|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 9:38:51 GMT 1
Doktorze Redziku przestań nic nie wnosić do gry bo znajdujesz się nad przepaścią
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 9:42:04 GMT 1
Mikaelę też mam na oku nigdy nie może ufać Amerykanom
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 9:45:40 GMT 1
>nic nie wnosić do gry >po 6 godzinach od rozpoczęcia rozgrywki (14h - 8h na sen) xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 9:45:55 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 9:45:55 GMT 1
Szyfrant Stefan Zielonka i Charles Leclerc wczoraj byli na forum, ale się nie wpisali. Możliwości jest wiele, ale warto to odnotować Wśród glonow Redowych duża szansa na jedną minimum mafię, ale poczeka się na głosy i trochę ich akcji. Osiecka dobrze mówi że robienie sobie podstawki pod bicie glonów, bez mocnego do tego nawoływania bardzo wygodne! Zwłaszcza że może to zmienić narrację całego miasta na dzień pierwszy jak w poprzedniej edycji
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 9:47:41 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 9:47:41 GMT 1
Chwila chwila, przecież to Kukuczka zrobił a nie Red!
Kukuczka chce zmienic percepcję w stronę wygodnego patrzenia na glony i ich rozliczania
A Red tylko podaje informacje, podał je zresztą pierwszy, a Kukuczka powtórzył i koncept wygodnie rozwinął
Pikaczu przeprasza reda!
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 9:48:02 GMT 1
Nie wcale nie jestem pewna,że Redzik poleci. Tłumacz się DJ Bobo Ja? Z czego, z twojego posta z dupy?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 9:48:43 GMT 1
Z kim chciałbym nawiązać współpracę i traktuję jako jakościowego, dobrego człowieka:1. Agnieszka Osiecka – widać w jej twórczości subtelną duszę poetki, która chce wesprzeć braci w gorszych czasach. Dąży do zmian w naszym mieście, pod którymi też mogę się podpisać. Dość wnikliwie punktuje w swoich wierszach obłudę i prostactwo. Moje pierwsze wrażenie po kontakcie z tą Panią jest pozytywne. Zbudujmy razem nowy AWS! 2. Sznudzian – elokwentny, błyskotliwy obserwator. Swoją inteligencją, erudycją i urokiem osobistym przypomina mi widok w lustrze. Wspaniały człowiek, którego aż chce się wysłuchać.
Do kogo czuję niepohamowaną sympatię, ale w obecnej chwili ciężko mi z nim zacieśnić stosunki:1. Edward Durda – Pan Edward bardzo ciekawe rozpoczął swoją karierę w mieście. Szanuję jego dociekliwość i chęć poszerzania horyzontów. Liczę, że w dalszym etapie da nam trochę więcej z siebie, bo czuję jego potencjał. Z kim mógłbym nawiązać współpracę, ale wymagam zmiany stylu i traktuję w tej chwili jako niegroźnego pionka politycznego:1. Konsultant Play – jak już wcześniej wspomniałem, przypomina mi mojego dobrego kolegę ze studiów. Bardzo dużo mówi, jednak ilość słów nie wiąże się jakkolwiek z ich jakością. Mam nadzieję, że wyciągnie wnioski z moich słów i skupi się bardziej nad wartością merytoryczną swoich wystąpień. W innym przypadku może do końca być traktowany niepoważnie. 2. Pikachu – Gabriel Janowski powiedział kiedyś, że w Polsce są grupy interesów. Te słowa przypominają mi sympatycznego polityka z Japonii, który swój styl wypowiedzi i działania wzorował właśnie na Panie Gabrielu. Pan Pikachu to niegroźna pchełka, która widzi dużo, jednak nie potrafi tego odpowiednio sprzedać.
Z kim poszedłbym na randkę:1. Mikaela Shifrin – zarówno Pani Mikaela, jak i ja zostaliśmy obdarzeni ponadprzeciętnymi walorami estetycznymi. Pani Mikaela robi wrażenie wyważonej kobiety, która gdzieś ukrywa swoje prawdziwe emocje. Mam nadzieję, że swoim urokiem rozbudzę w niej wielką namiętność.
