|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:01:12 GMT 1
Drogi Konsultancie czas dorosnąć i usunąć opis
jak nie dorośniesz to jesteś w mafii
dajmy czas Konsultantowi nie linczujmy go dzisiaj
linczowanie glonów jest ryzykowne dlatego zabijmy pół-glona Doktora Redzika
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:01:20 GMT 1
Kukuczka jak się rozbrykał chciałbym tylko zauważyć, że ten wczesny post o Kukuczce właśnie miał sugerować jego mafijność, a w sumie o ten nieszczęsny "lipton" pierwszy przyjebał się Mafioł, który jakoś mafijnej sraki Kukuczki nie raczył zauważyć. w ogóle hiperarcykurwaśmieszne jest, że niby daję z nim powiązania, ale to ja powinienem polecieć pierwszy, bo jestem wkurwiającym shitposterem. bo cóż z tego, że Kukuczka jest obecnie mafią pokroju Sędziego z poprzedniej edycji, lepie niech poleci ten, co nakurwia tyle postów.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 10:02:37 GMT 1
Sędzia też musiał na siłę do kogoś dojebać, jak został spytany i się wjebał.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:02:52 GMT 1
przykro mi, nie usunę, póki w stawce będzie Statystyczny pytek bez odpowiedzi
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Rozgrywka
May 12, 2020 10:03:10 GMT 1
via mobile
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:03:10 GMT 1
Kim jest Mafioł, Pikaczu nie rozumie
Nawet wczoraj przez to nie mógł odpowiedzieć na jedno ważne pytanie!
Dziecinne przedrzeznianie i zmienianie nicków przez Konsultanta nie dość, że jest jawnym odsłanianiem tożsamości, to jesscze bardziej czyni Konsultanta irytującym dla Pikaczu
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 10:03:20 GMT 1
Proszę nie ruszać tak zasłużonego dla kraju obywatela. Panie Jerzy, może Pan liczyć na moje wsparcie.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 10:03:57 GMT 1
Pikachu Chodzi tu o Philipa Marlowe
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:04:17 GMT 1
Marlowe = Mafioł
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:06:45 GMT 1
Marian Krzaklewski to przystojny dżentelmen którego lubię słuchać ale muszę być też solidarna z Panem Durą
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 10:10:28 GMT 1
Panie Marszałku! Wysoka Izbo!
Proszę o powołanie komisji, której celem będzie doprowadzenie do skazania osoby, który rozpoczęła nagonkę na Pana Jerzego Kukuczkę. Czy ktoś z obecnych tutaj posłów posiada takie informacje? Jestem ich bardzo ciekaw, tym bardziej, że prawdopodobnie tam właśnie ukrywa się zdrajca.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:12:18 GMT 1
Panie Marszałku! Wysoka Izbo! Proszę o powołanie komisji, której celem będzie doprowadzenie do skazania osoby, który rozpoczęła nagonkę na Pana Jerzego Kukuczkę. Czy ktoś z obecnych tutaj posłów posiada takie informacje? Jestem ich bardzo ciekaw, tym bardziej, że prawdopodobnie tam właśnie ukrywa się zdrajca. Konsultant ma najwięcej obecnie głosów, ale ten post jest pusty
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:13:00 GMT 1
Panie Marszałku! Wysoka Izbo! Proszę o powołanie komisji, której celem będzie doprowadzenie do skazania osoby, który rozpoczęła nagonkę na Pana Jerzego Kukuczkę. Czy ktoś z obecnych tutaj posłów posiada takie informacje? Jestem ich bardzo ciekaw, tym bardziej, że prawdopodobnie tam właśnie ukrywa się zdrajca. To byłam ja.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 10:15:22 GMT 1
Z nieoficjalnych źródeł mam informację, że Pan Statystyczny Miastowy spotkał się w lokalu, którego nazwy w tej chwili nie mogę zdradzić, z informatorem. Celem spotkania było przekazanie Panu statystycznemu materiałów obciążających Pana Jerzego Kukuczkę. Nie mam wglądu tych materiałów, jednak mam wątpliwości, co do ich wiarygodności. Zadaję więc pytanie, przed Panem, Panie Marszałku. Dlaczego Panu Statystycznemu zależało na to, żeby oczernić zasłużone imię Pana Jerzego? Czy ktoś mógłby spróbować odpowiedzieć na to pytanie?
Pani Agnieszko. Czy mogłaby mnie Pani olśnić, co do własnych wątpliwości w sprawie Pana Kukuczki. Niezmiernie szanuję Pani opinię i jestem zaintrygowany tym daleko posuniętym atakiem.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 10:17:24 GMT 1
Panie Marianie, czy Pan szuka w tej chwili kozła ofiarnego?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:17:31 GMT 1
Pikachu nie kupuje wygodnego pisania Sznudziana chce wyjść na aktywnego, widocznego, "fajnego" ale nic nie wprowadzającego a nie chce pisać konkretów, bo boi się że poleci jak zacznie i ktoś go rozpozna albo jeżeli mafia, to chce sobie zapewne kupić 1-3 dni na kreacyjne posty, które wartości nie mają, a potem wygodnie wejść w miasto jak gdyby nigdy nic! Pikachu specjalnie tak pisze bo albo Sznudzian będzie kontynuował te marną gierkę, chociaż wtedy już widocznym dla miasta albo zmusi się do konkretów i tak dobrze i tak dobrze
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:17:55 GMT 1
wystarczy poczytać jego posty i reakcji na bycie atakowanym jako mafiozo. tylko tyle i aż tyle. sam wkleiłem co lepsze kwiatki.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:21:35 GMT 1
pozwolę być sobie po raz kolejny nieuprzejmu wobec Pikachu, ale przekręcanie kreacji, które i tak jest niemal tradycją w każdej edycji, a do tego bywa nierzadko zabawne jest sto razy mniej irytujące od ciągłego wklejania zdjęć Pikachu, nawet pomimo faktu, że dana osoba już dawno wyszła z kreacji. just sayin'
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:23:19 GMT 1
Pikaczu jest Pikaczu i póki nikt nie złapie Pikaczu Pikaczu będzie się cieszył sobą a obecnie nie ma nikogo, kto wzbudził by takie zaufanie Pikaczu by Pikaczu do niego podszedł Wiec przekrecanie nicków niefajne! A powoływanie się na tradycję wygodne
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:23:25 GMT 1
zacznijmy od początku
w trzecim i czwartym poście Pan Kukuczka zaczął tłumaczyć się zanim ktokolwiek go oskarżył nikt go nawet nie łapał za słówka
potem zaczął rzucać pustymi oskarżeniami bez pokrycia, żeby były kwitując je słowami "zostawiam Wam pod rozwagę, żeby były"
następnie napisał słynny post "8 viewing, mafia czai się" tak pisze tylko mafia a na koniec zaataktował glony
przypomina mi to start pewnego mafiozy ale Pan Kukuczka nie jest moim głównym podejrzanym jest nim Doktor Redzik i jego trzeba zlinczować
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:25:45 GMT 1
no Doktor Redzik też mi gdzieś tam siedzi z tyłu głowy, ale jednak wolę pewniaczki jak Kukuczka. tasiemka z pewniaczków i jutro będę mógł przyjść do Playa jako właściciel
|
|