gry, nie ma jednej, najlepszej ścieżki
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 9:41:49 GMT 1
Nie, to nie robi na mnie wrażania, jest coś innego. Tak przy okazji to jest kłamstwo, ponieważ ja zlałem temat Kukuczki ciepłym moczem i nawet nie kojarzę sytuacji, w której niby to Kukuczka broni przed linczem nademną. Kiedy był na mnie lincz? i kiedy Kukuczka o mnie pisał? Chodzi o to, że wczoraj był wyjebanym na grę niby to miastowym, a dzisiaj oddaje głos i spełnia minium 2 postów? Dlaczego? Nagle postanowił zaczać grać? Co się zmieniło w ciągu tego dnia dla niego, że nie odpada za aktywność? A ten drugi post kilka minut przed końcem czasu, to też jest zaskakujące, ale nie każdy miastowy mógłby zauważyć, ze należy napisać dwa posty, a nie jeden, aby nie dostać pkt karnego, a na pewno miastowy wyjebany na gre mógłby tak zrobić. Nawet ja nie zauważyłem, że limit jest zwiększony... o to to, wstrętna mafiuszka powróciła, gdy o niej ucichło, odbębniła co trzeba i hyc, z powrotem do nory
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 9:44:30 GMT 1
Wątpię, bym odpadł, ale moje wnioski na szybko, to Leclerc mafia; natomiast niewinni Szyfrant, Szóstybękart i Luka Modrić.
No i Bobo mafia, ale to teraz wiadome.
Nad resztą musiałbym się zastanowić, a nie chcę na szybko nieprzemyślanych typów podawać.
Modric sprawdzony, pewne info. Tu z całą pewnością może być OC. I czy ktokolwiek dałby go Modricowi? Nie wiem, dla mnie sprawę Chorwata się jeszcze kiedyś załatwi, na razie go odpuść Zielonka. ktoś tego OC musiał dostać, a już niemal tradycją się stało, że det robi sprawdzenie OCka xd
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 9:46:25 GMT 1
Miasto proszę o pomoc w ustaleniu kluczowej sprawy: czy AK warelista wczoraj dostał sprawdzenie niewinny przy Durdzie czy winny przy Shepardzie. Pamietaj o dilowanku to jak w końcu to cholera działa? zmienia wynik sprawdzenia, czy je unieważnia?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 9:48:22 GMT 1
Wydaje mi się to bardziej prawdopodobne niż to że sprawdził Durdę. Ale prawdą też jest, że mógł być zdilowany i sprawdzeń jest mniej. sprawdzanie Durdy, skoro był dość oczywistym ogarem na jakimkolwiek etapie rozgrywki byłoby debilne. takich jak Durda albo się uniewinnia grą i typami albo sprawdza na koniec linczem z braku lepszych podejrzanych.
|
|