Z kim nie chcę nawiązać współpracy, ponieważ mu nie ufam:1. Austriacki Akwarelista – jak pokazała historia XX wieku, osoba reprezentująca ten niezbyt popularny zawód może okazać się dużym zagrożeniem dla naszego miasta. Od początku jego wypowiedzi mają w sobie pewną dozę mowy nienawiści. Jego publiczne występy są intensywne i ekspresyjna. Wydaje mi się, że pod tą ekspresją ukryta jest iście szatańska dusza. 2. Szostybekart – o Panu Szóstym mogę powiedzieć tylko to, że stara się przybrać asekurancką pozę. Z jednej strony nie ma w jego wypowiedziach wielu ataków. Bardziej stara się skupić na rzuceniu małego pstryczka w nos któregoś z polityków i obserwować, jak pozostali na to zareagują. 3. DJ Bobo – tutaj chyba już nie będę owijać w bawełnę. Pan DJ wydaje mi się cwaniaczkiem z wybielonym uśmiechem. Stara się udawać przyjemniaczka, jednak zapomina, że taki image ma niewiele wspólnego z elegancją. Uważam go za zakompleksionego złodzieja marzeń, który pracę innych podpisuje swoim nazwiskiem i stara się zebrać chwałę i sławę. Szwajcarskie korzenie również przypominają mi o tym, że zależy mu tylko i wyłącznie na interesie własnym, nie obywateli.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:50:14 GMT 1
Nie wcale nie jestem pewna,że Redzik poleci. Tłumacz się DJ Bobo Ja? Z czego, z twojego posta z dupy? Twój post jest z dupy właśnie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 9:51:27 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 9:51:27 GMT 1
Ktoś obliczy dla Pikaczu ile linczy nieudanych pod rząd być może do przegrania?
Dziękuję!
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:52:19 GMT 1
Przy 16 niewinnych do 5 winnych 6 linczy nieudanych kończy się porażką miasta.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 9:53:10 GMT 1
No to powiedz mi, jak inaczej mam interpretować tekst, że "w twoim przypadku niewiele to pomoże"? Bo może nie rozumiem, nie wiem, ale dla mnie to właśnie spełnia definicję "postu z dupy".
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 9:53:53 GMT 1
z rzedu, kurwa, z rzedu
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:54:02 GMT 1
No to powiedz mi, jak inaczej mam interpretować tekst, że "w twoim przypadku niewiele to pomoże"? Bo może nie rozumiem, nie wiem, ale dla mnie to właśnie spełnia definicję "postu z dupy". To było odniesienie do przysłowia, które podał Redzik w odpowiedzi o Osieckiej.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 9:55:06 GMT 1
Dalej nie widzę powiązania, ale chuj, może ja ten Polski język niedobrze zna!
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:55:39 GMT 1
Dalej nie widzę powiązania, ale chuj, może ja ten Polski język niedobrze zna! No to już twój problem, nie mój.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 9:55:50 GMT 1
Pikachu, doceniam, że się postarałeś i Ci się chciało, ale z drugiej strony trochę współczuję, że poświęciłeś tyle czasu kwestii, w której się tak mocno mylisz. No chyba, że zrobiłeś to celowo, to wtedy nie współczuję, ale na chwilę obecną przewrotnie powiedziałbym, że Pika bardziej niewinny, niż winny. Bo np. niespecjalnie widzę powód, dla którego mafia miałaby wytaczać ciężkie działa i wyskakiwać z takim atakiem w pierwszych godzinach rozgrywki. Btw, jak to jest, że śmieszkowanie w kierunku DJa Bobo prawidłowo zinterpretowałeś, a ulokowanie Osieckiej w mafii "na 99%" (xD) za edytowanie postów wziąłeś na poważnie? W ogóle, to jakiś żart, że po poprzedniej aktywnej edycji w tej mamy znowu sporo glonów (alert, Kukuczka-mafiuczka narzeka na nieaktywność graczy). Do tej pory nie wpisali się: Charles Leclerc Kmicic Spoderman Szyfrant Stefan Zielonka Modric i Piękny Marian też jacyś tacy glonowaci, nie chcę nic mówić, ale przy takiej "szybkiej edycji" to na mój gust może się okazać jeszcze bardziej problematyczne, niż zwykle. Otwieram dyskusję pt. jaką taktykę obieramy na dziś, nie lubię walenia w glony, choć ofc jeszcze sporo czasu do wieczora i mogą się rozruszać, ale zastanawiam się czy w takiej sytuacji opłaca się zwracać w stronę grubych ryb typu Marlow lub Osiecka. Idę po kawę i siadam szukać mafii. "Tkwi we mnie coś takiego, co sprawia, że nie interesuje mnie gra o małe stawki. Dla mnie liczy się jedynie „naj”. Tylko to mnie bierze naprawdę." a to już zwyczajny gwóźdź do trumny Kukuczki, 100% mafia, jak ktoś tego nie widzi to niech zainwestuje w lekcje gry od Doktora Redzika
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 9:57:20 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 9:57:20 GMT 1
Przy 16 niewinnych do 5 winnych 6 linczy nieudanych kończy się porażką miasta. Dziękuję! To Pikaczu niejako zgadza się z Kukuczka, że można skoncentrować się na ludziach unikających gry, skoro to ich do gry zmotywuje, a mafia będzie zabijała aktywnych codziennie! I pomoże to też detektywowi, który sam będzie wiedział by cichych nie sprawdzać i więcej będzie istotnych sprawdzeń Pikaczu jednak jest gotów pierwszego dnia zrobić wyjątek i zabić takiego Kukuczke albo Konsultanta na chwilę obecną! Wszak nie można dać się wygodnie poczuć mafii w oczywistym schemacie!
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:59:42 GMT 1
Konsultant Play Wszyscy wiemy,że Kukuczka musiał się na siłę dojebać do kogoś nieaktywnych, bo w przypadku próby dojebania się o aktywnych, wyszły by z tego kwiatki xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 9:59:45 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 9:59:45 GMT 1
Pikachu, doceniam, że się postarałeś i Ci się chciało, ale z drugiej strony trochę współczuję, że poświęciłeś tyle czasu kwestii, w której się tak mocno mylisz. No chyba, że zrobiłeś to celowo, to wtedy nie współczuję, ale na chwilę obecną przewrotnie powiedziałbym, że Pika bardziej niewinny, niż winny. Bo np. niespecjalnie widzę powód, dla którego mafia miałaby wytaczać ciężkie działa i wyskakiwać z takim atakiem w pierwszych godzinach rozgrywki. Btw, jak to jest, że śmieszkowanie w kierunku DJa Bobo prawidłowo zinterpretowałeś, a ulokowanie Osieckiej w mafii "na 99%" (xD) za edytowanie postów wziąłeś na poważnie? W ogóle, to jakiś żart, że po poprzedniej aktywnej edycji w tej mamy znowu sporo glonów (alert, Kukuczka-mafiuczka narzeka na nieaktywność graczy). Do tej pory nie wpisali się: Charles Leclerc Kmicic Spoderman Szyfrant Stefan Zielonka Modric i Piękny Marian też jacyś tacy glonowaci, nie chcę nic mówić, ale przy takiej "szybkiej edycji" to na mój gust może się okazać jeszcze bardziej problematyczne, niż zwykle. Otwieram dyskusję pt. jaką taktykę obieramy na dziś, nie lubię walenia w glony, choć ofc jeszcze sporo czasu do wieczora i mogą się rozruszać, ale zastanawiam się czy w takiej sytuacji opłaca się zwracać w stronę grubych ryb typu Marlow lub Osiecka. Idę po kawę i siadam szukać mafii. "Tkwi we mnie coś takiego, co sprawia, że nie interesuje mnie gra o małe stawki. Dla mnie liczy się jedynie „naj”. Tylko to mnie bierze naprawdę." a to już zwyczajny gwóźdź do trumny Kukuczki, 100% mafia, jak ktoś tego nie widzi to niech zainwestuje w lekcje gry od Doktora Redzika Racja, Kukuczka powinien mocno się mówiąc nieladnie przyjebać do Pikaczu albo do samej idei, a próbuje to rozegrać na spokojnie, na chill, przy tym samemu wskazując jakieś inne kierunki i oczywiście nudna dyskusje nt glonkw ! Kukuczka traci coraz więcej!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 10:01:11 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:01:11 GMT 1
A skoro Kukuczka lubi grę o duże stawki, to czy będzie mocno oponował jak miasto na nim to sprawdzi?
Pikaczu pyta miasta, czemu nie? Na obecną chwilę ma sens, chociaż do wieczora coś się może zmienić
|
|